23.29

Klassisarna har åkt hem nu och lämnat mig ensam i min lilla lägenhet. Efter tentan (som förövrigt gick bra) åkte jag och några snygga brudar till Birsta. Där blev lite shoppning, dock inget för mig. Jag shoppar alltid bättre i min ensamhet.
Efter Birsta åkte vi och käkade pizza, sen bar det hem till mig. Två killar har nu även anslutit till gruppen nu och kvällen består av soffmys, vin och lite kortspel. Sååå skönt att vara ledig. Och det bästa är att det bara är torsdag!

Nu ska jag ta hem en film, lägga mig och självdö i sängen och soova hur länge som helst.

Och imorgon blir det fredagsfika. Awesome!



God natt och sov gott, det ska jag göra!

Då var det dags!

Idag är det dags. Mitt livs... andra tenta. Det lät inte riktigt lika bra som om det skulle vara den första. Men det känns som att det är den första. Den här känns även viktigare att klara då det inte är speciellt roligt att göra en omtenta när även har en annan kurs hängande över sig.

Tentan är mellan 14-17. Vet inte ens om jag orkar försöka trycka in nåt mer i skallan innan dess.




Nu j*vlar ska jag döda den här tentan!!



Nu ska jag städa lite, ikväll kommer några från klassen hit och myser!






Ett litet förtydligande om bloggen.
Jag har gjort en annan blogg som jag kanske ska flytta till. Har dock inte hunnit flytta över inlägg osv. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska flytta, bla för att blogg.se äntligen har fixat appen. Men skulle jag byta blogg skulle jag skriva det där och jag kommer inte använda dom parallellt.

15.23

Jag vaknade halv åtta imorse. Jag sover inte speciellt länge på vardagar och det är väl bra i sig. Men just vid den här tiden på dagen blir det jobbigt. Speciellt när jag sjunker ner i soffan med alla böcker och papper jag ska gå igenom. Då är det svårt att hålla sig vaken.

Nickade nyss till i soffan. Vaknade lika fort och för att inte somna igen hamnade jag här framför datorn. Frågan är vad som är bättre.

Jag vill bara att klocka ska vara 14 imorgon. Så jag kan få skriva skiten och sedan gå därifrån, lättare än någonsin. Jag vet dock inte om jag kommer känna mig så mycket lättare, då det känns som att jag inte har pluggat tillräckligt alls. Intalar mig själv att den kommer vara ganska lätt tenta eftersom det är den första.

Jag kan säga det om och om igen, men jag tror fortfarande inte ni förstår hur mycket jag längtar till imorgon eftermiddag. En hel helg utan jobb, utan plugg, utan tider att passa och utan något alls att tänka på. Jag ska sova bra, äta gott och må bra. För helgen kommer gå fort och nästa vecka sättar allt igång igen.



Men då vill jag även påpeka att jag trivs jättebra i skolan, har världens bästa klassisar och just nu känner det som att jag har valt rätt.

Vi kanske hörs ikväll eller imogron, annars får ni önska mig lycka till ;)

♥♥♥

Nya facebook

Jag antar att ni har läst om att facebook kommer ändras. Och då är det inga små förändrigar som att byta chatten eller visa små bilder längst upp i profilen. Nej facebook kommer nu, om jag har förstått det rätt, genomgå den rejäl förändrining. Och som vanligt när det gäller något nytt och annorlunda, gillar vi det inte.

Facebook kommer inte vara sig likt, men förmodligen kommer vi vara nöjda efter någon vecka.

Den störta förändringen är den så kallade timelinen, eller tidslinjen. Du kommer inte längre bara kunna se de kronoligiska statusuppdateringarna, du kommer även visa historiska händelser i din tidslinje. Tex om du har skaffat nytt jobb, flyttat eller skaffat ett nytt förhållande. Du kan även välja att lägga till infomation om dig själv innan facebooks tid. Bilder från ditt dop, när du fyllde tio eller när du tog student. Sidan kommer blir mer personlig, men såklart även redigerbar. Vilket innebär att du kan måla upp ditt perfekta liv.
Det är det här jag inte riktigt gillar. Facebook kommer blir mer personligt, men kommer det bli för personligt?

Du kommer kunna se statusupopdateringar från förr, ett år tillbaka eller fem år tillbaka.


Andra ändringar som kommer göras är att du kommer lättare kunna se vad dina vänner gillar. Förutom filmer och musik, kommer facebook även ranka de aktiviteter (verb), dina vänner använder mest.
Gilla-knappen kommer också få mer funktion, ist för att du gillar kan du även klicka läser eller tittar.


Facebook har även börjat samarbeta med spotify. Vilket redan märks på facebook, du kan redan nu se vad dina vänner lyssnar på. Jag vill inte alltid visa vad jag lyssnar på. Och jag vet att man kan ta bort den funktionen, men frågan är då om jag måste koppla bort spotify från facebook och inte kunna se people i själva spotify?



Ungefär såhär kommer nya profilen se ut. Jag gillar faktiskt den, speciellt bilden man kan välja ha ha längst upp. Påminner lite om en blogg. Om man vill kan man testa det nya facebook redan nu, men det får ni googla på själv.







Vad tycker ni?

22.00

Men åh, nu är ju blogg.se appen här. Jag som redan har gjort en annan blogg.

Ska jag byta ändå? Jag vet inte! Jag har ju trots allt läsare här som jag inte vill ha.




Nu har jag iag lagt ner plugget för idag. Har precis tagit en dusch, så nu ska jag lägga mig och kolla på breaking news efter det är det godnatt för mig!

Har kikat runt lite på HMs hemsida också. HM Home har så fina grejer. Känner suget att klicka hem en pläd och lite ljus.




Vi hörs imorgon!

Tänk så fort allt vänder







 Höstkärlek 11/12

Tisdag

Tisdag idag. Har varit nere på kulturmagasinet och pluggat med mina kära klasskamrater. Sen fick jag ta cykeln till skolan, där jag fick låna böcker till nästa kurs av min fadder. Nu är jag hemma igen och ska plugga lite innan jag åker ut till Allsta och är barnvakt. 

Det är liksom sista rycket nu, på torsdag gäller det. Känner lite som Jennifer, har ångest över att jag inte har någon ångest. Borde jag inte vara mer stressad? Borde jag inte vara mer nervös?


Äh, det är första tenten, så jag hoppas bara dom är schyssta.


Som ni märker är det dåligt med bilder i bloggen just nu. Men har inte så mkt tid till sånt. Ska ta mig en sväng ut i skogen i helgen tänkte jag, fånga lite av höstens fina färger.
Bjuder på en snygg bild från idag så länge.



Måndag

Godmorgon!

Återigen har en helg runnit förbi och jag har inte ens hunnit reagera på det. I fredags bestämde sig jag, Anna och Emma för att gå ut och käka. Vi tänkte äta på bitelline med det var ju såklart fullt där. Och sugen på tacos som vi var, slutade det med att vi åt på Kermit. Det gick väl inte att direkt jämföra med Biteline, men det fick duga. Efter middagen gick vi hem till Anna och hängde, innan det var dags att dra sig hemåt.

I lördags blev det som sagt jobb, var inte alls så mycket folk som jag hade trott. På kvällen fick jag fick några förfrågningar om utgång och divserse, men det slutade med att jag satt hemma. Pluggade inte alls så mycket, som jag hade tänkt. Gick ist och la mig ganska tidigt.

I söndags blev det till att plugga lite med några från klassen på skolan, sen åkte jag och handlade för att återigen äta tacos. Gottigott!

En lugn och skön helg har det alltså varit. Tänkte att jag måste spara på krafterna inför nästa. Då är det bara att tagga för tentafest!





Nu ska jag sätta igång med plugget, och klockan tolv ska jag infinna mig på skolan igen.


Trevlig måndag på er!

Lördag

Hej fanz!

Idag ska jag jobba, börjar kl 9. Men det gör mig inget, för jag slutar hyffsat tidigt och jag är ledig imorgon. Jag är dessutom pepp på jobb idag, ska möta alla dumma frågor med ett leende. För vet ni vad, det kommer vara äckligt mycket folk idag!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, skulle behöva plugga. Men jag måste säga att det känns sådär att göra det på en lördag kväll.


Nä nu blir det frukost, som dock måste intas i soffan eftersom mitt köksbord är belamrat med skolböcker. Syynd.


Tjahej!

Fredag

Tjaaaaa!

Fredag idag och det känns mycket bra. Även fast jag börjar nio imorgon. Just därför blir det lugnt idag. Dagen kommer mestadels bestå av plugg, men ikväll hoppas jag på lite tacoooooos!

Nä nu blir det frulle, sen är det dags att ta tag i allt. Hinner ju inte liksom plugga imorgon heller.


Bjuder på en awesome låt, som vanligt då!

Linnea Henriksson – Väldigt kär/Obegripligt ensam



Tänker också bjuda på ett skratt en dag som denna. Här har ni en bild på hur jag ungefär ser ut varje morgon. Vad vill luggen liksom?

Torsdag

God morgon folket!

Har varit vaken sedan halv nio och jag försöker traggla mig igenom en lång artikel om kommunikation på engelska. Det går sådär. Ska fan kopiera in hela skiten i google translate. Det kan bli lite svårare sen när vi får böcker på engelska. Är det just inom detta ämne som man måste har mycket litteratur på engelska eller är det så inom alla utbildningar på universitet?

Om ungefär en timme ska jag bege mig mot jobbet. Hoppas på lite folk idag, det är ju trots allt dagen innan löning. Jag slutar halv åtta och om jag har tid tänkte jag shoppa lite innan jag åker hem.

Nä nu ska jag gör en ryck till innan jag måste börja göra mig i ordning.


Tjing!

Good feeling

Puuuuuuuuh! Vad skönt det är att ha redovisningen bakom sig. Spelar ingen roll hur det gick, det är bara skönt att slippa gå runt och tänka på det. Nu återstår en vecka av intensivt pluggande innan vi får vila. Åtminstone en hel helg.
Ikväll tänker inte jag öppna böckerna. Kom nyss hem och har varit borta sen tio. Jag ska unna mig att ligga i soffan och glo på tv ikväll. Imorgon åkte jag på jobb, vi som hade planerat pluggmys hemma hos Sillen. Men men, det kommer väl fler gånger. På lördag jobbar jag också, så jag börja känna lite smått panik över tentan nu.
Men ikväll tänker jag inte fundera mer på det!

Öppnade precis min spotify. Hade fått en låt skickat till min inbox. Har lyssnat på den en gång och jag gillar den redan. Tack!

Flo Rida – Good Feeling


Tisdag

Godmorgon!

Vaknade vid åtta idag. Än så länge har jag bara legat och slöat i sängen och ätit lite gröt till frukost. Men nu blir det andra bullar. Måste började förberda mig för redovisningen imorgon. Jag kan texten hyffsat, men jag måste kunna den riktigt bra för att känna mig någorlunda bekväm där framme. Fast det kommer jag nog aldrig riktigt göra. Men jag hoppas det blir bättre och bättre iaf.

Idag hade jag även tänkt hinna med en promenad, är ju väldigt härligt väder ute. Så jag kanske går en sväng upp i Södermalmsskogen.

Ikväll ska gruppen träffas igen, öva på talet och sätta ihop powerpointen. Ska bli skönt imorgonkväll när det är över. Då är det bara en vecka kvar innan tentan. Och tentaveckor har man ju hört talas om. Kommer nog inte hinna med mycket annat den veckan. Så ni kan ju tänka er ungefär hur mycket jag längtar efter nästa helg. Då ska jag göra absolut ingenting!



Jag kan även berätta att jag nu har skaffat mig en annan blogg. Vad den heter är än så länge hemligt. Tog mig ungefär tre hela dygn att hitta en namn, då princip alla ord i hela världen redan är tagna. Har inte riktigt bestämt mig om flytt eller inte. Men när jag har fixat till designen, så blir det nog av ändå.
Självklart kommer jag inte skriva ut namnet på den här bloggen. Utan jag kommer dela länken på facebook, och dom läsare som inte är vän med mig där, kan gärna skicka ett mail så får ni den nya adressen.

Detta kommer nog ta några veckor, och vem vet, jag kanske har ångrat mig igen efter det.



Hare fint!

Måndag

Hej!

Måndag idag. Skönt att vara ledig efter en fullspäckad helg. I fredags efter jobbet träffades jag Vera och Jennie hemma hos Josse var lite filmmys och surr. Inte ofta man träffar dessa tjejer på en och samma kväll, så det var jättekul. Jennie dra ihop er inflyttningsfest snart nu då!

I lördags blev jag och Anna bjuden på lunch hemma hos Emma. Pizza, och den var supergod. Så nästa gång är det min eller Annas tur att bju tillbaka. Efter lunchen åkte jag hem och pluggade lite innan jag gick ner till Vickan och blev bjuden på smörgårdstårta. Efter det blev det utgång och jag tror jag aldrig har skrattat så mkt på väldigt länge. Kvällen slutade på ett minst sagt ovnaligt sätt, men det är en annan histroria.

Söndagen bestod av plugg på skolan, sen jobb fram till sju. Runt tio kastade jag ifrån mig alla böcker som fanns i min närhet och drog igång lite söndagsmys ist.

Nu sittter jag här och skriver ner lite stödord till onsdagens redovisning. Det här med att plugga är ju heltidsjobb det. Perfrekt pluggväder idag dock. Vid två ska jag möta upp resten av min grupp hos Amanda. Då kan det gärna få ha slutat regna.

Nä, nu ska jag fortsätta.


Hörs!




Jag ska försöka plugga sönder på dagarna, så jag får tid till annat på helger och kvällar. Jag är sugen på att åka ner till myre och kolla in Nordljus nya butik. Någon som vill hänga på?


Lördag

Dom har slagit på värmen i huset. Total lycka!!

Spotalike

Nu blev jag på sådär jättedåligt humör igen. Stör mig på typ allt.

Kåren är efterbliven. "Ingenting vi kan stå för..."

Mest stör jag mig på folk som gillar samma personers statusar och bilder exakt varje gång. Det är så sjukt genomskinligt. Är det bara en person som har gillat tex en status, så vet man direkt vem det är utan att ens behöva kolla. Jämt!! Snälla ge upp. Det är bara pinsamt.



Anyhoooooooooooooo. Om två timmar börjar jag jobba och jobbar till åtta.  Efter det blir det filmmys ♥


Bjuder på världens bästa låt så länge. Gillar egentligen inte den här typen av låtar. Men den här bra. Enjoy!


Ed Sheeran – The A Team







Sen måste jag passa på att tipsa om en sida jag hittade på Annas facebook.

http://www.spotalike.com/

Sök på en låt du gillar, sen hittar den här sidan en lista med liknade låter. Assmart ju! In och kika!

Reklammusik

Jag älskar reklammusik.

Här har ni några favoriter.


 

Torsdag

Hej!

Nu fick jag lite tid över. För jag orkar inte plugga och läsa mer idag. Nej, ikväll ska jag vila. Har precis kommit hem från en fika med Malin och Anna, mys det.

Nu ska jag ta en ducsh och sen ska jag bara slappa i soffan! Imorgon ska jag till skolan igen, då blir plugg med några från klassen. Sen är det helg, den kommer dock bestå av både plugg och jobb. Och så kommer det nog se ut tre år fram över. HIGH FIVE!


Hörs, heej!

Embrace life

Jag måste göra som Emma och visa en reklam som vi fick se på en av våra föreläsningar. Jag tycker den är så otroligt bra, jag blir nästan tårögd, även fast jag nu har sett den 4-5 ggr.

Titta!


NY MUSIK!

EY!

NY AWESOME LISTA!!!!!


Ambitions 11/12

Tisdag

Godmorgon!

Idag ska jag jobba, känns riktigt bra faktiskt. Och jag börjar inte förrän tre, så då hinner jag måla och plugga innan dess. Imorgon är det föreläsning igen och på kvällen ska jag träna med Jennie. Torsdag blir det städdag och på kvällen ska jag träffa Malin, Emma och Anna för en fika. På fredag blir det jobb igen.

Tänkte bara berätta det, eftersom det finns risk för dålig uppdatering denna vecka.
Så, seeee you!

Måndag

Hej!

Jag kan aldrig bestämma mig. Jag vill byta blogg och byta namn. Men jag vet inte vilken bloggsida jag ska välja. Dessutom är ju i princip alla namn tagna nu. Helst vill jag flytta med mina gamla inlägg också, men det går ju typ ingentans. Funderar på tumblr, men där man nästan inte göra någonting med designen själv.

Får helt enkelt leva kvar på den här bloggen ett tag till.


Nu blir det lite plugg innan jag åker hem till far min.


Hejdå!

Irriterad.

HAHHAHA men vilken jävulsk ärthjärna.


Jag vet mkt väl vem Tiesto är. Jag gillar inte hans musik, så jag tror inte det var riktigt därför jag valde namnet. Hade jag velat få många läsare hade jag förmodligen valt en något mer känd människa.  Ingen jag känner vet vem han är.

Tiesto betyder kruka på spanska och anledningen till att jag har det som bloggnamn är att det finns en liten personlig historia bakom den översättningen.

Och ja, jag ska byta adress. Mestadels för att jag inte vill ha kommentarer från efterblivna människor, som du.
Att jag ens förklarar mig. Herregud, hatar anonyma töntar.

Vad fan heter din blogg liksom?
Hejjagharingetliv.blogg.se förmodligen.





Oj, inte rätt dag att kommentera min blogg idag känner jag. Är på nå så dåligt humör.

Film-tema ikväll!


?



Jag har inte klippt mig än. Men jag börjar mentalt förbereda mig för att kanske göra det.
Vad tycks?

14.20

I lördags hade personalen på kåren lämnat ut min jacka till fel människa. Min skinnjacka som kostade över 2000 kr och i den låg dessutom hela min nyckelknippa. Nycklar till lägenheten, bilen, cykeln, pappa hus mm.
KUL!
Dessutom fick jag ringa till vår föreningsjous som fick komma och öppna åt mig mitt i natten.
Jag var lagomt förbannad. Började till och med grina när jag stod där och letade som en tok efter jackan.
Kvällen blev helt mongo och när dessutom han som skulle komma och öppna åt mig var otrevlig brast det för mig.


Men nu har jag varit på Birsta med Lovisa och köpt en nya jacka. Skulle inte förvåna om dom ringer vilken dag som helst nu och säger att dom har hittat min jacka, bara för att.

Idag ska jag hem till pappa och käka, och ikväll blir det nog kanske kåren igen.

Och vet ni vad, imorgon ska jag jobba.

Onsdag

Öpppe med töppen idag, som vi Söndsvallsbor säger. Ska åka till skolan snart.



Jag mår bra och min tumme mår bättre!

Tisdag

Hejsan!

Tiadag idag. Och det här skulle ha blivit en pluggdag. Klockan är snart tre och det känns inte som att jag har gjort ett skit. Jag vet inte hur man pluggar. Jag läser och läser, men ingenting fastnar. Kommer på mig själv att jag läser samma stycka flera gånger men att tankarna är någon annastans.

Snart ska vi åka till Allsta och vara barnvakt. Ta en paus från det här, får göra ett nytt försök när jag kommer hem.

Och jobbat har jag inte gjort. Tror inte jag klarar mig på 2700 i månaden. Men nollningen är ju fortfarande i full gång, så det blir nog mer tid till jobb nästa vecka.


Imorgon är det föreläsning igen. 10.15, men jag ska vara på skolan 8.30 för att plugga lite innan. Tentan är om tre veckor.





Och oj, vad jag önskar att jag hade kommit och städat.

Måndag

Hej, dålig uppdatering nu. Skärpning!

Kommer inte riktigt ihåg vad jag har gjort dom senaste dagarna, så det kan bli lite svårt för mig att återberätta för er. Nollning är iaf i full gång och jag har verkligen haft sjukt kul. Indian, hippie och på torsdag är det Star Wars-tema. Och på lördag har vi vår stösta sittning med film-tema.
Jag har intagit en hel del alkohol den senate veckan. Och dagarna är proppfulla med aktiviteter.

Imorgon är jag dock ledig, så då blir det plugg.


Klippt av mig håret har jag också gjort. Snart kanske jag vågar ta steget till september-frillan.



Det blir nog mer uppdatering imorgon. Nu är jag trött och vill sova.

Godnatt!

Satan

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag skar precis av mig halva tummen och nageln med osthyveln. Det gör så jävla ont och fan vad det blöder. Jag börjar snart grina. Typisk. Det tar tusen år att skriva med en hand. Dessutom måste jag vara i perfekt skick idag. Vi ska tävla om J-huset, orkar inte förklara just nu med en hand.

Får även bertätta om gårdagen nån annan gång. Nu ska jag lägga mig i sängen och skrika in i kudden av smärta!!
RSS 2.0