The Lion's Roar



First Aid Kit – The Lion's Roar

Mental sky



Jag får något bryt snart. Jag ber till Gud att tentan kommer gå bra för jag orkar inte plugga mer idag.
Jag har inte träffat mina "riktíga" vänner (som mina klassisar så fint säger) på 7000 år. Ni får ursäkta att jag är så dålig att höra av mig. Men jag lever instängd i min lilla bubbla.
Förhoppningsvis spricker det ytterta lagret på fredag.

HEJA HEJA!





HIGH FIVE IN THE MENTAL SKY!

Onsdag

Hej!

Idag ska jag försöka plugga rätt mycket. Men jag känner mig inte så motiverad. Hamnade liksom här redan efter en kvart. Jag tycker det är svårt att plugga när man vet att det bara kommer 4-5 frågor och jag inte har en aning om vad det kommer vara för frågor.

Blir till att ta ett break över lunch. Jens kommer och hämtar mig så ska vi åka ut till Allsta där han ska hjälpa till med lite vvs-jobb. Blir skönt att komma ut en stund, annars hade jag nog sittut här hela dagen.
Får ta och boka in ett träningspass ikväll om inte annat.



Nu har i princip all snö regnat bort igen. Jag tycker det är bra. Mitt mål är att jag ska kunna cykla till skolan varje dag innan jullovet. Sen kan det få komma snö, lagom till jul liksom, och försvinna efter februari igen. Det vore väl nåt det!

Nä, här blir jag inge klokare.
Vi hörs!

De berömdas aveny

Jag vill att klockan ska vara 15.00 på fredag eftermiddag. Jag vill ha bort denna äckliga tenta ur mitt liv. Jag vill göra något annat på kvällarna än att sitta och gruva mig över detta.
Kan liksom inte ens vara i lägenheten utan att jag måste sätta mig ner med böckerna.
Nu vill jag pusta ut och ha lite ledig och försöka komma in i någonslags julstämning.

Jag längtar till vårterminen.

Har fått tankarna på något annat en stund ikväll. Har varit med Alma och vi har pussel och kollat på Nils Holgersson.

Nä nu blir det till att läsa typ en timme till, sen ger jag upp för ikväll. Även fast jag har lagt ner alldels för lite tid på denna tenta, så orkar jag inte sitta halva natten. Det är inte riktigt min grej. Det kanske går bra också, det har ju gjort det hittills.


Hejdå

GA-parken!

Dagen efter första advent

Nu har jag pysslat ihop min adventsljusstake. Fattas bara lite mossa. Hade ju tänkt gå ut i skogen och plocka den själv, men det gick ju sådär nu när det kom snö.

Nä hörrni, nu blir det dusch sen läggdags. Godnatt!

23.00

Såhär trött har jag nog aldrig varit. Ändå är jag fortfarande vaken, men nu ska jag äntligen gosa ner mig i sängen. Kommer nog somna så fort jag sluter ögonen.

Godnatt!

Lördag = utgång

Fredag

Hej!
 
Jag trivs med frillan. Känns inte så konstigt som jag trodde. Får väl se vad jag känner om en månad.

Ikväll var tanken att jag skulle hänga med Vickan och Vera plus sju guys till Himlabadet. Men i sista sekunden bestämde dom sig för att vara på nöjeshallen istället, men lite gokart och annat. Men trött och sliten som jag är tackade nej till det. Visst hade det varit sjukt roligt, men jag är helt slut och dessutom började jag 09.00 imorgon.

Så jag tog med med Vickan och så åkte vi till Vera för att käka lite lax och sedan skjutsade jag in dom till Nöjeshallen istället.
Så nu sitter jag här helt ensam. Har bytt sängkläder och julpyntat lite. Ska handla ljus imorgon efter jobbet, så jag kan göra klart min adventnsljusstake.

Nu ska jag gå ner i förrådet i källaren och lämna lite grejer, sen tror jag att det blir en sväng till Ica också. Ska unna mig lite choklad en dag som denna.

Sen ska jag göra ingenting. Precis som jag hade önskat att den här kvällen skulle vara.
Jag älskar dessa dagar. Det måste låta som att jag är någon slags psyko som sitter hemma själv och stirrar in i väggen. Men oroa er inte, jag tycker det här är det bästa som finns. Jag träffar folk hela dagarna, hela veckorna. Imorgon kommer jag trängas med tusentals folk på jobbet.
Så det är så skönt att bara få vara för sig själv ett tag.


Nä nu blir det film och annat som hör en fredag till!




Jag vill även passa på att tacka min nyfunna vän Lousie för ett gott skratt idag.
"Varför står hon med bordet i fittan?!?"
HAHAHA jag dör!


Puss och godnatt!

Torsdag

Hejsan!

Har träffat gruppen idag och skrivit lite på rapporten. Emma som jobbade idag kom över och käkade lunch med oss. Hon passade även på att ringa några fler chefer hos polisen. Så nu har vi bokat in tre intervjuer till. Alla är dessutom på måndag. Awesome!

Nu ska jag snart åka hem till pappa, sen på vägen hem blir det storhandling på Coop.

Imorgon blir det skola hela dagen, och på  lördag blir det jobb. Söndag kommer jag ägna åt julskyltning och julpyntning.
Men det blir nog något fler inlägg innan dess också, ska ni se!





Har jag sagt att det är förjävla kallt i min lägenhet?  Termometern visar på 19 grader, men det kan fan inte vara sant, känns som 16 ibland. Trodde jag skulle få ha hur varmt jag ville när jag flyttade in i en egen lägenhet. But no. Jag vill helst ha typ 25 grader. Men nu har jag tagit hit ett extra el-element. Men ekonomisk (snål) som jag är, vill jag inte slå på det.
Men ikväll blir det nog av. Jag fyser så att näsan har turned into red. Inte okej.





TJOFLÖJT!

22.50

Nu ligger jag här i sängen igen. Har hunnit med mycket idag, så det är extra skönt att få sträck ut benen i mitt mjuka lakan ikväll.
Imorgon ska jag träffa gruppen på Tant Anci för lite plugg.

Tur för er att blogg.se har skaffat en app, annars hade tex det här inlägget inte blivit till.

Jag vill dock ha en ny iPhone nu. Mest pga kameran. Men jag ska vänta ut femman.

Godnatt och sovgott folket!

Är ni nöjda nu?

22.40

Godkväll!

Ligger i sängen och kollar på serier. Har varit med Alma ikväll igen, hade börjat sakna det lilla livet. Fick träffa Selma en stund ikväll också, ska ta och låna henne någon dag nästa vecka så vi får mysa lite längre!

Imorgon kl 8.15 ska vi vara hos polisen igen för en ytterligare intervju. Och imorgon kväll blir det jobb igen.
Jag har ställt klockan på sju så jag säger godnatt nu.

Leker masken kommer!

Pöss


Livet hemma

Jag tror jag ska börja jylpynta nästa helg. Första advent och allt ju. Har två stora kassar som står i hallen och bara vill bli uppackade.


Fick lite insiration från http://livethemma.ikea.se/
 

Måndag

Hej alla glada!

Helgen är över och det är måndag igen. Eller ja, den är ju snart slut den också. Idag har vi suttit på skolan en stund och jobbat med rapporten. Vi har äntligen kommit igång och vi har även gjort en tidsplan över veckan, så nu känner jag mig lite lugnare. Men tentan närmare sig med stora steg och jag känner mig inte alls i fas. Mitt livs första hemtenta också, så lite nervös är jag nog.

Helgen har varit fullproppad, som vanligt. Skönt att jag har hunnit med att jobba lite också.
Nu har jag ett fullspäckad schema även denna vecka. Får hoppas att det kanske blir lite lugnare nästa.

Nu ska jag ta och läsa några artiklar, hejs!

Lördag

Tja!

Har jobbat idag. Sjukt mycket folk! Blir jobb imorgon också.
Men nu är det lördag, och som vanligt på lördagar är jag redo för fest!





YEAH!

Fråga stjärnorna

Jag fick A i kursen Organisation och kommunikation. Så fruktansvärt skönt!

Efter friskis åkte jag till pappa och blev bjuden på middag. Nu ska jag slå igång spotify, tända ljus i hela lägenheten, ta en lång och varm dusch för att sedan sjunka ner i soffan resten av kvällen.


PÖSS

23.14

Hejhejhej!

Ligger i sängen och väntar på scrubs. Har kollat på femman där dom har pratat om gilf's. Spännande vad människor är olika. Haha

Älskar att somna till tv:n, vet inte om jag kommer klara mig utan tv i sovrummet i framtiden.

Imorgon ska jag träffa några ur klassen för att plugga lite och även ta reda på vad vi fick för betyg på grupparbetet.

Nä nu ska jag lägga i från mig phonen. Sov gott hörrni!

Skönt

Det är fan i mig en ren fröjd när man får läsa på svenska.

Onsdag


Äntligen har jag fått lite jobbtider. Imorgon och i helgen. Det är ju lyslördag i helgen också. Har missat det varje gång hittills, så jag vill gärna gå iår. Som tur är slutar jag kl 16 på lördag och 16.15 tänds tydligen stenstan. Så jag ska försöka att hinna in tills dess. På söndag blir det jobb ända till 19 så det är bra, behöver alla pass jag kan få, samtidigt som jag måste tacka nej för att hinna plugga.
Än så länge har jag klarat mig ekonomiskt, men jag får se hur det blir i december månad.

Nu blir det till att läsa!

Heejdå!



http://stenstan.se/2010/11/09/lyslordag-4/

Tisdag

Hej!
Det är bara tisdag idag. Den här veckan känns seg, för ovanlighetens skull. Idag har jag utveckligssamtal på jobbet. Känns lite konstigt den här gången, nu när jag knappt jobbar.
Efter utvecklingssamtalet har vi avdelningsmöte och efter det ska vi tydligen åka in till stan och käka. På 7 kryddor. Har inte ätit där tidigare, så det blir kul.

Imorgon blir det skolan igen. Just för tillfället känner jag bara att jag vill att den här kursen ska vara slut någongång.
För efter den här kursen, har vi en ny kurs med dubbelföreläsningar i en vecka och sen är det juloooooooov!


Hörs, hejdå.

Somna inte!

Ligger i soffan och läser. Har redan hunnit nicka till två gånger. Kanske ska ge upp det här bekväma och röra mig mot köksbordet istället.

Ska plugga intensivt ett tag till. Sen ger jag nog upp för idag!

Pöss

Måndag

Hej!

Har precis kommit hem från skolan och har varit där ända sedan 10. Imorgon är vi ledig från skolan, men istället ska jag befinna mig på jobbet.

Nu hade jag tänkt käka lite middag, sen blir det väl till att läsa resten av kvällen. Kanske att jag tränger in en träningspass också.


Adjö.

Söndag

Hej!

Den här dagen har mestadels spenderats i sängen. Men jag har även varit på middag hemma hos pappa. Köpte med mig en påse med lite plockgodis till han. Hans chokladfavoriter. Det är ju trots allt farsdag.

Gårdagen då?
Jo, först bjöd Vickan ner mig på middag tillsammans med henne familj. Väldigt trevligt och god mat fick jag också. Sen gick vi tillbaka till mig. Här hade vi en förfest för två och som vanligt hade vi mycket att prata om. Vid tolv-tiden tittade Ellen förbi en stund innnan vi rörde oss ner mot Svenssons. Vi flängde runt halva stan innan kvällen avslutades på Marmaris med Emil, Jens och Säcken.

Nu tänkte jag fortsätta kvällen i soffan och imorgon blir det skola igen.

Hörs, hej!

Lördag

Tja tja!

Ska snart gå ner till Vickan och där ska jag tydligen bli bjuden på middag tillsammans med hennes familj.
Sen går vi tillbaka upp till och fortsätter med vinet. För ikväll blir det utgång!


Fredag

Hej.

Nyss hemkommen från Allsta. Har även varit på farmor begravning idag, jobbigt. Men det känns lite bättre nu. När jag var liten och av någon anledning ville börja grina så visste jag precis hur jag skulle göra. Jag tänkte på att något hemskt skulle hända farmor och så började tårarna forsa. Känns konstigt nu när hon är borta på riktigt. Saknar henne. Men jag vet att hon har det bättre nu ♥


Nu väntar jag på sällskap sen blir det fredagsmys!


God natt!

19.50

 


Här ligger jag och är ful och funderar över om jag ska orka läsa några artiklar. Förmodligen inte. Försökte googla på en av dom i hopp om att den kanske fanns någon jävel som hade gjort en sammanfattning eller dylikt, men icke. Gaah, orkar inte.

Men såhär funkar jag. Imorgon kommer jag inte plugga ett dugg, likaså lördag. För att jag ska kunna njuta extra mycket i helgen och känna mig värd att göra ingenting, så måste jag har läst dagarna innan och känna att jag har gjort någon nytta. Och detta även fast det är tre veckor till tentan. Med det sagt, betyder det inte att jag faktiskt kommer läsa ikväll, utan bara att jag kommer njuta mindre i helgen. Fattar ni?

Jaja, jag vet. Orka. Vara. Så.

Tosdag

Jag bor på fel sida av järnvägen, tydligt det!


Har varit på skolan idag. Imorgon ska och min grupp intervjua informationschefen hos Polisen. Spännande!


Nu ska jag åka och handla på Coop. Tja!

Inte helt övertygad

Oj, över 100 läsare igår.
Och tack för att ni röstade. Dock var det inte till någon hjälp. Haha! Kunde inte någon bara ha skrivit att jag var skitful i kort!
Jag skulle ha skippat sista frågan, för jag vet redan att ni tycker att jag passar i kort. Det tycker jag med.
Anledningen till att jag tvekar är för att jag kommer hata mitt hår när det är den där mellanlängden.
Just nu hatar jag mitt hår. Olika långt överallt, det går inte att göra någonting med det och världens utväxt.
Orkar jag hata det en gång till? Är det värt det? Det var det ni skulle ha fått svara på istället.
Och bara det att jag tvekar såhär mycket..


Aja, finns viktigare saker att grubbla över här i livet.

Nu ska jag ta lite frulle, sen åker jag till Bergsåker. Efter det blir det prommis med Ellen!


Tja!

Rösta då!





Hade ju bestämt mig för att inte klippa kort och så träffar jag Elin idag som peppar mig på att klippa det ändå.
Och ja, jag vill. Men ändå inte.
Måste väga det här fram och tillbaka och NI måste hjälpa mig!


Plus:

- Jag har så pass kort hår redan, så det kanske inte spelar någon roll
- Ska jag klippa det kort, så ska jag vara blond och det gillar jag, annars måste jag börja färga mot min natruliga färg innan håret lossnar
- Jag har nästan alltid uppsatt ändå
- Mitt hår behöver en nystart
- Det är snyggt



Minus:

- Jag har redan sparat ut sidecuttarna sjukt länge, orkar jag igen?
- Mellanlängen på håret kommer vara sjukt ful
- Det kommer dröja länge innan jag kommer kunna ha långt hår eller ens sätta upp det. Just nu går det ju faktiskt att sätta i löshår.
- Det finns inget att göra när håret är kort, inga lockar, inga flätor osv.




Hjälp mig då!! Fördelar, nackdelar?
Vad skulle ni gjort?
Vilken frisyr tycker ni jag passat bästa i?



Meeen vilka problem jag har!

Kockums

Meeen shiit!

Var ner i soprummet här i huset förut. Slängde lite flaskor och kartonger. Det här kanske låter lite äckligt, men vet ni vad jag hittade bland grovsoporna. Jo två Kockums skålar. En med blå emalj och en med grön. Tänk att folk inte vet vad dom kastar. Såg även en sjukt fin renfäll. Den vågade jag dock inte ta, dessutom såg den ut att fälla rätt mycket hår. Man kanske ska ta sig en sväng dit ner titt som tätt.




Detta är iaf Kockums, för den som inte vet.

IKEA

Hejsan!


Idag har vi spenderat ett antal timmar ute i Birsta. Handlade en massa fint på IKEA, bla sängkläder och stolsdynor. Rött och vitt blev det. Så jag ska byta ut allt lite närmare första advent.


IDGRAN Stoldyna, röd Bredd: 40 cm Djup: 40 cm Tjocklek: 7 cm
BIRGIT STRÅ Överkast/filt, vit Längd: 240 cm Bredd: 150 cm


Nu ska jag käka lite räksoppa!
Hejs!

Onsdag

Hejsan!

Idag har vi föreläsning från 10.15 till 12. Därefter brummar jag och tjejerna ut till Birsta.
Jag ska besikta bilen 12.30, så då tänkte jag ta mede mig tjejerna dit. Haha, kan ju vara en spännande upplevelse att åka in där med fullproppad bil.
Kanske avgassystem går av mitt ute på parkeringen, som med Kossan. Man får ju hoppas att det aldrig händer igen.


Tjohej!

Vila

Tisdag

Idag efter skolan åkte vi till Allsta och hämtade Alma på dagis i vanlig ordning.
Kom hem vid halv åtta och jag har sedan dess försökt läsa lite. Nu har jag gett upp.
Ska ta mig en kopp te, läsa Lantliv och titta på några avsnitt av Desperate housewives. Skönt!

Jag längtar till fredag. Ska på begravning då. Jag längtar ju inte direkt dit, men det kommer nog kännas som en lättnad när man går därifrån.

Imorgon är det skola igen.

Hörs!

22.35

Jag är väldigt glad över att jag började plugga. Visst det är tungt vissa gånger och inte tror jag att denna kurs kommer bli lättre. Tvärtom, har man ju hört.
Men jag är glad över klassen jag går i. Jag är glad över att jag trivs jättrbra. Framförallt är jag glad över hur kul jag tycker att det är.


För bara ca 10 min sen, tyckte jag inte att det var lika kul. Har läst, eller iaf skumläst, ca 70 sidor i en av böckerna. En av dom engelska böckerna. Engelsk kurslitteratur är inte det bästa jag vet. Men man ska tydligen läsa ca 40 sidor per dag, för att hinna med allt. Puh.

Jag har även hunnit med ett pass på friskis med Jennie.
Ikväll kan jag somna med gott samvete.

Godnatt!

Måndag

Har precis kommit hem från stan. Där har jag och några tjejer ut klassen käkat lunch. Sex fattiga studenter på Knaust hotell. Men det var det värt. Kronprinsessan tittade mot vårt bord, nickade och sa smaklig måltid. När Daniel lämnade rummet tittade han på oss, log och sa hej.
Haha, skrattar lite åt mig själv, men jag tycker det här är så häftigt. Nästan lite overkligt.


På vägen hem slank jag in på Interflora här nedanför. Köpte mig mig ett blockljus. Det är som lite glitter i det och när man eldar så bildas det typ som en spetskant upptill, jättefina! Gå dit och kolla in dom!

Känner att jag vill börja julpynta nu. Men det får nog vänta några veckor till.


Hejdå!


Allhelgona

Hej.

Jag heter Susanne och kan vara världens mest rädda människa. Dessutom är jag fruktansvärt lättskrämd.
Min största rädsla är mörkret. Minsta lilla ljud i mökret gör mig nervös. Även om det så skulle vara fågelkvitter.
Jag är inte rädd för rånare eller äckliga gubbar, utan jag är rädd för det övernaturliga.

För ungefär en halvtimme befann jag mig på Serlångers kyrkogård för att tända ett ljus. Inte allt för rolig tidpunkt jag valde att åka dit på. Jag var helt ensam och dimman låg tät över hela kyrkogården. Det räcker ju som sagt med att det ska vara mörkt för att jag ska tycka det är obehagligt. Att det dessutom är Allhelgona gör ju inte saken mindre kusligt.

Redan efter att ha tagit första steget innanför grindarna, så ville jag bara vända. Tänkte att jag skulle ringa någon som jag kunde prata med under tiden, men jag kunde inte förmå mig att göra det. Fick för mig att jag skulle störa alla "sovandes".
När jag väl var framme och skulle tända ljuset, skulle det såklart jävlas. Jag fick smått panik och det kändes verkligen som att jag hade ögon på mig från vartenda håll. Det regnade, så jag hörde ju det droppade och prasslade från buskar och träd. Jag tog ett djup andetag och försökte intala mig själv att det inte var någon fara. Jag började jag tänka efter. Varför skulle någon vilja mig något ont? Jag är här för att tända ett ljus, som alla andra som har varit här och gjort hela helgen. Jag tänder ett ljus för någon som betyder något för mig.

Rädslan förvandlades istället till en känlsa av trygghet. Det kändes som att jag var övervakad av någon som ville mig väl och aldrig skulle tillåta att det skulle hända mig något hemskt.
Det slutade med att jag gick därifrån långsamt med något lättare steg. Det kändes fortfarande som att det var någon som iakttog mig. Men på ett skyddande och rofyllt sätt.


Söndag



Myskväll igår med brudarna. Fler drinkar på Invito i framtiden!









Idag ska jag städa och ligga i soffan och kolla på film. Tacos blir det visst till middag också.


Idag lyssnar jag på:

U.S. Royalty – Monte Carlo
Teitur – Hanging My Worries Out To Dry
Bon Iver – Calgary
Ben Howard – The Wolves

Lördag

Hej fanz!

Tänkte berätta lite om gårdagen. Efter tentan var jag inte speciellt pepp på att gå ut. Men jag hade ju lovat att vi kunde vara hos mig, så det var lika bra att börja tagga. Klassisarna började droppa in och vi hade himlans trevligt. Lite senare kom även Spjutarn. Efter djupa diskussioner och analyser vandrade vi ner mot stan. Väl på väg ner på stan så stötte jag på min gamla granne Fredrik. Dom var ute och rääggade runt lite i hans jänkare och jag och Anna blev i princip inknuffade i bilen. Och tur var väl det, för oj vad kul det var! Vi gled runt, lyssna på Johnny Cash och blev bjunda på cider och öl. Det tackar vi för.
Efter några varv på stan blev vi avsläppta vid Aveny där vi stötte ihop med Emma. Surrade en stund innan vi rörde oss med Svenssons. Jag hade gärna gått in på Aveny, men kl var 1 och då tog det emot att det kostade 120 kr i inträde.
På Svenssons träffade vi på Säck, Thoord och Calle. Vi var kvar där en stund innan vi drog hem till Anna. Fick mig en limpmacka, sen vandrade jag hemåt med grabbarna.
Sjukt rolig kväll om ni frågar mig. Inte lika roligt imorse. Gamla ölbrukar och hela lägenheten luktade snus och gammfylla.
Drog ner på stan och träffade upp Jennifer och Louise och drog en tacobuffé på biteline. Sen kom Emma och vi for en snabbis på Dollarstore. 
 
För tillfället, just i detta nu, ligger jag halvdöd i sängen och kollar på tv. Persiennerna är fortfarande nere, jag har slängt på mig den störta t-shiten jag kunde hitta och här tänker jag ligga ett tag framöver. Helst föralltid.
Men jag ska träffa klassisarna som inte var här igår, vid 21 på Olles. Blir som en liten tentafest igen. Blir trevligt det. Verkar som att många ska ut ikväll också.

Måste bara försöka komma på ett sätt att motivera mig själv till att ta en dusch och börja göra mig i ordning igen. Får se hur det kommer gå. Nu ska jag iaf ligga här till typ sju.


Hörs och syns!

Titanium

Tentan gick okej.



Nu väntar jag på några klassisar.



 

See you i dimman!


David Guetta – Titanium (feat. Sia)

Tenta



Snart tentadags, NU KÖR VI!

Sen gör jag helg och det ska bli så skönt. Jag är ledig och är bjuden på typ fem fester. Funderar på att bara skita i alla och softa. Men vi får väl se. Det braiga är att jag kan göra precis hur jag vill. Inga måsten denna helg inte.


HELL YEAH!




Igår spelade Florence + machine i Stockholm.
Ikväll är spelar Bon Iver där och jag hade också velat varit där.

Tack

Jag har glömt att visa vad jag har fått av farfar. Och farmor såklart. Älskar den. Och er.

Compliments

Hej!

Tänkte ta mig lite middag nu. Stekt strömming, såå gott.
Efter middagen ska jag ägna mig åt kommunikationen en stund. Resten av kvällen ska jag göra ingenting. Kolla på serier och chilla.


Nu sitter jag och lyssnar på Band of horses. Gör det ni med. Bra höst/chill/mys-musik.

Här får ni några fler som går varma på min spotify på hösten: Mumford & sons, M83, Florence + machine, The xx, Empire of the Sun, Bon Iver, Fleet Foxes, The Kooks, Pernilla Andersson, Lars Winnerbäck, Bo Kaspers orkester, Jack Johnson, Paulo Nutini, Feist, First aid kit, Sophie Zelmani, Adele, Melissa Horn och många fler.



Torsdag

Hej hej hallå!

Igår kväll fick jag besök av några tjejer ur klassen. + Philip. Jag hade bakat kladdkaka, så vi pluggade lite, fikade och surrade massa. Blir så pepp på skiweek varje gång jag träffar dessa människor!!
Vi har så mycket att se fram emot, Emmas och Lovisa födelsedagsfest, Skiweek, och vet ni vad vi ska göra på måndag? Jo vi har bokat bord på Knaust till lunch. För ni har väl inte missat vilka som ska äta lunch där då?
Victoria och Daniel! Inte för att jag är något speciellt stort fan av kungahuset, men Emma och Louise är däremot det. 
Skulle ju faktiskt vara lite kul om vi faktiskt fick se dom.

Nu ska jag ta mig lite lunch, i form av en panpizza, sen ska jag bege mig till skolan.

Tjohej!

Men blä!

No one's gonna love you.



Sitter i min pluggbubbla idag.



Emellanåt tittar jag upp och märker att jag sitter och småler mest hela tiden.

Allt grönt

Nu är jag hemma i läggan igen. Tänkte berätta lite om helgen.

I fredags efter skolan mötte jag upp Vickan på stan. Vi shoppade lite och drog en lunch på 1891, då även Tove joynade. Efter stan hämtade jag upp pappa och "kindnappade" honom och förde han till Allsta. Där väntade Stefan, Anna, Alma och farfar. Anna bjöd på en jättegod middag. Sen åkte jag bara hem och gjorde ingenting resten av kvällen.
Första delen av lördagen bestod av plugg, sen kom Vickan upp till mig och vi gjorde oss i ordning för festen. Lite senare kom Vera och Amanda också upp och vi fick skjuts ut till Matfors. Kul fest och mycket folk. Jag och Vickan stod och dansade och stretchade mest hela kvällen. Vid halv två kom Jennie och skjutsade hem oss.
Söndagen blev en slappdag. Vickan kom och hämtade sina grejer och vi surrade en stund innan hon åkte vidare. På kvällen kom Jens Tage på besök. Vi bestämde oss för att käka pizza och vi kom fram till att vi skulle testa pizzerian ovanför mig. Det måste ha varit någon slags grekiskt pizza, för den smakade inte som vanligt. Men den var ändå helt okej.
Igår jobbade jag som sagt, sen avlutades kvällen med samma sällskap och lite film. 

Nu ska jag lägga in lite låtar på usb-minnet,  innan vi åker ut till Allsta igen är med Alma. Som vanligt på tisdagar.

Hörs hejdå!


Här är några favvisar just nu:

Timbuktu – Allt grönt
Foster The People – Don't Stop (Color On The Walls)
Florence + The Machine – Shake It Out - Benny Benassi Remix Edit

Tisdag

Hej!
Jobbade igår och det var ett helvete. Varenda människa frågade efter samma jävla lampa. Tror vi sålde över 500 st! Varför handlar folk så fort det är billigt, även fast man kanske inte ens behöver. Det är ju inte ens kul att ha den jävla lampan när resten av stan har en likadan.

Aja, nu sitter jag i bibblan och pluggar med Philip och Emma. Tenta på fredag, heja heja!!

RSS 2.0