Born for this

Är ledig en dag denna vecka. På fredag. Puuh, fast jag har ganska bra pass ändå. Slutar tex två imorgon, så jag ska passa på att klippa mig! Men jag börjar sju, så jag måste fan gå och lägga mig snart.

Jag vill ha en jacka, vill ha skor, halsduk, vantar, jeans, koftor, stumpbyxor....mm.

Ni som ska till Vemdalen med mig. Jag har betalat första delbetalningen på 3000 nu och jag bestämmer härmed att jag vill ha pengar av er senast den 26 oktober till resten! Satt ni vet tänkte jag, orkar inte skriva ett sms.


Shiiit vad jag längtar!

Musik



Har varit på handboll ikväll och jag måste säga att herrarna var ritkigt duktiga Träffade även mina mysiga handbollstjejer. Vi måste ta och umgås snart!

Nu blir det jobb hela veckan och jag hoppas på ännu en ledig helg. Nu blir det dusch. Hejs

De sju Biblarna och jag

Igår fyllde Sandra år så då var vi hemma hos henne innan det blev utgång! Började på aveny, sen primero, sen olearys och till sist tillbaka till aveny. Kvällen var helt okej även fast det finns massa idioter men bara vill slå ner.
Sen var det ju så "hiiiimla" mkt folk på olearys, så vi trodde inte att vi skulle komma in, eller nåt, men det gjorde vi det ändå. Och det var var både tur och lite otur, det hände ju lite allt möjligt där, eller hur Ida? :)

Ikväll blir det lungt, tacos och myskväll. Det är så skönt att vara ledig när man kan känna att man är förtjänat det.

Och här bakom mig ligger de sju Biblarna och två nya tesamenten kvar. Jag kan bara inte slänga dom, det känns dom att jag sviker Honom!

Flashing lights

It ain't enough

Åh det är så skönt att sluta tidigt. Tidigt för mig är då kl 15.00. Nu blir det två elvatimmarpass innen det äntligen är helg!

Ikväll blir det en fika på stan med tjejerna tror jag. Kankse blir lite planer för helgen och annat livsviktigt.


Nu blir det lite musik, nytt som gammalt. Enjoy!




Och den här måste ni bara lyssna på:

Jobbigt med råttfärgat hår!

Jag är just nu i ett stort behov att att färga utväxten. När till och med farmor frågar om jag har två färger på håret är det illa. Skulle helst vilja göra det innan fredag, men det går icke, då jag jobbar till åtta både torsdag och fredag.
Frågan är ju hur jag ska hinna med allt på fredag?

Förövrigt fick jag skrapa bilen igårmorse. Så i framtiden måste jag gå upp tio minuter tidigare. Jobbigt, ja.
Tänk Elin, som kan ligga på beachen!

Ikväll blir det nog bara till att slappa, om jag inte tar med kameran på äventyr vill säga.

Det är fasiken snart oktober och Vemdalen börjar närma sig! Längtar sönder!

Rött och gult



Grönt



Grattis Josse :D

Snow

Nu har jag bokat Vemdalen till nyår. Vi ska bo i en lägenhet för åtta personer på 80 kvadrat, så vi får nog plats nån fler. Stugan ligger i Sörgårdarna och nej, det säger inte mig så mkt. Men tydligen är det bara 100 meter till liften, så det känns som att det är nära centrum. Stugan har bastu, två badrum, tv, dvd och allt man kan tänkas behöva i en vecka i Vemdalen! Gud vad jag längtar redan!


Vemdalen 06/07

Idag har jag varit i Birsta med tjejerna. Det blev inte mkr gjort, men det är alltid lika trevligt! Jag köpte lite smågrejer, bla handdukar till Fredrik. Så om du läser det här Fredrik, så vet du nu att vi ska städa hos dig imorrn!


Hejpa

Turkiet

Här kommer äntligen lite bilder från Turkiet:


En turk på planet till Turkiet. Visst är han lik Carlos i DH?


Första kvällen i Alnya


Detta var vårt enda försök till en utgång. Kvällen slutade kl elva i hotellsängen.



Vår battur


Crazy turk som klättrar i masten!!!



Jag och mina bästisar!


Några kvällar på hotellet



Bad, i världens härligast vatten!



Jag blev kallad lady lobster på resturangen!


Slut

Kom igen, Suss!

Som Elin säger, jag måste skriva mer. Jag håller med! Men nu har jag faktiskt inte haft mycket tid till datorn. Det har blivit rätt mkt jobb på sistone och det är ju alltid bra.
Idag bjöd dom på toblerone i personalmatsalen! Mums!  

Annars har jag och pappa varit i Esilstuna och hälsat på Anna och Stefan i helgen. Det var lika roligt som vanligt och vi hann till och med med ett besök hos min farfars bror Knut, som jag tydligen inte har träffas sen jag var fyra år. Han och hans fru Maja bodde i ett jättefint hur precis vid Mälaren. Bilder kommer.


Imorrn tror jag att jag ska boka stugan till Vemdalen. Elin, vem ska du bo med? För du skulle dit va? Du får mer än gärna bo med oss! :D

Ikväll blit det topmodel och Luuk. Blir spännande att se vad vår stadsminister har för musiksmak!
Hejpa

Farmor <3

Hahaaha jag älskar min farmor!

Farmor: Nu snart börjar ju postkodsmiljonären igen.
Jag: Jaha (måttligt intresserad)
Farmor: Ja, programledaren Rikard Sjöberg är ju skitsnygg!
Jag: Hahaha, jasså det tycker du!
Farmor: Ja och så charmig, han skulle jag jaga om jag var 16 år yngre (observera att min farmor är över 80)
Jag: Hahahhahahah!
Farmor: Tror du inte att jag skulle få han?
Jag: Jo, det är klart!
Farmor: Ja precis, klart jag skulle!

Norge?

Har nu kommit hem från jobbet, handlat och ska snart börja laga mat. Det hade säkert varit kul, om jag inte hade varit ensam hemma. Just de, vi har köpt en ny bil. Eller ny är det inte, den är begagnad, men ny för oss. Kan ni gissa vad det är? Jo en Ford, såklart!

Dom har tydligen en stegmätartävning på jobbet, som jag har missat. Om jag hade varit med hade jag lätt vunnit. Okej kanske inte, med tanke på att jag har över 300 motståndare, men man går iag sjukt långt på en dag.


Annars äre lika trist som vanligt.
Äre nån som vill dra till Norge och jobba? (Ida jag vet att du vill)

Löven ligger klistrade mot marken

Jag försöker intala mig själv att det fortfarande är sommar. Men det går inge bra. Träd och buskar har redan börjat inta de röda, gula och oranga färgerna. Skolan har börjat och jag sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck som sjunger om nyponbuskar och och gråvita skyar. Jag rår inte för det, jag tror jag ska sätta sommartider på repeat ist. Men vad ska man göra när det ser ut såhär utanför fönstet?






Ikväll är det även dags för mitt första spinningpass den här terminen. Får se om jag fortfarande lever efteråt.

Faster Suss

Har inte fått kabeln av Fredrik än, så det blir inga bilder än på ett tag.

Just de, JAG SKA BLI FASTER :D

Annars vill jag bara säga att det var sjukt kul i fredags och det tackar vi alla härliga människor för!

Hejs

Hemma igen!

Har precis kommit hem och är lagomt trött. Blir nog till att sova några timmar nu.
Resan har iaf varit toppen och i bodde på ett jättebra hotell med världens bästa personal. Det känns som att vi känner dom redan och vi kommer nog hålla kontakten på facebook!
Trots bara fem dagars solning har vi lyckast få lite färg, men jag tycker att vi redan har börjat blekna. När vi klev av på Midlanda med shorts och t-shirts trodde jag att vi skulle frysa ihjäl. Vi som precis hade vant oss vid 35 grader kom nu hem till Sundsvall med endast 11 grader :O

Bilder kommer ikväll eller imorgon!




Såg även att jag hade blivit utmanad av Sandra:

Några saker om mig själv:

- Jag är världens mest lättväckta människa

- Jag tror att jag är allergisk mot alkohol

- Jag har sjukt dålig humor

- Jag är rädd för spöken och andra onaturliga saker (och då menar jag inte lite rädd, utan jag har besultat mig för att aldrig mer kolla på en skräckfilm eller rysare, då jag inte kan göra någonting ensam efter att ha sett en)

- Jag tycker, även fast det är uttjatat, att tacos är det bästa som finns. Jag kan äta det sju dagar i veckan om jag fick.

- Det bästa jag vet är att få klämma pormaskar på Fredriks näsa (vilket händer väldigt sällan och som jag sörjer varje dag)

- Jag sover fortfarande, av ren vana,  med ett gosedjur som jag fick när gick på dagis.

"Bloggare som blir "tagna" ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information".
Antar ni utmaningen? Här kommer min "passning" till:

Alla som känner sig träffade!

Bye bye
RSS 2.0