MSGA



Var bara tvungen att skicka in en bild till msga.
Och för er som inte vet vad det är, gå in och kika på :http://msga.se/

En tisdag

Vad skönt det är att vara ledig såna här fina dagar. Har faktiskt varit ute på min första joggingrunda för i år. Var bara ute i 40 min, men det fick räcka bra. Är väl tur att jag har hållt igång hyffsat med spinningen under vintern, annars hade jag väl varit stendöd nu. På vissa ställen är det fortfarande så mkt is så att det inte går att springa. Men jag tog mig hem levande och här sitter jag nu och svettas som en gris.

Hade hoppas på att Veckorevyn skulle ha kommit när jag kom hem, men det var bara massa annart. Tänkte nämligen gå ut och sätta mig i solen en stund. Får väl läsa ST en gång till om inte annat.

Hejs

Grattis!

Stort garttis till Fredrik på 25-årsdagen!


Här är han väl 18, 19 kanske?
Big Lal på den i alla fall. HAAHAHAHA
Love you!

Min sagoprins

Vårfina färger



 

Början på en ny vecka

ooooh! Igår blev det biteline och det satt riktigt fint måste jag säga.

Imorgon fyller Fredrik 25 år. Gud vad gammal han är, han kanske till och med DÖÖÖÖR snart :O
Det jag vill komma till är att jag inte har köpt nåt än, men jag ska in på stan lite senare och använda mig att min högra hjärnhalva så det ryker.



Snart ligger jag i det här vattnet igen!

Sunday

Om några timmar kommer Fredrik hem. Jag ska vara här och vänta på honom. Så ikväll blir det middag tillsammans sen film och massa mys.

Nu vill jag faktiskt att det ska bli vår. Men här bara snöar och snöar det.

Anledningen till att jag gick hem igår är lång och tråkig, så vi skippar nog den. Jag tyckte bara inte att det var kul. Var ganska skönt att somna vid halv elva med tanke på att jag var uppe så tidigt på morgonen.

Som ni vet har jag blivit faster och jag kan inte vänta på att få åka ner och hälsa på. Och det där med namn. Jag röstar starkt på Alva eller Stina. 

Gud jag kommer vara i stugan varje dag i sommar.

Nej nej

Den här kvällen var sämst. Ska sova redan nu
Hejdå

Partii

Utgång.

Kom ihåg att släcka alla lampor halv nio ikväll!

Tjaaråå

Happy up here

Blaah blaAAAH YEah


Just det, jag har ju införskaffat mig en ny bikini till resan.

Fredag

Tjeeena!

Jag är ledig även denna helg! :D

Nu har vi bokat resan. Två veckor till Alanya. All inclusive! Vi åker från Sundsvall den 9:e maj och kommer hem den 23:e. Jag och Ida. På andra sidan vägen bor Secken, Jens, Sara och Cicci. Förhoppningsvis kommer Madde och Sara bo på samma hotell som vi. Wiiho, det är ju typ bara en månad kvar!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Imorgon ska jag hinna med att vara hos farmor&farfar ett tag, sen måste jag på stan och på kvällen blir det utgång. Ellens place!


Annars så har jag klippt mig idag. Så nuförtiden ser jag ut såhär:


Trevlig helg!

Min nya personliga almanacka



Dig kommer jag ha stor nytta av.

Min lediga dag

Idag är det den 25 och jag är ledig. Trevligt. Jag ska snart sätta mig och äta frukost för att sedan purrta in mot stan. Och ikväll ska jag och Ida boka Turkiet.


Nu blir det oboy!

News

IDAG HAR JAG BLIVIT FASTER! :D:D:D:D:D:D:D

Måndag

Idag är en såndär dag då jag verkligen inte orkar träna. Men nej, jag ska inte låta lata Susanne styra idag, upp på spinningcykeln bara. Får försöka tänka på känslan som man får efter att ha klivit av cykeln. Jag trodde ju att snön skulle försvinna nu, så jag kunde gå ut och springa, men istället kommer det bara mer och mer. På sista april brukar det ju vara helt tomt på snö, det är ju bara typ en månad dit!

Shit, jag måste ju åka snart. Och den här gången ska jag inte glömma vattenflaskan.

Söndag

Jag tror nästan att vi ska boka imorgon! :D

Och så ska jag klippa mig och färga utväxten på fredag. Det är minst sagt på tiden. Lääängtar!

Imorgon börjar jag sju igen. Puh.
Hejs

Äggkrig

Igår var jag som sagt med Ida och Josse. Började med en god middag innan vi satte oss i soffan för att kolla på Robinson. Jag kommer nog börja följa det där nu, var ju lite roligt faktiskt.
Framåt kvällen blev vi lite sugna på nåt gott, så vi bestämde oss för att baka kladdkaka. Men eftersom Josefin är som hon är fick hon för sig att hon skulle knäcka ett ägg i mitt huvud. Jag trodde faktsikt att hon skojade, men det hela urartade sig i ett stort krig i köket. Jag fick ägg i håret och på kläderna men jag fick som tur va ge igen. Ida fick sig till och med en klick i håret i all tumult. Men som tur var räckte äggen även till kladdkakan. Som förövrigt inte blev kladdig.



Kvällen

Nu blir det middag och filmkväll med Ida och Josse.


Förövrigt så SKA jag och Ida till Turkiet i maj. Eller vi har nog iaf bestämt oss. Tror jag. Ni ser..

Fredag

God morgon!

Eller inte för mig. Jag börjar inte förrän elva så jag hade ju tänkt att sova tills minst halv tio. Tror du inte på fan att det är någon som ringer och väcker mig halv åtta?
Och jag kunde natrurligtvis inte somna om.

Slutar åtta ikväll, sen är det helg för helg slanten. Imorgon kommer förhoppningsvis Ida hit, så vi kan kika på lite resor och annat kul. Sen blir det nog till att kolla på handbollsdamerna som spelar sin sista seriematch halv fem imorgon.

Satt precis och kikade runt på Sundsvalls handbolls hemsida och kom på att det är ju snart dags för Sundsvall cup. Dit måste jag ju även gå och kika.  Men titta vad jag hittade på den hemsidan: http://www.sundsvallcup.se/
Hihihi, det är ju jag!!

Tjaarå

World should revole around me

Jag gillar solbrillor

Clean

Torsdag

Nu är jag hemma från jobbet idag. Jobbar till åtta imorgon, så det blir nog lungt imorgon kväll. Eller det blir en lugn helg överhuvetaget.
Hoppas att vädret håller i sig så man kan njuta av solen på stan.

Ikväll ska jag följa med Fredrik på hans träningen och knäppa lite kort på killarna i laget, som de sedan ska lägga ut på deras hemsida.

Men snart kommer farfar hit, så jag måste skynda mig att bädda sängen så han inte kan klaga.

Hejs

Serie



Jag och Josse utgör det ultimata kubblaget.

Onsdag

Hoooohooo!
Lika fint väder idag med. Skönt att sluta två och som tur är gör jag det imorgon också.
Av ren rutin satte jag i motorvärmaren imorse när jag kom till jobbet. När jag skulle komma hem kom jag på att det inte var nån bra idé. Bilen står i solen hela dagen + motorvärmare + dunjacka = hett som en sommardag.

Snart ska jag på spinning igen, sen kommer mysfarbrorn (läs Fredrik) hit.

Jag kan inte sluta lyssna

Snart där

En solig dag i mars

Kom precis in från en promenad i detta underbara väder. Sol och värme. Våren är på god väg även fast det är mycket snö kvar här. Snart är det ju vårdagjämning och sommartid börjar ju också snart.

Nu ska jag börja kolla på lite turkietresor.

Från en svunnen tid, typ.




Det är snart ett år sen vi tog studenten. När ska jag börja göra något vettigt?

Kossan

Idag var jag som sagt på bilprovningen. Hur tror ni det gick? Jag skulle vilja säga att det inte kunde ha gått bättre.

När jag såg mitt registreringsnummer på skärmen och skulle köra in hör jag hur bilen låter som in i helvete (ursäkta språket). Jag får en smärre chock, men pappa säger åt mig att köra in i gareget. Alla stirrar, jag asgarvar. Killen som tar emot oss tittar konstigt och småler medans jag kör in.
Avgassystemet har gått sönder, rakt av!
Precis efter katalysatorn ser men hur resten hänger ner mor marken.
Och för att inte tala om ljudet. Eftersom inget nu gick igemon ljuddämparen, lät det som att jag inte har sysslat med nåt annat än att trimma bilen.

Ja det var som det var med det, inget annat fel iaf. Saken var den att jag var tvungen att skjutsa pappa till jobbet. Om man tyckte att det lät hemskt från insidan så kan man ju försöka förställa sig hur det lät från utsidan. Där satt jag och önskade att jag hade världens bästa hörselskydd och kände hur koldioxidhalten växte i bilen. Det blev en trevlig tur genom stan.
Sen bar det av ut till Bredsand och farfar, där jag lämande bilen. Det var en jäkla tur att jag skulle ifrån och inte emot stan, så jag slapp pärlbandet av bilar.
Nu är bilen iaf inlämnad på en verksad i Bredsand. Tur att jag är ledig imorgon.

Men av alla dagar, måste det hände då jag står på parkeringen vid bilprovningen?

Cupcake

Idag var jag och Fredrik ut till birsta och köpte min nya kamera. Det blev en D60 trots allt. Och jag är mkt glad!

När vi kom hem bakade vi muffins.

Dagbladscupen

Fredrik har tydligen cup idag. Så han kommer inte hem förrän tidigast halv två. Hur tänkte han då?
Jag är nämligen själv hemma och har ingen nyckel. jag måste alltså sitta här och vänta tills han kommer hem. Om dom kommer till final så är den kl 18:10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och han tyckte inte att min lösning om att sätta en lapp på dörren där det står " dörren är olåst, gå ej in" var någon bra idé.

En fredag som tekniskt sett är en lördag

Klockan är halv två och jag kom precis hem från krogen. Förfesten var kul, men inte krogen. Därför är jag hemma tidigt. Nu väntar jag på att Fredrik och Erik ska bli klar med deras spelade, så vi kan gå på  kebaben.
Imorgon bir det lungt och skönt. Ska softa och se på film hela dagen är det tänkt.

Btw, jag älskar min fader. Jag säger det dock för sällan. Ska hem och krama han imorgon.

En härlig fredag

Nu är jag jag pigg och glad, till skilland från igår.  Hade tänkt att göra mig en stor frukokost, lyssna på bra musik och läsa tidningen. Perfekt fortsättning på min morgon.

Oooh, jag tror visst att solen tittar fram.     Och tillbaka...


På måndag ska jag på bilprovningen, undrar hur det ska gå?

Spikarna



Märks det att jag vill ha sommar?

Tio över tio

Nu vet jag varför alla klockor på IKEA står på tio över tio.

"Glad klocka
När en klocka visar tio minuter över tio alternativt tio minuter i två så brukar man säga att klockan ler. Klockor som fotograferas i marknadsföringssammanhang brukar fotas när de är glada."

Moby

Last summer



Förövrigt är vi ju sjukt snygga!

Mongothors

Det blir jobb imorgon ändå. Tur bara att det inte blev på fredag. För då är det dags för en fredagsfika.
Ska bli extra skönt att vara ledig när man jobbar in det sista. Fast det är tur att jag slipper stängningen imorrn, tiden går så himla sakta dom sista timmarna.


Fredik ska åka på tallingkryssning med en massa polare. Jag vill också göra nåt sånt kul! Varför är det bara jag som vill det? Jag vill göra massa kul grejer, men jag får ju inte med mig nån.

Just de, var det någon som fick mittuniversitetets reklam idag om att  "skugga en student". Det skulle jag vilja göra en dag. Ingen annan?
Jag vet, alla ni sitter säkert hemma och skrattar nu.
Precis som i skolan. Alla andra suckade och buade när vi skulle på studiebesök. Jag skulle kunna gå frivilligt. Apropå det, ingen som vill följa med på studiebesök på SVT?

Ingen?
Okej.

Mycket och jobbigt det blev nu. Och ja, jag är en nörd, fast jag brukar bara kalla mig "lite utöver det vanliga".

Jag vet ju iaf att Fredrik gillar mig =)

Taco Bar

När jag och Fredrik var i Stockholm märkte jag att snabbmatstället Taco Bar fanns på var och varannan gata En dag åt vi på Taco Bar som låg i Kungshallen. Jag tyckte att det var konstigt att det inte fanns i Sundsvall.
Och vad ser jag idag när jag läser tidningen då? Jo, att dom söker franchisetagare här i Sundsvall.
Good, me like tacos!


Lindsjön

Nu räcker det!

Nu får det banna mig vara nog. INGE MER SNÖ TACK!

Det enda som är bra med mars är att vi har allt det bra framför oss. Våren och sommar. Och såklart att det snart kommer en liten bäbis till världen.

Jag längtar redan till helgen.
Hejs

Kanye



Kanye Wests nya tjej. Nästan lika fräck och skön som han själv!

Right round




Om det inte hade varit så att det är mars, hade kanske någon av dessa låtar blivit årets sommarhit/plåga.
Nu blir dom nog bara en i mängden...

Livet som behovsanställd

Hemma efter ännu en arbetsdag. Tyvärr verkar det som att jag kommer vara ledig en vecka från och med onsdag. Det gillas inte. Fast det verkar som att jag blir ledig i helgen och det är ju alltid trevligt. I sånna fall står bakning och kanske en utgång på schemat.

Det känns konstigt att sportlovet är slut och att jag knappt märkt av det. Ända sedan man var sju var det ju höjdpunkten efter jul. Jag tycker att det här året som jag har jobbat på IKEA har gått så sjukt snabbt. Och snart är det sommer igen.

Idag fick jag min nya iPod. Så nu ska jag proppa den med musik och förhoppningsvis komma igång med springandet nån dag.

Glasvegas

Söndag

Det var inte allt för roligt att jobba idag. Men till slut blev klockan fem och jag fick gå hem. Nu sitter jag hemma hos Fredrik igen och ska snart skjutsa han till träningen.

Kvällen igår var iaf riktigt trevlig. Träffade massa folk som jag inte träffat på länge och även lite nytt folk. Nästa gång ska jag inte jobba och då ska ingen åka innan kl fem!

Imorgon börjar jag halv tre. Skööönt!

Partii

Nu blir det fest!
Men en lugn sådan.

Google.se

Hahaahahaha fulast. Testa och sök på mitt förnamn + efternamn på bilder på google. Bilden är från dagbladet från i somars när jag, pappa och Eva var och besökte Svartviks indistriminne. Jag har ju sett bilden förut, men jag visste inte att jag faktiskt skulle få fram en bild på mig genom att googla på mitt namn.
Jag vill också tillägga att det bara var vi där.


Godnatt



update.

Jag ska snart bli faster!!!!!
Gud vad spännande!
Jag längtar tll april då vi ska åka ner och hälsa på.

Min frukost




Kände att dagen måste börjas starkt, så jag gjorde mig en stor filtallrik med müsli. kiwi och banan. Jobbade trots allt mellan 09.00-20.00, med endast en matrast.
Imorgn börjar jag tio, lite sovmorgon alltså.

Nu blir det tv.
Hejs

Love

iPod



En sån här snygging beställde jag hem igår. Perfekt när man ska ut och springa.
Den nya röda färgen är ju sjukt snygg. Dessutom fick man välja gavyr på baksidan helt gratis.
Så nu är min gamla iPod shuffle till salu. Nån som är intresserad?


Så ser den ut:


Sportlov

Att det är sportlov och att vädret inte är det bästa märks tydligt på IKEA. Mycket folk, speciellt barnfamiljer. Därför var det exta skönt att sluta två idag.

Ikväll blir det spinning igen, efter det: FIKA MED GILRSEN. Känns som hundra år sen sist. Nästan.

Igår var jag ju som sagt och träffade min nye bankman. så nu har vi kommit fram till att jag ska lägga undan en slant i månaden. En summa på en fond som innebär mindre risk och en summa på en fond som rör sig lite mer. Sen ska jag nog skaffa en internetbank också, för att kunna göra enstaka överföringar när jag känner för det. Så nu känner jag mig nöjd.

Hejs

DH



Ikväll är alla desperata hemmafruar från Wisteria Lane tillbaka på kanal fem. Som vi har längtat...

Vuxenpoäng

Idag är jag ledig. Tänkte börja med att åka och hälsa på farmor&farfar. Sen, klockan halv fyra, ska jag träffa min peronliga bankman. Jo, ni hörde rätt. Jag ska dit och prata om att jag vill sätta undan lite pengar varje månad och om vart jag i så fall ska placera dom. Men det låter ju lite roligt, personlig bankman. Vugenpoäng!


Imorgon är det dags för den en efterlängtade fikan. Känns som jag  inte har träffat er på år och dar. Även fast du, Jennie inte har svarat än, så får du så lov att följa med. Fick en känsla av att du har rätt mkt att berätta ;)

Tjaaråå

Vardagen

Puuh. Nu är jag slut. Efter spinningen åkte jag hem till Fredrik. Här har vi dansat till A-ha - Take on me. Ibland är vi bra snygga. Imorgon ska vi ha mumsmums-ätar-tävling. Den som förlorar från bädda rent nästa gång.

Glasvegas

Lyssnar på Glasvegas under reklamen innan Beck börjar igen. Det är inte alls lika kul att kolla på film ensam.


Här är iaf lite bilder från Stockholm




Ord

Nu är jag hemma efter en trevlig helg i Stockholm. Shoppade en del, tex tre par jeans. Har dock inte ens testat dom än, men jag är rätt säkert på att jag kan ha dom. Lägger upp lite bilder på allt sen,
Nördar som vi är, var vi även på Kenny Starfighter-utställningen på Stockholms stadsmuseum (hittade dit alldeles själv också). Var väl inget speciellt, men det kan ju vara lite kul sen när man ser filmen.

Apropå film, så såg vi ju Män som hatar kvinnor. Jag vet inte om jag tyckte att den var bra för att jag har läst boken, eller om den var bra ändå, men jag tror den var bra ändå. Fredrik tyckte iaf det.

På hemvägen fick vi iaf sitta bredvid varandra. Jag kanske inte nämnde det. Men på ditvägen jag var ganska tydligen med att vi skulle vara tidig till bussen för att få sitta bredvid varandra. Vad händer då? Jo, Fredriks mobil får ett psykbtryt och stängs av. Han måste leta efter pin-koden, som han egentligen kan utantill. När vi inte hittar papperet, slår han in vad han tror är koden och såklart var det rätt, Men pga detta kommer vi för sent och bussen står redan där. Och jag får sitta framför en kärring som stinker rök och en kärring som inte bara pratar mkt, utan hon skriker också. Ni förstår nog att jag var aningens irreterad. Och det blir inte bättre av att vi mitt i ingenmansland (Iggesundsbuschen) hör en jättesmäll och alla förstår ganska snabbt att det är punktering. Vi blir fast mitt på motorvägen en timme och långtradarna kör som galningar förbi.
Men det gick ju bra och till slut kom vi fram till Kungsbron (där vi även bodde).

Ja det var väl lite om det.
Jag jobbar hela veckan utom tisdag. Så jag skulle gärna vilja träffa mina vänner nån dag. Jag känner mig lite isolerad. Tisdag, eller onsdag efter två?


Nu ska jag gå och väcka Fredrik, sen ska vi äta en stor frukost.
RSS 2.0