Nyårsafton

Nu ska jag inte dö i en snödriva längre, utan jag tror att dett nyår kan bli ganska trevligt ändå. Fast kanske ganska stillsamt, men det är ju skönt det också. Ska snart åka hem hade jag tänkt och börja förberada lite. Vad det blir ikväll är inte riktigt klart, men trerättersmiddag blir det iaf.


GOTT NYTT ÅR!


Kul jul

Allt är så kul nuförtiden. På nyårsafton ska jag lägga mig och dö i nån snödriva.

02.04

Jag kan inte sova. Det är en sån här kväll då jag tänker för mkt. På allt och inget. Det snurrar i mitt huvud när jag blundar.

Äh nu ska jag göra ett nytt försök. Hejs

Juldagen

Juldagen då. Vad ska man göra idag?
Jag har en hund att ta hand om, så det finns inte så många alternativ. Blir nog en låångpromenad till huli om ett tag.
Ikväll blir det förfest hos Jens och sen bär det av till stadshuset. Jag är redan superpeppad!


God fortsättning!

Hej






Onsdag

Nu blir det bingolotto och uppesittarkväll.
Hejs

Dan före

Har tillbringat ännu en dag i birsta. Införskaffade mig en klänning och alkohol inför juldagen. Jag känner på mig att det kommer blir sjukt roligt!

Sen återstår ju från vad fasen man ska göra på nyår. Jag skulle kunna sitta i mysbyxor och spela sällskapsspel eller liknande. Jag har inte så stora förväntnigar på den kvällen helt enkelt.

Imorgon är det julafton. Åh vad jag har längtat. Eller?
Åker först till farmor och farfar, sen ska vi fira hemma detta år.
Något nytt för iår är att vi kanske ska åka till sättna kyrka vid 23. Kan bli mysigt tror jag!

Om det inte blir någon uppdatering imorrn, så vill jag bara säga GOD JUL!

Selma

Snö, rätt mkt också



Såhär såg det ut i Jens köksfönster i morse. Men tanke på att det fortfarande snöar lär man ju inte kunna se ut snart.

Hatar hatar hatar

Jag hatar snö.

Jag har den senaste halvtimme försökt ta mig ut från en parkering i granlo. Bilen starade med nöd och näppe. Men att ta sig ut från parkeringen var inte det lättaste. Speciellt utan spade. Jag fick försöka skotta bort snön med en sop. Tur att det finns snälla grannar och medmänniskor som ville hjälpa till.

Nu är jag iaf hemma och tänker inte försöka ta mig häifrån på ett bra tag. Iaf blir det med buss eller pulka. Så är det med det.
Hejdå

Min helg

Hejsan! Dags för lite uppdatering tänkte jag.

Tordag: Bakade ju som sagt på dagen. Sen på kvällen bar det av mot bosvedjan där Linda bor för middag med några på jobbet. Linda bjöd på den godaste maten ever. Riktig indonesisk mat. Hur gott som helst. Har dock gått runt och luktat curry några dagar nu, men det är sånt man får stå ut med.

Fredag: Jobb mellan 9-18 sen hem till Eva för en till supergod middag. Där var även Martin, Ulf och Maria. Länge sen man träffade dom. Efter Eva åkte jag hem till Jens. Sen kom Victor och då kollade vi på alla avsnittt av "halv åtta hos mig" från Sundsvall. Vi tänkte göra en liknade sak mellan oss där alla bjuder på trerätters hemms hos sig. Vill ni va med?

Lördag: Sov, sov sov. Sen gjorde jag och Jens det stora misstaget att åka ut till birsta. Sjuuuuuukt mkt folk. Stod i kö mestadels av tiden. Lyckdes iag ta oss in på Ica maxi där vi handlade. Vi tänkte öva lite på det här med trerättersmiddagen. Kantarellsoppa, pasta och skinsås och glass. Nästa gång blir det något mer avancerat.

Söndag: Sov, sov, sov. Stänade hela Jens lägenhet. Testade starta min bil som inte ville starta i lördags. Funkade inte nu heller. Fick hämta startkablar och sen köra ner i garaget och ladda batteriet. Ska bli spännande att se om den startar idag. På kvällen bakade vi den omtalade rocky road, det var mkt gott fast jag önskade att det inte var mörk choklad.


Måndag:
Här ligger jag i sängen och ska snart åka hem. Bil eller buss det återstår att se. Idag kommer Stefan och Anna hem. Iaf om vädret tillåter. Och det verkar ju vara sådär med det..
Jag ska slå in Almas julklappar och när Selma kommer ska jag gå ut och leka med henne i snön.
kväll vet jag inte vad jag ska göra. Skulle behöva åka ut till Birsta. Samtidigt som jag vill se Bergsåkers julshow, samtidigt som jag faktiskt vill umgås med Anna och Stefan om dom nu kommer..
Hmm, ja det återstår att se.
Nu ska jag iaf klä på mig och åka hem.


Julbak



Pepparkaksmuffins och grädde blandat med lingonsylt.

Rondeller

Snälla medmänniskor, lär er köra riktigt i en rondell. Jag överdriver inte när jag säger att 50% av sundsvalls invånare inte vet hur man gör.  Jag vet att jag kanske är lite aggresiv i trafiken, men vafan jag har alltid en mkt bra anledning. Och att filerna i den nya rondellen på timmervägen är breda är fan ingen ursäkt!



Apropå rondeller, är det bara jag som har sett denna gulhusbo, som leker Rocky och står och luftboxas i rondellen i Bergsåker (den lilla alltså)?
Så ni som har lite långtråkigt en vardagskväll kan ju sätta er på ettan och hoppas på att få syn på denna egendomliga människa. Han har varit mest synlig längs 86:an..

Hej så länge

Älskar den redan

Bra, men dåligt

Har precis kommit hem från Birsta/stan. För ovanlighets skull hittade jag det mesta av det jag behövde. 

+ Kavaj
+ Skjorta
+ Skor
+ Mössa & vantar
+ En påse som jag precis kom på är borta. Kul. Akutringa till Vero Moda nu. Hoppas den ligger i deras omklädningsrum.

Hej




Tack Gud, den var där! Puh!

Name the pet

Av någon anledning är jag sugen på att gå ut i helgen. Men det blir inge av, ska vänta till juldagen.
Får peppa till den här då ist. American boys..

Hjärta

Kent kommer till Gatufesten i sommar. Nice! Har inte lyssnat så mkt på deras nya skiva än, får nog börja med det nu då.


Was a long and dark december

Idag är det en perfekt tidpunkt för snön att komma. Den kan gärna få ligga kvar över jul och nyår. Sen kan den lika gärna försvinna igen. Tack på förhand.

Imorgon är jag ledig igen och förmodligen ska jag in på stan eller Birsta och shoooooooppa! Tex en vinterjacka, eller nu är det kanske lika bra att vänta till mellandagsrean?

Jag är iaf ledig julafton, juldagen och annandagen. Så det ska bli himla skönt.
Så nu vet ni de.

Tjaaaooo

Måndag

Har precis pratat med Anna och Alma på skype. Längtar så tills dom kommer hit. Redan i helgen ju! Och Selma min bästa vän, som jag ska få ta hand om över jul. Då kanke vi kan passa på att leka lite med Stella också.

Idag är jag ledig och jag älskar att vara ledig på måndagar. Veckorna går mkt fortare då, men det kanske man inte vill nu när det redan går så fort. Tänk det är snart julafton och jag har inte köpt en enda julklapp. Men det ska vi inte göra i år heller. Hur skönt är inte det då?

Imorgon jobbar jag världens skönste pass, 10-15 och nu ska jag gå och sätta ihop Almas barnstol så hon kan vara med och äta med oss.


Hejdå

Jaha

Brother Louie

Idag blev det stan med Jens, Cicci och Victor. Slutade till och med med en fika på barista. Nu sitter jag hemma hos Jens och väntar på att han ska komma hem med lite deg.

Sen bär det av till Granloholm där Anna ska ha sin 20-årsfest. Själv jobbar man imorrn, så jag får väl agera chaufför ist.

Hejpa

Nån timme senare

Jag håller på att somna sittandes vid datorn.
Skönt att vara ensam hemma iaf, blir nog sängen snart. Men ska försöka hålla ut ett tag till...

Fredag

Åh fredag!

Jobbat mellan 5-15 idag. Jag vet att det låter påhittat, men jag har sovit en och en halv timme i natt. Konstigt nog var jag mkt piggare när jag vakande än vad jag brukar vara vid fyra och nu är jag också hyffsat pigg. Trodde jag skulle ha dött för flera timmar sen. Men lär väl däcka under Idol skulle jag tro.


Imorgon är jag ledig men på söndag väntar jobb igen.

Hejdå

Maskerad?



Jag vill gå på maskerad. Jag missade ju halloween iår och jag som älskar att klä ut mig. Hur kul hade jag inte förra halloween och på 80-talskvällen liksom. 
Synd bara att det bara verkar vara jag som tycker det är kul.
 Aja, nu blir det spinning. Hejpa

Lord I just don't care




ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA florence + the machine ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA

Musik non stop




Jag kom på att jag har lovat Anna att bränna en skiva till på lördag då hon ska ha sin födelsedagsfest. Har börjat lite  smått,  men kom med förslag på låtar vettja!


Förövrigt är det fredag imorgon, jag fattar inte hur äckligt fort veckorna går.

Hejdå

Torsdag

Idag har jag namnsdag. Ja eller det är mitt mellan namn Malin som har namnsdag. Jag tror jag jag skulle passa bättre att heta Malin faktiskt.

Idag är jag ledig igen. Men imorgon börjar jag 05.00, så jag hade tänkt att kliva upp tidigt imorse så jag skulle vara trött ikväll. Men jag är för klen och sängen är för skön vilket resulerade i att jag klev upp halv tio iallafall.

Så nu sitter jag här och undersöker min internetbank, visste inte att man kunde göra allt detta från datorn. Men efter att ha pratat med min personliga bankman (jag vet att jag är stekig) så har jag nu förstått hur man gör. Har även ändrat lite i mitt sparande, är ganska tärt att lägga undan pengar en månad då man får 3000 kr i lön. Men förhoppningsvis kommer det dröja innan det händer igen.

Så nu ska jag vara duktig och sy upp några gardiner. Näe jag ska väl inte sy då, det lät iofs mkt bättre med att sy, men det jag egentligen ska göra är att stryka fast ett snabbfållband. Men jag tycker att jag är lite duktig ändå.


Hejdå

Tisdag

God dag!

Idag har jag varit och hälsat på min kära farmor och farfar. Hade tänkt baka när jag kom hem, men kom hem precis nu, så det blir nog lite sent.
När pappa kommer hem ska vi åka och kika på nya grejer till hans sovrum. Förstår han mkt väl att han vill att jag ska vara smakråd. Skulle jag också få välja nån som fick följa med, skulle jag också ha valt mig. Helt klart!

Imorgon jobbar jag ännu ett 9-20 pass. Kul kul, kul jul! Och på torsdag tror jag det blir någon slags roadtrip. Var, när och hur återstår att se.


Jag har även kommit på att jag har en massa dolda talanger. Dessvärre är dom även dolda för mig at the moment, men hör av mig när jag vet mer.

Hejdå


Winter wonderland






Dom här bilderna tod jag för exakt ett år sedan. Jag skulle vilja påstå att skillanden mellan förra året och nu är ganska betydande.

Stereolife

Jag älskar Donkeyboy. Jag stör mig på att dom tog bort albumet från spotify.





Jäääns



Kanske världens mysigaste kille. LOVE!

Måndag

Hey där!

Andra advent har redan passerat och jag har knappt märkt att det är vinter. Kan man ens kalla det här vinter?
Regnet öser ner och det skulle lika gärna kunna vara oktober.

Och så var det måndag igen, snart fredag alltså. Verkar vara ledig på lördag, men jobbar på söndag. Så förhoppningsvis blir det kanske ett julbord på fredagkväll. Nån som kan rekomendera något prisvärt julbord?
Ville gärna äta på Grankotten, men där kostade det 500 spän, så jag tror inte det va. Eller är alla så dyra? Har fan aldrig varit på ett sånt där julbord. Förutom i hamnstugan och det är inget jag skulle göra igen.

Och inte har jag haft med mig nån kamera i helgen heller, så det blir inga bilder idag heller. Hejdå



Torsdag

Godkväll!

Nu är jag hemma efter ett slitsamt 9-20 pass. Samma pass väntar imorgon. Fast imorgon har jag något att se fram emot iaf. Helg. Och jag är ledig igen. Och jag ska tydligen bli bortskämd imorgonkväll. Hoppas att dagen går fort.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen ska jag slappa framför tv:n hela kvällen.

Veckorna går sjukt snabbt. Imorgon är det redan fredag, var det inte nyss helg?

Julpyssel







Pyssel



Nu har jag varit och handlat lite smågrejer. Resultatet får ni se om några timmar.
Nu tar jag min korg och går upp i skogen.
Hej

Tack Martin



Dom första 30 sekunderna är dom bästa.

Ta vad du vill

Idag är det den första december och jag har precis ätit risgrynsgröt och leverpatejsmackor till lunch. Så jävla gott.
Har även varit ute och gått i lite mer än en timme. Det är så skönt att gå uppe vid hulitjärn. Inte en människa, inte ett ljud och frisk och kall luft.
Jag är nog lite av en livsnjutare, även fast det är på mitt egna speciella sätt.

Nu ska jag gå och göra mog i ordning för jobbet. Hej

Free design



Jag tycker om den här reklamen. Kan bero på att låten är så skön.

Tisdag

Nu sitter jag i Jens lägenhet och funderar på vad jag ska göra idag. Börjar ju inte förrän tre, så någon nytta måste jag ju kunna göra. Funderar på om jag ska ut och gå, det är ju fint väder för en gångs skull.

På onsdag är jag ledig igen, men på torsdag och fredag blir det långpass. 9-20 båda dagarna. Känns lite tungt just nu, men jag vet ju att det brukar gå ganska fort ändå.

Näe nu ska jag åke hemåt. Hejsvejs
RSS 2.0