Onsdag

Har vaknat av mig själv flera dagar i rad nu. Jag hoppas att det är ett tecken på att jag är utvilad.
 
Tänkte snart ta mig lite frukost och sen plugga lite. Halv tolv ska jag vara nere på stan och träffa en tjej från IN gallerian. Önska mig lycka till! 
 
Kl 16 börjar jag jobba, sen ska jag skynda mig hem och göra mig i ordning, för att åka till någon i klassen. Vem vet jag inte än. 
 
 
Hoppas på en lugnare dag imorgon. 
 
Hejsvejs!
 
 

Händerna upp i luften, pannan mot baren, nu spränger vi taket.

Har precis kommit hem från Allsta. Alma, den tjejen alltså. Tycker så mycket om henne. Blir lite tårögd när jag sitter här hemma och tänker på henne. Kan även bero på att jag verkar ha nåt slags PSM idag, men ändå. 
 
Hörde på nyhetsmorgon för någon dag sedan att man bör ägna minst tio miunter varje dag åt att kolla på söta och roliga djur. På så sätt ska man bli gladare och och kunna jobba lite mer effektivt. Sagt och gjort. Imorse satt jag och googlade på hundvalpar. Labradorer och Berner sennen blev dagens sökord. Och så tittade jag såklart på några bilder från när Selma var liten. Och visst fungerade det. Jag blev faktiskt riktigt glad. Om så bara för ett tag.
 
Redan på väg till skolan började jag känna att det skulle bli en dålig dag. Slask och vatten sipprade in i skorna redan efter några meter och väl framme vid skolan var jag genomsur och iskall om fötterna. Sedan fick jag ett samtal som gjorde mig allmänt less. Att jag ser ut som ett fittansikte (explosion av finnar) gör inte saken bättre. Så var hela dagen förstörd. Mest på grund av mina blöta skor. Och ingen hund i världen var söt nog. 
 
Effter skolan gick vi in mot stan och jag köpte mig nya, varma strumpor. Sen tog vi en en lunch på chocolate house och gick igenom några gamla tentor. Här började det kännas lite bättre.
 
Sen fick jag träffa Alma. Att leka med henne kan faktiskt vara väldtigt avslappnande. 
 
Men nu när jag väl sitter här har jag insett en sak. Mitt dåliga humör kanske inte bara berodde på mina blöta strumpor utan också på massa bakomliggande orsaker. Min slutsats av det hela är att jag måste göra mer av det som gör mig glad och mindre av det som gör mig ledsen och irrtiterad. You do what you love and fuck the rest som det så fint står på en tavla hemma hos mig. Jag måste ha mer kul!
 
Därför ska jag försöka chilla gunilla med plugget och börja säga nej till saker och ting.
 
Och med det sagt, så ska jag börja redan imorgon. Det blir utgång imorgon istället för att sitta och "plugga" när jag egentligen bara sitter och stirrrar ut genom fönstret eller frenetiskt kollar om något har hänt på instagram. På fredag blir det nog också utgång. 
 
Men det menar jag såklart inte att man måste gå ut för att ha kul. Men det kan vara bra för mig att släppa på mina strama tyglar ibland pch göra något annat. Är ju trots allt en och en halv vecka till tentan. 
 
Påminn mig om det här inlägget när jag börjar klaga på saker eller är allmänt bitter som jag kan vara ibland. 

Det får gärna sluta snöa.

Sådär!
 
En snabb uppdatering från helgen nu då. I fredagskväll var vi några hemms hos Emilia och åt kex och ost. Lyxigt! Det var ju trots allt Emilias födelsedag. Lördagen gick åt till att jobba från morgon till kväll. Snabbt hem efter jobbet för att duscha och äta, för att sedan åka hem till Emilia igen. Emilia och Daniela skulle på Kåren på halloweenfest, medan jag och Jennifer bara hängde med dom innan vi skjutsade in dom till stan.
 
Söta va, dockan och rådjursögat!
 
 
Igår slutade jag 14 redan, då sprang jag in på Birsta en snabbis och köpte blommor och choklad till pappa. För igår var det hans tur att fylla år.  Väl hemma hos pappa blev det tårta och pyssel.
 
Det var länge sedan jag målade en teckning till pappa, så jag tänkte att det var på tiden. 
Ingen i familjen Thors verkar ha givits någon vidare kreativ ådra, och inte heller jag. Men det är ju tanken som räknas!
 
 
 
Idag hade vi 8:e föreläsningen i den här kursen och det blir mycket att ta in. Tur att vi ska se film imorgon!
Efter skolan åkte jag och Amanda till Nacksta och handlade och nu sitter jag här. 
Ska ta mig lite lunch och sedan blir det träning av något slag. Det får gärna sluta snöa. 
 
Den här veckan kommer bestå av tentaplugg för hela slanten. Men mitt mål är att försöka göra bort så mkt som möjligt på dagarna, så jag har kvällarna fria. Och helst helgen såklart! Så för den som vill hitta på något är jag ledig......, fast jag kom precis på att jag ändå bara är ledig torsdagkväll. 
 
 
Jaja, vi hörs!
 
 

Måndag

Dålig uppdatering i helgen. 
 
Återkommer i eftermiddag.

Fredag

Idag började vi 10.15 och slutade 10.18.
Skön dag. Läraren var sjuk och så var det med det.

Istället tog vi en tur på stan och jag har nu precis kommit hem. Ikväll blir det mys med tjejerna och imorgon blir det jobba hela dagen lång. 10-19. På söndag slutar jag 14 och då ska jag hem till pappa som fyller år.
 
Det är väl ungefär det jag kommer hinna med i helgen. Och inget plugg kommer det bli heller. Men det är ju fortfarande två veckor till tentan.
 
Nu ska jag försöka ta en powernap innan det är dags att åka igen!
 
 

På min gata i stan

Händer mycket kul på min gata i stan.
 
Såg precis en kille kliva ut ur sin bil och skälla på gubben i lastbilen bakom för att ha tutat på honom. 
Killen i bilen stod sedan kvar i korsningen i ren protest tills lastbilen krånglade sig förbi bakom och ut på gatan, samtidigt som det var rött vid övergångsstället.
 
 
Finns bara fördelar med att bo på femte och högsta våningen! 
 

Två månader till jul och här är min önkselista

 
 
Alternativt en bidrgande summa!
 

Torsdag

 
 
Här ligger jag i sängen och äter lite fjällfil. Vilken skillnad mot för vanlig fil. Jag längtar liksom till varje morgonen när jag får ta mig en skål.
 
Sovmorgon idag. Sovmorgon betyder inte alltid att sova länge för mig. Sovmorgon är som idag, när man kan ligga i sängen och äta frukost och titta på Nyhetsmorgon utan att behöva kliva upp och göra sig i ordning på en gång. Sweet.
 
Löning idag också. Det som står på min inköpslista just nu är fingervantar, nagellack och värmeljus.
Skulle ju nästan kunna klara mig under en hundring då. Studentliv you know. 

Har gjort mig en apelsin-pumpa!

Onsdag

Okej, jag kanske inte är riktigt så bitter som jag låter. Vissa dagar är sämre än andra. Så är det ju bara. Idag är en dag när jag har mer ont i ryggen än vanligt, när jag för ovanlighetens skull har huvudvärk, när tankar om praktik äter upp mig innifrån, när nästa kurs verkar värre än den här, och kursen efter den ännu värre. När det känns som att jag är pank och när jag bara känner mig allmänt sämst.
 
Utöver det är jag glad. 
Och imorgon är nog istället en bra dag.
 
För då hade jag tänkt börja med att träffa Vickan, sen blir det Birsta och efter det ska jag åka till Allsta och vara med Alma. Rätt bra förutsättningar för att sluta bra måste jag säga.
 
 
Nu funderar jag på att ta en walk! 
Hej!

Att något så enkelt, kan vara så gott.

Goin insane

Det är så mycket som snurrar i min hjärna nuförtiden. Det finns så mycket runt omkring som tar upp så mycket av min energi. 
 
Kan man inte vara få lägga ifrån sig hjärnan en stund? Önskar jag kunde lämna den i en påse (antar att den är rätt kladdig) på diskbänken, medan jag går och lägger mig på soffan och bara är. Utan att tänka..
 
Kanske det är något framtiden kan erbjuda. 
 
 
Nu ska jaf åka och handla!
Tjohejs!

Men det var längesen, ja, det var evigheter sen nånting brann, iallafall nära mig!

"Så som himlen ser ut
en tisdag över skolans
kommunala korridorer
Klockan fyra i oktober
Strax innan det mörknar
och det luktar från bespisningen
av halvhjärtad husmanskost
och löven ligger klistrade
mot marken"
 
 
"Och få ro då och då bland alla tentor å poäng, det är så lätt att gå på
det är så svårt att stanna upp å gå tillbaka igen, som ni vet!"
 
 
 
"Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå"


 
 

Ikväll är en perfekt kväll för Winnerbäck.

Fick en awesome penna av pappa!

Tisdag

7,2 km på lite mindre än 45 min OCH inte ett dugg bajsnödig. Vilken fröjd!
 
Hade tänkt träna på frikis ikväll, men blev löpning istället. Det betyder att jag har resten av kvällen åt annat. Typ matlagning och plugg. YEAH!
 
Nu skulle jag vilja hitta på något kul snart! Hade ju varit kul med Halloweenfest i helgen. Men jag slutar 19 på lördag och börjar 9 på söndag, så det känns ju inte som att det är någon idé. Tror jag aldrig har missat en Halloweenfest i hela mitt liv. Minns när jag tog bussen upp själv till Boden när resten av laget åkte kvällen innan. Bara för att jag inte ville missa halloweenfesten hos Josse. Jag som egentligen älskar att klä ut mig. Suck!

Jaja, det kommer nog fler roliga helger framöver hoppas jag!
 
 
Hörs, hej!

Bilder från Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Älskade älskade Selma!

En blanding av av mina och Annas bilder av Selma under fyra år.
 
 

Selma ska få valpar. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar efter att få de dom små liven. Dom kommer ju bli så sjukt söta. Risken finns dock att jag kommer smyga ner en av dom i väskan och ta med mig hem. 
 
Fina Selma, jag önskar jag kunde träffa dig oftare!
 
 

Hannas hantverk

Sitter just nu bänkad i soffan och väntar på att klockan ska bli åtta. Kan ni gissa varför?
Solsidan såklart.
 
Så det här blir en snabb uppdatering. Jag tänkte egentligen bara visa er blogg som jag gillar. Det är en tjej från Oxsta som bloggar om inredning, lantlig inredning. Precis som jag skulle vilja ha det. Titta och njut!!
 
http://hannashantverk.blogspot.se

Söndag

 
 
 
Hade en jättemysig kväll igår med Jennifer och Emilia. 
Helgen i övrigt har också varit lugn och skön. Att göra ingenting känns så bra, när man nästan alltid annars har fullspäckat schema.
 
 
Nästa helg är det halloween, undra om man ska klä ut sig? Och till vad i så fall?
Dock jobbar jag hela den helgen. 
 
Men nu blir det lite läsning!
 
 
Hejdå!

Nästan så man kan se en älva dansa förbi.

Jag gillar skogsluft.

God morgon!

Men för mig är den inte speciellt god alls. Jag hade ju sett fram den är sovmorgonen hur länge som helst. Men då vaknar jag innan åtta och mitt stora problem här i livet är att jag inte vet hur man somnar om.

Så nu ligger jag här. Halvsur och trött. Och längtar efter att ha en iPhone 5 i min hand. Har hört att det ska vara en jäkla skillnad mot för en sketen trea.

Fick bara ett sånt jäkla sug efter en nu alltså. Men jag kanske ska vänta till jul. Det är väl ändå då nångång mitt abonnemang går ut.

Finns det nån där ute med en gammal 3310 eller liknade, kan ni få köpa den här (bloggar alltså från mobilen) för en billig penning.


Nu när jag tänkt färdigt på det digitala, märkte jag snabbt att mina tanker drogs åt ett annat håll. Nu tänker jag på luft. Skogsluft. Idag känner jag för att andas in så mycket skogsluft som det går. Frågan är bara om jag bara ska sätta mig på en stubbe i en liten dunge och andas. Eller om jag ska packa fika och ta en längre skogspromenad. Eller åka till stugan kanske. Och imorgon vill jag på allmeman ut i Ånäsparken.
Ja jag vet, det borde man man endast få medverka i om man är pensionär eller har med sig ett barn. Men jag är både och i hjärnan, så får mig borde det vara okej.

Hör av er till mig om det är någon som känner samma. / tjej_08eller48vilketsom.com

Nä nu ska jag kolla om det är nåt kul på dumburken en stund.

Rykande färsk spellista!

Äntligen fredag!

Fredag!
 
Äntligen. Dock har jag inte mycket planerat denna helg. Har haft en bra fredag hittills. Slutade vid halv tolv och for sedan och hämtade upp farfar. Vi bytte däck på min bil innan vi tog en liten fika hos honom. När jag kom hem, bytte jag snabbt om för att sedan gå ner på stan en stund med Vickan.
 
Nu är jag hemma igen. Jag blir så lätt rastlös när jag vet att jag är ledig och inte har något att göra.
Fast just ikväll orkar jag nog inte göra nåt speciellt. Huvudet värker och jag är bara allmämt trött. Så ikväll blir det bara chill på hemmaplan, så får jag se vad det blir imorgon. Verkar ju ska vara hyfsat väder ändå.
 
 

 
Har försökt hösta till det i min så annars vita lägenhet.
 

15.44

Att springa när man är bajsnöldig i banne mig anstängade. Ändå lyckades jag hålla ut 6 km!
 
 
Nu ska jag duscha och den åka och handla käk, hemmagjorda hamburgare och pommes blir det idag minsann.
 

Höst!

Torsdag

 
 
Här sitter jag och myser i min nya tröja från Monki. Kanske den mysigaste och varmaste tröjan evaaahh!!
Påminner lite om en Helly Hansen. Just how I like it.
 
Idag är jag ledig. Men för det finns här ingen tid att slösa. 
 
Hade tänkt att börja med att försöka läsa några kapitel i dom engelska böckerna. Vi får väl se hur det går. Sen hade jag tänkt att gå ut och springa. Eventuellt ringa farfar och höra om vi skulle kunna byta däck på bilen. Och kanske städa, som vanligt..
Men jag är ju ledig i helgen, så jag hinner ju ett och annat då också.
 
Ikväll hade jag kanske tänkt göra egna hamburgare till middag. Men vi får väl se hur långt planeringen håller.
 
 
Tjooohejs!

Brevväxling

 
Häääj häääj!
 
Här sitter jag och myser vettni!! Ska snart se på Nybyggarna på play. Så ni vet.
 
 
Kom nyss på en idé. Hemma hos pappa har jag en gammal pärm med massa fina och doftande brevpapper. Förr i tiden hände det ju att man brevväxlade med vissa kompisar. Eller gjorde jag ens det? Kankse var på syrrans tid..
 
Men men, jag har bestämt mig för att skriva brev till mina vänner. Hur roligt skulle inte det vara då? Alltså att få ett handskrivet brev i brevlådan. Händer ju inte varje dag. Dock kommer ni få uthärda min frukstansvärda handsstil. 
 
Hihi, undra vem jag ska skicka till först...
 
 
ps. ni behöver inte skicka tillbaka........ds.

Hemmagjorda ljus

Har haft en jättebra eftermiddag/kväll med tjejerna! Efter att vi var klar med uppgiften åkte vi ut till Birsta och handlade lite. Sen åkte vi hem till mig och gjorde hemmagjorda ljus. Har haft lika mysigt som vanligt med dessa tjejer. 
 
Fruktar redan nu när utbildningen är slut och alla kommer dra åt olika håll..
 
 

Nähe!

Men cp blogg. Hade precis skrivit ett jätteinlägg. Allt som kom med var bilden. Suck. Sammanfattar det såhär. Annas och Stefans hus är fint. Likaså deras nya altan.

Jag vill också ha ett hus. Nu. Eller kanske i framtiden!

Ge mig tio år framåt och ett hus!

16.51

Kom hem redan vid tolv idag. La mig i soffan och tänkte komma i kapp med alla kaptiel jag inte hann läsa i helgen. Halv två vaknar jag och vet inte riktigt hur länge jag hade sovit. Skönt var det i alla fall. 
 
Men nu har jag läst klart fyra kaptiel och ska börja kika lite på uppgiften för veckan. Men det får nog bli allt för idag, för sen blir det matlagning och träning. Och när jag kommer hem ikväll ska jag kolla på play på alla bra program som jag missat i helgen. SKÖÖNT! 
 
 
En typiskt måndag med andra ord.

MÅNDAG

Godmorgon!
 
Måndagmorgon och dagen börjar med att jag vaknar strax efter sju av en krock här utanför. Polisen, bradkår och ambulans var på plats och siernerna tjöt som aldrig förr. Fråga mig inte varför, för krocken såg inte speciellt allvarlig ut. 
 
Jaja, helgen har varit bra, men dålig. Har stessat som vanligt på jobbet. Blir ju så när man är ensam på en avdelning och hela tiden får springa till kassan. Annars har jag bara chillat och tagit det lugnt. Har dock inte blivit någon pluggning. Därför tänkte jag ta igen det ikväll. 
 
Nu blir det frulle och sen tar jag cykel bort till skolan.
Hejsvejs

Lördag

 
 
HOHO!
 
Har slutat jobbet, kommit hem, duschat och nu ska jag åka till Jenny för en mysig lördagsmiddag med henne och Vickan. Imorgon blir det jobb igen!
 
 
Tjohejs!

Freeeeeedag!

Fredag. Och i helgen är det jobb som gäller. 
 
Men jag sörjer inte. För jag fick A på tentan. Sweet fucking yes!


Hörs!
 
 
 

Into the wild!

 
 
 
Älskar den här låten!

Torsdag

Hej.


Stefan och Alma har precis varit här. Tur att jag gjorde lasagne i morse, så jag hade något att bjuda på.
I morgon är det fredag och dags för seminarium. Och i helgen blir det som sagt jobb. Vad jag ska göra på kvällarna vet jag dock inte. Skulle vara skönt att bara vara hemma faktiskt.
 


Jag tänkte att jag skulle börja med veckans klapp. Ni, vet sådär som dom har i Sundsvalls Tidning. När man vill tacka något som gjort något bra eller av någon annan anledning vill tacka för något. Eller jag kanske ska kalla det dagens ros. Eller bara tummen upp.
 
Vinnaren denna vecka, eller idag, är faktiskt två stycken. Så jag passar på att dela ut både klapp och ros. 
 
Veckans klapp går till min farfar som hjälpte mig med strömbrytaren här hemma och dessutom fixade en jättefin cykel till mig.
 
Och rosen går till min vän EMILIA!
Hon är vår lillmamma och husmor. Och tack vare hennes guidande på Apoteket hoppas jag nu att min spricka i mungipan vill ge upp.
 
Tack till er!

Mail från min käre far!

Lover of the light

Precis hemkommen från skolan. Vi blev klar med PM:et till slut. Nu är jag hungrig. Jag funderar på om jag ska laga mig lite lasagne idag eller om det får bli imorgon. Kanske blir en pan eftersom jag förmodligen dör av hunger snart. Kanske ska åka och hämta min nya, gamla cykel idag eller imorgon också. 
 
Imorgon är jag "ledig". Men jag har redan planerat dagen i mitt huvud. Vakna, frukost, läsa, springa, laga mat, läsa, AFTERNOONTEA med brudarna på Charm. Längtar redan!
 
 
Hejdå!
 

Ikväll lyssnar jag på:
 
Mando Diao – Strövtåg i hembygden
 
Mumford & Sons – Lover Of The Light
 
Hudson Taylor – Battles
 
LP – Into The Wild
 
Two Door Cinema Club – Settle

Onsdag

Det är väldigt mycket i skolan just nu. Och det känns som att det kommer vara det en månad framåt. Jobb och träning får lida. Men i helgen ska jag försöka hinna med lite jobb. Fick ett mail om att dom ville flytta fram mitt pass. Skulle ja jobbat 7-13 och nu vill dom flytta det till 11-17. Kan väl vara värt på en lördag iaf, då OB:n inte början förrän 12. Men det hade däremot varit skönt att få sluta 13 någo gång också. 
 
Nu ska jag ta mig lite fukost och sedan cykla bort mot skolan och veckans tredje föreläsning!
 
Tjoflöjt!

Tisdag

Tjabba!
 
Idag fick vi uppgiften för denn vecka. Jag, Dani, J-Lo, Em och Mandy slog våra kloka huvuden ihop och diskuterade demokrati en stund innan disskusionen snabbt övergick till något annat. Som vanligt. 
 
Men nu har jag gjort en del av uppgiften här hemma, så förhoppningsvis blir vi klar redan imorgon. Skulle ju vara rätt skönt! Så hela morgondagen kommer förmodligen spenderas på skolan. Och blir vi klar är blir tordagen sen första lediga vardagen på vääääldigt länge. Eller ledig och ledig. Lär väl ska läsa.
 
Och nu, ni tjejer nämnda tidigare. Nu ska jag se ett avsnitt av en SERIE. De ni!
Fast efter Cougar Town. Kanske.

Måndag

Tja!

Kursintro idag. Och det visade sig att den kurs förmodligen kommer bli tung. Mycket läsa och tre av fyra böcker är på engelska. Suck. 
Men det verkar ju vara en intressant kurs i alla fall, så jag får trösta mig med det. 

Idag har jag varit på frikis för första gången i höst. Skönt att få träna av sig lite. 

Imorgon blir det skola igen och liksaå onsdag. 
Hör inte så mkt annat att berätta just nu, förutom att jag har haft en grym helg!
 
Här kommer lite bilder som jag har snott av Jennifer och Amanda!
 
 

Bilder från helgen

HAPPYFACE!!!

 
 
SÅÅÅHÄR glad är jag över att det äntligen är helg!
 
Ikväll kommer några snygga brudar hit och imorgon ska jag och några andra snygga brudar till Amanda!
 
 
JAG ÄLSKAR MINA SNYGGA BRUDAR!!!!

Ambitions PR

Snart är vi på Ambitions PR klar med arbetet med OFA. Imorgon blir det redovisning!
 
 

Idag är det onsdag

Måste ha varit trött igår när jag skrev att det var onsdag. När inte ens pappa ringer och påpekar att det är tisdag, då är det ju något fel.

Idag är det i alla fall onsdag och vi har återigen suttit i skolan hela dagen. 
Ikväll ska jag redigera bilder och sitta och pilla i iMovie till redovsingen på fredag. Får väl se hur lång tid det tar, skulle nämligen vilja träna också. 
 
Och snart är det helg. Som jag har längtat. Blir tydligen utgång x2. Hur ska jag palla? 
Blir till att det det lungt, för jag ska banne mig ut i svampskogen i helgen!
 
Och eftersom jag har klent på bilder just nu, får ni lite av favoriterna i musikväg istället!
 
The Lumineers – Ho Hey
Asaf Avidan & the Mojos – One Day / Reckoning Song (Wankelmut Remix) - Radio Edit
The Black Keys – Gold On The Ceiling

Onsdag

Nu känns det lite bättre kring den gär uppgiften. Imorgon blir det förhoppningsvis bara att hålla på med "roliga" saker. Som tex att fota lite, göra i ordning en power point och kanske en liten film i fall vi hinner.
Jag får inte glömma att ta med systemkameran imorgon.
 
Har suttit skolan mellan 8-16 idag. Nu när jag kom hem har jag pillat och donat med såndant jag inte har hunnit göra annars i veckan och nu ska jag snart ta och laga mig lite middag. 
 
Sen blir det ytterligare lite plugg. Och imorgon gav vi oss själva sovmorgon till klockan 9. NICE!
 
 
Hejdå!

FML!

 
 
Nu dog jag lite.

Måndag

Det blir nog dåligt med uppdatering den här veckan. Får se om jag hinner med ett inlägg ikväll. 
 
Ser fram emot helgen och lite ledighet nu!!
RSS 2.0