Onsdag

Sådär ja!

Redan onsdag och den här veckan verkar gå lika fort som alla andra. Och i helgen är jag ledig. Undra om man ska satsa på en utgång eller inte?

Idag jobbar jag 12-20.
Och nu ska jag cykla iväg och göra ett litet uppdrag till Stefan och Sundsvalls Nyheter. Tyvärr är det inte lika glassigt som det låter. Men min bild kommer vara med i tidiningen. Hihihi.


Trevlig onsdag!

Tisdag

Godmorgon!

Idag väntar ett skönt pass. 12-17. Tror visst att vi skulle bygga om något.
Förövrigt började dom att bygga julbutiken igår. Jag längtar tills den står färdig!! Har fått för mig att åretsjulgrejer kommer vara ännu finare än förra årets. Kul jul, så att säga.


Efter jobbet kanske vi ska åka till Alnö?
Vore trevligt att hälsa på Anna och Alma, var så länge sedan nu.

Och nu, vilken dag som helst, får jag nyckeln till längenheten. Så i helgen blir det flytt, flytt, flytt. Kommer hänga på IKEA mer än någonsin.

Har fått några erbjudanden om flytthjälp redan, hahaha ;)
Men det är mest bara kläder och smågrejer så jag tror jag klarar mig. Dock måste jag dra upp min säng fem våningar då hissen är pytteliten.


Klicka på fotot för att förstora det.

Utsikt från mitt fönster.

Monday morning

Hej allesammans!

Idag är det måndag och jag har ett långt jobbpass framför mig. 9.30-20. Men det ska nog gå bra.
Är inte allt för vanligt att jag jobbar fredag-fredag. Så jag kommer väl vara aningen trött i slutet av veckan. Men det kommer ju kännas himla skönt på fredag kl 18 när jag stämplar ut.

Och jag vill ha nycklen till lägenheten. Fast det är väl lika bra att ta den i helgen, kommer inte hinna det nåt iaf.

Nu sitter jag här och snorar och väntar på att min hemskt generösa pappa ska komma och skjutsa mig till jobbet.


 

Pappa och Eva var ute och plockade svamp igår. Jag ville också följa med ju.
Förra året fick vi kämpa för att få ihop halva korgen. Iår fick dom hur mkt som helst på mindre än två timmar. Och snäll som jag är hjälpte jag till och rensade medan jag kollade på ensam mamma söker.

Lördag

Jag har intagit soffläge. Och jag kommer inte flytta på mig på hela kvällen. Vi fick en goodiebag när vi gick hem från IKEA idag. Chips och godis. Det blir jag och dom ikväll. Vi ska ha så mysigt.
Jobb imorgon igen, och jobb hela veckan och sen ledig till helgen.

Nu ska jag ge lite kärlek till tv:n. Det här kommer bli en bra kväll!








Godnatt

Fredag

Nu sitter jag hemma hos Jens och väntar på att Martina ska komma och hämta mig. Hade glömt min plattång här, så nu efter många om och men är jag äntligen klar. Har tyvärr inte hunnit med någon middag. Får fan bli en cheese sen alltså.
Nu ska vi iaf hem till Emil på jobbet som ska ha inflyttningsfest.
Snart är det även min tur.

Nu har jag öppnat min första cider, blir dock inte så många, jobb imorgon kl 11.00.


Trevlig kväll!

Million pieses

Har precis varit i Birsta med pappa. Fick med oss en tv och lite köksgrejer från IKEA. Lovley!

Nu ska jag åka till granlo, sen idol!

Hejs!

Onsdagsmys

Eftersom det ät onsdag idag, och lillördag, så tycker jag att vi skulle unna oss lite popcorn till idol ikväll. Det är jag värd, eftersom jag ska jobba hela helgen lång.

Så nu ska jag nåt som är sådär superkul. Sortera papper. Fatta vilken orning jag ska ha nu när jag bor själv.

Men sen:
Hej onsdagsmys, hej hej!

Men jag orkar inte

Vad vad less jag blir. Jag vill träna, jag vill göra nåt. Men som alla andra i min familj verkar jag också ska bli sjuk nu. Har sjukt ont i halsen och det är så det brukar börja. Känner mig inge pigg alls. Vill gå på promenad i det fina vädret, men kroppen säger att jag vill ligga i sängen hela dagen. Äckelhals och äckelrygg!

Onsdag

Har precis fått veta att jag ska få köpa lite av möblerna i lägenheten som dom inte behöver längre.
Hatthylla, skohylla, gardinstänger, spegel, taklampor. Det blir billigare och jag slipper borra nytt och leka elektriker. Sweet!
Blev även erbjuden att köpa en massagestol. Men den blev liite för dyr och den är liite för stor också. Den såg dock sjukt skön ut.

Nu är det bara typ en vecka kvar innan jag får lägenheten. Jobbar dock mån, ons, tors, fre nästa vecka. Så det blir nog inte förrän till helgen ändå.

Nu blir det lunch, sen powenap.

Det är så skönt att komma hem efter ett sånt här pass, ta av sig jobbkläderna, slänga sig i sängen och glo på tv och sova en stund.
Och ibland är det bra skönt att sluta innan kunderna kommer.

Hejdå

Herregud!

HAHAHHAHAH åh herregud. Jag kan inte sluta skratta. Man blir ju brydd på vissa människor. Hur tänker man?

Anyhow, nu har jag varit på banken, betalat lägenheten och fixat hemförsäkring. Det går snabbt framåt. Det här med internet får någon teknisk människa hjälpa mig med. Jag är ju trots allt inte den mest tekiniska människan här i världen. Nog för att jag är bra intelligent, men allt kan jag inte, även fast jag förstår att många av er tror det. Höhö


Annars då? Josatt, de ä ba bra dårå. Jag tycker dock att det ör för lite bilder i den här bloggen. Ja gud så tråkigt! Vad vill ni se? Min vackra nuna? Min obäddade säng? You tell me. Men fler bilder på lägenheten får nu allt vänta lite på. Ni vettu, nyfikna i en strut.

Va, vad är det som händer?
Jag är nog hungrig. Och trött. Och imorgon ska jag upp fyra igen.
Hej!

Tisdag

Nyss hemkommen från jobb och vårdcentralen. Och nu har jag iaf fått lite tabletter för min äckelrygg. Ska även bli kallad till röntgen för säkerhetsskull.

Kl tolv ska jag befinna mig på banken och betala lägenheten. Nog kommer det svida lite, men det är det nog värt.

Men innan jag åker ska jag sväva runt lite på IKEAs hemsida. Ni kanske tycker att jag borde kunna IKEAs sotiment utan till vid det här laget. Men övre plan är fortfarande ganska outforskad för min del. Jaaajjaaa!

Hejdå!

Lägenheten

Nu har jag skrivit på kontraktet till lägenheten. Inflyttning om senast två veckor. Kan ni fatta vad fort det har gått, TVÅ VECKOR! Jag behöver inte måla, inte byta golv, inte något. Det är bara att flytta in.

Har börjat kolla in lite möbler jag vill ha. Och det mesta kommer ju från IKEA, så det är ju bra.
Dessutom kanske jag ska få pappas tv, så kan han köpa en ny. Det vore ju klockrent! Åh, jag vill flytta nu!


Det här är tex mitt kök:

Klicka på fotot för att förstora det.

Hypnotisören

Jag har läst en jättebra bok igen. Hypnotisören. LÄS DEN!

 






Annars har jag bakat paj idag, ringt vårdcentralen, ska damsuga och diska nu.
Imorgon blir det jobb 5-10.
Hejdå

Måndag

Det är behändigt att ta bussen från Granlo till Bergsåker. Jag klev ut utanför Jens port strax före nio, tar några steg över gatan. Hinner inte stå på busshållplastsen mer än 30 sek, innan bussen kommer. Tio min senare står jag i hallen hemma. 
Att man inte åker buss oftare. Jag som fortfarande åker på mitt barnkort...tihihi!


Idag ska säljaren till lägenheten ringa. Jag skulle inte bli brydd om dom har fått ett annat bud under helgen, eftersom lägenheten fortfarande ligger på blocket. Men ett muntligt avtal gäller lika mycket som ett skrifligt, det lärde jag mig på rättskunskapen. Problemet är bara att det är lite svårare att bevisa, you know. Men dom verkade vara ett par hyvens människor, så jag får hoppas att dom ringer idag.

Annars ska jag ta och ringa till vårdcentralen. Jag har fortfarande ont i ryggen. Det här är inte okej för mig. Tänk om det aldrig skulle gå över.

Hejdå

Söndag

Hej på er!

Jag har varit ledig i helgen och det har varit otroligt skönt.

I fredags var det Hoffmaestro och vi började med en jättetrevlig kväll hos Malin. Sen åkte vi in till stan vid halv tolv och vid ett började dom spela. Och som vanligt är det ett jävla drag när dom kör igång.
Bilder kommer sen.

Igår kväll blev det middag och tjejkväll med massa bergsåkersbrudar. Jennie, Elin, Vera, Frida, Sandra och Ida. Och som vanligt när Elin och Vera kör igång kan man inte låta bli att asgarva och skämmas med dom. Men hur kul som helst var det iaf, och det borde göras om snarast! Tjejsnack när det är som bäst!

Just nun sitter jag hemma hos Jens. Jag har lovat att hjälpa till att måla i hans kök.

Och för er som har missat det, ska jag flytta till stan om några veckor. Är så sjukt lycklig just nu. Lägenheten är skitsnygg. Ganska liten, men inte behöver jag mer än 33 kvm. Det är det här jag har längtat efter i flera år. Att få inreda min egna lägenhet. Det ska bli så kul att köpa soffa och köksbord och sånt. Men det roligaste är ju gardiner, och ljuslyktor och allt småplock. Kommer dock till en början bara använda det som finns på mitt rum just nu. Men det få duga så länge :)
Frågan är ju hur jag ska klara mig utan min underbara pappa?
Vad än ni säger, så finns det inget barn här i världen som tycker om sin förälder lika mkt som jag tycker om min pappa. Han är helt enklet bäst!
Jag kommer nog spendera ganska mkt tid på fuxvägen även fast min nya adress kommer bli Albäcksvägen 36.

Näe nu ska jag kika om Jens har något ätbart, vilket inte är speciellt troligt.

Ps. det finns även diskmaskin i lägenheten. Jag hade nästan sett fram emot att diska mina egna grejer, men det här är ju nästan för bra för att vara sant.

Hejdå

Freeeedag!

Ååhhhhh, jag har hittat en jättefin lägenhet och lagt ett bud på den. Pleace, pleace, pleace!
I want you so badly! GE MIG!


Anyway, tanken var att jag skulle sova länge idag. But no. Jag vakande redan halv åtta. Störtigt, indeed!

Idag blev det stan en stund med Anna. Vi ska köpa haaaallon :D

Nu blir det frukost.


Gah, jag kan inte sluta tänka på lägenheten, svara snälla människa!

Torsdag

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Lunch nu, sen ska jag sova som en griiiis, tills jag jag hämta pappa. Då ska vi åka ut till Berners och ta farväl av min bil.

Ikväll är jag sugen på yoga, någon annan?

Har förövrigt lagt en intresseanmälan på en sjukt snygg lägenhet. Den är dock kanske liiite för dyr.


IMOGRON ÄR JAG LEDIG. Jag ska sova som aldrig förr. Sen är det bara att börja tagga.

Jaja, godnatt!

Farväl

Jag ljög. Kossan kommer inte alls klara sig :(

Men vi kommer få mer än vad vi hade trott för henne, så nu är det dags att börja söka efter en ny bil.

Spännande!
Men lite sorgligt är det ju.

Måste ta ett riktigt farväl.
Som för mina kaktusar som jag hade haft den dagis. 
Jag bad seröist en bön och sa farväl till dom. Detta var dock några år sen. Men inte så många som man kan tro.
HAHA jag är ju för rolig hörrni, hihiho. oKEj!

Hejdå

Onsdag

Shoobre!

Har precis kommit hem från Birsta. Först blev det jobb mellan 5-12. Sen gick jag in på Scorett och bytte mina skor, sen blev det en snabbis på systemet för att handla inför helgen. Jag vill göra hallondrinkar ♥


Nu måste jag ha lunch!

Ikäll blir det kanske träning eller kanske man ska gå och förtidsrösta?




FAMILJEN - DET VAR JAG ♫

Måste fan se dom på Stads alltså.

Heej!

Skoda Felicia

Kossan kommer överleva!
Och det är väl väldigt bra. Men jag hade dock nästan sett fram emot en ny bil. Med tex styrservo.
Men skönt att slippa köpa en ny.
Jag är glad, kossan min.

Frågan är bara hur länge det kommer dröja innan jag får tillbaka den. November pratades det om. Hur ska jag klara mig så länge?

Nu ska jag äta äppelpaj!

Sen IKEA med Jennie?
Skulle behöva springa in på Scorett och byta mins skor. Ber till gud att dom har min storlek där.
Hejdå!

Tisdag

Jag skulle ju kliva upp tidigt idag. Ställde faktiskt kl på 07.30. Men jag lyckdes såklart somna om till nästan nio. Så nu blir det genast svårare att somna ikväll. Blir 5-12 både ondag och torsdag. Sen tror jag att jag är ledig hela helgen, så då blir det förhoppningsvis en långhelg med bara tjejerna :)

Idag har jag mkt att stå i. Har bla lovat pappa att baka paj. Då är det lika bra att jag gör middagen också. Isf tänker jag satsa på pannkakor! Eller kankse raggmunkar?

Näe nu blir det frukost sen ska jag ut och leka trädgårsmästare.
Har hört att det ska bli regn i eftermiddag..
Så då blir det spinning istället.

Trevlig tisdag på er!


Från kylan in i värmen

Nu känns allt så mycket bättre ♥♥





Idag har jag som sagt bäddat rent. Har även gjort ordning sängen för vinter och bytt till duntäcke. Ska bli en fröjd att krypa ner senare ikväll.

Men först en kvällspromenad? Någon frivillig?

Biddibapbapbeng biddibapbapbeng bo

Åh fy, var på världens jobbigaste lunchpass ever. Dom brukar ju vara lite lättare eftersom dom bara är 45 min, men icke. Helt död är jag!

Så nu blir det dusch, sen ska jag in på stan och träffa Anna en stund.

Jag längtar iaf sjukt mkt till fredag!
HOFFMAESTRO på Stads!











Sweet disposition

Måndag

Den här låten är ju nästan lika bra som Crazy. Läs noga, jag sa nästan. Ingen låt kommer ta bort Crazy från mit hjärta, snacka om många minnen.
Anyway. Cee-Lo Green, vilken röst, vilken kropp. HAHA! Förstår att han kan ta i.

Cee-Lo Green – Fuck You


Idag är jag ledig. Så det blir träning, nya sängkläder och annat spännande. Javisst!

Söndag

Har klarat av ännu ett 9-19 pass. Så en söndag. MONEY! Men oj, vad ont i fötterna och ryggen jag har.

Skönt att vara hemma. Fick lyxmiddag serverad och snart ska jag få avnjuta Evas underbara äppelpaj. Åååh jag längtar! Det är fan illa att längta efter mat.

Jaja, men först blir det dusch och sen sööööndagsmys ;)

Lördag

Har precis kommi hem från stugan.

Åkte dit själv igår vid sextiden. När jag kom dit bäddade jag, högg ved och eldade. Neee, tänker ni nu, det kan inte vara möjligt. Jag som är halvt handlingsförlamad osv. Men jo det är sant! Jag lyckdes göra en brasa helt på egen hand. Har aldrig hänt förut.
Vid halv åtta började det mörkna, så jag tände massa ljus och gjorde i ordning chips och dipp, sen fick jag som tur var sällskap av Jens. Mys!

Vi kollade på Grown ups, inte vidare jättekul, men det fick duga.

Jag hade ju tänkt att ta världens sovmorgon. Men icke, det var någon som vaknade innan åtta..
Och jag kan ju aldrig somna om. Så det kanske får bli en liten powernap senare.

Nu sitter jag och väntar på pappa sen ska vi åka och hälsa på farmor.

Hejdå

Friskis

Nu tänkte jag trotsa träningsvärken och åka till friskis iallafall. Hoppas hon har bättre låtar än igår.
Längtar redan efter en varm dusch.


Hejdå!

SD

Det här är roligt. Eller kanske skrämmande. Men man måste ju skratta ändå.
Det här är Sverigedemokraternas valfilm:



 Och det här är ett svar till deras valfilm. Humor!

Torsdag

Puuh, ännu en tidig morgon har jag klarat av. Fick jobba över idag också, sen blev det ett avdelningsmöte på en timme.
Imorgon är sista tidiga dagen den här veckan, så på lördag ska jag sova ut! Och på söndag blir det långpass, 9-19.
Efter jobbet imorgon blir det fredagsfika med Josse och Sickan, det var inte igår kan jag säga, så det ska bli trevligt värre.





Nu över till något helt annat. Adrian Lux. Kan han göra en dålig låt? Nej, verkar inte så! Lyssna på nya Adrian Lux – Teenage Crime - Radio Edit. Sjut bra låt! Förövrigt har jag tjatat på er att lyssna på hans andra hit, Strawberry och videon till denna. LOVLEY! Det är Those danings days-Rebecka som sjunger!
Anyway, lyssna and do it now!



Klick!

Det är bara du som ler.



Sommaren är slut. Och jag som älskar den.
Jag älskar att cykla på landsvägar eller på grusvägar längs gröna åkrar. Jag älskar att känna vinden i mitt hår. Och jag älskar att ha solen i ögonen.

Nu känner jag kylan mot kinden och ser att solen går ner snabbare än någonsin förut.
Magiskt, men tragiskt.

Jag älskar naturen, men efter varje sommar känner jag att jag har njutit av den för lite.


Oj, vad poestiskt jag blev all of a sudden. Äh nu skiter jag i det här, nu blir det idol i mina bästa mjukisbyxor och största t-shirten jag kan hitta. Godnatt!

Try my love again

Onsdag


Japp, då har man jobbat färdig för idag. Jobb mellan 05.00 - 08.00. Efter det var det dags för Kick Off. Där fick vi ta del av en hel del underhållande föreställningar av våra härliga chefer, där dom verkligen bjöd på dem själva. Sen fick vi en föreläsning av en mkt bra talare från Naturskyddsföreningen. Det här med miljön är faktiskt ganska intressant.
 
Vi har även fått testa på att "jobba i resturangen". Vi fick göra våra egna tapas. Men där vid tolvtiden bröjade mitt tålamod drypa och jag ville bara gå hem. Vilket resulterade i att jag mest stod och hängde och bestämde mig för att göra mina egna "mackor" och sedan avvika. Vilket var helt rätt beslut. Jag orkar inte stå sist i en kö med 80 människor för att få en liten macka, som någon annan har gjort och som förmodligen inte ens skulle vara god. Faktiskt.

Så nu sitter jag här och ska försöka hålla mig från att somna. Eftersom jag börjar fem både torsdag och fredag är det bättre att jag sover ikväll ist för nu.

Så jag ska försöka sysselsätta mig på bästa sätt. Först blir det lunch, diskning och sen lite träning på friksis på det.

Ha en trevlig onsdag!

Anna och Alma



Det är inte det lättaste att fånga såhär bra bilder av barn. Men Anna lyckas såklart, som med det mesta :)
Visst är hon duktig?
Dessutom gör hon världens godaste lasagne!

Hade ni lika tur som jag skulle ni också ha en Anna i familjen :)

Tisdag

Det blir jobb idag ändå. 12-16 bara, skönt det. Då hinner jag med att äta kina ikväll på stan :)

Som tur var fick jag låna pappas bil idag med. Jag visste ju inte att jag skulle jobba förrän i morse. Och eftersom pappa cyklar gjorde jag han en tjänst och åkte och handla idag. Jag klev upp sju imorse, bara så jag ska vara trött ikväll. Börjar ju som sagt 05.00 imorgon igen.

Nu blir det lunch, sen ska jag kila iväg till jobbet.

Kvällen

Mååndag!

Blev ingen långpromenad idag, utan jag sprang ist. Klapp på huvudet!

Har även varit hos Elin idag igen, och fixat till hövve mitt. Jag vette fan vad det vart, men något skumt måste det ha varit med bomben jag köpte. Men nu är jag scchnögg igen!


Snart börjar Ullared. Inte för att jag såg förra säsongen, men det är ju sånt himla ståhej runt det där, så jag tänkte ge det en chans. Den där Morgon verkar ju vara en hyvens kille iallafall. Ska mysa ner mig i sängen och ta mig ett glas oboy.

Imorgon blir det nog träning, kanske x 2. Vi får se. Sen blir det jobb och kick off (!?) på onsdag.



Sen har jag beställt en egen fin almanacka från
http://www.personligalmanacka.se/
Fin va?


Godnatt i förväg!

Måndag

Har precis kommit hem från farmmor&farfar. Farfar ska åka till Finland och därför ska farmor bo i Liden så länge. Så jag hoppas det kommer gå bra för dom.

Skulle egentligen gått på spinning idag. Men nu blir det inte så, får nog bli en långpromenad nu snart ist.

Trevlig måndag!

Bilder

Eftersom jag har varit så dålig på att ta med mig kameran nu på sitsone har jag fått lov att låna lite bilder av Anna.




I fredags blev det som sagt surströming i stugan. Vi satt ute på altan ända fram till åtta. Det kan nog vara sista kvällen för iår. Annars är det ju ganska härligt väder idag.


I torsdags åkte jag, Anna och Alma på utflykt.




Fika på Timrå Gårdsbutik.

Våfflor på Norra Berget.

Alma leker i Svadern

17 grader

Såådär. Nu har jag rensat lite bland mina vänner på facebook. Nu vet jag iaf vilka alla är. Haha. Kul.


Idag är det varmt ute. Det är niiice. Man kanske skulle ha tagit en cykeltur och köpt en glass?
Hur som helst så tänker jag inte sitta här.

Hej

Söndag

Godmorgon!

Jobb igår, men idag är jag ledig.
Frågan är om man ska orka ta sig ut till svampskogen eller inte?

I fredags blev det surströmningskalas i stugan. Fy, jag fattar inte hur man kan äta det där. För mig blev det sik isället. Mkt bättre!


Vissa saker jag skriver i den här bloggen skriver jag bara för att irritera vissa människor, som jag råkar veta läser min blogg. Skadeglädje är den enda sanna glädjen. Iaf vid sånna här tillfällen. Ni som fattar, ja ni fattar.


Ja nog om det.

Nu har Jens åkt till stugan och ska stänga ner inför vintern.
ÅÅÅÅÅHHHHHH vad jag längtar till han kommer hem. Då blir det söndagsmys. Mymymymmmmmyyyyyys. Typ.


Vad blev det här för konstigt surr?
Just de. Ni fattar.



Nu blir det frukost.
Hejdå

Massage

Varför ringer inte mäklaren mig?
Jag antog att han skulle ringa upp strax efter jag hade pratat med han. Nu har det gått två dagar till.
Man kan ju hoppas att säljaren funderar på att ta mitt skambud!

Förövrigt skulle jag kunna döda för en massage just nu.
Och imorgon ska jog dra pall och lyfta.
Får väl se hur det kommer gå.


Godnatt

Loppisrunda

Idag har jag varit med Anna och Alma igen.

Vi började att åka ut till Timrå och besöka Timrå gårdsbutik. Där blev det även en fika. Sen fortsatte vi ut till Söråker, men tyvärr har dom flesta loppisarna stängt för iår. Men vi lyckdes hitta en iaf.

Därefter åkte vi upp på Norra berget och åt våfflor.

Vi avslutade med att åka handla till imorgon. Då blir det surströming i stugan.

Tyvärr glömde jag min kamera. Så jag snor några bilder från Anna och från gårdagen så länge.





Onsdag

Hej hej hallå!

Idag har jag varit ute i stugan med Anna, Alma och Selma. Vi har lekt i kojan, bakat kladdkaka och gått på upptäcksfärd. Sånt tycker jag fortfarande är roligt. Hittade massa roliga gamla grejer borta vid dom förfallna stugorna bortanför våran stuga.

Vid tretiden åkte vi till Bredsand och hälsade på farmor och farfar. Och nu har vi precis ätit middag och snart ska jag och pappa åka till Birsta.

Sen blir det final av fångarna på fortet. GO handbollslaget!!

Och ryggen värkar fortfarande. Men när jag pratade med dom från vårdcentralen sa dom att det var väldigt vanligt efter en krock. Men om det inte skulle ha gått över på en vecka skulle jag höra av mig igen.

Så på fredag och lördag blir det jobb.

Nu ska vi åka, hejs!
RSS 2.0