Phett kul

Jag är sämst. Jag har inte skrivit på flera dagar. Jag har fullt upp. Det finns ingen tid till datorn. Men imorrn, imorrn kommer monster uppdateringen med bilder och hela baletten.

Phett kul igår iaf.

Hejdå

Tralala

Eftersom blogg.se vägrar samarbeta med mig hänvisar jag er så länge till Sickans blogg.

Idag börjar jag två!
Hejdå

Dagen efter

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra! not.

Klassfest igår då. Jag hade iaf riktigt kul och jag vet nog vad det berodde på...
Med tanke på hur kul det var, är det lite synd att det här var vår första klassfest på tre år.
Måste även tacka Frida för en jättegod middag och för att vi fick vara hos henne. Fick även reda på att både Patrik och Krille har varit här i bloggen och kikat, det trodde jag inte!

Just nu sitter jag hemma hos Fredrik och är galet trött, även fast haf har sovit hur mkt som helst. Ska snart ta och pallra mig till bussen, så fort det slutar snurra.

Bilder kommer senare!

Hejpa

Partii

Klassfest ikväll!

YEAH!

Weekend

Kom precis hem från en långpromenad med pappa. Det är så härligt med vår och sommar. Man måste passa på...

Fredagsfika idag som vanligt, vi satt och raddade upp låtar som jag ska bränna till klassfesten imorrn. Är sugen på att gå ut ikväll med, men nej, jag ska jobba! Jag erbjuder 500 spän till den som vill göra det ist :O Kom igen, det är bra tre timmar!?

Ikväll ska jag göra absolut ingeting och snart kommer det säkert ett dampinlägg när jag blivit tillräckligt uttråkad.

Nötknäckare och diverse

Det kanske blir en tirpp till Stockholm innan stundeten iaf!


Hela dagen igår ägnades åt nötknäckaren, och det visade ju sig vara helt onödigt idag, eftersom typ hela klassen var borta.  Jag tror faktiskt att det kunde ha gått rätt bra för oss om vi hade varit med, men men...

I onsdags bjöd pappsen på middag på Norrlandskällaren, det var mycket trevligt. När jag väl satt där, kom jag och tänka på när vi var och åt där på skolavslutningen i sjuan. Det känns nästan som att det var igår, tiden har gått så sjukt snabbt. Jag vill inte lämna tryggheten i skolan. Jag satt och kollade på E3 C:s film, och det var nästan så att det kom en liten tår (observera nästan), när jag insåg att jag faktiskt kommer sakna de flesta lärarna. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det, men det är sant.

Näe, över till något roligare. På lördag kväll ska vi ha klassfest hemma hos Frida, det tor jag faktiskt kan blir riktigt kul, till och med killarna är pepp :D

blä, jag ska upp sex på lördag morgon och jobba! Korvmoj!!!!!

Hejdå


Jag som ville ha en CRAZY sommarnatt på fredag :(

Studentklänning

Jag har redan köpt en studentklänning, men jag är inte nöjd med den. Och nöjd är väl kanske jätteviktigt att vara när det gäller den klänningen, kan jag tycka, därför måste jag på jakt efter en ny. Men det känns inte som att utbudet i Sundsvall är så stort, så jag undrar om det kanske är någon som känner för att åka till Stockholm över dan?
Annars fundrera jag stakt på att fråga Fredriks kompis tjej att sy upp en.

Nu ska jag ut och gå!

Blä

Usch vad tråkigt jag har. Jag har verkligen ingenting att göra, men jag ska väl inte klaga, för eftersom jag inte har någonting att göra, så innebär det även att jag inte har nåt plugg. Undra om jag ska gå ut, men det är ju så kallt!
Vill ju inte sitta här ända tills DH börjar.

Jag tror jag ska ta och ladda hem bra musik.

Hejdå

Balen

Ge mig värme!

Sämst

Idag har jag inte mkt att säga, mer än det att jag blir så less på att vi aldrig kan betämma vad vi ska vara på gultrofen. Jag tycker inte ens att det ska bli kul längre, och det är inte okej!
Vi måste fixa musik och dans snarast!

Tisdag

Nu har jag skrivit klart svenska talet, så nu är det bara till att träna. Men det blir inte så mkt sånt idag, eftersom det är tisdag är hela kvällen bokad framför tv:n. Först Ugly Betty, sen DH och kanske Christine om jag känner för det.

Igår var jag som sagt på min första kurs i photoshop, det var kul och jag har redan lärt mig massa grejer. Men jag tycker att det gick lite långsamt fram, så jag ska se hur det går imorrn, annars kanske jag måste ha specielundervisning :O

Det är cirka två och en halv vecka kvar i skolan nu, det kan jag tycka är ganska skönt. Jag har inte heller överdrivit mycket kvar att göra, till skillnad från många andra.

"Acchmeeed! Jalla jalla, Allah väntar inte på någon!"



Hejdå

Medborgarskolan

Idag ska jag på min första photoshoplektion på medborgarskolan. Det känns lite onödigt, eftersom kjag säkert kan lära mig det på egen hand. Men det tar ju sån tid och dessutom är allt redan klart och betalt, så det finns inte så mkt att göra.
Hoppas det blir kul bara.

Nu måste jag kila

Dancing

Vilken trevlig helg!
I fredags blev det bowling med Fredrik, det var väl ganska så kul. Näe jag ska vara ärlig. Fredrik vann såklart överlägset och jag vill aldrig mer spela.

Senare på kvällen blev det utgång. Varmt som tusan var det och vi satt i busbacken till tolv ungefär, även fast jag höll på att frysa ihjäl på slutet. Efter det gick vi ner på lyset, och det  behöver jag nog inte säga så mycket mer om, tur att vi inte betalade inträde iaf!

I lördags blev det en sväng till stugan och checkade läget och sen blev det myskväll framför tvn.
Idag har jag varit i birsta och köpt min studentklänning. Inget speciellt. Jag tänkte att jag kommer förmoligen förstöra den ändå.




Nu ska jag fundera på vad jag ska säga i mitt tal på torsdag. Världens uppkomst. Vad finns att säga om det egentligen?


Fråga mig inte vad vi gör!


Juste, jag måste även berätta (bara för att jävlas med Fredrik) att han inte vågade gå ända upp i tornet på norra berget igår! Mouhahahahaha!

Nya skor

Det är så mycket värt att göra saker i förväg, på så sätt behöver man aldrig stressa och man kanske till och med hinner med lite andra saker. Medans alla andra har suttit och kämpat med religionen idag, har jag varit fri som en fågel och umgåtts med Fredrik!
Vi började med att gå till Cykelnisse, där Fredrik hittade en finfin bike för endast 400kr. Sen for vi på en liten cykeltur. Jag hade tyvärr inte med mig min, så Fredrik belv tvungen att köra runt med ett mongo på pakethållaren runt halva stan. Vi åkte bla till Max och köpte tile cola och milkeshake, som vi sedan åt nere vid hamnen.

Var det nån fler än jag som märkte hur sjukt varmt det var?
Vid sju tiden visade termometern forfarande 19 grader!


Torsdag

Ibland funderar jag starkt över att byta bort blogg.se mot devote eller nåt. Men jag gissar att det är så struligt just nu pga flytten, så jag väntar och ser helt enkelt.

Igår hade då vi prov i IE, det var inte det lättaste kanske. Det gick väl bättre än vad jag hade trott, och det berodde väl på att Angelica hade guts nog att göra det hon gjorde, tihihi!

Idag börjar jag inte förrän 13.20, ibland är det faktiskt skönt att gå i trean, speciellt nu på slutet.
Religionen ska vara inlämnad imorgon och jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva för källkritik. Och han har inte svarat på mitt mail, kul jul!


Just my lyck

Det kom som sänt från ovan. Det var på något sätt meningen. Jag tänker inte tacka Gud, för jag tror inte på honom.
Jag tackar slumpen tillvidare!

Work work

Idag var min första arbetsdag för i år. Jag klev upp sex i morse för att infinna mig på Clas Olssons kl 07.00. Där har jag då städat hela morgonen, ni kan ju åka och kolla vad fina och blanka golven är!
Frågan är bara om jag vill städa hela sommren eller om jag ska kombinera det med ett jobb på IKEA?
På sätt och vis är det skönt att städa, det är inte precis så att man måste tänka så mkt, det är bara att köra på.
Jaja, det återstår att se. Ska jobba lördag morgon också, samma tid :O
Därefter får jag väl bestämma hur jag vill göra.

Idag blir det till att plugga internationell ekonomi. Fy vad tråkigt.  Kan vara det tråkigaste ämnet i världshistorien!
Men jag vägrar sitta längre än tills åtta, för då är det dags för UB och sen DH, ja ni fattar nog!

Nu har jag tydligen gått över till den nya plattformen iaf, fast det kanske alla har :P

Hejdå

Sound of freedom

Jag tror jag ser ljuset i tunneln.
Ungefär två veckor kvar av allt skoljobb, sen är det över. Förhoppningsvis. Eller över och över, över för ungefär 12 måndare iaf.

Det blev inge religon igår, så jag fick göra den idag ist. Men innan jag gjorde det var jag och Fredrik ute på en cykeltur längs selångersån när vi upptäckte detta:

OMG!!



Annars var det ganska vårigt och fint ute.
image184


Hejdå

Lördag

Äre bara jag, eller har alla gräsmattor blivit gröna under natten?
Inte fan såg det ut så här igår.

Idag fyller farfar år, så vi var där och grattade han. Nu sitter jag här och ska föröka skriva lite religion, men jag tycker inte att det är speciellt underhållande. Ikväll kommer Fredrik hit, då ska vi laga lite mat och kanske hyra nån film, skönt att bara slappa.

Nu har jag kanske fått svå sommarjobb, eller typ halva sommarjobb, det borde ju gå att kominera dom tycker jag. På IKEA har jag fått en behovsanställlning och på onsdag ska jag åka och prata med nån på Norrlands miljövård. Så nu behöver jag nog inte oroa mig nå mer.

Imorrn kanske vi ska åka till stugan och avverka lite mer träd. Så i sommer kommer solen skina hela dagen istället för halva. Det ska bli kul att se om Stefan och Anna rustar upp stugan i sommar, en ny altan kanske?

image182

Första maj

Sista april blev ju kanske inte så lyckat som jag hade trott, men lite kul var det väl.

Kom nyss hem från Biteline, har varit där med Fredrik, men snart ska jag skjutsa honom till bion och jag ska åka hem.
Imorrn blir det väl till att plugga lite religion, annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen.

Nu orkar jag inte skriva nå mer, men jag måste ju säga att det är skönt att maj äntligen är här!


Hejs
RSS 2.0