Gott nytt år

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag ner till Vickan för middag och partaj.

2012 kommer blir kung!

Gott nytt år!



ps. dags att öppna monster flaskan jag fick när jag fyllde 21, eller var det 20? Aja två år har den stått och nu är det fan dags att korka upp! Hörs!

2011 mest spelade låtar

Det här med att ha skaffat mig en Mac är precis som att kliva in i en helt ny värld. Allt är bakvänt från början. Men jag börjar redan känna mig som hemma.
Var ner på stan idag med Jennie och käkade lunch och shoppade lite. Köpte en adapter till min hdmi-kabel, så jag ska kunna se på film genom tv:n. Att Mac inte har en sån utgång är för mig ett mysterium, men Mac är som sagt en helt annan värld.


Har suttit nu i någon timme och försökt få till bild och ljud till tv. Tillsammans med några nördiga trådar på internet har jag äntligen lyckats. Så nu kan jag se film som vanligt. Känner jag lite halvtekniskt för tillfället.


Nu sitter jag och väntar på att Vickan, Tove ocg Jenny ska plocka upp mig. Vi ska åka till Birsta och handla till morgondagen trerätters.


Medans jag väntar sitter jag och lyssnar på p3 som spelar de mest spelade låtarna under 2011. Än så länge har jag kunnat i princip hela texterna till varje låt.


Just nu är det Linnros, "nån kommer ta din ungdomsår i från dig, det kommer hända om det inte hänt..."
Tycker dock den här hemma under sommaren 2010. Men folk verkar ju rätt sega när det gäller sånt. 


Trevligt minne från sommaren 2011. Min och Annas bästa kväll ever!

Makten

Ligger och läser lite innan jag ska åka och jobba. Det här är faktiskt lite intressant. Boken handlar om att det som medierna uppmärksammar och också det som allmänheten tycker är viktigt. Och likaså det dom inte tar upp, är då inte viktigt för oss.

Sen är det så skönt att läsa på svenska igen.

Ha en trevlig torsdag!

Målar lite

Godmorgon

Mitt loppisfynd

Livethemma.se

Tisdag

Hejsan!

Har nyss haft besök av Stefan, Anna och Alma. Blev ett skönt avbrott i pluggandet. Har nu äntligen tagit mig i kragen och börjat läsa Bennett. Och fuck it, vad tråkig den här. Orkar inte ens läsa hela sidorna utan hoppar hejvilt emellan och låtsas att jag fattat allt. Blir inget A i denn kurs iaf. Denna gång skulle jag kunna betala mycket pengar för att få se tentan i förväg.


Nä, jag ska väl fortsätta nu. Ju senare på kvällen jag läser, desto fler gånger somnar jag med boken i knät.
Blir mer uppdatering ikväll! Hejs!

Macbook pro

Hej!
Sitter här i soffan med världens bästa julklapp i knät. En macbook pro. Jag har verkligen världens bästa pappa. Jag betalde en liten del själv, så det känns lite bättre. Mellandagsrean gjorde också så att det inte sved lika mycket.


Nu ska jag fortsätta pilla och ladda ner alla nödvändiga program. Måste lära känna min nya vän lite mer.


Godnatt


Juldagen

Hej!

Hade en jättemysig jul igår. God mat, trevligt sällskap och till och med en liten skotertur i vackra Allsta.
Måste också flytta till landet snart känner jag.
Trots att vi inte skulle köpa julklappar åt varandra, så fick jag några.
Men den bästa julklappen kommer jag nog få imorgon.
Om så, får ni se en bild imorgon.

Nu ska jag vila lite, för att sedan hoppa in i duschen. Årets största utkväll är på ingång. Blir förfest hemma hos Vickan, sen bär det av mot Aveny. Struntade i Stads i år. Dels för att det var jättetråkigt i fjol, typ endast 92er och dels för att som stänger 02.00.

Trevlig kväll!

GOD JUL!

Jaha ja, har precis varit ner på stan jag. Bara Åhlens som var öppet. Köpte mig en svart sammetsklänning till ikväll. Hade liksom inget hemma.

Nu håller jag på att städa lite, sen kommer pappa och farfar på julfika. Sen åker vi ut till Allsta.
Hörs imorgon!

Ha en mysig kväll.


GOD JUL!


Vinterskrud på facebook

Pälsmössa




Onsdag

Onsdag idag. Har varit på skolan en stund och träffat några tjejer i klassen. Blev inte mycket gjort den här gången, men nästa vecka ska nog gå bättre ;)

Nu tänkte jag läsa lite innan jag åker ut till Allsta.

Kom även på att Birsta stänger 22 imorgon. Blir ju perfekt det, när jag slutar 20.
Fick även lönespecen nyss, mer än jag trodde. Niiiice!

Här har ni mina nya mössor btw. Löve!


Middag och klä granen hos pappa

Julklappar

Eftersom vi har beslutat att inte köpa några juklappar till varandra iår, känner jag att jag saknar lite av den riktga julkänslan. Därför tänkte jag faktiskt gå ner på stan och köpa en julklapp åt mig själv. Slå in den, och sedan öppna den på julafton. Surprise!

När jag ska ha tid och gå ner på stan vet jag inte riktigt. Jobbar hela torsdag och fredag. Kanske hinner ner en snabbis imorgon.

Undra vad jag ska köpa..

Tisdag

Godmorgon!

Tisdag idag och jag är ledig. Men jag har fullt upp hela dagen. Tänkte börja med att läsa lite nu på morgon. Vid lunch ska jag ut till Allsta och ta en promenad med Selma. I eftermiddag ska jag hem till pappa och hjälpa han med lite julpyssel och klä granen. Och på vägen hem tänkte jag stanna till på högomsvägen och hänga lite med Malin och Anna. Bra tisdag tycker jag.

Hörs!

Tillåt mig..

...att skratta ihjäl mig!

Ben Howard

Hej!

Gårdagen spenderades på jobbet och sen på kvällen med Vickan. Vi såg på film hemma hos mig. Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt på en lördagkväll för en gångs skull.

Nu ska jag snart åka till jobbet igen. Blir bara fyra timmar idag. Sen ska jag hem till pappa en stund, innan jag åker hem och myser ner mig i soffan. Jobbar i morgon igen och sedan är hela veckan typ fullproppad igen.

Har fått ett bra musiktips från Lovisa. Nu är han det enda som spelas i min spotify. Speciellt dagar som idag.

Ben Howard


Vi hörs!

Tidslinje




Har bytt till tidslinje på min facebook. Gillar den faktiskt. Byt ni med!

Lördag

God morgon!

Lördag idag, känns typ som att jag är ledig. Men jag börjar faktiskt kl 14. Efter jobbet ska jag hämta upp Vickan och åka ut till Allsta, där vi ska vara barnvakt åt Alma en stund. Mys det!

Men nu ska jag faktiskt börja läsa lite. Har inte läst något alls i denna kurs ännu. Men nu är det dags.
Ska ju jobba lör, sön, mån, tors och fre. Så jag måste hinna plugga lite därimellan.  

Och sen är det julafton. Helt sjukt. Känns så konstigt när jag inte har köpt en enda julklapp.


Hejdå!

Fredag




Drar iväg på spelkväll hemma hos Tummen.
Freak out!

23.14

Onsdagsinlägget ville tydligen inte vara med. Minns inte riktigt vad jag skrev.
Något i form av att jag skulle sova på annan ort. Sotare till lägenheten. Vill ha en sotarmössa. Fick A i kursen kommunikation och ledarskap. Jobbar i helgen. Fortfarande sjuk. Sjukare än igår. Piggare än i måndags.
Något sådant.

Idag var sista dagen i skolan. Är ledig till den 11:e januari. Rätt skönt. Imorgon är det fredag och jag är ledig. Får se vad det blir av den dagen. Beror på hur pigg jag är. Ryggen har börjat protestera igen.




Nu har jag sugit i mig lite cocillana och hoppas på att jag ska slippa hosta sönder hela natten. Skulle vara skönt med lite sömn.

Jamen godnatt då!

Torsdag

Ja då har man fått den här jävla förkylningshostan som alla andra då. Har inte blivit mycket sömn i natt. Sen är det som bortblåst på dagen.
Ska ta och låna lite av pappas morfin-hostmedicin så ska den nog vara veck ikväll. Även jag gissar jag.


Hejdå

Onsdag

Bästa Louise!

Fick en liten julklapp idag.

Kärlek

Lussefika i Allsta

Föreläsning

Men jag tror jag somnar snart. Fattar ingenting av vad människan säger!

Lucia

Lyxar till det med mannagrynsgröt och skinkmackor på luciamorgon.

21.00

Nu mår jag lite bättre. Eller så kanske det beror på att Alvedonen har kickat in. Vill verkligen vara frisk imorgon.
Finns det något som heter dygnsförkylning? Man kan ju hoppas.

Har legat i soffan sen jag kom hem. Har inte orkat renskriva anteckningarna från idag. Skulle även behöva duscha, men inte ens det orkar jag.

Annars har vi "jullov" på torsdag. Men det blir ju massa plugg och jobb, så ledighet kan man ju inte kalla det.


Vi hörs!

Måndag

Hej!

Nu har blogg.se rättat till sig. Eller rättare sagt jag fick hälp av blogg.se med att rätta till det. Cred till dom som är så snabba på att svara på mail.

Skola idag då, som resten av veckan. Dubbelförläsningar hela veckan. Men det började inte bra idag, började känna mig hängig på lunchen och det blev bara värre. Känner mig helt mörbultad i ryggen och tung i huvudet. Så jag gick 45 min tidigare. Jag hoppas att det bakfyllan sitter kvar från igår. Men jag är rätt säker på att det är en riktigt förkylning jag har dragit på mig. Blä!

Till råge på allt upptäckte jag att min plånbok var borta när jag kom hem. KUKANUS. Sånt händer alltid mig, plånbok, nycklar och mobil. Sms:ade Emma på en gång. Den fanns inte kvar på min plats. Men som tur var hade någon lämnat in den på expeditionen och sagt att dom hade hittat den på en toa. Jag har inte ens varit på toa idag. Men alla kort och allt var kvar, tack och lov. Och tack mina söta små klassisar som sprang runt och letade ♥

Så nu bryr jag mig inte ens om att jag känner mig sjuk, var en sjuk lättnad att få höra att plånboken var upphittad.

Men det hade ju varit lite festligare att känna sig pigg. Jag har äntligen tid över till träning och annat jag vill hinna med. Men icke. Skulle behöva städa lägenheten också. Men ryggen säger nej. Ikväll blir det soffan för mig. Även fast jag inte vill, är redan rastlös.

Ber till Gud att jag mår bättre imorgon. Jag hatar verkligen att vara sjuk!

Lördag

Det är lördag och ni vet väl vad jag brukar göra det. Ja just det, skål!

Struntar i Maggio och kör fredagsmys istället!

Fredag

Ja då var det snart dags att gå till skolan i detta väder, kul! Nä jag tror nästan att jag tar bilen istället!

Har aldrig längtat efter att någon dag ska ta slut lika mycket som idag!
Snälla gå fort!!


Hejdå!

Teamed

Hej! Har träffat gruppen en stund idag också. Imorgon är det dags, sen ska jag njuta av två dagars ledighet. Innan jag gick hem till Amanda för att träffa dom andra hade jag bokat en tid hos Teamed och en naprapat. Fick träffa en sjukt duktig kille. Han visste precis vad jag menade och han satte ord på min känslor. HEEELT FANTASTISKT! Jag är sjukt imponerad måste jag säga. Nu återstår det bara att se om det blir nå bättre, men jag tror verkligen det den här gången. http://www.teamed.se/teamed/Hem.html Hett tips! Och som ni ser har min blogg damp. Det går inte att göra mellanrum. Snyggt.

Mysonsdag

Struntade i stan och myser till det här hemma ist!


Onsdag

Hej! Idag har jag hunnit med mycket. Har gått en långpromenad med Selma och Vickan, sen har jag hträffat gruppen för lite jobb med redovisningen och nu ikväll har jag jobbat. Det går rykten om att några classmates är nere på stan och tar en onsdagsöl, får se om jag orkar pallra mig dit. Nu längtar jag till fredag eftermiddag, har nog aldrig sett fram emot helg lika mycket som denna. Vi hörs imorgon!

Julgran

Jag som har en väldigt liten lägenhet, saknar det här med att ha julgran. Får nöja mig med en mindre istället. Haha så jävla ful egentligen, men nu har jag ju en julgran iallafall!


Tisdag

Hej!

Har suttit med gruppen hela dagen och skrivit rapport. Nu är den så gått som klar, den ska bara läsas igenom ikväll innan den skickas in imorgon. Efter rapportskrivandet belönade vi oss själva med att åka ut till Birsta och shoppa. Köpte lit smått och gott på IKEA och var väligt nära på att köpa ett par skor. Men dom fick vänta ett tag till.

Nu har jag precis lagat lite korvstroganoff. Nu ska jaf pilla ihop framsidan till arbetet, sen blir det dusch och godnatt.


Hejdå

Måndag

Nya avsnitt av New girl och DH!

Godnatt

23.32

God kväll allesammans.

Är trött på ögat. Ska. Sova. Snart.

Har chillat hela helgen, så fruktansvärt skönt. Nu längtar jag till nästa helg. Den kommer bli ännu skönare, sådär precis mellan två kurser. Awesomeness.

Äh, godnatt!

Söndag

Ronja, dina små kommentarer är mycket uppskattade. Du är så gullig, tack!




Ligger i sängen fortfarande. Blev en lugn kväll igår, var helt slut i kroppen.

Om en och en halvtimme ska jag möta upp gruppen på stan för lite rapportskrivande.
Annars blir det en lugn söndag. Utan kvällplugg. Skönt!


Vi kanske hörs ikväll!

Lördag

Innan jag dör

Jahapp. Då var klockan snart tolv och jag ska snart åka mot jobbet. Bara ett fyra-timmars pass idag. Då hinner jag göra mycket efter att jag har slutat.

Ikväll finns tre olika förfester att välja mellan. Men just nu är jag inte speciellt peppad. Får väl se hur jag känner ikväll.
Men varje gång jag tänker på att jag fyller 23 om två månader får jag typ panik och känner att jag måste ta varje tillfälle till att ha kul, innan jag är för gammal. Och dör.

Sån är jag.

Vi hörs!

Det här med studentlivet

Sådär. Då var hemtentan gjord. Det känns så bra att den är över ochär ett godkänt borde jag nog klara. Sen om det är ett E eller A har jag ingen aning om. Eller ett A tror jag inte på den här gången, men jag är nöjd så länge jag klarade den- Tycker vi fick alldeles för lite tid. Stavfel och sådant var inget man hade tid att tänka på.

Men som sagt, det är otroligt skönt att den är över. Nu är det bara redovsining och opponering kvar nästa fredag, sen är även denna kurs till ändo.

Äntligen känns det som att jagt har lite tid över för att göra något annat utan att få dåligt samvete över det.
Innan jag började plugga hade jag massor av tid över. Jag jobbade som behovsanställd och hade alla kvällar fria. Nu är det något helt annat. Jag pluggar och jobbar. Dessutom har jag träffat en massa nya, sköna människor. Detta gör att även mina helger är fullproppade. Förut fick jag "kämpa" för att styra ihop något roligt på helgerna. Men nu, nu är det något exakt varje helg. Det finns alltid något att göra och alltid någon att vara med.
Och ja, det är ju hur bra som helst. Men för mig, som gillar att bara vara för mig själv och sitta hemma och chilla en fredag kväll, kan det bli lite jobbigt att säga nej.
Jag vill hinna umgås med alla och och vara på alla ställen samtidigt. Men det går ju såklart inte. Ni får inte tro att jag klagar nu, men jag vill att ni ska förstå varför jag är disträ ibland.
Som jag sa i ett tidigare inlägg, jag vill hinna umgås med mina Sundsvalls-tjejer också.
Just den här kursen har varit och är väldigt körig. Men det blir bättre!

Tror det var typ en och en halv månad (kanske två) sen jag träffade Malin, Emma och Anna.
Tänker på er bara så ni vet :)

Och på Martina, min göllhöna på jobbet.


Då var det dags

Okej, nu är det snart dags. Mitt livs första hemtenta. Är så nervös över vilka frågor som kommer. Jag kommer inte vara kontaktbar idag. Vill ni nåt får ni vänta tills efter tre!

Wish me luck!

I mitt köksfönster



Ehm?

OH YES!

Hittade mitt gamla presentkort från förra julen. 500 kr att handla för i stenstan. Det går ut den 14:e, så det är väl bara till att gå ner och göra av mig det någon dag .

Kan man köpa ett nytt presentkort med ett presentkort?

Torsdag

Godmorgon!

Idag är det sista rycket. Sen får det gå som det går.
Ställde klockan på 08.30 imorse. Stängde av alarmet och somnade om till nästan halv elva. Men jag är fortfarande trött. Slöade på i soffan och gjorde mig lite frukost framför tv:n.

Nu har halva dagen gått och jag har inte ens börjat än. Jaja, nu kör vi!


RSS 2.0