Krångel

Oj, va kaotiskt det blev ikväll. Orkar inte dra hela historien, för den är låång!
Men jag kan ju säga så mycket som att det inte blev som jag hade tänkt migt.

Men nu sitter jag iag här hemma hos Fredrik och väntar på att han ska komma, eller han slutar åtta, så jag får vänta ett tag.

Sitter här och kolla lite på Youtube och jag har just kommit underfund med att Tiger Lou är sjukt bra!
Tänker lägga upp en underbar låt sen, men nu tänkte jag kolla om det finns några bra låtar på norrlandsgulsskivan ;)

/ Later


Update

Monterlunchen

Är hemma en snabbis, eftersom vi hade 2 och en halvtimmes lunch. Men nu ser jag på klockan att jag måste åka tillbaka till skolan alldels strax för att ha marknadsförning, som jag förmodligen kommer vara själv på.

Ikväll vet jag inte vad som händer, inge plugg iaf. Kanske får jag äran att hjälpa Diggedisco med att ornda lite grejer till på fredag. Annars åker jag nog hem till Fredrik, fast att ingen är hemma där. Jean ska på nån utbilning i Stockholm och Fredrik ska träna. 

Efter skolan ska Engla träffas för att snacka om, ja vad ska vi snacka om? Allt?

Nu måste jag snart kila till bussen!
hejs

Bloggdesign

Isabelle har precis gjort denna bloggdesign till mig, superfin! =)

Tack så hemst mycket, du är verkligen duktig!

http://bellita.blogg.se/

Onsdag

Kort dag idag, var hemma redan vid två. Har inte gjort mycket sen dess, men nu tänkte jag sätta mig och plugga lite natur tills imorrn. Vi ska ha ett litet prov, så jag lär inte sitta länge. Men frågan är vad jag ska göra sen?

Skulle behöva byta sängkläder och städa mitt rum, men vi får väl se hur det blir med det.
Imorgon tycker jag att vårt lilla UF-företag ska ha ett möte. Mycket länge sedan nu!

Ska kila nu!

/ Suss

image13

Skola

Nu sitter jag i datasalen på skolan. Vi börjar om ca 40 min, så jag vet inte riktigt vad jag ska syssla med under tiden, så jag satte mig och skrev lite här.

Men nu kom jag inte på något  mer att skriva.

Oj shit, nu måste jag kolla Josses blogg, hon har nyss uppdaterat :O OMG!

Hejs

Hua

Jag är klar med svenskan, tjallalalalaaaaaaaa!

Internationell är inget ämne som tilltalar mig. Speciellt inte när vi har den lärare som vi har. Fy attans, jag blir helt matt av att tänka på hur många veckor till jag ska stå ut med det här!

Nu vill jag bara slappna av. Ska sätta mig och lyssna på massa bra musik och läsa nån tidning, eller kanske svenskaboken! Det verkar såå spännade! NOT

Dreams will be dreams

Nu är det återigen måndag, helgen var tyvärr snabbt över. Idag har vi iaf lämnat in vår rapport, så jag hoppas det blir lungt på den fronten ett tag. Men mässan börjar ju närma sig och jag vill helst av allt bara slippa vara där.

Nu idagarna har Frida och Zara fyllt år, imrogon fyller även Elin. Så grattis till er! 19, år, snart är det även min tur. Ganska onödig ålder, men det är väl alltid trevligt att fylla år.

Lördagen gick hett till, men det var ju för tråkigt att vi inte fick stanna på förfesten!
Jag tycker iaf att det var riktigt kul på Primero den här gången.

 


Nej, nu måste jag fortsätta skriva på svenskan om jag ska bli klar ikväll.
Hejdå

Tordagkväll och jag är lättad

Nej, det här går inte.
Spinning idag igen. Måste börja köra fler pass än två i veckan om min kondition ska förbättras i år. Kan inte bara snön försvinna så man kan snöra på sig joggingskorna och ta ett steg ut i den härliga vårluften?
Men nej, idag snöade jättevantar!

Handbollen idag då, ja jag kan ju inte säga att dom förtjänade att vinna. Dom var sjukt dåliga, sådär många straffar får man helt enkllt inte missa. Det är för dåligt!

Och nej, ja kan inte säga det för många ggr. Imgon är det fredag och helg! Äntligen!
Redovisningen är över, men jag kan inte direkt säga att det gick speciellt bra för min del. Men det är det iaf överstökat, sjukt skönt som Fridas lärare skulle ha sagt.

Tyvärr blir det nog ingen långfika för mig imorgon, eftersom jag ska och klippa mig hos Elin vid tolv.

På lördag blir det blubb/tarzan-leken. Mm, jag kallar det för det så länge.

image10
Kvällspromenad med Fredrik runt Sidsjön, sommmaren 07. Saknar!


 

Piece of me

Fy sjutton vilken spännade match det var idag. Och vilket slut! Har faktiskt aldrig varit med om något liknade.

Imorgon är det äntligen torsdag och då är det bara en dag till fredag. För på fredag ska jag klippa mig och färga utväxten, äntligen!
Jag hoppas också på en lång shoppingrunda i stan eller kanske i Bristacity. Hade tänkt införskaffa mig något till helgen, om jag nu lyckas. Det brukar ju inte gå något vidare det där.


Nu ska jaf försöka få in texten till morgondagens redovisning, så jag inte göra bort mig totalt!




Over&out

Markus Ahlm, vilken kille

Crosses

Nu är det paus i handbollen. Dom får inte förlora!

Tidigare ikväll var jag på spinning med pappa. Helst plötsligt kom låten rise up! Åh fy helsike vad pepp jag blev! Längtar till lördag nu! Eller iaf tills vi har fått markndadsföringen överstökad. Och den där himla rapporten, jag som hade hoppas på att Småföretagande skulle bli ganska slappt, men icke!

Idag var första gången på tre dagar, som jag pratade med Fredrik. Det är lite sådär...
Jag vet inte ens om vi kommer träffas före helgen. Men men, nu ska jag gå och kolla om handbollen har börjat igen. Annars kan jag ju sysselsätta mig med att göra en spellista till Ida =)

Hejs
/Suss

Kvällsfika

Idag när jag kom hem spred sig en bekant känsla genom mig. Tråkkänslan!
Jag visste att kvällen skulle suga om jag inte gjorde nåt åt saken. Jag försökte få tag på Sandra, men hon ville inte svara. Men som tur var fick jag tag i min vän Jennie och vi bestämde rätt snabbt att en fika på 1891 skulle sitta fint. Elin, Josse och Ida jojnade också oss. Mycket trevligt måste jag säga, och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till helgen efter allt vårt pepp!

Idag blev även Sandra moster, igen!
Grattis till dej och resten av familjen!

Kvällen gick som tur var väligt snabbt iaf och nu sitter jag här och funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller om jag ska göra det imrgonbitti.
Äh det får bli nu!

Hejpa

Retard

Igår konstaterades det som redan har konstaterats tusen ggr, dvs att Fredrik och hans vänner inte är friska.
Igår när jag och Fredrik låg och kollade på film kom tre halvberusade killar in i sovrummet (Jean, Håkan och Jonas). De hade byxorna nera vid fotknölarna. Där stod alltså tre killar i kallingarna och det dröjde inte länge fören de kastade sig över Fredrik och började klämma på vissa ställen.
Det här är ju ändå en hyffsad vanlig kväll på Dalgatan 9C. Hihi, dom är rolig dom.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Längtar redan till helgen, för jag kom just på att jag inte ser fram emot marknadsföringen och cprapporten vi ska skriva. Blää!



image9
Lal

Tråk

Fan va tråkigt jag har. Det finns absolut ingenting att göra. Det är nästan så att jag överväger att damtorka och städa mitt rum. Är det verkligen möjligt att man kan ha så tråkigt?

Sen är allt åt helvet också.
Skönt att inte ha nåt att plugga iaf!
Men det är nästan så att jag längtar till imorrn, då det är skola igen fär att ha nåt att göra och slippa tänka på allt annat. Det här är inte okej!
Kom och rädda mig!



Den här bilden är humor

Lördagkväll på dalgatan 9c

Kvällen har tillbringats hemma hos Fredrik. Men vi började på Biteline, med tacosbuffé. I´m lovin it!
Vi har precis kollat Heartbreak kid, inget att rekommendera kanske. Men det var väl en bra tidsafördrivarfilm, eller nåt.

Nu vill jag kolla på Saw IV, får se om jag lyckas övertala min man, som tydligen vill kolla på nån skitfilm.

Vi har bokat hotellet i Stockholm nu också :D
Vi åker den 22 febriari och stannar en natt. Så då blir det shopping och mys! Hoppas på att kunna hitta en balklänning också.



Nu ska jag dricka lite multivitamindryck och njuta av kvällen!

Ny blogg

Nu är jag äntligen klar med mina nya blogg. Den kommer säkerligen inte se ut såhär speciellt länge till, men den får helt enkelt göra det så länge.

Jag blev då tvungen att byta blogg av en speciell anlendning, just precis när jag hade fått hjälp att få blooggen så fin. När jag försökte kopiera stilmallen till den nya bloggen blev det massa krångel med lösenordet och annan skit. Så jag bestämde mig för att göra om bloggen helt. Det tog faktiskt inte allt för lång tid. Jag tänkte också att jag skulle försöka fixa bloggen själv den här gången, jag fick ju lite hjälp sist. Den kommer nog aldrig bli lika fin, men det känns ju bra att kunna göra allt själv i alla fall. Jag blir ju bättre och bättre för varje gång jag försöker.
Men jag vill tacka Anna och Karro igen för att jag har fått lite hjälp på traven.

Jag vet inte hur eller om man ens kan flytta över alla inlägg hit. Men det skiter jag i så länge.

Nu är det bara att hoppas att inga objuda gäster läser, så att säga!

Hejdå



Changes
RSS 2.0