21.33



Har försökt jula till det lite iallafall.

Bäst just nu!

Supertramp

Hellu!

Har som sagt varit med Malin och Anna idag. Blev tyvärr inge inredningsshoppning. Fick dock med mig ett par efterlängtade skor hem. Om jag fryser i dom här också, är det ju nå fel. Skulle alltså inte bli förvånad..




Nu har jag precis kommit hem från Birsta med pappa.

Nu jäklar ska jag läsa lite.
Åh nej, upptäckte precis att det inte är nåt DH ikväll. Sadface på den.



Förövrigt tycker jag att ni ska lyssna på Supertramps - It´s raining again. Saxofonsolot i slutet av låten får smeka mina trumhinnor ikväll.


Hej!

Måndag fast det känns som söndag

Dålig uppdatering i helgen.
Men den har bestått av jobb. Även idag.

Den har även bestått av:
Fredagsmys, utgång, Lilla Lady, jobb, dumma frågor och konstiga erbjudanden.
Bra helg, förutom igårkväll. Kan inte sova nuförtiden. Har varit sjukt trött i helgen.
Ögonen är helt uppsvälda.

Men i natt ska jag ta igen det.
Ska lägga mig i sängen och kolla på sista avsnittet av ensam mamma söker, sen blir det sööööömn. Bara till 8.30 dock. Fick ju punka igår, så jag måste åka och hämta mitt däck. Sen iväg till farmor och farfar.

Efter det bär det av till Timrå gårdsbutik och Nordljus med Malin och Anna ♥ Mysigt!


Godnatt!

17.13

På vägen hem från stan gick jag inte på Entré och köpte biljetter till Stads imorgon. När jag hörde folk i kön som köpte biljetter till både juldagen och Håkan Hellström insåg jag att det är ju fasiken dags redan.
Håkan spelar inte förrän i februari, men biljetterna börjar redan sina tydligen.
Blir nog en sväng dit igen nästa vecka igen.

Det var allt för mig den här fredagkvällen.

Ha en trevlig kväll!

10.36

Godmorgon!

Fredag idag och papppa min ska tydligen bjuda mig på lunch på Piccolo idag. Trevligt värre.
Direkt efter blir det fredagsfika med Joss och Sickan i sedvanligt ordning.
Tänkte även slinka in på Entré och köpa biljett till imorgon.
Blir dock nyktert, nu när jag jobbar hela helgen igen.

Längtar till nästa helg!


Har börjat med en ny vinterlista på spotify!
I know you want it!

Vitt vitt vitt 2010/2011

500 days of summer.

Dum av dig

Amen tjenare.

Torsdag. 25:e november. Löning. OCH premielön! Sweet!

Och det passar verkligen bra den här månaden. Har mkt utgifter nu.






Idag blir det plugg. Fan, jag är expert på att skjuta det framför mig. Igår fanns det roligare saker att göra.
Men idag blir det andra bullar.
Men det blir nog en tripp ner på stan också. Men ska inte stanna länge.

Imorgon ska jag göra adventsfint!

Ha en bra torsdag!



Amen justdä, Danne på lördag!

Onsdag

Kom igen folket. Skriv vem ni är!

När någon kallar mig vid namnet Malin måste det vara nån jag känner ganska väl. Först trodde jag det var Jennie. Men hon burkar alltid skriva att det är hon. Sen slog det mig att det lät precis som Sickan. Tror dock inte hon läser min blogg. Och sen tog mina gissningar slut. Men signaturen "man kan inte veta" låter exakt som något Sickan skulle säga. Som taget från hennes läppar liksom.



Nog om det.
Jobbat idag. Ett skönt pass mellan 9-17.
Hade en fruktansvärd tur som fick lämna tillbaka bilstereon på vägen hem. Nu blir det till att köpa en billigare ist.
Lagat mat har jag också gjort. Två matlådor. Klapp på huvudet!


Vad händer nu då?
Plugg eller något mer underhållande?


Den som lever får se.

Adjö

Hang with me




Nu drar jag ut och gör nåt roligt av den här tisdagkvällen!

Tjohej!

Tisdag

Japp, tisdag idag.
Föreläsning mellan 13-17.
Sen hem och laga lite middag.



Jobb imorgon.

Thats about it.

Tjugotredje november

Trollbunden

Idag hade jag tänkt att plugga. Det gick sådär. Finns ju så mkt annat roligt att göra. Som att gå på stan. Eller åka till Birsta. Eller träna. Och kanske städa.
Ja allt annat har jag då lyckats hinna med idag. Så får nog ta tag i pluggandet nu ist.

Har iaf shoppat lite inför jul idag. Massa ljus, mossa och lite allt möjligt. Bilder får ni se efter första advent.

I helgen när jag jobbade hade vi ett erbjudande på en stor ljuslykta för 29 kr. Jag som hade tänkt köpa en ändå, tänkte ju slå till direkt. Men såklart hade dom tagit slut redan på fredagen. Men som tur var hittade Martina en till i returvagnen. Lycka!

På Boom fick jag till slut köpa pläden som är så underbart mjuk och som jag har längtat efter. När jag stod och luktade på doftljusen hittar jag ett ljus som luktar gudomligt gott. Påminner mig om en underbar parfym. Ljuset heter trollbunden, och det var exakt vad jag blev och är. Trollbunden.








Nej, åter till juridiken!

Söndag

Godmorgon!

Idag blir det jobb till fem, sen middag hos far och sen kanske kvällan avslutas med bio :)

Och på måndag blir det pluuuugg hela dagen nästan. Jag orkar inte. Fick ytterligare en bok av Ellen. Puh, hoppas den kan vara till hjälp iaf.


Nu ska jag dra till jobbet.
Hejs!

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare. Godnatt!

Fredag

Hej bloggen och ni andra!

Idag är det fredag och det är väl ungefär lika skönt som vanligt. Tyvärr väntar jobbhelg, men det är bara att kämpa på. Idag har vi haft en till föreläsning. Skönt att det bara är en nästa vecka. Har även hunnit ut på Alnö och tagit en promenad med världens finaste hund, Selma.




Idag är en sådan fredag då jag bara vill vara själv. Tända ljus, titta på tv och läsa nån tidning. Jag skulle aldrig kunna bo i en studentkorridor tex. Jag tycker det är skönt att vara helt själv ibland, och då vill jag ha tyst. Ibland kan jag bli sjukt rastlös, men när jag vet att jag ska göra något vettigt dagen efter, så gör det inget.
 
Egentligen skulle jag behöva plugga ikväll, men trots att jag har varit och kanske är världens störta pluggheeest tänker jag inte göra det på en fredagkväll. Får bli på söndag och måndag ist.

Imorrgonkväll blir det iaf fest med jobbet. Annie fyller år och ska ha fest i Sidsjön, synd bara att jag börjar elva på söndag.


Näe, hejdå och trevlig fredagkväll!


Jag vägrar att inse

Föreläsning idag, fredag. Jobb lördag, söndag, måndag. Föreläsning tisdag. Jobb onsdag och heeela nästa helg. När ska jag ha tid att plugga?
Undra om jag inte måste börja tacka nej till lite jobb nu, men jag vill ju ha peeengar!


Efter skolan idag ska jag åka hem till Emma och umgås lite med henne, Malin och Anna. Ryktas om spelkväll. TV-spel?!?! Är det något jag är dålig på är det väl just det. Fredrik gjorde väl allt för att jag skulle börja gilla det, men det gick inge vidare. Kan även bero på att det var massa krigsspel också..
Mario Kart däremot, det är något för mig. Fast helst på datorn där man bara behöver ha koll på typ två tangenter. Fast knsppt att klarar det...haha.


Näe nu ska jag duscha och sen läsa igenom lite inför eftermiddagen.
Får se om jag lyckas hålla mig vaken i fyra timmar sen, har inte sovit bra alls i natt.


Trevlig torsdag :)

När jag ändå är igång, kan jag bjuda på några favoriter just nu.

Pack up!

Jag håller med Anna, den här låten är sååå bra. Man känner bara hur det rycker i kroppen.




Har precis kommit hem från Alnö. Det är så mysigt där ute.
Nu blir det lite plugg innan det är dags för dom desperata hemmafruarna.
Och imorgon blev det visst jobb.

Godkväll!

Tisdag


Nu blir det en låång frukost. Synd att jag inte har någon tidning dock. Hade tänkt gå ut och gå bland södermalms fina kåkar idag, men termometern visar på -7, så vi får se hur det blir med det.

På lunchen ska jag ner till pappas jobb och ikväll kanske det blir Alnö :)

Imorgon kanske jag ska på bio, vet dock inte om jag vill, har liksom inte riktigt råd heller. Kanske drar en utgång ist, någon gång ska man väl öppna martinin som jag fick när jag fyllde år.


Heejdå

Måndag

Godkväll!

Föreläsning idag igen då. Är inte så avancerat. Är bara att sitta och suuuga in allt och försöka anteckna det viktigaste. Kommer bli så sjukt mkt att läsa in så det är lika bra att börja nu, även fast tentan är i januari.

På vägen hem stannde jag till på Åkrogens heminredning. Det är så mysigt med ljuslyktor. Hittade dock inget jag ville ha, så jag hoppas på en tur till Timrå gårsbutik igen, eller kanske Nordljus.

Blev pasta och skinsås till middag idag igen, är väldigt lättlagat. Men nästa gång ska jag nog göra något mer avancerat kanske. Är inte så kul att laga mat till sig själv, så om någon är sugen att komma på middag är det bara att hojta till :)

Nu har jag iaf precis kommit hem från min vän Martin, aka Secken. Har inte sett hans lägenhet förrän nu. Kommer nog bli riktigt bra när det är färdigt. Blev bjuden på te också. Jag som inte gillar te, men det var faktiskt gott och jag lyckdes dricka hela koppen. Ska nog ge det här te-drickandet ett nytt försök. Gäller nog bara att hitta ett te man gillar.




Nu har jag tänt lite ljus och ska mysa ner mig i soffan. Måste nog läsa lite nu när jag väl har tid. Så det blir väl att snegla med ena ögat på tv:n.
Jag känner inte igen mig själv. Förut hade jag värsta principerna när det gällde plugg. Satt alltid vid köksbordet, ingen tv och ingen musik. Fastnar bättre då tycker jag. Men på något sätt jag kan inte ta det seriöst än.

Förövrigt har jag köpt doftljus som ska lukta pepperkaka. Jag tycker dock att dom luktar mer blogbudding än pepperkaka...skumt.


Jaja, nu ska jag sluta surra.
Hej

Hej igen

Amen tjenare då!

Helgen har varit bra, men dåligt. Näe, mestadels bra. Den har bestått av två utgångar, i fredags med bergsåkerstjejer och i lördags med en massa andra brudar.
Oskar Linnros var bra, och jag gjorde allt jag kunde för att tränga mig längst fram. Det användes dock ganska mkt armbågar där framme, så jag fick backa till slut.


Kl ett ska jag vara på mittuniversitet igen. Fyra timmars föreläsning. Likaså torsdag och fredag. Och jag måste ju faktiskt säga att jag kunde inte vara mindre taggad just idag. Har ingen motivation what so ever. Kan inte koncentrara mig. Vet inte ens vad jag ska läsa på. Hoppas att jag får en av böckerna idag bara. Sex böcker för en kurs som är slut efter nyår.
Gick ner på hovrätten och köpte mig en begagnad lagbok. Ändå kostade den 450 kr.
Kanske blir så att jag pluggar med några av tjejerna i klassen.
Egentligen tycker jag om att plugga själv. Men man kanske skulle behöva diskutera lite..
Jag måste ta mig i kragen helt enkelt!

Och inte blir det nå jobb heller pga plugget. Inte förrän helgen. Jobbar två helger i rad nu, sen ryktas det om fest hos Vera?!

Näe, nu ska jag försöka läsa igeom lite av det vi pratade om sist.

Sen måste jag laga mat också.
Hejdå

Torsdag

Har precis kommit hem från jobbet. Ska försöka stöka undan i köket efter muffinsbaket, sen ska jag slänga mig i soffan och peppa inför jobb imorgon.
Måste njuta extra mkt av den här helgen, jobbar dom två nästkommande.

Fick som sagt besök av Malin och Anna. Alltid lika trevligt och mkt att prata om. Känner att vi är ganska lika varann ibland :)





Trevlig kväll!

Back to school

Hejsan!

Första riktiga föreläsningen igår då. Jag var sjukt nervös och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Men som tur var träffade jag Karro, och ännu bättre, hon skulle gå in min klass! Vilken lättnad! Skönt att man kände någon iaf. Men det här kommer blir tungt. Gick igenom hur mkt som helst igår. och nästa vecka har vi tre föreläsningar till på fyra timmar vardera. Ujuj, kommer nog få plugga varje kväll fram till jul.
Men det känns också lite kul att vara back to school och få smygstarta med en kurs bara.


Och efter mina första fyra timmar på miun skulle jag åka ut till Alnö i snövädret. Det tog mig en timme och en kvart att komma dit. Sjuka bilkörer. Först blev jag stressad av en brandbil som försökte komma förbi, men jag kunde inte köra åt sidan för då hade jag dött i något dike. När jag kommer till Gärde början kön redan där. Jag tänker att det är ju omöjligt att det är kö från Gärde till bron, så jag vänder och åker igenom Birtsa ist. Ja, tror ni inte på fan att det är kö från Johannesdal då! Var några bussar som hade fastnat i backen efter bron. Jag fattar inte att det ska behöva bli en sån chock när första snön kommer varjde vinter. Vid halv sju var jag iaf där, fick mig en pizza och spelade lite innebandy med Alma ♥. Hon var dock bättre än mig, for real!




Snart kommer Anna och Malin hit. Då ska vi baka och mysa! Ska testa Leilas muffins som den andra Anna bjöd på, så jag hoppas vi lyckas lika bra dom du!



Och!
Jag fick precis veta att Sanna ska flytta till en lägenhet bara några hus från mig! KULIGT! Och grattis till lägenheten girl!

Vi gillar att fika.





Sedvanlig fika, fast denna gång på en tisdag.
Och eftersom vi verkligen gillar att fika, besökte vi 1891 innergården och Stenstans bageri inom loppet av två timmar. Bra jobbat av oss!

Förövrigt kan jag rekomendera båda cafeérna. 1891 är jättemysigt när det är mörkt ute (eftersom det är glastak) och stenstans är litet, mysigt och billigt!

Hej

Onsdag

Men herregud, är det bara jag som hatar när snön kommer för tidigt och när det kommer alldels för mkt på en gång?
Jag hoppas det regnar bort i helgen.
Kul att jag ska besikta bilen just idag.

Jo, jag vill också ha snö. Men inte nu. Lagomt till jul kan den komma och stanna till sisådär min födelsedag. Sen får det vara nog.

Nu blir det frukost. Vid ett ska jag vara på mittunivseritetet, pirrigt!

Efter föreläsningen ska jag ut till Alnö med pappa. Vi ska vara med Alma en stund och middag blir man också bjuden på. Trevligt!

Ha en bra onsdag folket!

Tisdag

Amen tjena.

Idag är jag då ledig. Men på något sätt känns det inte lika skönt som jag trodde. Men jag måste ta tag i städningen igen. Ifall det blir folk här i helgen. Jag slutar 18 på fredag, sen är jag ledig hela helgen, och det mina vänner, det ska bli riktigt skönt!

Imorgon börjar som sagt jöken. Jag hoppas att mina inloggningsuppgifter kommer med posten idag, annars blir det svårt att registrera sig. Jag är inte lika nervös idag. Men det kommer nog imorgon vill jag lova. Imorgon ska även min bil besiktas. Är rätt säker på att det kommer gå rakt igenom.


Näe nu ska jag ta mig lite frukost, kl 13 ska jag träffa Josefin och Angelica, mer känd som Josse och Sickan, för en fika.


Adjöööken.
Klatchigt.

MÅNDAG

Men tjäänare!

Sovmorgon idag. Börjar inte förrän 12.30. Har börjat röjt i köket. Jag fattar inte hur snabbt det blir skitigt. Kommer ju även måsta damsuga två ggr i veckan i fortsättningen. Uj, vad jobbiigt!




Annars då?
Jooorrrååå, sattde...

Känns bra att ha jobbat heeela helgen. Känns inte som att jag har missat så mkt. Har haft en jättebra helg ändå!

 
Igår efter jobbet åkte jag hem till far och åt middag. Bytte bil, så förhoppningsvis är min klar ikväll. Nu väntar jag bara på att Jens ska hjälpa mig att sätta in nya stereon i bilen. Sen blir det åka av! Roadtrip innan jättehalkan kommer? Någon?


Myste till det igår med bad, tända ljus och sällskap av den bästa!


Näe nu blir det lunch och sen ska jag ta fooorden till jobbet.
Hej

Lördag

Godkväll!

Den här helgen har varit den lugnaste på länge. Riktigt skönt faktiskt. Imorgon ska jag upp halv åtta. Så det blir nog sängen snart. Längtar sjukt mkt till nästa helg. Ögongodis och grym musik, Ogge Linnros ♥


Ville nog bara säga godnatt.
Godnatt!

Tummen upp!




Såhär snygg är jag på morgonen.
Nu ska jag duscha bort rufset och sen äta något.
Kom och hälsa på miiig på jobbet! Bara Jennie som är bra på det.


Fredag

Helluuu!

Idag börjar jag inte förrän tolv, och slutar halv åtta. Snart ska jag gå ner och göra mitt första köp på Inter Flora, som ligger här längst ner i samma hus. Tänkte köpa mig en gravlykta och åka upp till Selånger ikväll. Brukar vara så fint där den här helgen.

Jobbar nu i fyra dagar till. Sen får jag äntligen en ledig en dag. Fast nu har jag kommit in i rytmen. Är bättre att jobba såhär regelbundet än att vara ledig i flera dagar. Så just nu känns det lättare att jobba på nåt vis. Känns bättre i plånboken om inte annat.


Nu sitter jag och diggar Millas Mirakel (hahahah?!?!) och önskar det vore sommen året runt. Ena dagen vill jag julpyssla och andra dagar vill jag ligga på playan. Men jag måste ju medge att sommar just nu skulle kännas lite bättre.

Hejdå




PUHH!



Igår såg mestadels av min kväll ut såhär, som bilden ovan.
Därför bestämde jag mig för att gå på ett 75 minuters skivstång/konditionspass idag. Och det gjorde jag väl rätt i. Till viss del. Jag var helt död när passat var klart. Helt slut! Eller jag är väl fortfarande skakis. Sådär mkt styrka har jag inte tränat sen vi hade specielidrott på SAK. Haha, jag har fan inga muskler längre.
Imorgon blir det Yoga med Annapanna, får väl se om jag ens kommer kunna ta mig upp ur sängen imorgon.

Nu blir det duchen och sen sängen, jobb imorgon igen!

Godnatt

Glass



Godkväll.

Hittade den här bland alla mina bilder.
Kom att tänka på att jag måste göra om min bloggdesign snart. Men jag har verkligen ingen tid den här veckan.
Dessutom glömmer jag allt så snabbt när jag inte sitter och pillar i photoshop.
Skulle även vilja gå en kurs i webbdesign, Illustrator och Indesign. Kanske ska satsa på det till våren?

På onsdag börjar jag iaf min första kurs på mittuniversitetet. Juridisk översiktskurs. Jag är redan nervös.

Näe idag ska jag lyxa till det med glass (har ju en snäll pappa som handlade åt mig idag) och se på Desperate Housewives.

Imorgon blir det jobb, 9-18.
Hej!

Tisdag

Men hej!

Jag glömde ju bort att jag faktiskt var ledig idag. Jag har redan hunnit uträtta några ärenden på stan, även fast de flesta butiker inte ens har öppnat. Jag ha bla shoppat loss på apoteket. Jag tycker dom har sjukt bra grejer! På vägen upp igen slank jag in på Pressbyrån och köpte senaste numret av Lantliv. Julspecial var det också, myyys!
Snart vill jag börja julpyssla. Det är det som är tråkigast med att bo i lägenhet, jag vill ju kunna fylla hela trädgården med ljuslyktor och göra snögubbar mm. Men det får nog väntra några år.


Nu ska jag sätta igång med storkok. Ska göra spagetti och köttfärssås och pasta och skinsås så att det räcker hela veckan. Trots det, så blir det middag på fuxvägen idag.

Näe nu måste jag sätta igång. För kvart i tolv blir det ett lunchpass på friskis.

Jag måste nog äta lite frukost också, magen gav i från sig det konstigaste ljudet ever alldeles nyss.

Trevlig tisdag på er!
RSS 2.0