Sista juni

 
 
Har precis kommit hem från en cykeltur såhär på kvällskvisten. Jag tog mig en tur längs Södermalms gator. Jag har mina favoritgator, där dom finsate husen, lummigaste trädgårdarna och de bästa utsikterna finns. Kan man inte bara få stanna tiden nu? Stanna på kvällen den 30 juni med 18 grader varmt och sol fram till halv elva. Nu när det är som ljusast ute och luktar försommar. Överallt kunde jag skratt och musik. Nu börjar det här låta som någon klyschig sommardänga...
 
..såå, det jag vill komma till är att jag vill ha sommar året om. Men just nu vill jag verkligen att det ska vara bra väder nästa vecka. 
 
Och som varje sommar känner jag att jag måste ta vara på tiden. Passa på som det så fint heter. 
 
Passa påandet börjar imorgon!
 
 
 
 
 

Lördag

God kväll!
 
Var ett tag sen sist. Har inte varit hemma ensam en enda kväll sen förra helgen tror jag. I måndags...minns jag inte vad jag gjorde. I tisdag jobbade jag, sen åkte jag hem till Vickan och kollade på film med henne och Tove. I onsdagskväll hade jag besök av Emilia,  Daniela och Amanda. Vi åt tacos och myste. I torsdagkväll cruisade jag och Vickan runt i stan med våra fina cyklar och igår blev det after work på Allsart med Vickan, Tove, Sofi och Jenny. Dessutom ska jag jobba fredag till måndag. Det var då på tiden. 
 
Så ikväll hade jag faktiskt tänkt vara hemma. Själv. Ensam. Solo. 
Kanske blir en promenad som högst, annars ska jag bara ta det lugnt. Kanske ta ett bad, måla naglar, inpackning osv.  Imorgon börjar jag tio igen. 
 
Det var allt för nu, vi hörs imorgon!

Svenska hjärtan

Torsdag

Häääj!
 
Har precis varit ute och gått med Vickan, nu ska vi snart ner på stan. Kika in rean och käka lite lunch. 
När jag kommer hem blir det till att göra några matlådor. Det blir jobb fredag, lördag och måndag. Sen har jag "tagit ledigt" torsdag till söndag nästa vecka. 
 
 
Hörs sen. Kan ju hoppas på att appen vill fungera snart!
 
 
Hejdå!

Onsdag

Tjabba!
 
 
Tänkte ta mig en morgonpromenad nu innan frukosten. Sen får jag se vad det blir, är det dåligt väder blir det städning av lägenheten i alla fall. 
 
Ikväll ska jag vara med Emilia och Daniela. Vi tänkte utnyttja våra matlagningsskills och göra en trevlig middag för att sedan hitta på något annat roligt. 
 
Men det var allt flr tillfället, nu ska jag snöra på mig skorna.
Hejsvejs!

GET FREE

Det jag lyssnar mest på just nu:
 
Major Lazer – Get Free
Lucas Nord – Close to You (feat. And Then) [Radio Edit]
Alex Clare – Too Close
Stiftelsen – Vart jag än går
AWOLNATION – Sail

Tisdag

Godmorgon!
 
Idag trodde jag att det skulle regna, men det gör det inte och tur är väl det. Jag har börjar blivit ovnaligt seg på morgon, så jag klev typ upp nyss. Idag ska jag träffa Sillman en stund, tror det blir en promenad snart. Klockan tre börjar jag sedan jobba. Den här veckan blir det jobb tisdag, fredag och lördag. Vad jag vet just nu..
 
Snart drar Gatufesten igång. Det är kul att några från klassen kommer tillbaka till stan, så vi får återförenas. Hoppas verkligen det blir bra väder nästa vecka. Var nere på stan en snbbis igår och dom har redan börjat montera tälten. Så det blir väl till att punga ut nästan 1000 kr igen då :O
 
Nu ska jag läsa tidningen och äte frukost. Hejsvejs!

Nu känns det ännu bättre att ha sommarlov!

Midsommarafton, de få bilder jag tog..

Grattis!

 
 
Stefan fyller 35 idag, så jag tog på mig at baka en tårta. Grattis bruuuschan!
 

Header

Har försökt mig på att göra en lite mer somrig header. Egentligen vill jag ha en drop down-meny, men det får jag ta itu med en annan dag. 
 
 
 
Vi hörs!

Midsommar

MEN HÄÄÄJ!
 
Vakande nyss jag. Inte alla dagar jag sover till halv tolv, inte ens när jag har varit ut. 
Midsommar blev minst sagt en lyckad dag. 
Dagen började med att jag tog bilen ut till Klingsta gården där brruuschan och hans gäng befann sig. Hann inte vara där speciellt länge innan det blev dags att åka ut till stugan. Där plockade jag lite blommor, band en krans, åkte båt, åt god mat och hängde med la familia. Mys det. Vid åtta tiden åkte jag därifrån för att sedan ta bilen hem till Emma och Tobbe. Där satt vi ute i tältet på gården en bra stund innan vi gick över till grannarna. Där träffade jag dom sötsate hundarna jag någonsin har sätt. Trevligt att träffa massa nytt folk, dessutom ute på landet, Trivs ju där jaah! Sen blev det efterfest och disco på Tobbe och Emmas altan.
På vägen hem fick jag åka pv genom sommarnatten. Inte dåligt. Blir bara mer och mer sugen på att köpa mig en amazon!
 
Nu ligger jag i sängen och här lär jag nog ligga tills ikväll när jag Anna och kanske Malin ska åka ut till Alnö och Emma igen. Så ikväll blir det mys med dom brudarna, var ju bra länge sedan jag träffade Anna nu. 
 
Och inga bilder har jag sen igår. Eller jo på mobilen. Dom lägger jag upp så fort appen käner för att fungera igen.
 
Nu ska jag försöka göra ett ryck och laga till lite korvstroganoff. Längtar redan till den är klar. Det är ju såååå gott!

Glad midsommar!

Nu kommer pappa snart och hämtar mig. Då åker vi till stugan. Sen får jag se om jag stannat där ikväll eller om jag åker ut till Emma och Tobbe.
 
Vi hörs, hoppas ni får en mysig kväll!

07.45

Fick ett sms av min far igår kväll, "VEM ÄR DET?"
Mitt svar är, ingen!
Mina föregående inlägg är låttitlar, men anledningen till att jag är på så bra humör är för att det är sommar, fint väder, jar har dom bästa vännerna ocg imorgon är det midsommar. Det räcker väl mycket väl som anledning? :D
 
Och varför jag har massa bilder på mig själv beror helt enkelt på att jag har photohop på datorn igen, och har inte haft tid att ta mig ut att foto något. Men imorgon tänkt jag fakttiskt att kameran ska få följa med. 
 
Helt sjukt att det faktiskt är midsommar imorgon. Och det verkar ska vara bra väder. KUL!
Och jag är peppad! Mest på alla mat. Färskpotatis, lax, nubberöra, grillat, ägg, jordgubbstårta. Så Emma, nu hoppas jag att allt det här finns med på midsommarbordet ;) Höhö
 
Nu när jag ändå är vaken så tidigt, hade jag tänkt hinna med en promenad. Sen ska jag nog hänga med Vickan.
HEJDÅ
 

Känner en känsla någonstans

Vart jag än går

 
 
 
 

16.56

 
Såhär pigg och fräsch är jag just nu. Har varit ute och sprungit i värmen. Mitt ansikte brinner typ upp snart. 
 
Men nu blir det dusch och middag!

Onsdag

Bloggappen fungerar inte. Därför är det lite dött här. 
 
Kankse kommer uppdatering ikväll, den som lever får se!

Tisdag

Tjaaa!

Idag skulle det tydligen regna, det gör det dock inte än. Så snart blir det en promenad för mig. Sen blir det storkok och jag måste även ta en tur till Birsta, även fast jag verkligen inte vill. Annars har jag inte mycket planerat i veckan. Midsommar är det ju också, hoppas det blir bra väder!


Nu ska jag kila, hejs!

Hänt i helgen

Hej!

Var ett tag sen jag uppdaterade nu, så jag ska ger er en snabbuppdatering om vad jag har gjort i helgen.
Fredag: Åkte en snabbis till IKEA och handlade. Sen ut till stugan med Vickan för att hänga med Alma medan Stefan klippte gräset. Åkte till Allsta och fortsatte med gräset där, sen blev vi bjudna på glass på Dannes ute i Matfors. På kvällen for jag tillbaka till stugan för grillning och fiske.

Lördag: Jobb 9-19, middag hos pappa. Hem och snabbduscha för att sedan cykla upp till Vickans komisar på Östermalm. Var kvar där till två, så det blev inge krogen för min del.

Söndag: Slappdag

Måndag: Har varit lite överallt idag ioch nu är jag hemma igen. Tänkte baka rabarberpaj. Ikväll ska jag vara med Emma. Daniela och Emilia!


Hörs!

Lite av dagens inköp!

Hudik och café juniskär

Sweet!

Biteline

Onsdag




Nu har jag äntligen photoshop på datorn igen. 

Nu ska jag sbart ner på stan och äta middag med Daniela och Emilia, myyys!

Senaste dagarna

 

 

I stugan

Det funkar faktiskt!

Några Bilder från Communicare

Måndag

Men kan det bli lite roligare väder?!
Det är ju mitten på juni tammetusan. 
Dessutom är jag ledig, så det är väl klart det är mulet idag. 


Nu när jag är ledig hade jag tänkt göra nån nytta av tiden. Skulle vilja åka till stugan och greja. Kanske blir imorgon. Tur att jag har många kompisar som är kvar i den här stan, annars hade jag inte stått ut. I veckan ska jag försöka hinna med att vara med Sillen, Jennie, Ellen, Josse kanske? Och Daniela och Emilia om dom vill vara med mig :) hihi


Nu blir det frukost, heeejdå!

Söndag

Söndag idag och jag är röd på näsan. Lyckad utgång igår och rolig förfest, där jag fick en riktigt sommarkänsla, trots dom 3 plusgraderna när vi gick hem.

Idag har jag varit ute i Allsta. Har mestadels häng med Alma, min bästa kompis. Och oj vad munnen går på den där tjejen nuförtiden. Såå sööt!

Nu ligger jag hemma i sängen och funderar om jag ska orka ta en promenad eller inte.


Äh, hörs imorgon.

Lördag

Vad surt det är när man jobbar två dagar på en vecka, och dom dagarna är dom enda när det är superbra väder. Resten är sämst.

Jaja, kortpass idag i alla fall. 11-16. En snabbis in på Birsta och sen gasar jag hem. Som tur är det ska det vara fint ikväll. Så det blir grillning!!
Imorgon är jag ledig.


Hejdå!

Fredag

Jobb 10-19 idag. När jag kom hem slängde jag i mig lite mat innan Vickan kom och plockade upp mig med glassbilen. Vi åkte upp till garaget, käkade glass och gick sedan hem därifrån. Kom hem för en stund sedan och ligger nu och kollar på tusenbröder.

Imorgon blir det jobb igen, och sedan bär det av till Skönsmon och Jenny, för paaarteeeey!!

Godnatt!

Liljekonvaljer

På mitt köksbord

Kvällen

Ikväll har jag umgåtts med Jennie. Vi har ätit bullar och saft och kollat igenom massa gamla bilder. Och då menar jag riktigt gamla. Den här till exempel..



Snygga redan då!

Godnatt!

Har bakat bullar för typ första gången i mitt liv!

Sveriges nationaldag

Goddag!

Dagen började med en rask promenad upp till Sidsjön, runt och hem igen. Efter det åkte jag ner på stan och träffade Emma, Emmax och Vickan.Vi satt en stund vid ån, men efter en stund blev det alldeles för kallt, så det blev en tur på stan istället.  Nu har jag precis kommit hem och jag tror att jag får besök av Jennie lite senare idag. 

Ikväll ska jag nog avsluta med en promenad också. Ska försöka gå som aldrig förr i sommar. Och skriva här när jag hinner. Så ni vet vad jag sysslar med på dagarna ;)


Har börjat sätta ihop sommarens spellista. Den fick namnet efter min favvolåt just nu: Full av liv!

"Ska vara ärlig men jag kan inga danssteg,
och vill du glida gratis ja då har du kommit fel,
jag menar kolla på mig jag har ingen stil men
du borde sett att jag var full av liv"


Enyjoy!!

Full av liv -12

Tisdag

Hejsan!

Min dag började redan sju imorse. Då ringde klockan och jag var mer än trött. Möte på jobbet mellan 8-11. Resten av dagen har jag hängt med Lovisa och Emma. Vi har varit på loppis, fyndlagret och Birsta (igen). 

Nu har jag precis tagit en powernap i soffan och snart kommer Vickan och compani och hämtar mig. Blir bak och häng hemma hos Tove ikväll. 

Nu är jag ledig onsdag och torsdag, sen blir det jobba fredag och lördag.
Vi hörs!

PSYKOBITCHES

Yatzy med Emma och Malin!

Måndag

OHOJ!

I helgen har jag jobbat 10-19 båda dagrana, så det känns skönt nu när helgen är över. MEN, nu är jag ju faktiskt ledig på riktigt och jag har inget planerat, vilket gör att jag känner mig rastlös redan. Som tur var frågade Malin precis mig om jag skulle med ut till Birsta.
Annars hade jag tänkt sysselsätta mig med sådant jag annars inte hinner med.
- Försöka fixa photoshop
- Ladda ner låtar till bilen (då jag är efterbliven och inte köpte en stereo som funkar med iphone)
- Få tag på fläktkillen
- Rensa bland papper och pärmar
- När jag har fixat photoshop, ska jag kanske hinna ändra bloggdesignen

Sen om det blir finare väder någon dag, hade jag även tänkt åka till stugan och pyssla lite.
Dessutom kommer jag ha mer tid för bloggen nu, om jag nu kommer ha något att skriva när jag inte har något at göra på dagarna. 

Imorgo blir det möte på jobbet och på onsdag ska jag hänga med Jennie ett tag. På lördag ska vi fira Jenny som har fyllt år. Sen hoppas jag såklart att jag får jobba lite.

Söndag

Trött efter en lång helg på jobbet.

Vi hörs imorgon!

Kärlek

Jag älskar mina små klasskamrater! Har aldrig träffat så många roliga, snygga, smarta, konstiga, omtänksamma och underbara människor på samma gång, som dessa. Och som dom bjuder på sig själva! LÖV YOU <3

Collegefest!

Collegefest!

RSS 2.0