20.30

Nu börjar jag bli klar med analysen. Den är inte av bästa kvalité men det blir till att finslipa den och pressmeddelandet, sen är det bara en uppgift kvar. Kanske kan unna mig lite ledighet i helgen ändå.

Nu ska jag gå och duscha och sen mysa ner mig i soffan. Ska försöka ladda hem en film som jag kan se också. Sen kanske det dyker upp sällskap om man har tur.


Nu måste datorn på laddning och även jag, börjar bli en aning trött.




Godnatt

Fredagkväll

Det här sysselsätter jag mig med så här på fredagkväll!

Fredag

Somnade vid tio igår kväll. Resultatet av det: vaknade sju imorse. Men det är bra, har redan hunnit läsa lite! Så snart ska jag sätta igång och skriva. Lär väl se ut så fram till ikväll. Men en paus i mitten för fredagsfika och eventuellt en kortare promenad med Kjellan.

Annars har jag inget alls planerat i helgen. Blir nog plugg dagtid och chill på kvällstid.

Längtar lite till påsk nu. Skönt med lite ledighet, trots att vi måste skriva rapport under tiden. Men allt som vi håller på med är så kul, att det flyter på bra ändå.

Mötet med TV4 igår gick bra, jag och Daniela var nog ganska nervösa innan vi gick in, mm det släppte nästan direkt. Och det kändes så skööönt efteråt.

Igår spelandes även filmen till Communicare in. Ska bli spännande att se resultatet, ska lägga ut den här så fort den är klar :)

Trevlig helg!

Torsdag

Idag är det en trött Susanne som signar in. Skolan tar upp mycket tid just nu. Befann mig i skolan hela måndagen. Hela tisdagen spenderades också i skolan, åkte hem för att nästan direkt åka ut till Alma. Hela gårdagen spenderades också i skolan, sedan hem för att åka direkt till jobbet. Och efter jobbet direkt till Tant Anci för fika och plugg. Kom hem efter tio.
Detta har resulterat i att min lägenhet ser ut som skit och att jag står här utan toapapper. Det har inte hänt förut och kommer inte hända igen.
Ska sätta igång med några uppgifter som har deadline nästa vecka. Helgen kommer väl också gå åt till att jobba med dom skulle jag tro.  Därför hoppas jag verkligen på en ledig dag imorgon. 

I går jobbade vi med att ringa saksponsring och företagsbesök. Jag ringde och fixade mackor från Finsta bagaran och även ett företagsbesök på TV4. Så vid två-tiden idag ska jag och Daniela infiinna oss på Metropol för att träffa redaktionschefen. Spännande!

Men nu måste jag ta mig lite frukost och sedan börja med att analysera ett tal/en text.
Helst vill jag bara åka ut till stugan och sitta och titta ut mot sjön och känna att jag inte har något att göra.
Men det kommer väl så småningom.

Plugg på tant anci!

21.11

Tog och gjorde mig en kladdkaka nu på kvällskvisten. Den som vill kan ju komma och hjälpa mig att äta upp den nån dag!

Brudkväll i lördags

Måndag

Hej hej!
Imorse var klockan ställd på 07.00. Har varit på skolan sedan klockan 8, och jag kom hem för ett tag sen. Blir långa dagar på skolan nu, men det var det värt. För idag blev vi äntligen klara med värdskapen! Nu är det saksponsring och företagsbesök som gäller.

Imorgon börjar vi tio och jag blir nog kvar till fyra. Därför ska jag försöka påbörja uppgiften att skriva ett pressmeddelande nu. Kommer förmodligen få två uppgifter till i veckan, så det är väl lika bra att börja.
Men trött är jag och ska försöka göra ett ryck nu innan det blir mörkt. 

Vi hörs!

Hipp hipp hurra!

Run run

Min snälla pappa bidrog till ett träningsett igår, så nu ska jag ut och springa!!
Byxorna har en smart liten ficka där jag kan lägga nyckeln, nu ska jag bara fundera ut nåt smart ställe att göra av ifånen!


Grattis!

Idag fyller Alma-gullet tre år! Blir kalas lite senare idag!

Fredag

Fredag fredag fredag!

Börjar dagen med föreläsning om pressmeddelanden. Efter lunch blir det gruppträff. Vi har bara två värdskap kvar att få in. KÄMPA. Skulle vara otroligt skönt att få det gjort innan vi gör helg. 

Nu ska jag gå och göra mig lite gröt till frukost och sen tar jag cyklen till skolan.
Heeejs!


Den där känslan



Här sitter jag nyduschad och rödflammig. Har varit ute och gått med Vickan hemma i Bergsåker. Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på massa avsnitt av DH och New girl. Kanske unnar mig lite glass och banan!

Den här känslan alltså!

Sweetness



Åh herregud
, vilken lättnad. Pitchen är avklarad och artikeln är inlämnad. Så j**vla skönt!
Föreläsningen imorgon blev dessutom uppskjuten till 10.15, vilket betyder sovmorgon! Kommer nog befinna mig på skolan till runt tre sedan börjar helgen för mig.

Den kommer börja med en tripp till Birsta med pappa. Vad jag ska göra imorgon kväll vet jag fortfarande inte, men just nu känner jag att jag inte ens behöver göra något. Lördag blir det kalas i Allsta, Alma fyller 3 år och Anna fyller dessutom på tisdag. På kvällen blir det partay hos Amanda och förhoppningsvis hinner Spjutarn upp i god till det.
På söndag hoppas jag på fint väder. För då hade jag tänkt vara ute så mycket som möjligt. Kanske en promenad upp i skogan och hämta lite påskris?

Hur som helst, den här helgen kommer nog blir kanon.

Nu ska jag ta mig lite käk sen blir det promenad i stormen. Tur att det är varmt!
Tjing!

Torsdag

Somnade redan vid tio igår kväll. Vakande för en stund sedan. Nästan 12-timmars sömn. Det tillhör inte vanlighetena, ska ni veta. Så nu är trött tjej pigg igen. Kan dock bli svårt att somna i kväll. Men vet ni vad, det skiter jag i, för sen är det heeeeelg!

Så den som vill hitta på nåt ikväll eller imorgon kväll, hör av eeeer :) Annars kanske jag gör det! Omg. 


Heeejdå!

Tänk vad glad man kan bli av något så tråkigt som asfalt.


Ja, faktiskt. Nu har jag börjat cykla till skolan igen. Jag hann dock aldrig riktigt sakna cykeln, använde den ju senast i december.
Nu börjar kursen grafisk design och profil lida mot sitt slut. Pitch imorgon vid två, sen är det över. Artikeln är även klar och utskriven och väntar på att bli inlämnad imorgon. Men tro inte att jag får helg bara för det. Nej nej, på fredag har vi föreläsningen och gruppmöte. Men sen, efter det så!


Det var allt för tillfället, nu ska jag gå och göra mig lite tacotårta!

Tredje för idag



Nackdelen med att kliva upp klockan sju är såklart att man, eller i allla fall jag, snabbt blir trött. Åtminstone när man suttit framför en dator en längre stund. Därför ska jag nu gå och göra mig lite lunch!

Älskar farmor gamla blus!

10.10



Det är mycket effektivt att kliva upp vid sju. Har redan hunnit skriva ett manus, gjort en PP och varit ute och springit 50 min. Och klockan är bara tio. 

Nu blir det en dusch. Tjoflöjt!

Onsdag

Godmorgon!
Idag har jag som vanligt mycket att stå i. Vid ett ska jag innfinna mig på skolan för ett sedvanligt stormöte. Innan dess hade jag tänkt komma på något slags manus till pitchen imorgon. Frågan är om jag ska göra en powerpint eller inte. Annars ska jag också försöka skriva klart artikeln under dagen.

Skulle vara skönt att ha det gjort idag, så blir jag förhoppningsvis helt ledig (blir aldrig HELT ledig, men inget så där akut) från plugg torsdagkväll och förhoppningsvis helgen. 

Nu ska jag ta mig liten frukost.
Vi hörs!

Nästa trycksak klar!

Tisdag

Godmorgon!

Tissdag idag och jag ska åka till skolan vid elva-tiden. Innan dess ska jag kolla igenom brandbooken för att kunna skriva ut den senare idag.
Igår hade vi en övning i kroppsspråk och fick även en uppgift, att skriva en artikel. (Jag orkar inte!!) Som tur är ska den vara inne på fredag, så det kanske blir en ledig helg ändå.
Är just av den här anledningen jag är lite borta just nu och aldrig hör av mig till någon. Jag har helt enkelt inte tid. Hoppas det blir bättre runt fredag lunch, i alla fall för ett tag.

Nu ska jag käka frukost, sen är det bara att sätta igång!


Hejdå!

Stekig tjej

Söndag

Hallå där!
Sitter just nu på skolan och jobbar med brandbooken. Kan inte påstå att det är speciellt kul. Men det är väl lika bra att göra det nu så slipper man sitta dygnet runt nästa vecka.
Men jag är så sjukt trött och jag vill bara gå hem. Men några timmar till blir det nog allt.
Längtar till tordag när detta är över. Då blir det en ledig helg för min del, både från jobb och förhoppningsvis från plugg.
Det var allt för mig.
Hej hej

...

Torsdag

Tja!

Har suttit på skolan från 9-18 idag. Började med att fortsätta ringa värdskap och planera med gruppen. Efter lunchen hade vi får första föreläsning i språk och stil. Härlig lärare som lockade till en hel del skratt. Efter föreläsningen satt jag kvar i datasalen och jobbade med brandbooken. Imorgon blir det samma sak, föreläsning och jobb med brandbooken. Får väl se hur länge jag orkar sitta kvar på en fredag liksom.

Efter att ha suttit i skolan hela dagen är det otroligt skönt att jobba hem och slänge sig i soffan. Sen känns det ju så bra när man har fått så mycket gjort. Men snart måste jag göra ett ryck för att åka runt och fota lite till brandbooken. 



Hörs!





Onsdag

Har precis kommit hem från våren första löptur. 40 min blev det, och det tycker jag faktiskt är bra för att vara första gången. Så nu känner jag mig faktiskt lite peppad!
Lite nya träningskläder skulle ju inte göra saken sämre. Finns inget värre än att springa i hängande, slänagde byxor. Nåt sånt här kanske!




Nu blir det lunch och sen går jag bort mot skolan.

Vi har ingenstans att ta vägen.

Tisdag

Godmorgon!

Vakande runt halv åtta idag. Kanske beror på att det är mycket ljusare vid den här tiden nu.
Nu hade jag tänkt ta att äta lite havregrynsgröt, sen tänkte jag testa gå ut och springa. Jodu, det var ett bra tag sedan. Är fortfarande rätt halt, så vi får väl se hur det går.
Vid ett ska jag till skolan och sedan åker vi till Allsta igen.


Vi hörs ikväll kanske!


 

Nu skulle jag haft den sånhär, men det får bli nästa månad.

Måndag

Har varit i skolan halva dagen och nu har jag precis kommit hem. Ska sätta mig och göra färdigt riskmatrisen, sen blir det stuvade makaroner och korv. Lövley!!



Ny lykta från Dollar, 40 kr liksom!!

Lunchpass

Fredag

Gogmorgon!

Fredag och jag är ledig. Eller ledig kan man väl inte kalla det heller. Men jag jobbar inte och jag ska inte till skolan. Blir till att plugga åtminstone några timmar. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska som sagt jobba i helgen, så lugnt blir det iaf.

Igår var Emma T här på besök. Hemskt trevligt måste jag säga. Har även hunit träffa Ellen i veckan, vilket var ungefär 100 år sedan. 


Nu fick jag ett sjukt sug efter att cykla. Ge mig vår, tack!

Helgen

Jobb i helgen! Yes, yes, YES!

MuuuusiQ

Detta är tydligen årets tidiga sommarplåga. Kanske skulle kunna kallas vårplåga då. 

Panetoz – Dansa Pausa

Än så länge gillar jag den. Men i tid tills ni har börjat lära er texten så har jag lessnat ;)


Här är några andra favoriter just nu:
Russian Red – The Sun The Trees
Donkeyboy – Silver Moon
The Asteroids Galaxy Tour – Heart Attack
Timbuktu – Fallskärm
Den svenska björnstammen – Flyga
Lilla Sällskapet – Om vingarna bär


Hela listan har ni här: Meningen med tystnaden -12

Torsdag

Godmorgon!

Idag vaknade jag kvart i sju. Pigg dessutom. Why? Det är det ingen som vet.


Promenad på Södermalm

Onsdag

Godmorgon!

Hela den här veckan har jag nu vaknat ungefär fem över åtta varje dag. Mycket märkligt. Men det är ju alltid skönt att vakna innan klockan ringer.

Idag har vu stormöte mellan 13-15. Så innan det hade jag tänkt hinna med en promenad och att fortsätta skriva lite på brandbooken.

Ha en trevlig onsdag!

DH

Ligger och tittar på första avsnitten av sista säsongen av Desperate housewives. Hur ska jag klara med utan detta program?
Tjejerna på Wisteria Lane har ju varit en del av min uppväxt. Har för mig att jag började kolla på det någon gång i nian? Och det är ju hela sju, åtta år sedan.
Tror att det här är den enda serien jag har följt från början till slut.
Buhu!
Kommer fälla en tår till sista avsnittet!


Godnatt

Lunchprommis

Måndag

Tja!

Har precis kommit hem från friskis. Har inte tränat på en vecka nu, så det var dags. Men ryggen är inte återställd den "fallet" och just nu känns det som att jag kommer måste göra ett besök hos naprapaten igen. Suck. 

Annars då?
Jorå, arbetet med brandbooken går sakta med säkert framåt. Önskar att man var mer kreativ sånna här gånger. Vi har även kommit igång med att samla in värdskap, typ sponsring. Men vet du av något mindre företag som skulle kunna sponsra Communicare, eller egentligen en stackars student, med 1000 kr så SÄG TILL!!!! Kan vara vilket företag som helst. Snälla, pretty please!


Nu ska jag ta och stänga ner plugget och datorn för ikväll. Snart börjar ju Får vi följa med?

Hejs!


Work work

Lite bilder från helgen

Alma i tidningen och mys med Emma och Vickan. Fest hos Mallan. Lite av det som min helg har bestått av.

13.04

Fredag idag! Sweet!

Jag är ledig, men har lite att stå i. Har damsugit och grejat på lite och nu tänkte jag sätta mig och läsa lite och kolla igenom en av våra uppgifter. Ute har jag också varit en sväng, men jag höll på att blåsa bort, så det blev en kort vistelse.
Ikväll kommer några brudar hit, innan vi går vidare till den riktigta förfesten, som håller hur tvärs över gatan.
Imorgon ska jag äntligen jobba, jag hoppas verkligen det blir mer jobb i mars än vad det blev i februari.
Jobbar bara till halv fem, se blir det mysmiddag.


Hörs imorgon!

Varför sitter jag inne när jag kan vara ute?

RSS 2.0