Helg

Jag älskar den här fredagen!

Prylbög

Jag börjar tro att jag har lite prylbögs-blod i mig. Jag gillar teknik, men förstår mig inte alls på det.
Jag älskar musik och kan inte leva utan det.
Däför ska jag försöka fixa så jag kan lyssna på spotify i bilen.
Dessutom har jag precis varit på Media Markt och köpt högtalare till iPhonen. Perkekt för grillfesten eller picknicken. Och perfekt för morgondagen!
Sweet!

Satan i gatan

Tja!

Har varit hemma hos pappa idag igen. Men jag vågar inte vara ute i solen någon längre tid, hatar verkligen att bränna mig. Så nu är jag hemma och håller på att baka. Just nu står morotskakan i ugnen, så jag passar på att skriva lite.

Om en timme ungefär, tänkte jag åka och hälsa på farmor, sen vid sex kommer tre snygga tjejer hit. Nämligen Emma, Malin och Anna. Blir väl lite snack om helgen och massa annat kuligt såklart.





Annars tycker jag att ni ska lyssna på Maggios nya skiva, Veronica Maggio – Satan i gatan

Och även Those dancing days nya,  Those Dancing Days – Daydreams & Nightmares.

MYCKET, MYCKET BRA!

Onsdag

Åkte hem till pappa för att försöka få lite färg, men jag hann inte sitta länge innan molnen började glida in. Får göra ett nytt försök i helgen.

Nu har jag precis kommit hem från Alnö. Så nu blir det duschen, kvällsfika och sen slapp i soffan. Ledig imorgon också.

Heejs!

Godnatt

Hej!

Jag är ledig imorgon. Då ska jag åka hem till Bergsåker. Jag ska åka ner på Evonella och köpa blommar och passa på att steka i solen lite också. Skönt det ska bli!

Det gick bra att springa iaf, blev inte nån speciellt lång sträcka. Det orkar jag inte än, dessutom blev jag bajsnödig. True story.

Nu sitter jag här i min morgonrock, dricker ett glas med svag oboy (jag gillar svaga saker, svag saft och svaga groggar) med sugrör och ska snart krypa ner i sängen. Mysigt.
Och om en stund blir det ännu mysigare!



Titta bara på min mysiga och obäddade säng.
GODNATT!

Löpning nästa!

Idag bjöds det på tårta på jobbet. Dessutom fick vi med oss en påse hem fullproppad med massa onyttigt. Under påskhelgen har vi blivit bjuden på godis. Så nu får det fan räcka! Nu är skorna knutna och iPoden laddad. Här ska det löpas!!
Fast nu kom jag på att jag kan ju lyssna på spotify i iPhonen. Fast den är ju så klumpig..dock bästa peppmusiken!

Aja, tänkte ta med en tur längs järnvägen bort mot Nacksta. Så om ni inte hör av mig på några dagar, kan ni ju ta en sväng förbi där och kolla så jag inte har dött i nån buske.


Hejpa!


Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini

Hejhej hallå!

Mysig dag igår. Efter många om och men hämtade jag upp Malin och Emma och for ut med Alnö. Första stopp blev ICA, och när dom endast hade sallader som gick ut för tre dagar sedan betsämde vi oss för att inta vår lunch i Hamnstugan. Sagt och gjort. Det blev våfflor för min del, igen. Trots att man fick göra dom själv. Men det var mindre folk den här gången, så det gick fint.
Efter att ha suttit och stekt en stund på uteserverningen bertämde vi oss för att åka vidare till någon strand. Det skulle vi inte ha gjort. För där var det bara kallt och blåsigt. Så vi tog vårt pick och pack och åkte till stan och ån isället. Inte bättre där heller. Fick bli en tripp på stan ist, där jag införskffade mig en pricking bikini från MQ.
Sen bar det av hem till Bergsåker, där var det minsann mycket varmare. Och dessutom blev jag bjuden på gomiddag av pappa.



Kvällen avslutades med både Donken och Max-driven. Så går det när man är på jakt efter milkshake.


Idag blir det jobb igen. Men först ska jag ut på Alnö och ta en promenad med Selmis!
Idag firar det "nya" IKEA-varuhuset 5 år! Vi kommer bla ha servetter, värmeljus och plädar för endast 5 kr!

KOM OCH KÖP!
Och hälsa på mig.


Nä nu blir det frulle.



Påskdagen

Söndag!

Sjukt bra väder, jag vill bara ligga ute någonstans och njuta. Äta picknick och mysa. Men icke. Här blir det jobb mellan 10-19. Imorgon är jag dock ledig, hoppas på bra väder då också. Och nästa helg såklart!

Igår åkte jag ut till stugan efter jobbet, sen åkte jag hem. Bytte om till mina bästaste pyjamas byxor. La mig i sängen och tänkte att här kommer jag nog ligga resten av kvällen. Men icke, Ellen frågade om jag kunde skjutsa henne till Bosvedjan och snäll som man är ställer man upp ;)
ist för att åka hem tänkte jag ta en sväng förbi Rasmus som hade fest. En sväng utevecklades till två timmar plus en stund på aveny. Blev dock bara vatten för mig, så nu är jag pigg som bara den. Till skillad från Johnny! haha

Nu blir det frukost, sen åker jag och spenderar dagen i den blå kuben!


Hörs, hej!

Påskafton

Jag hade riktigt kul igår! Grillade och myste. Att kunna sitta ute och äta är ju helt underbart.
Och det bästa av allt är ju att vakna utan att vara bakis. Iosf blev jag övertygad att lämna bilen hemma och ta några glas vin jag också. Finns en del fagra bilder på facebook..

Snart ska jag åka iväg till jobbet, och dum som folk är så kommer det vara knökat trots detta underbara väder.
Men det blir bara sex timmar, sen ska jag ut till stugan en snabbis.

Och imorgon blir det jobb mellan 10-19. Lika bra på en söndag.


Hejdå!

Långfredag



Oh påsk! Då passade jag på att måla nagarlna i nån rolig färg och titta vad det matchade ringen också dårå ba!

Nu ska jag snart hämta upp Ellen och Karro, sen bär av det Bergsåker och Vera!

Trevlig långfredag!

GLAD PÅSK!

Tjena hallå!

Idag är jag på superbra humör. Kan bero på att jag äe ledig, det är undetbart väder och vi ska snart åka till stugan. Tycker lite synd om er som jobbar idag, men imorgon får jag tillbaka. Kommer säkert vara ännu varmare och ännu soligare imorgon. Men vet ni vad, jag bryr mig inte. Det kanske blir en utlandsresa i slutet av maj ändå?

Nu nu ska jag äta frukost och ringa till pappa och säga att han ska ta med mina små söta trädgårdshandskar, så jag inte får blåssor i händerna efter allt solande... eh jag menar krattande!


GLAD PÅSK!


Skärtorsdag

Jag känner mig inte riktigt nöjd med bloggen ändå. Men nu får det vara såhär, har suttit och pillat alldeles för mkt i stilmallen och kodmallen. Har ändrat massa som jag inte ens minns längre, så nu ger jag upp.

Imorgon är jag ledig, då ska jag minsann upp i tid. För då ska jag, farfar och pappa åka och kratta i stugan. Hoppas det blir bra väder, så jag kan ta många pauser och glassa i solen en stund.
På kvällen ska jag hem till Vera, där det blir premiärgrillning, iaf för mig :)


Det var allt för i kväll!

Godnatt!

.

Ombyggnad pågår.

Var god dröj..

Frukost




Det är underbart med sovmorgon. Jag älskar att kunna sitta och äta frukost i lugn och ro, läsa tidningen och njuuuuta och varje tugga.

Idag börjar jag inte förrän 14, och ikväll tror jag visst det blir brännboll. Lovley!

Igår





Ignorera dom ruttna bananerna.

Barnvakt

Nu är jag ute på Alnö och har för en stund sedan varit ute på promenad med Alma, och just nu ligger hon ute i vagnen och sover, så jag passar på att skriva några rader.
Jobbet ringde för en stund sen, så det blir jobb idag också, fast endast några timmar i kväll, sen jobbar jag även tors, lör och sön. Synd när det ska vara så bra väder i helgen, men samtidigt tycker jag att det ska bli ganska skönt att jobba. Och då blir det garanterat ingen utgång heller.
Fast på fredag verkar det bli grillning hos Vera iaf. Treeefligt!
Det var allt för mig just nu, hejsvejs!

Tisdag

70 läsare igår och ingen kommentar. Kan ju bero på att jag dampar lös på alla som kommenterar anonymt.

Anyway, har precis kommit hem från en storhandling med pappa på Coop. Annars har jag varit ute på Alnö och hängt med Anna och Alma hela dagen.
Och just det, hittade ett sånt där våningsfat på Boom, så jag blev ju tvungen att köpa det. Just nu används det dock inte som kakfat, utan fruktfat.


Känner mig inge pigg alls idag. Så nu ska jag ta en dusch, sen blir det film all night long. Såååå skönt.


Godnatt!

19.03

Mitt nästa inköp ska bli ett kakfat. Hittade det här på Jotex.se, men jag vet inte om jag tycker det är för dyrt.







Foto


Sen blir det nog två sånna här söta också, från Butik Annelie.

Lön på torsdag redan ju!

 

Påskfint



Så länge!

Nu kommer min blogg få se ut såhär, tills jag har mer tid och mer våriga och sommriga bilder.

Orkade inte med att titta på vintern nå mer.

Hej!

Måndag

Godmorgon!

Om ett tag ska jag åka hem till farfar och hämta några grejer från hans garage, sen blir det nog en promenad innan spinningen kl 17. Ska nog hämta min cykel snart också, så jag kan börja cykla till Friskis. Men det börjar kännas tungt att träna inne nu, så jag ska nog börja spinga snart isället.



Har inte så mkt mer att komma med just nu, hörs!

The weekend

Vilken lovley helg!

Jobb 9-20 i fredags. Skyndade mig hem och gjorde mig i ordning. Hämtade upp Emma, sen killarna och till slut kom även Martina. Jag som inte skulle ut den här helgen, men nu blev det så iaf och jag hade faktiskt sjukt kul.

I lördags åkte jag ut till stugan med familjen, vilket härligt väder det var. På kvällen försökte Simone och Ellen tvinga med mig på en till utgång. Men jag pallade verkligen inte. Gick dit en stund med spel och toapapper, haha det är tur att vi bor nära varann. Jag gick hem rätt tidigt och jag måste säga att det är rätt skönt att vakna upp en söndag utan att vara bakis och utan att behöva åka till jobbet. När jag kommer hem var Jens redan där och jag fick lite filmsällskap.

Stefan ringde för en stund sen, ska åka dit om en timme. Sen ska vi ut på Spikarna och hamnstugan för att äta våfflor!

Nu ska jag byta om och åka till Birsta innan jag drar ut till Alnö.

Tjaaa!

Design

Kanske dags att göra en ny design?
Den där frostiga vintern är nog borta nu.

Även fast jag blev tvungen att skrapa rutorna imorse, men det behöver vi inte låtsas om..


Idag bjuder jag visst på lasagne, heejdå!

Torsdag

Hej!

Har jobbat 5-10 idag också. Efter jobbet åkte jag till Bergsåker där jag hade tänkt hjälpa pappa med diverse saker. Han hade dock redan gjort allt, så vi satte oss ute på altan och solade istället. Det blev ritkigt varmt och jag tror till och med att jag råkande slumra till ett tag. Har redan fått färg i ansiktet. Imorgon tänkte jag åka dit och sola lite till, men jag vet inte om jag vågar, blir ju så lätt röd.

Nu har jag precis käkat lunch och nu skulle jag behöva sova. Måste säga att det verkligen tar emot när det är sånt här fint väder, men jag måste vara pigg tills ikväll. För då blir det nämligen vin och ostkväll hemma hos Spjutarn nere på Nybrogatan. Fröken Tumfart och Edwardsson ska också joyna, himla trevligt!


Jag sov ju riktigt gott i natt faktiskt, även fast det inte blev så många timmar. Så jag ska göra ett försök nu, somnar jag inte på en halvtimme är jag inte trött nog. Då går jag ut och plockar påskris isället!

Hejdå!

Onsdag

God förmiddag!

Har precis kommit hem från jobbet. Blev inte mkt sömn i natt, somnade runt halv två kanske. Men imorgon ska jag upp samma tid, så ikväll ska jag fan gå och lägga mig när jag kommer hem från Alnö.

Jag och pappa ska nämligen vara barnvakt åt Alma ikväll igen. Jag är ju inte den piggaste idag, men jag hoppas det går bra ändå.

Snart ska jag ner på stan och käka lunch med Ellen och Jennie, så det blir ingen träning idag heller.
Får bli imorgon ist.

Nä, nu ska jag hoppa ur arbetskläderna.
Hörs!


Just de, har köpt en till pippitröja. Jag älskar dom!



Oj, kolla vad kort hår jag ser ut att ha. Undra om jag skulle passa i en September-frilla?

I wonder






Det här är jag i ett nötskal. Funderar alldeles för mycket på ingenting.

Would you say stop?

Har precis kommit hem från Birsta igen. Den här gången med pappa. Köpte handdukar, lakan och en ugnsform.
Så nu ska jag byta sängkläder och handdukar och imorgon tänkte jag göra fläskpannkaka!

Sen blir det dusch och sängen. Klockan ställer jag på 04.20. En kvart för räcka för att göra mig i ordning.


Hejdå!

Jon and Roy – Boon 'elm
Those Dancing Days – I'll Be Yours
Carl Norén – Going Out Tonight
Acid House Kings – Would You Say Stop?

Varse!

Tisdag

Hejsan hej!

Nu har jag precis sökt till Mittunivesrtitet till hösten. Och nu ska jag banne mig börja också. Måste ju testa iaf!

Vad har hänt sen igår morse då?

Jorå sattni, det ska jag tala om för er.

Jobbade som sagt igår, hade massor att göra så dagen fick jättefort. Kom hem, käkade middag, fick ett sms av Martin. Vi tog en promenad runt Sidsjön. Det skulle vi inte ha gjort. Det var slask och snö och lera. Och smidig som är jag är lyckades jag kliva rätt ner i diket och dränka halva mitt ben. Sipprade mysigt mellan tårna resten av vägen!

Idag har jag varit hemma hos farfar och han har hjälpt mig att byta däck. Sen åkte jag ut till Birsta en stund. Så nu har jag köpt små söta ägg, måste bara fixa påskriset också. Får blir till att gå upp till skogen någon dag i veckan.

När pappa slutar ska jag hem till Bergsåker. Tänkte tvätta bilen, har inte gjort det på hela vintern. Avfettning for the win! Sen ska vi åka och hjälpa farfar lite i lägenheten.

Och imorgon börjar jag 05.00. Så ikväll blir det läggdags efter DH.

Hejdå!



Men just det, här har ni bilderna jag framkallade till mina ramar.



YES!

Igår blev det chips, igen! Det var sista gången jag åt chips, i hela mitt liv. På riktigt. Vi såg the kings speech, som har fått så bra betyg. Men jag vet inte jag, men det kanske beror på att jag nickade till några gånger sista halvtimmen.

Idag ska jag jobba, och det ser jag fram emot. Fast det kunde ju ha fått regna, men jag slutar fem, så jag kanske passar på att ta en promenad eller en löptur i det fina vädret. Martin? ;)

Nu blir det frukost.

Trevlig måndag på er :)

Helgen

Nu känns det som att det kommer bli lungt för mig ett tag framöver. Fast det säger jag jämt, men nu hoppas jag på jobb nästa helg.

Utgång i onsdags, fredagsmys med vin i fredags och personalfest igår.

Iofs åkte jag hem rätt tidigt igår. Jens kom och hämtade mig och vi åkte hem till mig och åt chips istället. Eller ja, jag somnade nog rätt snabbt framför tv:n. Kände att det var lika bra så, även fast jag hade riktigt kul innan jag åkte hem.

Dagen har spenderats i sängen. Skönt att ligga och kolla på film en hel söndag. Tog en paus och åkte hem till pappa och åt. Men nu blir det duschen, sen hoppas jag på att det blir mer film. Är typ det enda jag orkar med idag.


Imorgon blir det iaf jobb, skönt det!

Trevlig söndag!




Sen var det någon som kommenterade och frågade vilka bloggar jag läser?
Vet inte om det är så intressant, men jag läser mest random fotobloggar och lite sånt. Dom flesta av mina vänner har slutat blogga. Så dom enda bloggar jag läser bland bekanta är Elins, Anna L, Martin, Martinas och Ronjas.
Så var det med det. 

Men om det är någon av er som läser som tycker att jag borde följa er blogg, säg till! ;)

Fredag



Såhär pigg känner jag mig idag.

Hövve är fixat, men känner fortfarande att jag kan bli ännu askigare.
Blir till att dränka mig i silverschampo.
Har även köpt en inpackning för 300 miljoner kr, så nu är jag broke. Som att jag inte var det innan liksom.
Därför tänker jag skita i att köpa en klänning till imorgon och leta fram någon gammal trasa ist.

Trevlig fredag på er!

Hard to come by

Godkväll allesammans!

Har precis kommit hem från en liten tur till Birsta. Även fast jag jobbar på IKEA och vet exakt vad det finns för grejer, kommer jag alltid hem med mer än vad jag hade tänkte handla när jag är där.







Så nu tänkte jag äntligen sätta mig och betämma mig vad jag ska ha för bilder. För just nu står alla ramar tomma.
Och imorgon blir det nog en tripp ner på Butik Anneli om inget annat dyker upp.

Passar på att bjuppa på en låt!
Jennie Abrahamson – Hard to come by - Radio Edit

Hej då!

Torsdag

Godmorgon!

Igår blev det visst en liten utgång. Vi började med en spelkväll hos mig. Joss, Elin, Vera och Jennie. Lite senare kom fyra karlar och gjorde oss sällskap, eller var dom fem? Behöver aif inte nämna mer om dom.

Vi hamnade iaf på Memento, trots 50 kr i inträde. Snål som man är!

Nu har jag städat lägenheten igen. Fattar inte varför jag städar innan fester, men sån är jag. Otroligt skönt med diskamaskin sånna här gånger.

Kl 13 ska jag klippa mig och färga utväxten, skönt!

Så då måste jag passa på att gratta Elin och Olle till underbara Svea!

Hejpa!

Susanna Brita

Igår fick jag ett halsband av farmor och farfar. Jag har sett farmor bära det tusen gånger. Och nu är det min tur.
Egentligen är det ett örhänge. Det tillhörde min farmors famor (Susanna Brita) som förmodligen fick det när hon gifte sig, 1899.

Läckert att ha ett halsband som är så gammalt.






Nu ska jag städa lite innan jag beger mig mot jobbet.

Tjo!

I'll be yours

Amen hallå där!



Onsdag då, och jag börjar kl 16.

Men för att ni inte ska missa något i mitt liv ska jag berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna.
I måndags jobbade jag morgon, sen åkte jag hem för att göra mig i ordning för ett lunchpass med Jennie.
Till middag gjorde jag stuvade makaroner och korv. Efter middagen blev det en nästan två timmars lång promenad med Martin till Sidsjön och tillbaka. Blir nog fler sånna svängar, vet inte om jag vill gå så långt själv. Men har man sällskap kan man ju gå nästan hur långt som helst. Och med bra sällskap ännu längre. Dvs jag gillar Martin.
När jag kom hem la jag mig i badet. Ibland är det skönt med ett badkar, men det skulle nog vara bra med en tvättmaskin också.

Tisdag då. Började med att sova ut. Till nio.
Sen kom farfar och jag hjälpte han att flytta massa möbler till sin nya lägenhet. Vi hann även att hälsa på farmor en stund. Efter det åkte jag ner på stan och träffade Jennie för en lunch, mkt trevligt som vanligt! Subway i Härnta snart eller?
När vi skildes åt gick jag in på telia och köpte mig en ny bäbis. Iphone ♥

Kvart i fem träffade jag Anna nere på stan för att kolla in giffarna och hennes karl Freddan. Direkt efter matchen gick vi till Waynes och upptäckte att Fredrik Wikingsson satt i bordet bredvid. En stund senare dock Malin och Emma upp. Eftersom det spöregnade när vi skulle gå hem, fick jag skjuts av Emma. Tack för det!
Sen avslutades kvällen på bästa sätt.

Idag är jag inte lika pigg som igår, men humöret håller i sig. Vaknade vid halv sju och kunde inte somna om.
Så nu sitter jag här och ska ladda hem lite ny musik till usb:n i bilen. Sen ska jag gå ner på pappas jobb och fixa en kopia av det nya kvittot till telefon. Lunchjumpa ska jag hinna med innan jobbet och sen ikväll tror jag visst det blir spelkväll. Hos mig?

Åh herregud. Imorgon ska jag klippa mig. Och inte har jag hunnit städa lägenheten eller köpa något att ha på mig till på lördag heller.
Dessutom vill jag se Those dancing days på Stads på fredag. I love them!




Jag bjuder på en låt för att ni orkade ta er i genom texten!
Those Dancing Days – I'll Be Yours

13.02

Nu luktur det syren i min hall. Gud så gott!

Det luktar något helt annat om mina fötter. Så nu blir det dusch, lunch och sen kilar jag ner på stan.

På torsdag ska jag klippa mig och färga utväxten. Eftersom bästa Elin ska bli mamma, typ när som helst, har jag bokat tid hos Pia. Henne klippte jag mig alltid hos hemma på Fuxvägen. En hundring för slingor och klippning, det var tider det.
Andra tider nu, men det blir perfekt till helgen iaf. Frågan är om jag ska klippa till det korta på sidan eller om jag ska spara ut det. Vad tycker ni?




Och imorgon ska jag nog gå och köpa mig en ny iPhone. Har fått ersättning nu, tack och lov!

Måndag

Godmorgon!

Har precis kommit hem från jobbet och Birsta. Har jobbat fyra timmar nu på morgon, alltid något. Blev även jobb i helgen. I lördags blev det film hemma hos Emma, med Tobbe och hans kompis. Och igår efter jobbet åkte jag till Granlo och fick mig en chipsmiddag och lite film till det. Inte helt fel, filmen sög dock.

Nu sitter jag och glider runt på några inredningssidor. Tänkte göra om lite i köket, byta ut det svarta mot vitt. Snart sommar ju! Helst vill jag ha hissgardiner, men det är ju typ omöjligt att hitta 150 cm, så det får nog kanske bli en vanlig kappa.


Men nu ska jag på lunchjympa med Jennie. Kanske traskar ner på stan efter det.

Måste hitta något att ha på mig till lördag också. Tema: Festfin.
Vad det nu innebär..


Hejdå

Lördag

Godmorgon!

Idag står jobb på schemat. 9-17. Och 11-19 imorgon. Var länge sedan jag jobbade nu, så det kommer kännas en del att komma dit på en lördag. Gissar att det kommer vara mycket folk idag, med tanke på vädret. 
Dessutom ska jag vara på textil, vilket är tusen år sedan.
Aja, blir bra det här.

Vi hörs!

17.45

Nu är jag på bättre humör. Det svänger snabbt ska ni veta. Får se hur länge det håller i sig.

Seck och Jennie joynade också på fikan. Mycket trevligt.

Nu har jag precis kommit hem, har varit och lämnat in bilen till pappas arbetskompis, så förhoppningsvis är den fixad tills ikväll. Så då slipper jag stinka bensin.


Kl sex ska jag infinna mig nera på stan igen, biteline närmare bestämt.




Just nu sitter jag och övar på att höja på mitt ena ögonbryn. Tänkte göra en video med bara ansiktsuttryck. Har hört att jag är rätt ful, så det kan ju bli spännande att se. Ska ha denna låt som bakgrundsmusik. Detektivbyrån – Kärlekens Alla Färjor


Succé.

Nu nu måste jag gå ner!


Fredag

Jag vill ligga i sängen. Och inte göra någonting. Jag vill inte jobba i helgen. Fast att jag vet att jag kommer tycka det är bra när jag väl är där.

Idag blir det iaf fredagsfika med Joss och Vera. Sen middag på biteline med Emma och Anna.

Imorgon börjar jag 9, så det blir nog tidigt ikväll.

Trevlig helg på er!
RSS 2.0