Run run!

Tog mig tre varv runt bergsåkerspåret ikväll! Dödarbackarna utan dess like.

Måndag

Heeej heej!
 
 
Har precis kommit hem från en och en halvtimmes promenad med Jennie. Skönt!
 
Nu hade jag tänkt städa mina vidriga lägenhet medans det är muligt. Det ska tydligen bli bättre väder ikväll, så då skulle jag vilja hitta på nåt kul!
 
Det är väl lika bra att sätta igång.
Musiken gör mig till och med riktigt taggad!
 
 
Hörs!

Freak

 
 
Klicka!

Fredag

 
Nu blir det tjejmiddag hemma hod Jennie, med det gamla gänget Joss, Ida och Sandra. Tror Vera skulle joyna senare också! Kul!
 
 
LETS GO!

Lägesrapport

Växlade molnighet i Lindsjön, men gott om smultron!

Mysig kväll med brudarna!

Kvällsdopp

Blev ett kvällsdopp med Vickan, Emma och Malin ikväll! Riktigt varmt var det också. Första för i år!

Pappa..

..jag menar fortare!!!

På jobbet

Sitter i personalmatsalen och ska alldeles strax gå ner. Det här kommer bli en lugn dag, sol, värme och dagen innan löning. Tror dock att jag jobbar med Kristin och Martina idag, så förhoppningsvis går dagen lite fortfarande ändå. Hörs sen!

Söndag

Hejsan! 
 
Nu är jag rätt slut. 9-18 hela helgen. Hade tänkt ta en promenad nu efter middagen hos pappa, men mian fötter och vädret tyckte annorlunda. Får bli en springtur imorgonbitti istället. 
 
Vad har hänt i helgen då?
I fredags stekte jag, utan att få färg.
På kvällen gick jag, Vickan och hennes jobbarkompis Ida och käkade på Saffran. Sjukt gott! Tanken var att vi skulle ha åkt ut på Smedjan, men klockan blev mycket och jag valde att åka hem vid tolvtiden. Igår blev det jobb och sedan åkte jag hem till Daniela, där jag träffade många från klassen. Kul att se alla igen. Vid tolv skjutsade jag ner dom på stan och sjäv åkte jag hem och sov. 
 
I bilen på väg ner på stan, blev det ett jäkla tjat om min musik. Och ja, jag älskar riktigta mainstream låtar när det kommer till fest och min partytruck. Dock lyssnar jag inte alls på sådan musik när jag är hemma ensam. SÅÅÅÅDESÅÅÅ!!! ;)
Därför ska jag nu bjuda på några låter som jag lyssnar på en kväll som denna. Söndag och regn. Enjoy!
 
The xx – Angels
Lana Del Rey – Video Games - Album Version Remastered (tips från Vickan)
Susanne Sundfør – White Foxes (tips från Jennifer)
 
 
 
 
 
 
Älskade klassisar! <3

Lördag

 
 
Ut på galej idag då!
Men som igår, så kör jag ikväll. Ska hämta upp halva klassen nu, Emmax, Simon och Filip. Sen bär det av mot Daniela. 
 
Längre och mer innehållsrik uppdatering kommer imorgon eller på måndag då jag är ledig!
 
Tja!

Fredag

 
 
Häj häj!
 
 
Nu ska jag snart gå ner på stan och möta upp några brudar. 
Imorgon börjar jag 9, så det blir till att gå hem tidigt ikväll.
 
 
Vi hörs!

Puss på dig!

Kvällsprommis

Godmorgon!

Onsdag

Sådär ja!
 
Har jobbat mellan 8-16 idag. Och som vanligt när jag ska upp tidigt kan jag inte somna. Somande väl runt tre och klockan ringde strax före sju. Trots det känner jag mig ganska pigg. Kanske beror på att det inte är förrän nu jag sätter mig ner och känner lugnet. 
Jag tycker jag har varit så duktig på sistone. Har varit ute och gått nästan varje dag och lagat mat har jag också gjort flera gånger nu. Brukar inte tycka om att göra något "finare" middag när det bara är jag som ska äta. Men nu har jag både hunnit med en egengjord potatissalld och nu idag har jag gjort tre matlådor med sweet chili pasta och lax. Laxen är fortfarande i ugnen, men när den är klar blir det en långpromenad igen. 
Hade velat hitta på nåt i det här finvädret, men det verkar som att de flesta jobbar eller sysslar med annat.
 
Men jag får nog nöja mig, igår hade jag så mkt för mig att det skulle kunna räcka för en hel vecka. 
Gårdagen började med att jag, Emma, Daniela och hennes kille Mattias tog en tur längs kustvägen och ner till Skatan. Där tog vi glass i solen och vandrade omkring och avundades alla fina stugor. Sedan fortsatte vi mot Galtström där vi hade ett litet äventyr i skogen. Vi hann även med en tur till Lörudden. På vägen hem stannade vi till på Cherry woken för en sen lunch. Efter att ha varit hemma en stund snörade jag på mig skorna och tog mig en promenad. Väl uppe vid Sidsjön blev det dövarmt och jag blev oherhört sugen på att ta ett dopp. Efter en liten smskonversation med Vickan kom vi fram till att ta ett bad i poolen deras ute på Vindhem. Sagt och gjort och för att snabba på det hela, sprang jag resten av vägen hem. Första badet för i år blev det. Snart är det nog dags att ta klivet till sjövattnet också. Ute på Vinhem blev vi också bjudna på middag, grillade hambrugare!
På vägen hem poppade vi radio guld utan dess like, och var lika snygga som vanligt. 
 
Det var uppdateringen från vad som har hänt på sistone. Imorgon blir det jobb igen. Ledig fredag och sedan jobb hela helgen. 
 
Vi hörs! 
 

En tur längs kustvägen!

Måndag

Godkväll!
 
Har precis varit ute på en timmes promenad. Nu har jag duschat och myst ner mig i soffan och sitter och väntar på Wallander. 
Idag har jag spenderat dagen med Emma. Emma Tumfart den här gången. Vi började med att åka på en loppistur och Emma började med att fynda en byrå för en hundrig. Sedan tog vi en tur till Birsta för lunch och sedan vidare mot butiken Hem fina hem i Finnsta/Johannedal. Vi avslutade med ta en sväng ut i Alnöskogarna för att förhoppningsvis hitta lite svamp, men utan att lyckas. 
 
På vägen hem tog jag en tur till Lillhällom och plockade med mig lite rabarber. Tänkte testa på att göra rabarbersaft, efter att ha blivit inspirerad av Emma. Halvvägs igenom koket kom jag på att jag inte har något att sila saften med. Durkslaget har ju liiiite för stora hål. Så saften blev grumlig och inte direkt slät. Men gott var det i alla fall, så bättre lycka nästa gång!
 
Det var allt för idag!
 
Tjohejs!

Söndag

Häääj! Idag har jag inte fått mycket gjort. En skön promenad med Emma och middag med pappa är väl det enda nämnvärda. Just nu ligger jag och kollar på solsidan, lika roligt även fast repris. Heejdå!!

Lite blandat från idag

Ikväll

19.02

Den här dagen har gått extremt snabbt. Har haft saker att göra precis hela tiden. Och svettigt har det varit. Det har inte ens varit varmt ute, jag vill inte ens tänka på hur det kommer vara när det är soligt och varmt ute. 
 
Imorgon verkar jag vara ledig, sen får jag se hur det blir i helgen.
 
Nu tänkte jag vila fötterna lite, för att sedan köra slut på dom igen. En powerwalk utan dess like står på schemat. Tråkigt på vädret bara!
 
 
Hejdå!

08.10

Idag blir det jobb igen, denna gång till 18. Var jobbigare än någonsin att kliva upp idag, men det gick över ganska snabbt! Vi hörs!

Tisdag

Häj häj bloggen.
 
Blev jobb mellan 10-16 idag. Stressigt utan dess like blev det på slutet. Mycket folk och jag höll på att drunka i mina egna svettningar, mys. Efter jobbet åkte jag hem och lagade mig lite mat och mötte sedan upp Emma, Jennifer och Lovisa opå Waynes. Nu är jag hemma igen och har gjort mig en matlåda. Jobbet ringde nämligen när jag satt där nere och frågade om jag ville jobba imorgon också. Och visst vill jag det!
Så imorgon blir det 9-16. Skönt att få sluta så tidigt!
 
Imorgonkväll blir det filmmys hemma med samma tjejer som ikväll och förhoppningsvis Däniiii!
 
Men nu ska jag snart gå och lägga mig, klockan är ställd på halv åtta imorgon. 
 
 
 
 
 
 
Just nu ser jag ut som är sär i håret. Kan det snälla växa ut till en page SNAAAART!
Snart ska jag boka tid på Elins nya salong Runt hörnet! Spännande!
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Heeeej!
 
Det var segt att kliva upp i morse. Minst sagt. 
Har varit ute i Allsta ett tag och sen for jag in till stan och kollade på när Jennifer och Emma lunchade. Efter det tag jag och Jennifer en snabbtur till Birsta. Jag köpte mig en lampskärm på birsta gardincenter som jag ska ha i köksfönstret. Måste nog ta och köpa en ny fot också. Men det får bli en annan gång. 
 
Ikväll kommer samma tjejer på besök. 
Och imorgon blir det jobb. 
 
 
 
Hejdå!

Liter bilder från veckan

Äntligen!!

Nu fungerar appen igen, det var på tiden! Gatufesten är slut och skönt är väl det. Trodde jag aldrig att jag skulle säga, men jag har väl blivit gammal jag också! Nu ska lag vila upp mig ordentligt! Hörs!

Torsdag

 
Min bästa vän under Gatufesten! Nu drar jag ner på stan och träffar några jobbarkompisar, sen till förrådet!

UNTZ!

 
Mot Granlo!

Onsdag

Appen fungerar fortfarande inte. Däför blir det dåligt med bilder här. Följ med på instagram istället, susannethors
 
Gatufesten har dragit igång och jag var där redan igårkväll. Jennie, Josse och Ida kom hit först och vi kollade igenom massa gamla bilder och filmer, from back in the days. Alltid lika roligt. Sedan tog vi oss en tur ner på stan och kollade läget. Mycket folk faktiskt. Men det är väl inget mot för vad det kommer vara ikväll. 
Ikväll tänkte jag ta med mig Anna och åka bort till Ellen. Men det bli nog lugnt ikväll, ska ju orka med tre dagar till sen också. 
 
Nu ska jag försöka vila lite tills ikväll. 
 
När GF är slut, lovar jag att bjuda på en bildbomb här i bloggen.
 
Tjaaaa

Dancing in the moonlight

Om jag skulle få sätta ihop en egen show med en en blandning av artisternas låtar under gatufesten, skulle den se ut så här:
 
GF - my way

Måndag

Måndagen är över. Och den gick ganska snabbt faktiskt. Tänkte ta mig en springtur ikväll. Hann kanske två kilometer innan det började ösregna, så då tappade jag liksom lusten och begav mig hemåt igen. 
 
Imorgon är det tisdag och förhoppningsvis bra väder. Då blir det stek med Malin. På kvällen kommer Joss, Jennie och Ida hit. Trevlans.
 
 
 
Imorgon hoppas jag även att min söta vän Jennifer är pigg nog att ta sig till Sundsvall. Skulle vara guld <3 
 

 

Söndag

Heeej!
 
I är fuktigt utan dess like i min lägenhet. 
 
Imorgon blir det jobb igen. 9-17. Sen verkar jag vara ledig en vecka. Om jag inte får jobb tisdag eller onsdag. 
Nu ska jag äta melon sen blir det sääängen!
 
 
Hörs!
RSS 2.0