Trivs nu ja!

Fan vad jag trivs nu alltså. Det är så skönt att få ett break från tentor, redovisningar, inlämningsuppgifter och allt vad det heter. Det har redan gått två veckor, så dom här tio veckorna kommer gå sjukt snabbt. Det är så skönt att ha alla kvällar lediga, även fast jag inte typ har varit hemma en enda kväll. Men det är för att jag hinner med att träna, laga mat och vara med mina vänner nu istället. 
 
Med det sagt, kan jag ändå säga att jag ser fram emot skolan redan. Det ska bli kul att träffa alla igen och så ser jag fram emot, vad jag tror, kan bli den bästa våren evvöööh! Och jag har redan börjat leta efter sommarkurser. Men jag tycker utbudet är lite tunnt. Deesutom verkar det inte finnas några grafiska kurser alls att läsa. 
 
Nu har jag precis kommit hem från en fika på Tant Anci. Ska slå mig ner i soffan nu och kolla på nyaste avsnittet av New girl.
 
 
 
Godnatt!

Man tackar!

Torsdag

Tjabba!
 
Idag fick jag en lång lunch då Anna skulle träffa en kompis nu på lunchen. Självklart fick jag följa med om jag ville, men jag kilade istället hem och käkade. Ska gå ner till ett igen. Innan lunch var vi som sagt på möte med dom som gör annonserna och allt annat grafiskt åt gallerian. Och snacka om sjuka människor. Jag tror jag aldrig har skrattat så mycket i hela mitt liv, tårarna rann nerför kinderna på mig näst intill hela mötet. Det vore ju drömmen att jobba där. 
 
Vid fyra ska jag springa hem igen och äta. Sen ner på stan återigen. Herregud.
 
 
Jaja, vi hörs sen!

Untz

Onsdag

Hejsan!
 
Dagarna går fort. Imorgon är det liksom torsdag redan. Imorgon ska vi träffa resultatbyrån/reklambyrån som gör annonser och massa annat grafiskt till IN. Det ska bli roligt, då jag har hört att det ska vara ett glatt gäng människor. Jag ska få presentera kundkvällen och dom ska utifrån det utforma annonser och annat. På fredag blir det luncgföreläsning på casinot. 
 
Det var allt för nu, nu måste jag skynda bort till Friskis!
 
Hejpa!

Kvällsfika

This is the song

YO!
 
Idag efter praktiken hade jag tänkt att åka och träna på Friskis. Men eftersom jag kom hem tidigare var det fortfarande ljust ute. Jag passade därför på att knyta på mig joggingskorna och dra ut. Jag hade förväntat mig det värsta, jag har ju liksom inte sprungit sen i september typ. Och döm om min förvåning. Det gick otroligt lätt, trots snö och kyla. 7 km rakt av. Känns bra såhär när Vårruset och Tjejmilen inte är allt för långt borta. Eller hur Jennie?! ;)
 
Här kommer några av låtarna som gör mig lite extra peppad:
 
Avicii – I Could Be The One [Avicii vs Nicky Romero] - Nicktim - Radio Edit
Dirty South & Alesso – City of Dreams (feat. Ruben Haze)
Example – Say Nothing - Radio Edit
CLMD (Carl Louis & Martin Danielle) – Falling Like Angels - Radio Edit
Nause – This Is The Song - Radio Edit
 
 
Nu har jag varit barnvakt i några timmar tillsammans med pappa. Resten av kvällen tänkte jag inte göra så mycket mer. Jo jag ska renskriva några grejer tills imorgon. För imorgon kommer bli en lång dag. Klockan ställer jag på 06.20.
 
 
Godnatt!

Här ska pysslas!

Dayligt

HÄJ!
 
Idag har vi varit halva dagen i gallarian, sen tog vi oss en promenad bort till Metropol och var där resten av dagen. Jag har fått rollen som "projektledare" för nästa aktivitet i IN:gallerian, så det ska bli himla kul. När och hur det blir får ni veta senare, för ni måste ju komma ;) Dessutom kommer jag jobba i gallerian på kvällen. 
 
På vägen hem svängde jag förbi Palt. Fick med mig både ett par jeans och ett par långkallingar (likadana som Jennifer). För er som inte vet, har som faktiskt en del snygga tjejkläder där inne också.
 
Nu har jag precis kokat mig lite potatis som jag sja ha till matlådan imorgon och om en timme ungefär ska jag kila ner på Saffran för middag med jobbet. 
 
Imorgon börjar jag 9.00 och på onsdag 7.30. Det var på tiden, tycker ni vaaa!
 
 
Hörs imorgon!
 

Måndag

Godmorgon!
 
Helgen har varit lugn, minst sagt. Men ibland är det skönt att göra ingenting, speciellt när jag vet att jag ska jobba hela nästa helg. 
 
Jag tror även att denna praktikvecka kommer bli relativt lugn. Nästa vecka däremot kommer vara fullproppad av olika möten och aktiviteter. Det gillas. 
 
Igår slog det mig att vi ska äta på Saffran ikväll. Kristin på jobbet ska sluta och vi ska därför ha en avslutningsmiddag. Lyxigt med tapas på en måndag, men mindre glad blir plånkan. Tur att jag har matlådor för nästan hela veckan. 
 
 
Hörs!

City of dreams

För att förtydliga den tidigare önskelistan:
 
 
 
 
Ett till förtydligande: Detta är en önskelista. Jag är medveten om att jag fyller 24 år och egentligen inte borde önska mig något. Men för er som undrar....(pappa).

Söndag

Idag hade jag tänkt att passa på att vara ute. Men solen gick i moln ganska snabbt och det är fortfarande jättekallt, så det blev en innedag istället. Så nu har jag passat på att göra sådant som jag annars ligger längst ner på priolistan. Jag har gjort om bloggdesignen. Är väl inte jättenöjd, men den får duga ett tag. Det jag också har gjort är att jag har gått igenom hela iPhoto och sorterat ut bilder som jag nu har framkallat. Över 200 blev det. 
Men jag jag ju tre tomma album som jag hade tänk börja fylla. Det är ju alltid mycket roligare att kolla på framkallade bilder. 
 
Bilderna jag har framkallat är mestadels från Instragram, vilket betyder att det är mest bara bilder från ungefär ett år tillbaka. Har ju en hårddisk med bilder från typ 2005 fram till nu, dessa skulle jag också vilja framkalla. Men det får bli någon dag i framtiden. 
 
 
Om ett tag ska jag på middag hos pappa, sen blir det en lugn kväll igen för att ladda inför en ny praktikvecka. 
 
 

Snart fyller jag 24 år.

Så här är några grejer jag skulle kunna tänkta mig få i ren tröst.

App app!

 
 
Det finns ju faktiskt en hel del bra appar så man kan greja med bilderna direkt i telefonen. Före och efter. 

Va Va Voooooom!

 
 
Härligt väder det vart på eftermiddagen idag. Var ute med Alma och åkte snowracer ett tag. Det är ju jäkligt kul faktiskt. Borde man ta och göra i en riktigt backe någon dag. Nu har jag precis kommit hem från ett pass från Friskis. Köpte med mig en sallad från Coop på vägen hem, som jag ska ta och äta snart. Sen blir det nog lungt resten av kvällen.
 
Tjohejs!

Lördagmorgon

Vad skönt det är med en ledig lördagmorgon. Ligger i sängen och drar mig och kollar på morgonpassat på tvåan. Snart blir det frukost och sen ska jag åka till Allsta och vara med Alma några timmar. Vid tre tänkte jag eventuellt träna. 
 
Ikväll har jag inget inplanerat och det känns ganska skönt måste jag säga. Funderar på att bara vara hemma och bara ta det lungt. 
 

Fredag

Så var den första praktikveckan till ända. Var på kontoret till tolv, därefter blev det lunch på Invito med några ur klassen. Och den var det helg för min del.

Ska bli sjukt skönt med helg! Det enda som är inplanerat för tillfället är myskväll hemma hos Therese ikväll och hänga med Alma några timmar imorgon på förmiddagen.

Nu ska lag åka och träna.
Trevlig helg!

Nytt fint porslin från IKEA

Torsdag

Så var ännu en dag på praktiken gjord. I fortsättningen kommer jag nog inte uppdatera varje dag om vad jag har gjort, men ibland när det är något speciellt.
 
Idag hade vi i alla fall varit på en lunchföreläsning om appen Adoncity. Det är en helt ny app där man kan ta del av erbjudanen och annonser. Du ser vilka butiker som finns i din närhet och du kan även söka på produkter och varumärken. Adoncity samarbetar med TV4, så har du inte sett reklamen på tv än, lär nu nog göra det snart.
 
 
Jag har precis kommit hem och kastat i mig mat, för snart ska jag ner på stan igen. Fika med några tjejer. 
Imorgon blir det halvdag för mig, sen är det HELG!

Ooops

Wednesday Thursday Friday

Onsdag

Dagarna flyter på och snart är det redan helg. Idag har jag suttit med på diverse möten och jag tror det blir mycket sånt såhär i början. Sitta med och försöka ta in så mycket som möjligt. Imorgon blir jag ensam på kontoret på förmiddagen, så är det tänkt att jag ska färdigställa lite dokument och börja fundera över vad vi kan göra på kundkvällen. Imorgon ska vi återigen till Knaust för lunchföreläsning. Anna har bokat in oss på diverse möten och föreläsningar så hon kan presentera mig för allt viktigt folk ;)

Just nu sitter jag i soffan i Allsta och kollar på barnprogram med Alma och pappa.

Vi hörs imorgon!

STRIPES

 
 
 
Tur att jag hann köpa skjortan uppe till höger innan den tog slut. Nu funderar jag även på linnet uppe till vänster. Allt är från HM.

Dag två

Då var andra praktikdagen över. Gick hem vid fyra idag också. Handlade, lagade mat och hann slappa i soffan en halvtimme innan jag gick ner på stan igen. Denna gång för ett möte med Gatufesten. Spännande att höra hur det kommer bli i år. Tror till och med att jag kommer svänga förbi Entré Sundsvall imorgon och köpa mig en tredagar ;)

Imorgon börjar dagen på Metropol, tror till och med vi blir kvar där resten av dagen. Verkar vara möten inbokade från morgon till eftermiddag.

Idag fick jag träffa den andra tjejen på kontoret, Maria. Det är hon som är centrumledare för Stenstan. Hon och Anna hade tydligen planerat en massa aktiviteter åt mig nu på eftermiddagen, så det ska bli väldigt kul att se vad det blir.

Jag har på två dagar passerat järnvägen sex gånger, och VARJE gång har det kommit ett tåg precis när jag ska passera. Kul att jag ska behöva stå där och frysa i nio och en halv vecka till. När det börjar bli varmare ska jag börja tälta på andra sidan järnvägen.


Här kommer lite bilder från idag.

Tisdag

Snart är det dags att ge sig ner på praktikens andra dag. Jag klev upp typ tjugo i nio idag och jag har redan varit klar en stund. Men så kommer det inte se ut i fortsättningen. Jag ska försöka kliva upp vid halv åtta/åtta. Dels för att jag vill ( iallafall när det blir lite varmare) kunna ta en promenad innan tio och dels för att jag ska äta frukost tidigare, så jag är hungrig när dom har lunch vid tolv. 
 
 
Nu ska jag kila ner. Och om ni är på stan någon dag, hojta till så kanske vi kan luncha!
 
Hejdå!

Första dagen på praktiken

Hejsan!
 
Första dagen på praktiken är gjord. Och det känns bra måste jag säga. Jag och Anna min handledare har gått igenom ungefär vad jag ska göra dom kommande veckorna. Idag blev det en mjukstart. Testade min tagg, så jag kom in överallt, fick se kontoret både i IN gallerian och kontoret där Diös håller till, i Metropol. Sedan har vi möbleret ytan utanför KICKS där det är lite tomt just nu och lite andra småsaker. 
 
Imorgon ska vi ha ett möte med en tjej om en trycksak som ska göras och på kvällen blir möte med Gatufesten på Knaust. Spännande!
 
 
Ser ut som att jag kommer vara på praktiken mellan 10-16. Men då kanske jag är med någon lördag och vissa kvällar istället. Skönt att vara i stan, går dit och hem på tio min. När jag kom hem idag, gick jag direkt och handlade, senpp i lägenheten och lagade mat och nu har jag precis kommit hem från träning. SKÖÖÖÖNT med lediga kvällar utan plugg!
 
 
Nu sitter jag och väntar på Top Model Sverige!
 
 
Hörs imorgon!

Praktikdags!

 
 
 
 
Nu kör vi!

Söndagkväll

Sitter på rast på jobbet just nu. Typ två timmar kvar, sen är det slut på denna jobbhelg, och även på mitt helgkontrakt. Nu blir jag ren behovare igen, men jag hoppas det kommer funka det också!

Men nu ska jag snart gå ner igen.
Imorgon kl 10 börjar min praktik!
Önska mig lycka till!


Hörs imorgon kväll!

Söndag

Godmorgon!

Ligger fortfarande och drar mig i sängen. Tänkte göra någon slags brunch snart, så jag slipper äta på jobbet. Blir jobb mellan 13.30-19.00 idag också. Gårdagen gick sjukt snabbt, och det var mycket mer folk än vad jag hade trott!

Hörs ikväll!

Hemma hos mig

Lördag

Godmorgon!

Vi hade jättetrevligt igår hemma hos Sara. Vid tolv tog vi taxi mot stan, men jag hoppade av vid statiol och gick hem. Eller jag sprang faktiskt. Dels för att det var svinkallt och dels för att det satt två skumma gubbar i fönstret på statiol och stirrade på mig.

Nu har jag precis vaknat och helst av allt skulle jag vilja ligga kvar här hela dagen. Men istället ska jag åka till farfar om ett tag och sedan iväg till jobbet. Den här helgen hade jag verkligen velat vara ledig. Bara få andas ut efter all stress med b-uppsatsen och vila ut mig innan praktiken. Men jag börjar inte förrän halv två, så det är ju bra det iaf.
Annars kan det nog bli ganska skönt på jobbet, känns som att det kan bli en lugn helg.

Nu blir det frukost och försöka göra något åt huvudvärken!

Hejdå!

Det får gärna bli vår snart!

Friday

God morgon!
 
Äntligen är det fredag! Men någon sovmorgon blev det inte för det. Vaknade först och främst vid tre i natt och låg vaken typ en timme och stirrade i taket. Fråga mig inte varför. Sen vaknade jag vid åtta ändå. 
 
Alma ringde nyss och frågade om jag kunde vara med henne en stund ikväll. Och det vill jag ju såklart jättegärna. Men ikväll ska klassen träffas innan alla sticker iväg på praktik, så jag får mysa med henne en annan dag. 
 
Annars har jag planerat att kliva upp och städa lägenheten snart. Sen ska jag nog ner på stan och luncha. Väl där nere tänkte jag köpa mig lite murgröna och tulpaner. Om jag hinner ska jag träna innan vi tar bussen till Sara vid sju ikväll. 
 
Imorgon blir det jobb!
 
HEJDÅ
 
 

Dagens

Då var det dags!

Jahapp, då var det snart dags. Klockan ett börjar examinationen. Vi är sist ut att bli grillande. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Och jag vet inte hur det kommer kännas att få betyget direkt efter. Nä, usch. Nu får klockan gärna vara fyra. Då ska vi andas ut, gå in mot stan, käka middag och NJUTA!
 
 
 
ÄH, nu kör vi. Hörs ikväll!

Ett iPhoneskal

Okej.

Onsdag

Godmorgon!
 
Idag är det onsdag och min lilla grupp ska träffas vid halv två för att göra det sista inför opponeringen imorgon. 
Men innan dess ska jag äta frukost och åka och träna. 
 
Jag vill att det ska vara torsdag eftermiddag nu! Men det är inte långt kvar. På fredag ska jag göra något så kul som att städa. Det är på tiden, minst sagt. Annars har jag inget planerat. Ska bara bli så skönt att vara helt ledig. Det var bra länge sedan nu!
 
 
Vi hörs!

Instagram

Hej igen!
 
Om ni kollar länken här borta till höger kan ni se att jag har bytt bilder från Instagram. Jag har även bytt länken. Så nu kommer man till "riktiga" Instagram för dator. Kolla gärna om det fungerar. 
 
I och med allt tjat om Instagram tycker jag alla borde sluta ha privata bilder. Jag vill ju kunna se ALLAS bilder ju ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
 

Tisdag

Igår valde jag julklappen från IKEA. Eftersom jag redan hade det mesta som fanns med, valde jag till slut mellan jackan och prenumerationen. Det blev jackan, en organge sådan. Tyvärr var det den enda produkt som inte skulle levereras förrän mars. Men jag lär väl inte behöva den före det heller. 
 
Idag hade jag tänkt att ha sovmorgon. Men eftersom jag somnade av ren utmattning igår vid halv elva, vaknade jag vid halv åtta idag. Jag har verkligen fått in en rutin nu, och jag har tänkt försöka behålla den. Jag sover så himla bra på nätterna just nu. 
 
Dock skulle jag vilka kunna sova längre på helgerna, men då måste jag väl tvinga mig själv att vara vaken mycket längre. 
 
Apropå helg, så ska jag jobba i helgen. Och direkt efter det börjar praktiken. Vi hade tur att få opponeringen på torsdag istället för fredag. På så sätt får jag i alla fall en dag ledig. 
 
På fredagkväll ska klassen träffas innan alla sticker i väg på praktik. I tio veckor försvinner en del, tråkigt! 
Men jag ser fram emot den bästa våren någonsin!!


Av alla julgrejer jag packde ner, valde jag att behålla ljusslingan. Kan vara bra mornar som denna. 

Light

19.13

Sådär, nu var jag tillbaka i soffan. Har varit och tränat, handlat och lagat spagetti och köttfärssås. Nu ska jag läsa igenom uppsatsen ytterligare en gång.
 
Fick precis ett mail av min handledare på praktiken också. Jag ska träffa henne utanför Stadium kl tio på måndag. Spännade. Dessutom ska jag bli bjuden på lunch igen. Vilket lyx!
 
Hörs imorgon!

THANK YOU LORD!

Jamen så där då. Då var uppsatsen inlämnad! Efter att ha flängt till skolan, stan och ute i kylan onödigt länge sitter jag äntligen här i min soffa inlindad i en varm filt. Har tänkt sitta här i ungefär två timmar till. Ska läsa igenom både vår egen uppsats och uppsatsen vi ska opponera på innan jag ska åka iväg och träna vid halv fem. Att komma på bra frågor till opponeringen är väl kanske inte det lättaste. 
 
Idag på skolan hade vi börjat dela upp uppsatsen i olika delar för att förbereda oss för exeminationen. Varje uppsats får 30 min var. Vi trodde alltså att vi skulle prata i cirka 20 min. Det visade sig vara helt fel och vi ska knappt prata alls. Inger power point, igenting. Istället är det bara opponenterna som ska sammanfatta vår uppsats typ. Vilken sjuk lättnad. En sten föll från min bröst. Nu känner jag mig nästan lite peppad inför opponeringen. Kul med lite diskussion och kul att dom vi ska opponera ihop har ett liknade fall, så man är lite insatt i ämnet. 
 
 
Nä hörrni, nu ska jag sätta igång och läsa. Sen blir det träning och matlagning.
 
 
 
 

Monday morning!

 
Såhär peppad är jag idag. Måndag vettni. 
 
Vet inte riktigt vad vi ska göra på skolan idag egentligen, men det känns ändå som att vi kommer blir där ett tag. 
 
 
Nu ska jag äta frukost sen ska jag gå bort till skolan i kylan. Och inte får jag på mig några långkallingar under jeansen heller. 
 
 
Hörs

Kvällsfika

Bilder från igår!

Söndag

Kom hem hyfsat tidigt igår. Somnade nog vid ett-tiden, men jag vaknade redan vid åtta. Så nu sitter jag här i soffan och halvsover. Ska på ett pass vid sju så jag måste försöka hålla mig pigg ettt tag till. 
 
Imorgon får vi veta vilken uppsats vi ska opponera på och vilka som ska opponera på oss. Spännade och skrämmande. Längtar sjukt mycket efter fredag då det här äntligen är över!
 
Imorgon ska uppsatsen in och den är nu exporterad till pdf-format. Ska kila förbi pappas jobb imorgon och hämta den. 
 
 
Vi hörs imorgon!

Godmorgon!

Snart är det dags att ge sig bort mot skolan igen. Och imorgon är det visst måndag igen.

Rå och lo!

 
 
 
Såg att Ellen hade köpt dom här snygga örngotten från Åhlens. Jag vill också ha!!
 
 
Ikväll blir det middag med brudarna på Saffran. Göttans!

Bra lördag!

Fredag

Imorgon är jag ledig. Skönt!!

Tror vi ska ta en trip till gamla gården eller något annat mysigt. Spelar inte så stor roll, ska bara bli skönt att slippa gå till skolan.

Men på söndag är det dags igen. Och resten av veckan. Sen är det jobbhelg och sen praktik.

Kan det bara lugna ner sig lite?
Jag fyller liksom 24 om drygt en månad!

Kräks på den tanken!

Nu börjar det spåra ur.

Det börjar närma sig slutet!

Frukost

Torsdag

Klockan är halv åtta och jag ligger i sängen. Med huvudet neråt och fötterna uppåt. Det händer ganska ofta att jag vänder på mig såhär. Jag har nämligen fått för mig att jag har lättare att somna åt det här hållet.

Idag ska vi inte ses på skolan förrän halv tio, så jag tänkte ligga och dra mig ett tag för en gångs skull!

Sen får vi se hur länge vi sitter på skolan idag. Två dagar kvar av köttande!

Med iPhone 5 kan man ta panoramabilder!

Onsdag

Hej!
 
Dagarna går fruktansvärt fort även fast dom mestadela känns ganska tråkiga. Tredje och sista handleningen hade vi idag och nu har vi en del att stå i innan fredag. Men jag tror nog att vi ska hinna med oss. 
 
Jag har nytt käkat middag. Blodpudding blev det idag. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av det lilla som är kvar av kvällen. Funderar på att åka och träna eller ta en promenad. Det är ett intervallpass halv åtta, men jag tror inte jag har hunnit smälta maten tills dess. Kanske ska ta och börja spinga i sjukhusets källare som vi gjorde med handbollen förr i tiden. Är det ingen som vill följa med? Känns sådär att vara där nere själv. 
 
 
När dagarna går så pass fort som dom gör inser jag att det snart är dags för praktik. Det är för fasen bara nästa måndag. Shit. Blev sjukt nervös helt plötsligt!
 
 
 
Hejdå!

Vilken julklapp ska jag välja??

Tisdag

Pust.
 
Har varit i skolan mellan 8.30-17 idag. Direkt när jag kom hem bytte jag om och åkte bort mot Friskis för ett medel/puls-pass. Ganska snabbt märkte jag att jag förmodligen hade kommit fel, då det klev in fyra ledare i salen. Tydligen var det ett 80 minuters stationspass jag hade hamnat på. Så det var bara att köra på. Överlevevde gjorde jag också. 
 
Nu har jag precis slagit med ner i soffan. Ska göra ett nytt försök att beställa hem IKEAs julklapp. Nu har jag fått ett nytt lösenord och allt. Fungerar det inte nu så ger jag upp. 
 
 
Imorgon blir det skola hela dagen lång igen. 
 
 
Hejdå

Jag dog lite idag också.

Schyy!

Tystnad, mjölk och doften av nyklippt gräs kan vara topp tre på min det-bästa-i-livet-lista.

Idag gör tystnad sig värd första plasten.

Måndag och helgen som varit

Hejsan!
 
Det har varit dåligt med uppdatering här på sistione. Men jag har jobbar hela helgen, pluggat och idag har vi varit på skolan hela långa dagen. Kom hem efter fem någongång. Gick direkt till Ica och handlade och sen lagade jag mat. Vips var klockan åtta. Nu sitter jag här och läser igenom massa artiklar om kriser i sociala medier. Uppsatsen rullar på och vi har satt en egen deadline om att den ska vara klar på fredag. Egentligen ska den vara inne på måndag. Men det kan ju vara skönt med lite ledighet i helgen. 
 
 
Annars vet jag inte om jag har så mycket att berätta. Hängde med Jennifer, Daniela och Emilia i fredags. Vi käkade på Olearys och sedan åkte vi till Allsta och lekte med Alma. I lördags hämtade jag upp Therese, Malin, Elin och Viktoria för att åka ut till Emma och laga hemmagjord sushi. 
 


 
 
Jag ska försöka blogga lite oftare från från appen nu när jag har mina nya kära telefon!
 
 
Hejsvejs!

Äntligen!

Torsdag

Tjosan hejsan!
 
Snart kommer pappa och hämtar mig. Då blir det till att springa till ärenden på stan. Sen ska jag hem och fixa och trixa och ikväll tror jag att vi ska vara med Alma.
 
Imorgon blir det skolan hela dagen och i helgen jobb. 
 
På lördag efter jobbet tror jag att jag ska springa in på Telia och köpa mig en iPhone av Sara. LÄÄNGTAR!

I could be the one to set you free.

Har börjat sätta ihop en ny spotifylista.
 
 
Nytt år bah -13
 
 

Million Voices

Onsdag

Har precis kommit hem från Waynes. Där har jag och Emma suttit och jobbat med B-rapporten. Ska ta och fortsätta lite här hemma innan det är dags för mig att åka och träna. 
 
IIkväll skulle jag behöva städa. Men det går inte så bra när det är så mörkt ute. Kanske får bli imorgon istället. 
Ska passa på att hinna med massa saker nu i dagarna. På fredag börjar allvaret igen. Då blir det nog att sitta varje dag till uppsatsen ska vara inne, dvs den 14:e januari. Börjar redan gruva mig inför examineringen. Hur ska vi kunna prata i 30 min om det här ämnet?
 
Jaja, ska väl försöka ta en dag i taget.
 
 
Vi hörs!

Apropå iPhone...

...hur ska jag någonsin kunna välja skal?
 
 

Gott nytt år!

Hej bloggen!
 
2013 är här.
Jag avslutade 2012 och började 2013 med en förkylning. Kanske slipper det resten av året då. 
 
Jag ska börja det nya året med plugg. Ska ta tag i analysen vi ska ha gjort under jullovet. 
Imorgon ska jag och Emma träffas för att köra igång med uppsatsen där vi lämnade den innan jul.
 
Imorgon ska jag nog också bege mig till Friskis, eventuellt i övermorgon om förkylningen har gett upp då. 
Där ska jag köpa mig ett träningskort och detta år kommer även spinning ingå. För 2013 ska ju bli ett hälosammare år, inte sant?
 
Här i dagarna ska jag också gå och köpa mig en iPhone 5. Jo det ska jag banne mig.
 
 
Gott nytt!
RSS 2.0