Onsdag

Hej, klockan har precis slagit tolv och jag har precis kommit hem från Donken.




Jag hämtade upp Secken och Vera vid tio för att åka mot Timrå och lilla bandsjön, det blev ett snabbt dopp där innan vi åkte vidare mot stan och donken. Egentligen borde jag verkligen inte bada, jag som vakande med täppt näsa och halsont i morse. Men sommaren är för kort för att tänka på sånt.


Imorgon är jag ledig igen, hade tänkt spendera en dag till på stranden. Men nu när jag är knallröd i ansiketet och hela baksidan (trots att jag smörjde in mig) känns det som jag skippar den ideén.


Imorgon ska jag njuta extra mkt, för sen blir det jobb fre-mån. 



Nu är det godnatt, blir till att sova på mage i natt

21.57

Hej!

Kom precis upp i lägenheten. Har varit nere på stan och umgåtts med Malin, Emma och Anna. Ser fram emot gatufesten, blir nog en del häng med samma gäng då hoppas jag.


Nu ska jag ladda hem lite musik. Imorgon är jag ledig och då ska jag steka. Sen ska jag hämta Alma på dagis och kvällen kanske avslutas med en utgång eller kanske ett kvällsdopp.

Vi höres, godnatt!

Tisdag

Hej!

Idag blir det jobb igen. Började 11, men slutar redan 17. Då ska jag till Bergsåker innan jag ska hem igen, för att sedan träffa Malin och Anna. Hoppas det är bra väder ikväll också.
 
Sen är jag ledig i tre dagar. Onsdag och torsdag ska det vara bra väder. Då vill jag åka och bada.
Förra året på GF var jag dödsbrun. Vad hände med det?
Hoppas verkligen det blir bra väder under GF-veckan.

Enligt klart.se ska det regna i helgen. Det passar mig perfekt, för jag ska jobba heeela helgen. Det är faktiskt skönt att jobba när det regnar.

Oj, vilket vädersnack det blev. Men man blir ju som lite beroende av det såhär på sommaren.


Jag måste bara se till att pricka av mer grejer på min "sommarlista".


Heejdå!

Måndag

Godmorgon!

Idag är det varmt och soligt. Och jag ska jobba hela dagen. Jag mår lite smått illa sånna här gånger.
Som tur är jag ledig onsdag och torsdag iaf. På torsdag ska jag till vårdcenstralen. Ska kolla upp ryggen igen, ser dom inget nu heller, får det bli en tid hos en naprapat.

Imorgon blir det jobb mellan 11-17 bara, efter det ska jag träffa Anna och Malin. Känns som det var tusen år sedan. Känner att vi kan ha mycket att prata om. Och skratta åt.

Nu ångrar jag att jag inte klev upp tidigare, då hade jag hunnit med en promenad. Får bli ikväll efter åtta ist då kanske. Vi hörs, hej!


Midsommarhelgen

Meeen hej!

Puh, äntligen lite tid för ingenting och datorn. Har inte suttit här sen i onsdags. Något slags rekord tror jag.

I torsdag blev det sovmorgon utan dess like, like. Sedan åkte jag till Birsta och handlade till helgen. Hann även med att städa hela lägenheten. På kvällen träffades några tjejer hos Ellen och planderade lite inför midsommar.
I fredsags åkte jag först till stugan och åt lunch, sen blev jag bjuden på middag hos Jennie. Sen for vi mot Granlo och Simone. Kvällen avslutades på Big boy innan vi tog en taxi tillbaka till Granlo. Jag hade en superrolig midsommar, synd på vädret, men vi satt och myste på altan hela kvällen ändå. Trångt som tusan blev det. Men vad gör väl det.

Lördagen spenderades i soffan, som vanligt dagen efter. Ringde och beställde biteline. Godast ever. På eftermiddagen åkte jag, pappa och farfar ut på Alnö för att vara barnvakt åt Alma en stund, medan Anna och Stefan var och gjorde stan.
Världens bästa Alma ♥

Idag har jag jobbat. Rean började idag. 40% på metervaror. KAOS! 30% på Alvine påslakan. Kom och fynda för sjutton gubbar!

Nu har jag precis kommit hem från far min. Har blivit bjuden på grillat även idag. Och två matlådor fick jag med mig också. Vissa har det bra!
Passade även på att ta med mig lite rabarber hem. För ikväll ska jag göra rabarberpaj. Mumma!


Imorgon blir det jobb igen, 11-20.
Heejdå!



Och inga fler bilder har jag från helgen heller, för dåligt!

Onsdag

Har precis kommit hem från en walk med Ellen. Klockan är liksom 23.29. Vi gick upp till Sidsjön, tog ett varv, gick hem till Ellens mammas sjukt snygga lägenhet, tog ett glas vatten, sen gick vi hem igen. Riktigt skönt ute faktiskt.




Fan vad skönt med tre dagars ledighet nu!


Godnatt!


Anna, jag och Stella hemma hos Gudrun.

Tisdag

Hej!

Ikväll har jag och Anna blivit bjudna på gofika hos Gudrun. Vi har även fått träffa kissemissen och Stella. Vi hade det riktigt mysigt där i soffan.

Nu blir det snart sängen för min del, för imorgon blir det 10-20 igen. Sista dagen innan tre dagars ledighet. Lovley!


Imorse vid kvart över nio, precis när jag ska sätta mig och äta frukost, så ringer Jennie.
I fredags när vi var på dragracningen hörde vi andra en låt, men vi kom inte på vilken det var, så vi  försökte förklara för Jennie. Varken vi eller hon lyckades aldrig komma på vilken det var. Förrän idag. Jennie hade minnsan legat och klurat på det där tills hon kom på det.
Söt tjej det där! 


Elton John – Crocodile Rock

Helgen

Heeeeeeeej bloggen!

Ännu en härlig helg är till ända.

Sist jag skrev skulle jag iväg på dragracing. Vera och Victoria kom och hämtade mig. Soligt och varmt var det när vi åkte. Blåsigt och kallt var det när vi kom fram. Valet av shorts kändes plöstligt väldigt korkat. Vi var iaf där i några timmar innan Jennie kom och hämtade oss. Sen blev det grillning och förfest hos Vera. Skitkul som vanligt, och många snygga bilder blev det tydligen också.

I lördags låg jag mest och i sängen, som tur var, var det perfekt bakisväder. Jag blev bjuden på middag hemma hos farfar. Pizza! Kvällen spenderades i Annas soffa, Hemskt skönt måste jag säga, vi såg film och surrade. Vid två åkte jag mot Indal och agerade chaffis, snäll som man är.

I princip hela söndagen spenderades i soffan/sängen. Igen. Bakiskäk (utan att vara bakis) och film var melodin för dagen. Men det var behövligt.
Tanken var att jag skulle jobba 10-20 tre dagar i rad, nu i början på veckan. Men idag fick jag sluta 17 ist.
Så efter jobbet åkte jag och Åsa och handlade. Sen hem, hämta upp Martina och vidare mot Bosvedjan. Grillning med jobbet. Trevligt värre.

Jag hoppas att dagen kommer gå fort imogron. För så fort jag slutar jag ska gasa iväg till Granlo. Gudrun har nämligen bjudit hem mig och Anna. Vi ska få träffa Stella och kissen. Trevligt vi ska ha det!



Hade tänkt klämma in ett kortare inlägg såhär på kvällskvisten, men det blev visst några rader.
Nu ska jag sova!
Hörs!



Sun is up

Snart kommer Vera och hämtar mig, sen åker vi mot skogen och dragracningen.



Jag och mitt favvolinne från Topshop.





Wooop, wooop!

Torsdag


Blid på nya stövlarna, nya tröjan, nyhåret och min stökiga hall.
Jag älskar hårfärgen, varför kan det inte hålla sig så?


Idag har jag varit med Ellen. Vi har solat och suttit på torget, ätit sallad och surrat.
Nu är jag hemma och är redan rastlös. Det blir så när vädert är bra.

Så nu måste jag hitta på något. Kanske räcker med att gå ner på Ica och köpa jordgubbar. Skulle vara gott med jordgubbar och glass ikväll.


Imorgon ska jag iaf hänga med Jennie och Vera. Det blir dragracing, grillning och annat kul!
Det ser jag fram emot!


Vi hörs!

Sidecut





Suprise! Den är tillbaka!

Boy from the sun

Fasen, jag missade helt att kolla på månförmörkelsen ikväll.
Eller sol?
Vad är skillnaden?
Måste ha varit månen eftersom det var nu på kvällen.


Jaja, godnatt!

Tisdag

Har precis kommit hem från jobbet. Jag tycker inte det är kul längre. Eller det kanske bara var idag. Det var det nog. Dom flesta dagar är roliga och varierande.
Men nu är jag nöjd med mina tre år på samma ställe. Jag vill göra nåt annat.

Just idag ser jag fram emot plugg till hösten. Jag hoppas bara att utbildningen passar mig.
Kommer dock vara skönt att ha ett extrajobb.


Nu ska jag ta en dusch och längta efter helgen.
Hejdå!

What to do?



Jag ska klippa mig i veckan.

Och jag kan verkligen inte betsämma mig. Ska jag klippa kort på sidan igen eller inte?
Gaaah, jag blir tokig. Jag vill göra det, speciellt eftersom det kanske är roligare att göra nåt kul nu i sommar.
Samtidigt som det känns onödigt. Jag har ju sparat ut det nu i fem månder. Det har ju blivit så pass långt att det inte syns när jag har det utsläppt.

Orkar jag spara ut det igen? Men jag tycker det är snyggt, och jag trivdes i det.  Åh, vad svårt!

Let go

Är det nå fel på blogg.se eller på min dator?

Uppdaterar jag bloggen kan jag inte se inlägget förrän flera timmar efter. Men klickar man på juni i menyn, så finns det ju där. Det är såklart ett världsligt problem, men det är nog störande för det.




Anyway. Ikväll har jag myst till det för mig själv. Tänt ljus och kollat på film. Egentligen gillar jag inte att kolla på film ensam. Men idag blev jag sugen och man skulle verkligen kunna säga att vädret tillät det också.
Limitless hette den, och den var riktigt bra. Dessutom är ju Bradley Cooper sjukt snygg!

Jag gissar att ni alla hörde åskan i natt? Jag blev dödsrädd, lät sjukt högt och som att den vore precis ovanför huset. Jag ogillar åska, men vem gör inte det. Speciellt när man har hört historier som farmor har berättat, när ett åskklot kom in och for runt i taket. Ändå kände jag mig tryggare än någonsin.


Imorgon blir det jobb igen. 12-20. Men i helgen är jag minsann ledig.


Nu ska jag gå och lägga mig. Lyssna på JJ. Och sen sova. Länge.

Umbrella



Idag har jag köpt ett prickigt paraply och matchande stövlar.

Staden på landet

Vilken perfrekt dag för Birsta.

Inköpsslistan har bara växt under dagarna med fint väder. För att inte tala om "matlistan"( ja jag göra sådana listor),  kylskåtet ekar tomt.

Nu byter jag om och sticker. Paraply står ironiskt nog länsgt upp på listan.

Hejdå!

Ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån.

Sen har jag varit på ett mindre nattligt äventyr också. Vilket resulterade i att jag inte kunde sova och vaknade upp genomsvettig ett antal gånger. Ja, jag är en mes.


Ett fint litet torp är det iaf, på dagen åtminstone.




Helgen

Heeej!

Jag har haft en underbar helt, trost jobb sen i tordags.
I fredags slutade jag åtta och kom hem rätt sent, så då blev det bara filmkväll. Igår efter jobbet bar det av till stugan. Och jag kan nu stryka några grejer fråm min "sommarlista". Jag har grillat, badat, åkt båt, fiskat och åkt cross (ja Stefan, vi lånade den lite). Och det var verkligen kul, kände mig som 15 igen. Även fast jag aldrig ens provade att köra.
Och vädret har ju varit underbart! Jag älskar verkligen den här årtiden. Och juni är den aboslut bästa månaden, nu när allt, verkligen allt blommar!

Nu har jag precis kommit hem från middag hos pappa. Tänkte ge lite kärlek till lägenheten som har blivit bortglömt och lämnad ensam i veckan.
Sen blir det nog en kvällspromenad.


Heejdå!


23.19

Har precis kommit hem från Emma. Har fikat och surrat. Alltid lika trevligt! Känns som att vi borde hitta på något på riktigt snart, en utgång eller middag eller nåt? Men alltid är det nån som inte kan!

Annars kan jag bjuda på en lista jag hittade på p3:s hemsida. Sommarplågor!

Sommarplågan (1990-2010)

Torsdag

Hej!

Är det någon som vet om det är bilbingo i Kovland varje tisdag?


Jag kommer så väl ihåg en bilbingo för två somrar sen. Det var dödsvarmt i den fullproppade bilen och det var inte speciellt roligt att spela. Men sällskapet gjorde allt. Vi åka in till stan för att sedan åka tillbaka till Kovland och köra på alla möjliga små grusvägar. Längs ängar och ladugårdar. Det var en bra sommarkväll!

Repris på tisdag?


Nu blir det jobb till 20, därefter ska jag hänga med Malin och Emma. Tjoohejs!

Sommar!

Jag älskar sommaren.
Jag vet att dom flesta gör det. Men inte som jag. Jag älskar den så mycket att jag är dödsrädd att den ska ta slut för fort. Jag får ångest av tanken att jag inte kommer göra något kul i sommar. Dessutom får jag alltid en släng av en mindre deppression när sommaren är slut. Det var värre när jag gick i skolan. Men varje år när jag inser att det är för kallt för att bada och för mörkt för att sitta ute hela kvällen, vill jag gå i ide.

Förra året hade jag gjort massa saker i juni redan. Nu är det fan snart midsommar.
Fast det kommer nog bli en bra midsommar iår igen iaf :)

Jag vill njuta av vaaaaarje dag. Jag vet, chilla Gunilla! Och det ska jag, heejdå!

Onsdag

Hej!

Onsdag idag och ledig har jag varit.
Eftermiddagen och kvällen har spenderats på Alnö med pappa och Alma. Nu är jag hemma och har precis lagat spagetti och köttfärssås. Matlåda till imorgon. 11-20 då, ett pass jag inte ser fram emot allt för mycket.
Jag mår nästan dåligt av att vara där inne en hel dag när det är superbra väder ute. Som tur är jobbar jag bara kortpass fre, lör och sön.



Nu ska jag testa bleka mina tänder igen. Kom ju på att jag har ju kvar från förra sommaren. Det hände inte mkt med mina tänder sist, men jag vet inte om jag gjorde de det för få gånger. Men det smakar verkligen bajs. Så jag får väl se hur länge jag står ut med skiten i min.


Hejdå!

Tisdag

Heej!

Har precis just i detta nu, kommit in från det härliga vädret. Har solat idag och jag har just nu knallröd i fejset. Nice.
Ledig imorgon också, sen jobbar jag jag tors-sön.

Helegen då. Jobbade till åtta i fredags, så jag åkte hem till pappa en stund efter jobbet.
Första delen av lördagen spenderades på Seckens balkong. Billys, jordgubbar, glass, cider och bärs. För att sedan cykla bort på donken avsluta med cheese. Vi sysselsatte oss med att äta, skulle man kunna säga.

På kvällen gick jag ner till Anna. Vi hade gjort oss rockabilly-snygga och gick ner på cruisingen. Mycket folk och många fina bilar. Vid tio började vi vandra mot Granlo och Calle. Där hade killarna haft herrmiddag. Jag och Anna var väl inte superpeppade, då vi både började nio dagen efter, men vi följde med dom andra in på Svenssons en stund innan vi gick hem.
Efter jobbet i söndags blev jag bjuden på grillat hos pappa. Sen åkte jag hem för att avsluta kvällen med söndagsmys. Såg filmen The tunnel, och den var väl helt okej. Dock svårt att hänga med när dom snackar med australiensk dialekt när det är utan text. Som tur var hade jag ju min egna översättare bredvid mig.
Och igår blev det jobb likaså. Och på kvällen blev det max-driven och sen sällskapsresan på tv.

Ikväll blir det en prommis med Simone och Jennie!
Hörs, hej!

Måndag

Heeej!

Ganska skönt att jobba idag ändå. Insåg att det var "söndag" idag när jag kom till jobbet och märkte att vi stängde sju ist för åtta. Så det blir ju betalt för en helg helg även fast jag var ledig i lördags. Nice!


Har precis tagit en dusch och nu sitter jag och hoppas på att det blir pizza ikväll. Är dödshungrig.


Hejpa!

Söndag

Oj, var dett tag sen. Men jag har haft annat för mig i helgen. Och nu ska jag till pappa och grilla. Och imorgon jobbar jag. Så det kanske blir lite uppdatering ikväll, annars imorgon.

Hejs!

Torsdag



Seriöst?
Kolla utväxten!!
Elin, jag hör av mig till veckan ja!



Idag har varit en väldigt bra dag. Började med att städa lägenheten. Tur att det var moligt imorse.
Sen cyklade jag ner på stan en stund. Sen kom Anna hit och vi åkte mot Bergsåker och hattparaden. Det var inte så spännande där så vi åkte tillbaka till stan. Satte oss på Olles uteservering, hur skönt som helst. För nu började solen titta fram. Åt en god lunch/middag, sen satte vi oss på torget en stund.

Nu är jag hemma och ska duscha. Förhoppningsvis ska jag vara med tjejerna ikväll också.

Snabbuppdatering om dagen.
Hörs hej


Back of my head

Omformatering

Idag har jag fått hjälp av Fredrik och omformatera datorn. Det känns så mkt bättre nu, var ju nästan på väg att köpa en ny ett tag.
Men nu känns den nästan som ny igen.

Ny Windows, nya explorer mm.

Tack för hjälpen!





Ikväll ska jag umgås med Anna.
Tjohejs!

Onsdag

Hallå!


Jag somande i rätt bra tid igår. Runt tolv skulle jag gissa. Och klockan ringde som beställt 04.10. Min tanke var att trycka på snooze och sova 10 min till. En stund senare vaknade jag och kände att det där var ett par tio min som varade mycket längre än vanligt. Kan bero på att det inte var tio min, utan 30 min. Klockan stod på 04.38 och jag flög ur sängen. Klädde på mig, sminkade mig, åt en banan, borstade tänderna. Ändå var jag i tid till jobbet. Så frågan är, varför kliver jag inte alltid upp tio min innan jag ska åka?





Nu tänkte jag sova en stund. Hörs!
RSS 2.0