Turkiet!

Nu kommer det sista inlägget innan vi åker.

Imorgon kl. 09.35 lyfter planet från Midlanda, så vi måste väl åka härifrån vid halv åtta/åtta. Ska försöka vara lite trött så man kanske kan somna en stund.

Nu är det bara att hoppas på att vädret är bra! (och att vi inte dör eller nåt)

Kommer tillbaka nästa onsdag, 3 september!
Hejdå och ha det bra allesammans!

Hhihiiihihihi, vi kommer ha sjukt kul!

Scatman



HAHAHAHAHAAHAHAHAHAAAAA!! Den här låten är kung! Om jag inte minns fel stod jag och Jennie och gjorde vårt bästa för att härma mannen i videon efter en helkul kväll på kåren. Helt plöstigt kom en kille från ingenstans och sjöng låten, och bra gjorde han det också!

Älska 80-tal och 90-tal!

Märker du hur fort det går?

Små bleka armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
hemmafester och en stulen bil
jag satt vid fyrisån och och döda tid

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig
fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor
hjälpte till på min brorsas restaurang
mina vänner ville va som han

Valborgskaos på stora torget
rackaberget '95
vi bodde högst upp
vad vill du veta
jag berättar vad som helst

Snart så!

Två dagar kvar :D
Längtar, vi kommer ha så himla kul! Vet ni varför? Jo för att jag och Fredrik alltid har kul tillsammans!

This is the life

Blev inte riktigt som jag hde tänkt igår, men det gör inte så mkt, för jag hade kul ändå. Varför ska man envisas att lämnade förfesten vid halv tolv, när det alltid är mkt roligare på förfesterna?
Tack Jennie för att du förgyllde min kväll med din sjuka humor!  Nästa gång ska jag försöka lite bättre och kanske börja lite tidigare.

Inga bilder blev det igår heller, vilket kanske är tur det. Är iaf helt mörbultad idag, efter ha legat intryckt i ett hörn och blivit kittlad till döds.

Nu blir det lite nerladdning av musik och påfyllning på telefon!



Älskar dessa <3

Street fighter - Cammy

Idag har jag varit på stan med Fredrik. Har kollat på lite grejer som måste fixas innan vi åker till Turkiet :D
Hälsade även på Josse på Gina Tricot, där jag även köpte en grön body. Jo det är sant! Susanne har köpt en body!
Men den kostade faktiskt bara 29 kr, dessutom var det precis var jag var ute efter. Jag ska nämligen på maskerad. Tror jag iaf, hoppas :D

Erik, Fredriks kompis, ska kanske ha en fest med Street fighter-tema. (Det är ett tv-spel för den som inte vet) Jag gapskrattade först och sa att det verkligen inte var nåt för mig. Men efter att ha kollat på lite bilder och annat, tror jag att det kan bli väldigt kul. Och med tanke på mitt tidigare inlägg, så måste jag fan hitta på nåt kul!

Här är tjejen jag ska vara, Cammy:




Därav den gröna bodyn! HAHAHA, jag kommer vara sjukt ful!


Tjaråå

Dimma


Utanför huset igår kväll.

Nu måste det ske ändringar

Nej, det här går inte! Mitt liv is way to boring! Något måste göras och det är snabbt. Alla måste sluta att vara tråkiga och sluta gå halvvägs. Nu är det all in som gäller! (Jag vet, "ska jag säga!!!!") Men nu ska det bli ändring! Vi har förfan slutat skolan och vi har inget plugg under minst ett helt år, är inte det värt att firas?
Om inte annat måste jag umgås mer med mina vänner! Känns som att ni häller på att försvinna! :O Såhär blir det när alla jobbar så olika och det är väl inget att göra nåt åt. Men när vi har våra chanser får vi fasiken ta dom!

Jag ska gå och köpa mig en jäger och börja träna i smyg hemma, så nästa gång ska jag vara med på era race aswel!

Och till Sandra, Jennie och Ida, som fyller åt typ samtidgt. Nu är det ni som fixar en fest! En heltsjuk fest. En maskerad kanske! Jag hjälper er gärna :D Kom igen nu!!!!


Jag vill inte att sommaren ska vara slut!

Nej

Hej!
Idag har jag varit ute i Birsta igen. När jag inte jobbar hänger jag där ändå, konstigt nog! Fick iaf med mig en kjol och en kofta hem, vilket är väldigt ovanligt för min del.
Har jobbat mest hela förra veckan. Nu är jag ledig ett tag tror jag, tänker iaf inte jobba på lördag, eftersom det verkar bli utgång på fredag.

Annars händer det inte mkt. Selånger i helgen och efter helgen brukar det vara dags schooltime, men inte för mig. Jag vet inte ens när de andra börjar i skolan, idag eller nästa måndag?
Det känns iaf lite halvkontigt att vi inte ska tillbaka till Hedbergskas korridorer. Just nu känns det skitskönt, men jag tror nog att jag kommer sakna det litegrann ändå.

Nu ska jag gå och powernappa!

Tjoohej

What a difference a day make

  

Har suttit och pysslat ihop mitt album med bilder från studenten och är precis klar. Synd bara att jag skiver som en kratta och att jag inte kan rita. Annars hade det kanske kunnat bli fint!
Men nu är det iaf gjort och om datorn skulle få för sig att dö, så skulle det inte göra exakt lika ont som det hade om jag inte hade framkallat några bilder alls. Nu vet ni det.

Vad händer ikväll?




Suss



Myp!

Kovland

Kom precis hem från Kovland. Var där med pappa och Eva och kollade på fotboll när Kovland spelade mot serieledande Östavalls IF (som förövrligt Jan-Åka tränar, upptäckte jag idag). Kovland vann med 2-1.

Det här låter förmodligen rätt tråkigt, men på nåt sätt tycker jag om att sitta uppe på Ånäsvallen, ha solen i ögonen och njuta av sommaren. Jag tycker att det är något speciellt med Kovland, jag vet dock inte varför. Men det har förmodligen att göra med att jag har massa minnan från mysiga höstpromenader därifrån när jag var mindre.  När jag lyssnar på Lars Winnerbäck tänker jag  också på Kovland, vilket förmodligen har med att göra att han sjunger om hösten i varannan låt. Kovland är superfint på sommaren och på nåt sätt känns det som att jag kommer flytta dit när jag skaffar hus.

"Lycka är att vara Kovlandsbo"

Det känns som att jag har sagt det här förut!


9 D:s lastbil på vår sista skolavslutning på Bergsåker!

En vän med en bil

Jobb, jobb. Imorrn blir det monsterpass igen. Puuh! Jag försöker tänka: Pengar, pengar!
Har haft nåt slags utvecklingssamtal idag på jobbet. Finns inte mkt att säga, ser ut som att det blir en fortsättning till hösten iaf.

Till veckan kommer nya katalogen och det verkar vara jättebig deal! Men det är bara kul när det händer nåt! :)

Annars har jag inte mkt att säga. Längtar till den 27:e!
Och sen hoppas jag att det blir en tripp till Anna och Stefan i september också!

Halloooon

                                                                                                                                   


Idag har pappa och Evat varit och plockat hallon. Så i höst blir behöver vi inte köpa nån hallonsylt  med getingar i, som hände mig en gång!

Ikväll ska jag och Fredrik till Jean som har fyllt 25. Jag tror inte att vi stannar allt för länge, eftersom vi både jobbar imorrn.

Just det, måste passa på att tacka Friday I'm in love, som gör kvällarna på stadshuset otroligt roliga med den härliga musiken. Bästa folket och bästa musiken, Stadshuset blir ett enkelt val. Den 12:e september spelar Florence Valetin och den 10:e oktober spelar Markus Krunegård!  Kan det bli mkt bättre?

Helgjobb

Hej hopp!

Blev en liten utgång ingår. Men bara liten, vet inte ens om det räknas. Umgicks iaf med Elin, Josse och Sandra. Vi var ner på Drakbåtsfestivalen och kollade läget. Efter det gick jag, Josse och Elin vidare till Stadshuset, där jag träffade på Matilda! ;D
Det var inte igår, så det var jättetrevligt, måste jag säga.

Idag är det jobb som gäller. Bara från 12.00-16.00, så det är skönt. Samma tider imorrn.
Det har inte alls blivit mkt jobb på sistone, och fortsätter det såhär till hösten, måste jag söka ett nytt jobb. Lika bra att börja uppdatera min CV snart.
Usch, jag trodde jag skulle slippa det här på ett tag. Men att jag jobba två-tre dagar i veckan räcker inte. Men men, får se hur det blir till hösten, när de flesta sommarjobbarna slutar!

Nu måste jag snart kila!

Cykel

Länge sen

Haha hittade en gammal bild på datorn. Jag vet inte riktigt när det är, men vi har iaf varit hemma hos Elin och Anna och sitter nu på busshållplsten för att åka till Skönsberg på nån fest tror jag!



Det känns som att det är evigheter sen, men kan det vara 2004 eller 2005 kanske?

Fredrik Nejman


Är han inte fin så säg?

Sjuk?

Usch vad jag har ont i huvudet. Jag har aldrig ont i huvudet och jag är aldrig sjuk. Jag vet inte vad det är.


Idag har jag varit hos farmor&farfar igen. Farfar skulle hjälpa mig och byta olja på Kossan (bilen). Jag var där i några timmar och jag lärde mig en massa nytt. Nästa gång fixar jag det där själv! ;)
Jag gillar att gå runt i farfars garage och kika på grejer, får massa minnen från när jag var liten. Och sen luktar det ju så gott där. Bensinlukt är väl härligt?



Älskar dig <3

What to do?

Idag har jag inte mkt att säga. Både jag och Fredrik har varit lediga idag, så det blev en tripp till Birsta. Kommer nog bli ett inköp av en kamera inom kort. Och pappa har lovat att betala en fotokurs om jag hittar någon passande. Kul kul!

Annars händer inte mkt, Fredrik är på bio med några kompisar och jag sitter just nu vid hans dator och försöker fördriva tid. Det går inte så bra.

Nu vet jag, jag kan ju vara snäll och städa han rum tills han kommer hem!


Om inte detta kallas att ha tråkigt, så vet jag inte...

Sparks, Sinnerman, Honst mistake and heartbeat

  

White shadows

Blåa bär, fast inte blåbär

Ditt kvarter



Idag är jag ledig, men i helgen jobbar jag tyvärr, så det blir varken Stockholm eller fest.
Idag har jag varit ute och lekt lite med kameran. Måste säga att det är lite halvjobbigt med ett icke-fungerade objektiv. Ska nog köpa en egen kamera om nån månad!

Ikväll kommer pappa hem. Veckan har gått så obegripligt fort och det betyder att det inte är långt kvar till Turkiet! :)

Adjöken

Åhus

Att jag inte tänkte på det. Nästa år ska jag höra mig för hos några handbollsspelare, både aktiva och avdankade, om de är sugna på att åka ner till Åhus och spela lite beachhandboll. Och denna gång med de oseriösa spelarna. Det kan ju bli hur kul som helst!


Åhus 07! Svinkul!

Bullbak med farmor

Fredrik ville inte följa med på Winnerbäck, så jag tog med mej Jennie ist. Där stod vi tillsammans med Vera, Secken och Thoord i regnet och lyssnade. Han var bra, mkt bra, även fast jag inte hade hört att låtar. På vägen hem åkte vi till Big Boy och då upptäckte jag ett en myra hade gjort mig sällskap hela vägen dit. Inte kul!

Idag har jag varit hos farmor hela dagen. Vi har bakat bullar och jag har ätit bulldeg tills jag fick ont i magen.
Ikväll ska jag och Fredrik på utflykt tror jag, vart vet jag inte än!

Hejdå


Elden




"Hallå igen!
Hur är stan en sån här kväll i augusti när
sommarn regnat bort?"




Fick precis två biljetter till Lars Winnerbäck
här i Bergsåker ikväll. Tänkte ta med mig
Fredrik och gå dit.
Synd bara att vädret är som det är.
Tänk om det hade varit strålade solken och värme!

Nu ska jag fixa lite låter, bränna en skiva till bilen och åka och handla middag!

Hejs

 

Better day

Hejhejhejhejhejhejhejhej!


Det har hänt mkt sen sist. Det har inte blivit mkt jobb på sistone, men som tur var fick jag en och en halv veckas ledigt, då vädret var som bäst. Har nog badat varje dag tror jag. Har hunnit med Sörfjärden, stugan, Grönviken och Ottsjön typ 97 ggr. Fredrik och jag var och badade där en kväll förra veckan och det måste seriöst ha varit minst 25 grader i vattnet. Träffade även på Patrik den kvällen, det trodde man inte!

Den här veckan har jag iaf fått lite jobb vilket faktiskt har varit riktigt roligt :D Och snart åker ju jag och Fredrik till Turkiet, för den som missade det.

Annars då...Jo just de. Jag har ju varit ensam hemma hela veckan. Min pappa är och upptäcker Europa med Eva. Bratislava, började dom med. Sen blir det Polen med Auschwitz och diverse. Låter rätt spännade faktiskt.
Medans dom har varit där har jag och Fredrik testat på familjelivet. Vi har lagat mat, diskat, tvättat bilen, vattnat blommor, klippt gräsmatten, damsugit och skjutsat barnen till dagis. Okej, kanske inte det sista, men det har inte kännts så långt ifrån!


Ikväll ska jag vara med tjejerna. Det är verkligen på tiden! ;D

RSS 2.0