Uppenbarelse

Jag kommer inte ha något liv fram till jul.

Hejdå!

Torsdag

Torsdag idag, men det känns nästan som fredag. Det är bra, för då kommer förmodligen den här helgen kännas längre. 
 
Har varit hos pappa en stund nu på förmiddagen. Kom nyss hem, så jag tänkte snart sätta mig och läsa några kaptiel. I eftermiddag/kväll ska jag vara med Dani och Jennifer. Tror att vi ska åka och hämta Alma på dagis, om inte så hitter vi nog på nåt annat kuligt. 
 
Imorgon blir det storstädning av lägenheten och förmodligen lite julpyntning. Skulle vilja åka och köpa hyacinter och lite annat i Birsta, eller så går jag bara ner på Interflora här nere. 
Imorgonkväll blir det julfest i med Committ i Skönsbergs folketshus. Kan nog bli kul, var ju ett tag sen jag var ut nu. 
 
Har redan börjat peppa tills imorgon med bästa låten just nu! Florence alltså, den tjejen kan hon!
 
 

Onsdag

Idag blev vi klar med uppgiften! Detta betyder långhelg!!

Och ikväll ska jag göra det bästa jag vet, ingenting!

En månad kvar till jul.

Det får gärna bli helg snart. Jag vill ta upp julstjärnan. Det kanske är lika bra att ta fram alltihopa? Julsaker framme en månad om år gör väl inget.
 
Om jag vill att en hyacint, när ska jag köpa den i fall jag vill att den ska blomma över jul? Inte än antar jag. Eller så köper jag två, alltså en nu och en sen, för dom luktar ju så gott.
 
ÅÅÅHH JUL!

Måndag

Hur kommer det sig att jag 9 av 10 gånger bränner mig i gommen när jag äter korvstroganoff?
 
Har precis kommit hem från Friskis och sitter nu framför tv:n och äter middag. Skönt att jag tog tag i matlagningen till lunchen redan, så slapp jag göra det nu. 
 
Resten av kvällen blir det läsning. Försökte läsa en stund förut idag, men jag somnade nästan direkt. Tur att man blir trött i kroppen och pigg i huvudet av att träna då. 
 
Längtar till helgen. Då är jag ledig. Det är Committs julfest, julskyltning och så skulle jag vilja ta en sväng till Gamla gården. Tror att dom har någon slags tårt/kakbuffe där på lördagar! Vore ju himla mysigt! 
 
 
Nä, nu ska jag sätta igång så jag är klar i tid till Facebookdokumentärer. Eller förresten, jag lär väl inte ens ha TV4 fakta?
 
Jaja, hörs!

Söndag

Rast igen på jobbet, men den här gången är det bara en timme kvar. Fick ta och pallra mig tidigare till jobbet idag, så nu börjar jag bli rätt slut. Men sista timmen brukar oftast gå ganska fort.

Skulle behöva plugga lite när jag kommer hem. Men jag orkar verkligen inte. Det får bli imorgon istället.

Längtar redan till nästa helg. Och det gör jag bara för att jag är ledig.

Nu ska jag kila ner igen, hej då!

Lördag

Sitter i matsalen på jobbet och tar igen mig efter bara två och en halvtimme här. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag kom hit och fick se köerna, helt sjukt! Jag hoppas det har lugnat ner sig snart.

Ikväll vet jag inte vad det blir! Kanske svänger förbi på Emmas och Lovisas fest, men just nu lutar det åt att åka hem och lägga mig på soffan. Skulle behöva ta mig en tupplur.

Igår var jag, Vickan, Emil, Bobbe och Thoord på Förfesten och Blomflugan, alltså samma gäng som Småstadsliv! Sjukt kul!!

Nu nu ska jag snart gå ner igen, hejdå!

Längtar

Jag längtar till jul. Mer än jag någonsin har gjort förut.
 
För det första är det ju alltid mysigt med jul liksom. För det andra ska det bli skönt att få ett break från skolan en stund. Men varför jag längtar så mycket är för att vi ska fira jul i Allsta. Jag älskar det stället, så himla mysigt. Bland det bästa som finns är ju att se hur uppspelt Alma blir när hon får träffa tomten. 
Men det bästa av allt är att just i år kommer Selma vara med och även hennes två små valpar. Kan ni fatta!?!? Vid jul är dom nog 6-7 veckor gamla, och det är väl då dom är som sötast. Klumpiga och tjocka. 
 
 
ÅÅÅHHHHH jag längtar så jag skulle kunna dö!
 
 

Onsdag

Har umgåtts med Malin, Emma, Therese och Elin ikväll! Alltid lika roligt, men tyvärr är det allt för sällan jag hinner med att träffa dom.

Imorgon blir det skola igen, och jag hoppas vi blir klar med uppgiften då!



Det var allt för ikväll, hejdå!

Fjälltåg

Snart kommer en ny textilkollektion till Ikea.
 

Spring i benen

Jag börjar tro att det är något fel på mig.
 
Trots en helg i lugnets tecken uppe i Björnrike så verkar jag har någon slags nerv i mig som inte kan sluta rycka. Hela helgen har jag haft jättesvårt att sitta still en längre stund. Det liksom rycker och kliar i benen när jag har suttit eller legat en stund. Kunde inte ens sova, utan låg istället och vred och vände på mig. 
 
Ikväll hade jag tänkt ta det lungt och läsa igenom några kapitel inför imorgon. Men redan efter 20 min börjar det rycka i benen på mig. Resultatet av det är att jag just kommit hem från en 45 minuters löptur. Och det sjuka är att jag säkert hade kunnat springa i 45 min till. 
 
Vad är det för fel? Har jag någon underliggande stress som spökar eller är det helt enkelt någon slags biverkning av elstöten jag fick i lördags? HAHA
 
Jaja, lite spring i benen har väl inget dött av.
Hoppas bara jag kan sova ikväll!
 
Hejs!

En helg i Björnrike!


Vi har det bra!

Selma har fått två små valpar

Selma har fått valpar!!
 
Har lånat en bild av Annas pappa, Selma bor ju hos han nuförtiden.
 
 
Men jag hoppas verkligen jag kan följa med upp och kolla på dom någon dag. För just nu gråter jag av lycka!

Vaken

Godmorgon!
 
Idag är jag up with the tup, som man säger på engelska. 
 
Om ganska precis 3 min kommer Emma och Jennifer hit, då blir det till att skriva som aldrig förr!
 
Det var allt för mig såhär på morgonkvisten. 

Jajajajaaaaaaaaa!!!

Men jag orkar inte att VARENDA människa måste skriva nåt om Zlatan på Facebook.

Om någon kommer med en bra anledningen varför man ska skriva en statusuppdatering som 80 andra redan har skrivit, så lovar jag att sluta vara bitter. En stund i alla fall.

Onsdag

Då var det onsdag igen. Inför varje vecka inbillar jag mig att jag kommer ha så mycket tid till att göra vad jag vill på kvällarna. Men när veckan sedan börjar inser jag att jag aldrig kommer hinna med hälften av det jag vill. 
 
Nu sitter jag i alla fall här vid mitt köksbord, och eftersom jag är som jag är, har jag redan börjat på uppgiften vi ska börja med i eftermiddag. Vi ska analysera text och bild i en annons. Ganska kul uppgift faktiskt, men vi ska få ihop 4 sidor. Jag menar, hur mycket kan det finnas att säga om en annons egentligen?
 
 
Vid tolv blir det en lunchpass på Friskis och kl två ska jag vara på skolan för att träffa Jennifer en stund innan workshopen. 
 
 

Tisdag

Det bästa med sovmorgon är för mig är inte att sova länge. Det bästa är att man kan vakna och sedan gå och lägga sig i sängen igen. Kolla på tv, läsa eller kolla på nån serie. Precis som idag!
 
Snart blir det frukost sen ska jag ta en lång promenad. 
 
Fick ett ryck nyss och jag känner mig jättesugen på gå upp i skogen och hämta mossa och kottar för att redan börja göra det lite julmysigt här hemma.
 
Blir kanske skogen imorgon då!
 
Hej!
 
 

We don't care that we'll never be like you.

Apropå bra låt, här har ni en till!
 
 

Ho Hey!

Hej på er!
 
Måndag igen då. Ingen sovmorgon idag heller. Klockan var ställd på kvart i sju och det var bara att dra sig till skolan till åtta för kursintro. Dags för Metod B. Vi ska alltså läsa en kurs hur man skriver en rapport. Sen ska vi också ha tenta på det. Konstigt.
 
Ingen bra början av kursen direkt. Ville bara spy, alternativt somna, av alla nya uttryck och det är inte direkt kul att hänga med på en föreläsning som handlar om kvalitativa metoder. Men det är bara att bita ihop en kurs till. Snart är det ju dags för praktik!
 
Hade ju varit skönt med lite längre ledighet mellan kurserna, men det är bara att köra igång. Idag blir det dock ingen läsning. 
 
Kom hem vid tre idag, och somnade en stund på soffan. Nu har jag käkat och ska snart ge mig ut på promenad. Imorgon börjar vi inte förrän ett, vilket ska bli sjukt skönt. Var länge sedan jag fick sova ut. Verkar inte blir fler tidiga mornar nu på ett tag heller. 
 
Här får ni en awesome låt med en snygg video! 
 
 

Brudar!

Is this a hallelujah moment or what?

Tentan är nu skriven och den var inte alls lika hemsk som jag hade föreställt mig. Trots det blir det nog inget A den här gången, men vad gör väl det!
 
Efter tentan gick vi och fikade på Kulturmagasinet och sen vidare till Biteline för lunch. Vi passade liksom på att lyxa till det såhär på fredagen. 
 
Nu har jag precis kommit hem och det är så mkt jag skulle behöva göra nu. Men vet ni vad, jag tänker inte göra något av det. Har precis slitit av med jeansen och parkerat mig i soffan. Och här hade jag tänkt att stanna några timmar. Skulle behöva en powernap, blev ju inte direkt mycket sömn i natt. Och ingen sovmorgon kommer jag få i helgen heller. Börjar nio både lördag och söndag. 
 
Något som jag längtat efter att göra hela veckan är att slita ur alla post it-lappar ur böckerna och sedan slänga ner dom i källaren med alla andra böcker. Det blir nog ingen eldning av böckerna, däremot skulle jag villa tända en symbolisk brasa med några gamla tentor. 
 
 
Nu ska jag försöka sova lite innan jag går ner till Köpmangatan och Maddis där det blir fest för tjejerna i klassen. 
 
 
 

Morgon

Praise you

 
 
 
Den här dansen ska jag dansa hela dagen imorgon. 

Dan före dan..

Godmorgon!
 
Igår kunde jag inte somna och nu vaknade jag innan åtta och innan klockan hann ringa. Är det ett tecken på nervositet? Hur kommer det då vara i natt?
 
Konstigt nog känner jag mig lugn inför tentan. Även fast jag känner att jag inte har koll på den. Är det ett tecken på att jag egentligen kan det mesta eller är det ett tecken på att jag har gett upp?
 
JAG VET INTE. Jag vill inte veta heller. Idag är det sista dagen. Nu är det bara att kötta och imorgon får det gå som det går. Lär väl inte kugga (eller?) och det är ju det som är huvudsaken.
 
Jag gillar inte när man ska disskutera, resonera och analysera. OCH samtidigt hålla det kärnfullt. Ät bajs!
 
 
 
Hej då!

Inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna man bränts på.

Just nu är jag mitt i ett psykbryt. Jag vill bränna all kurslitteratur i min närhet!!!!!!!! Hålla en lite cermoni och inte önska dom någon lycka överhuvudtaget på andra sidan. DÖÖÖ! Kan jag inte bara kunna allt utantill?
 
Inför varje tenta tänker jag: jag skulle lätt kunna betala 1 miljon för att få se tentafrågorna i förväg.
 
Idag tänker jag också så. Ibland tänker jag att jag ska spara mina pengar till nästa tenta, men den här gången ORKAR JAG INTE MER! 
 
 
GAAAAAAHHAHHAHAHHAHHAHHAHHAHHAHHHA ÅH!
 
 
 

Drömhuset

Har hittat mitt drömhus. Igen.
 
Synd dock att det ligger i stan och dessutom kostar 3,4 miljoner!
 
 
http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-sodermalm-fagerdal-sundsvalls-kommun-fagerdalsgatan-10-4398216
 
 

Onsdag, två dagar kvar...

Blev inte direkt någon valvaka för mig. Tror jag somnade före elva, men tror jag inte jag har missat så mycket ändå.Twitter och Instagram exploderade. Analys av Obamas tal nu på fyran. Kul när man kan hänga med lite efter ha läst Språk och Stil. Och kul att vi läser Statigisk politisk kommunikaiton just nu. 
 
Kul är det dock inte att tentan är på fredag. 8-13, sen är jag friiiiiii. 
 
 
Tror inte att jag har nämt något om vart jag ska göra min praktik. Jag ska vara på IN gallerian. Var lite osäker när jag först sökte dit, men efter att ha träffat min handledare känns det otroligt bra. Skönt att praktikångesten har släppt och nu längtar jag sjukt mycket till januari när praktiken kickar igång!

22.50

Nu när jag har varit vaken ett tag förstår jag hur sjuk den där drömmen var. Narcissistisk också.

Jaja, idag har jag pluggat. Typ hela dagen! Imorgon blir det också plugg hela dagen, sen på kvällen blir det förmodligen hockey!

Snart, snart är det fredag eftermiddag. Ge mig!

God natt!

Konstig men ack så härlig dröm!

Jag brukar sällan minnas vad jag drömt när jag vaknar. När jag väl gör det är det ganska svaga minnen av oftast orealitiska drömmer. Idag vakande jag mitt i en dröm, orealistisk den också, men ack så verkligen ändå. 
 
I drömmen var jag och pappa hemma hos pappa i Bergsåker och städade uppe på viden (pappa, det kanske finns en anledningen till varför jag drömde om det). Mitt uppe i städendet på vinden, som ovanligt nog såg ut ganska mycket som i verkligenheten, hörde vi en radio spela. Creeepy, tänker ni, men i drömmen kändes det helt natruligt. När vi lyckats lokalisera ljudet, hittar vi en ny dörr till en annan vind. Späännande.. När vi öppnar dörren hittar vi radion och stänger av den. Men något annat vi hittar där är mig. Ja, det låter helt sjukt. Men där sitter jag, men som bäbis. Kanske ett år gammal och hur söt som helst (Vad hände sen?). Och det konstigaste med den här drömmen var inte att jag överhuvudtaget satt där, utan att min kärlek till bäbis-jag, var så otroligt stark. Jag blev så stolt och jag kände hur vi hörde ihop. Precis när pappa och jag skulle gå ner och presentera bäbis-jag till alla andra, precis då vaknar jag av klockan. Och oj, vad förbannad jag blev. Stängde av klockan fort som bara den och gjorde allt för att somna och komma tillbaka till drömmen. Men icke, nu ligger jag är vaken, halvt i alla fall och det kanske konstigaste av allt är att jag saknar bäbis-jag. Skulle kunna tänka mig att det är ungefär samma kärlek som till sitt eget barn.
 
Men jag är nog halvt kvar i drömmen. Och otroligt trött. Men snart är det dags att sätta igång med plugget igen, hörs!

Monday morning!

Måndag igen då. Är helt "ledig" i veckan. Har tenta på fredag, så det blir väl till att råplugga hela dagarna, så jag kan vara lite ledig på kvällarna. Det känns väl hyfsat än så länge. Satt och skrev och skrev igår. Så nu börjar själva nötandet. 
 
Blir plugg fram till halv tolv, sen ska jag åka och träna. Äntligen ska jag få tetsa min nya skor!
 
Vid två ska jag träffa några i klassen för mer plugg.
 
 
Här är mina nya älsklingar!
 

Söndagar är bland det bästa jag vet.

Helgen har varit väldrigt lugn. Har i princip inte gjort mycket mer än chillat, pluggat och promenerat. Och nu är helgen snart över, men kvällen är inte slut än. Söndagkvällar kan vara bland det bästa jag vet. Speciellt när man är ledig på måndagen. 
 
Ska göra ett sista ryck med plugget, sen blir det Solsidan! 

Firade helgen med Hello Kitty

 

Kompenserar min dåliga uppdateringen med ett onödigt inlägg.

Nyss hemkommen från tant Anci. Så nu blir det nysate avsnittet av new girl och sedan ska jag städa lägenheten!
Like a boss. Orkar egentligen inte. Men det kommer kännas mycket bättre när det är klart och då kanske det kan kännas kul att komma hem.
 
Ikväll blir det mys med brudarna igen. Precis som en fredag ska vara med andra ord!
 
Hejsvejs!

Trevlig fredag på er!

Jag gillar inte regn. Fast idag får det ju hellre regna än snöa. Regn är bara okej om man ska vara hemma, om man vill att snön ska förvsinna och om det inte smattrar mot fönsret så att man vaknar. 
 
Det sist nämnda har fått mig att vakna flera gånger i natt. Och snart måste jag ge mig ut i det också. Men vet ni, det gör inget. FÖR DET ÄR FREDAG!
 
Ställde mig precis upp. Kände direkt att jag halatde på ena foten. Kan bero på att jag körde över min fot på en pallyftare igår.  Så går det om man ibland skippar skorna med stålhätta..
 
Nu blir det frukost.
Hejdå

Torsdag

Har precis lagt mig i sängen! Trött är jag också, kom inte i säng förrän tre igår!

Har jobbat både idag och igår. Har även försökt hinna med plugg och även en tur till XXL.

Imorgon vid halv tio ska jag träffa Daniela och Emilia på stan för plugg!

Sen ska det bli såååå skönt med helg. Även fast den kommer bestå av mycket plugg så känns det sjukt bra att inte har speciellt mycket planerat!

Känns som att jag inte har suttit mig ner och tagit det lugnt på hur länge som helst!

Men nu kommer jag nog snart slockna!
Godnatt!

Igår

RSS 2.0