Glad Valborg!

Måndag

Godmorgon godmorgon!
 
Har glömt att säga det, men jag har kommit in på tre sommarkurser och är reserv 7 på en. Resten är jag typ reserv 100 eller något. Men jag kom in på både en projektledning och en webbdesignkurs. Både är på 50 % och frågan är om jag kommer palla att läsa både två. Jag måste även kolla med skolan så ingen av kurserna är "för lika" någon av kurserna vi läser, för då räknas dom tydligen inte. 
 
Nu ska jag upp och äta frukost och den flytta på bilen. Dom ska tydligen sopa här på parkeringen idag. 
Sen kommer en liten hund och är med mig. Resten av dagen blir det plugg.
 
 
Hejsvejs!

Söndag

Då var söndagen förbi också. Jag har spenderat mestadels av dagen hos pappa där jag har lekt med Alma. Med undantag från några timmar mitt på dagen när jag, Louise och Jennifer var och storhandlade på Ica Maxi. Tanken var att jag skulle köpa mig en Fm-sändare till bilen, men dom verkar inte ha tillverkat sådana för iPhone 5 än. 
 
Imorgon blir det plugg på egen hand, för att sedan träffa gruppen på tisdag. Imorgon ska jag även vara hundvakt en stund. Åt lille Ragnar. Längtar redan! Han är så sjukt lik Selma. Så om ni vill med på promenad, hojta till!
 

Lördag

Min lördag börjar med att slå på tvåan och kolla på Morgonpasset. Eller först blev jag väckt av Alma som ringde och lämnade ett meddelande. Hon frågade om jag ville gå på bio. Jag önskar jag kunde spela in det så ni fick lyssna på världens sötaste tjej. 
 
Men tyvärr blir det ingen bio för mig idag, jag ska ju jobba. Idag känns det som att det kan vara kaos på jobbet. Men det är då tiden går som snabbast. Sen ikväll vet jag inte vad det blir. Funderade ett tag på att gå ut. Men sen kom jag på att det är Valborg på tisdag, så kan kanske väntar tills dess. 
 
Annars måste man väl kanske börja läsa den andra boken i kursen, på måndag blir det nämligen tentaskrivning. Vilket känns sjukt jobbigt just nu. 
 
 
 

Då var det fredag igen.

Godmorgon.
 
Tiotimmars sömn var verkligen behövligt. Efter två dygn i skolan var nog hela klassen helt slut. Jag trodde aldrig vi skulle stanna så länge som vi gjorde. Men tiden gick jättesnabbt och jag hamade i en jättebra grupp. Vårt team kom tvåa och "slapp" pitcha för Prins Daniel, Filippa K, Spotify och Nobis. Men det där gjorde ju Daniela och Louise jättebra. 
 
 
Idag delas nästa tenta ut. Men några i gruppen har "ledigt" idag och ska börja på måndag istället. Jag ska träffa praktik-Anna idag och prata lite om Våryran, sen börjar jag jobba kl 15.00. Imorgon blir det också jobb. 
 
 
Tyvärr missade jag Emmas homeparty. Alla la upp så fina bilder och hon har fått in så fina grejer. Säg till om någon av er vill hänga med nästa gång. Eller håll utkik på http://pastellkoket.se
 
Här har jag snott lite av bilder jag såg från kvällen.
 

Helt slut

Idag är lag helt slut, kommer slockna vilken minut som helst. Hörs imorgon!

Tisdag

Jaha, så var den här dagen nästan slut också. Har precis kommit hem från jobbet, så nu blir det soffan resten av kvällen. Måsta ladda inför imorgon. 
 
Och imorgon blir det nog ingen upppdatering här. Förmodligen inte på torsdag heller. För då blir det också skola nästan hela dagen. Sen på kvällen ska vi hem till Emma och kolla in hennes nya köksprylar. Kolla in pastellkoket på Instagram vettja!
 
På fredag antar jag att gruppen ska sätta igång med nästa tenta. Och vid ett ska jag träffa Anna, min handledare och planera inför Våryran. KUL! Den här killen kommer ju ;)
 

Semester!

Idag får man nog passa på at chilla. Imorgon kommer nämligen bli en långdag. Vi ska vara på skolan vid åtta och kommer förmodligen vara där halva natten. Och jag vet inte om jag är speciellt peppad längre. Vi får väl se vad som kommer hända. Allt jag vet är att jag längtar efter helgen. 
 
Men nu till det jag inte kunde berätta förut. Vi ska åka utomlands!!!! Jag, Amanda, Daniela, Jennifer och Emilia åker till Turkiet en vecka i juni. All inclusive och direkt från Sundsvall. Det ska bli så sjukt skönt. Vi ska bara vara i en hel vecka. Hotellet ligger 75 meter från stranden. LÄNGTAR ihjäl mig!
 
 
Detta är utsikten från hotellet. Sweet lord!

En kväll i Nacksta

Can´t hold us!

Nu bär det av till Nacksta för grillning med klassen.
 
På vägen dit poppar jag: Macklemore & Ryan Lewis – Can't Hold Us - feat. Ray Dalton och Daft Punk – Get Lucky - Radio Edit.
 
Just de!

Måååndag!

Yeeey! Sov till nio idag. Skönt! Men då känns det genast som att jag har sovit bort massa viktig tid. Men det har jag inte. För idag har jag inte speciellt mycket planerat. Samtidigt som det känns som att jag måste göra massa grejer idag. Innan onsdag liksom, när nästa tenta delas ut. Kokobello, I know!
 
Det jag har planerat idag är iallafall träning, skriva ut tentan, se klart Bitchkram, laga mat och eventuellt en promenad sen. Inte allt för joggig dag allstå. Frågan är om jag ska lämna in tentan idag eller imorgon. 
Jag skulle också behöva se över min cykel. Kanske ska passa på att cykla bort till cykelnisse och fylla på med luft. 
 
Jaja, då vet ni vad jag ska göra idag. 
Tror jag börjar med filmen.
 
 

En till

LÖÖÖVLEY!

Indigo

Hela stan är vårt dansgolv.

Idag är det fredag och som nästan alla fredagar så känns det toppen. 
 
Tentan är så gott som klar, bara lite finlir kvar. Jag ska snart ner på stan där pappa ska bjuda mig på lunch. Efter lunchen tänkte jag brumma hem mot Lillhällom för att hämta och lämna lite stuff. Kanske tar mig en liten break i solen på altan också. På vägen hem ska jag handla, så jag har gooodfrukost i helgen. Och ikväll blir det chill med en del mer spännande inslag. Men det berättar jag mer om någon annan dag.
 
 
 
WOOOOHOOO, FREDAG HÖRRRNIII!!

Fredag!

Finns det nå skönare än att ta igen sig efter en springtur sittandes på en sten vid ån med vinden som fläktar alldeles lagomt?

Nej jag tror inte det.

Yes!

30-timmarsjakten

 
På onsdag startar 30-timmarsjakten. Vi vet fortfarande inte riktigt vad vi ska göra än. Men vi kommer bli uppdelade i grupper och kommer under två hela dagar arbeta med någon slags case.
 
"30-timmarsjakten är en premiär och en stoprsatsning för oss och även fär MIUN Innovation som vi samarbetar med. Det är ett led i vår satsning av att profilera entreprenörskap tydligare inom Inofrmations- och PR-programmet."
 
Dom som vinner kommer få pitcha för människorna på bilden ovan. Spännade!
Samtidigt som jag tycker att det ska bli sjukt kul, så tror jag det spelar stor roll vilken grupp man hamnar i.
Jag väntar i alla fall med spänning inför onsdag då vi får veta hur grupperna ska se ut och uppdarget börjar. 

Julklappen från jobbet kom sent, men ändå på precis rätt dag!

Torsdag

 
 
Godmorgon! Idag är det torsdag och vi har föreläsning 10.15. 
Idag ska det tydligen regna också, det är bra! I alla fall om det är lite uppehåll när jag ska gå till skolan. Eller ska jag kanske ta fram cyklen idag?
 
För ett tag sen skrev jag att jag skulle vårståda. Hann dock inte göra det, så jag tror det får bli idag istället. Hallen är proppfull av tjocka jackor och halsdukar, som jag bara vill ha bort. 
 
Vi hörs sen!

"Kom igen nu tjockis" tänker jag och springer lite till.

Onsdag

Nu börjar det bli löjligt. Vakande utvilad vid sju idag. Och då fick jag faktiskt och la mig efter elva. Kanske är det för att det är så ovanligt ljust i lägenheten. Kan det inte bara bli löning NU? Det är så mycket jag måste köpa. 
Först och främst ska jag köpa en sån där ögonlapp man kan sova med, undra bara hur bekvämt det är. Sen måste jag ha nya byxor, helst typ tre par. OCH MYCKET MER.
 
Idag blir det plugg. Hemtenta woooop, woooop!
 
 
 

Coola brudar!

Bäst just nu!

 
Bastille – Pompeii
Håkan Hellström – Valborg
Empire Of The Sun – Alive
Vampire Weekend – Diane Young

Solig dag idag.

Tisdag

Godmorgon!
 
Det är på något sätt skönt att vakna med träningsvärk, då vet man att man har gjort något nytta. 
Förstår inte riktigt hur jag lyckades träna igår, jag bröt ju typ ryggen i söndags. Så idag blir det vila. 
På kvällen blir det häng hemma hos Therese tillsammans med Elin och Emma. 
 
 
Idag blir det skola all day long. 
Hörs!
 
 

En röd tråd.

Vi hade visst ingen föreläsning på onsdag. Det var tydligen tisdag och torsdag den här veckan. 
 
Det är så skönt när man kommer in i ett flow i skrivandet, när man känner att man har hittat en röd tråd att spinna vidare på. Då är det kul. Tills man inser att den där tråden inte var så jävla röd ändå. 
 
Jaja, jag tänker fira idag ändå. Istället för att fira flowet, tänker jag kan fira att värmen och våren äntligen verkar ha kommit. Det ska jag fira genom att gå ner med mina vinterjackor/skor till förrådet. Vilken fest hörrni!!
 

Mina bästisar!

Måndag

Ja då var det dags att göra ett ryck med hemtentan igen. Tog en paus i helgen och nu blir är det bara att köra så jag blir klar till på fredag. Men nu känns det inge kul längre. Vet inte vad jag ska skriva, så nu känns det bara jobbigt. Hoppas man blir lite klokare av föreläsningarna imorgon och på onsdag. 
 
Ikväll ska vi hem till Therese och hänga. Annars har jag inget planerat den här veckan. Och det är så skönt, för då kan man fylla på med vad man vill. HIHIHIHIHIHIHIIIIII Hejdå!
 
 
 
 

Söndag som en söndag ska vara

11.49

Det går framåt med tentan och jag tycker faktiskt ämnet vi skriver om just nu är ganska intressant. Jag har kommit en bit på vägen, men det är alltid svårt att hålla sig kärnfull på bara en sida per fråga, när man skulle vilja skriva mycket mer. 
Fråga mig imorgon igen och jag kommer inte tycka att det är lika kul.
 
Och som vanligt är det någon i det här huset som ska renovera. Det enda som hörs är den där jävla borren!!!!!!!!! 
 
För ett tag sen blir jag bokad för jobb ikväll. 16-20 även denna fredagkväll. Direkt efter jobbet styr jag mot Däni där det blir freeedagsmyyss!
 
Vi hörs!
 

Freeeedaag!

Godmorgon!
 
Idag ska jag göra ett ryck med hemtentan. Kan väl inte påstå att jag kom speciellt långt igår. Men det är verkligen ingen stress med den. Skulle bara bara skönt att ha den klar före deadline, så man kan känna sig helt ledig nästa helg. 
 
Igår åkte jag och pappa till Birsta. Jag blev ett par nya joggingdojor rikare. Bild får ni se sen. Jag hade velat testa dom idag, men jag tror inte det blir någon träning alls för mig idag, då jag har skavsår över hela högerfoten. 
 
I helgen verkar jag inte ha mycket planerat förutom jobb imorgon. 
Nu ska jag läsa tidningen och ta en långfrukost innan det är dags att börja. 
 
Hejsvejs!

Snart är det dag för Vårruset!

Torsdag

Hej! Ligger just nu och drar mig i sängen för att slippa kliva upp och börja med tentan. Vet liksom aldrig vart eller hur jag ska börja. 
Och igårkväll fick jag en dip. Tanken som inte ville lämna min skalle var: Jag är inte bra på någonting!

Vissa i klassen är bra på att skriva, andra är bra på att uttrycka sig i ord. Några är bra på grafisk design och andra kan fota. Jag kan fan ingenting. Och jag vet fortfarande inte vad jag vill jobba med. Jag vet ingenting. Om någonting. 
 
 
Sådär ja. En sån dag idag alltså.
 
 

15.21

Tentan var inte alls lika hemskt som den borde vara när man får två veckor på sig. Och vet ni vad. Jag ska därför inte börja med den förrän imorgon. Ovanligt mig va? 
 
Men jag skulle ju försöka chilla lite mer nu resten av terminen. Så idag börjar jag med att laga en god middag. Emma gjorde att jag blev sjukt sugen på wok, men jag hade tagit fram köttfärs. Så det blir wok i helgen och tortillatårta idag. Sen vill jag åka på utflykt och köpa glass och ikväll ska jag kolla på finalen av Sveriges Mästerkock. Bra dag skulle man kunna säga. 
 
Idag fick även jag hem deklarationen. Jag som hoppasdes att få en slant tillbaka, får istället betala 400 kr. Men tur att det inte var mer än det ändå. 
 
Vi hörs!

En onsdag morgon i april.

 
Godmorgon!
 
Här ligger jag och chillar. Hemtentan är fortfarande inte utskickad, så det gäller väl att passa på att ta det lungt så länge. 
Idag är det föreläsning mellan 10.15-12-00. Sen ska jag och Emma ta en promenad i finvädret. Annars har jag inte mycket planerat dem här veckan. Men jag antar att hemtentan kommer ta sin lilla tid. Men som vanligt ska jag försöka hålla det till bara dagtid för att sedan kunna vara ledig på kvällarna. 
 
Den här veckan har jag gjort ett träningsschema. Löjligt? Kanske. Men det fungerar. Det blir lättare att planera och även lättare att faktiskt träna. Idag är min vilodag, men det blir en promenad istället. På helgerna planerar jag aldrig träning. Då får det bli som det blir. 
 
Nu blir det frukost!

Söråkers folketshus

Tisdag

Igår somnade jag innan Nugammalt var slut. Typsikt. Och idag vaknade jag utvilad strax innan åtta. Hade tänkt att springa innan dagens föreläsning, men det får nog bli efter istället. 
 
Idag börjar alltså kursen PR- och branchanalys. Blir en mjukstart med film och sådär. Imorgon delas hemtentan ut. Och jag tror vi har till runt den 22:a på oss att göra klart det. Jag har aldrig gjort en hemtenta där man får sådär mycket tid på sig. Det kan bara betyda att det kommer vara långa och ha kluriga frågor. 
 
 
Nu blir det frukost och sen drar jag till skolan. Längtar tills jag kan ta fram cyklen!

Sms?

Ibland händer det att jag får ett smsljud och att telefonen vibrerar, men jag får inget sms. Så är det någon som har smsat, men inte fått nåt svar, så beror det på detta.

Måndag

Efter tio veckors praktik känns det väldigt konstigt att vara ledig på en måndag. Men det gäller väl att passa på att njuta, för på onsdag delas hemtentan ut. 
 
Idag har jag varit på en lunchpass, sen åkte jag och hämtade upp farfar, så bytte vi däck på min del. Så nu är det gjort i alla fall. Jag kanske ska få byta bil med farfar, det skulle faktiskt vara skönt. 
 
Nu har jag precis kommit hem, så jag inte riktigt vad jag ska syssla med. Kanske ska ta och fixa några matlådor.
 
Jäjäää, det var allt för tillfället. Hejdå!
 

Lördag

From Finner

Efter skolan idag gick vi hem till Daniela och gjorde pannkakor till lunch. Mums!
 
 
Nu är jag hemma igen och ska snart åka och träna. 
Imorgon ska jag träffa Bergssåkers tjejerna för en lunch på stan, och sedan blir det jobb mellan 16-20.
Och på lördag är det tydligen fest hemma hos Malin på andra sidan gatan. Fast jag är inte direkt sugen på fest, men jag går nog dit med resten av klassen en stund i alla fall. 
 
 
Det var allt för nu. Mu!

Snart är det dags för kosläpp hörrni!

Torsdag

Jag trodde att jag skulle somna som en stock igår kväll, eftersom jag inte sov speciellt bra natten innan. Men inte då. Sen vaknade jag dessutom innan sju i morse, 40 min innan klockan skulle ringa. Kooonstigt. 
 
Idag blir det skola igen, men idag blir det bara till att sitta och lyssna på resten av klassen. Skönt att man har det gjort redan. Och tänk att det är fredag imorgon igen. I helgen har jag inget planerat, men jar har noll pengar, så det blir nog lugnt. 
 
I natt drömde jag till och med att jag köpte en ny säng. Jag tycker det säger ganska mycket.
 
Nu ska jag se ett avsnitt av Girls innan jag kliver upp. Tjoohejs!

Tisdag

Jag lyckades byta till mig så jag fick redovisa imorgon istället för på torsdag. Skönt! Då ska jag njuta av ledigheten ännu mer fram till tisdag, när föreläsningarna till kursen börjar.Jag har fått hem alla böcker och jag tror jag har alla artiklar, så nu är det bara att köra igång. Sista rycket innan sommarlov kan man säga. 
 
Kan väl inte påstå att jag är spciellt peppad för att börja läsa igen, men samtidigt så gruvar jag mig direkt inte för skolan heller. Så går nog ganska snabbt att komma in i pluggandet igen. Synd bara att vi verkar ska bli uppdelade i grupper. Alltså får man inte jobba med dom man vill. 
 
Jaja, om en timme ska jag fara bort mot friskis. Sen blir det häng med brudarna!
 
 
 
 
Jag har i alla fall haft en bra påsk, blandad med ledighet och jobb. Och jättefint väder!
RSS 2.0