Påskdagen

 
 
 
Bild från Stadhuset igår. Jag hade jättekul måste jag säga.
 
Idag har jag varit på promenad med Emma och sedan tog jag bussen hem till pappa och var där en stund. 
Nu ligger jag och kollar på Djungel George. Filmen som jag så många gånger har sett. Men nu var det några år sedan. 
 
Ikväll blir det lugnt. Tänkte försöka skriva färdigt praktikrapporten och bara chilla. Imorgon ska jag föröska sätta ihop en power point. Sen blev jag precis bokad på jobb, 14-19. 
 
Hörs, hej!
 
 

Rast

Det blev ingen lunch. Har rast nu, så det fick bara bli en banan. Ska hem till pappa direkt efter jobbet och käka middag.

Sen får jag se vad det blir ikväll. Utgång eller inte. Men det blir nog kanske bara lördag. Verkar inte bli nå mer jobb I helgen heller. Kanske måndag eller tisdag isf.

Nu måste jag gå ner igen!

Långfredag

Tjoo!
 
Igår fick jag besök av Victor och Jonas en sväng. Det var inte igår skulle man kunna säga. Nu ligger jag i sängen och drar mig, kollar på lite avsnitt av Girls och New girl innan det är dags att göra frukost.
Funderar på om jag måste ha matlåda om jag jobbar 11-16, men det måste jag nog. Kanske.
 
Jaja, vi hörs sen!

Skärtorsdag

Sista dagen på praktiken idag. Det har varit skitkul och det känns väldigt tråkigt att det är över. Men samtidigt ska det bli kul att börja med skolan igen. Sen får vi väl se hur länge jag känner så. Men det är ju snart sommarlov också! Praktiken avslutades med en påskparad längs Storgatan och här har ni en bild på det. Det är min handledare som är påsktuppen. 
 
 
Ikväll skulle jag ha varit barnvakt åt Alma. Men hon ville hellre följa med mamma och pappa på restaurang, så jag är hemma igen. Håller på att fixa några matlådor inför helgen. Blir jobb imorgon i alla fall. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. En tripp till stugan, utgång och storstädning, är väl vad jag kan tänka mig. 
 
Jag har i stort sett skrivit klart praktikrapporten och nu är det bara en power point som saknas. Så den lär jag väl också pilla med i helgen. För på onsdag och torsdag nästa vecka blir det praktikpresentationer. 
 
Det var allt för nu. Hejdå!

Onsdag

Idag har jag jobbat hemifrån halva dagen, men nu ska jag snart gå ner. Har gjort färdigt några dokument, så vi kan ha en liten överlämning nu på eftermiddagen. Imorgon blir det påskparad och lite andra roliga saker. 
 
Har hunnit med en springtur nu på förmiddagen också. Ska försöka springa varannan dag nu, och ibland får det bli en kortis på typ 5 km, tänker att det är bättre än inget. 
 

Tisdag

Idag blev det en ovanligt lång dag för mig, 8-16.30. Men det gör som vanligt inget, det är inte ens jobbigt att kliva upp tidigt. Hela eftermiddagen har vi varit på utbildningen på Metropol, men jag vet inte om jag kan säga att det var speciellt givande. 
 
Nu är jag hemkommen och nyäten och blir snabbt upplockad för att åka till Emma på Alnö. Hon har ju varit i Thailand i två veckor hon. 
 
Nu är det bara två dagar kvar att praktiken, men det är skönt att det inte är ett slutligt hejdå på torsdag. Jag ska ju få komma in och jobba på våryran. Men jag känner mig inte speciellt peppad på skola just nu. Jag har börja trivas med att inte ha något jag måste läsa varenda eviga kväll. Men, det ska ju såklart bli kul också. Tror det här kan bli en jättebra vår faktiskt. 
 
Nu, nu ska jag snart gå ner. Vi hörs!

Helgen

Jag gillar brillor!

Snart påsk!

Torsdag

Nu har jag klippt och färgat håret hos Elin. Skööönt! Hon passade på att göra en väldigt enkel och snygg uppsättning också. Sen har mina nya brillor kommit idag. 
 

The body shop

 
 
Bra köp av mig! Från 375 kr till 79 kr. 

Just det..

Sökte några sommarkurser, sen insåg jag att det nog kommer vara lite svårt att komma in ändå. Crap.

Tisdag

Jess hade inga modeller till deras stylning sen. Så nu snart på lunchen ska jag kliva upp på scen med mina fruktansvärda utväxt och agera hårmodell. I eftermiddag blir det förmodligen sminkning, nu när jag fått en finnexplotion i ansiktet. Perfekt. Men då kanske man är snygg till ikväll!
 
Hörs!

Måndag

Vaknade före klockan ringde imorse, dvs vid typ tio i sju. Kanske var därför jag totaldäckade i sängen i en timme nyss. Vaknade i bra tid till top model. Nu får vi se hur det går att somna ikväll.

Imorgon blir nog en lång dag, som avslutas med mode och designveckan på kvällen.

Vi hörs!

Söndag

9 km på drygt en timme är helt okej ändå, såhär efter en förkylning. Satsade på att spinga en mil, men jag klarade inte av smärtan i fötterna. Får alltid skvarsår på insidan fötterna av mina skor, även fast dom har några år på nacken. Just därför kanske det är dags för ett par nya. 
 
          
 
 
Idag blev det jobb mellan 5-10. Sen for jag hem och sov en stund. Nu ska jag ta en dusch, för att sedan åka till pappa på middag. Imorgon börjar jag 08.00, då blir det fix och trix inför Design och modeveckan. 
 
 
Vi hörs!

Ännu en bra lördag!

Gött!

Jag och min snygga handledare!

En fredag år tvåtusentretton

God morgon! Är det inte skönt när man vaknar av sig själv vid sjutiden och dessutom är utvilad? 
 
Sen jag blev förkyld har jag kommit in i en rytm där jag somnar vid tio och vaknar vid sju. Ganska skönt måste jag säga. Idag är det fredag och idag ska vi sätta igång och planera våryran, tyvärr är inte jag kvar då. Men jag skulle få komma in och foto om jag ville. 
 
I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vill helst jobba, men det verkar vara en sällsynt råvara nuförtiden. Men det ska ju vara bra väder, så det skulle vara skönt att vara ute eller åka på utflykt, nu när jag är frisk.
 
Hörs, hej!
 
 
 

#photoshop #praktik

Onsdag

Igår när jag kom hem hade jag tänkt att se på Gilrs som börjar 22.15. Men det gick inte, jag somnade nog vid 22. Så idag vaknade jag strax efter sju. Hade varit perfekt med en morgonpromenad idag. Men jag får nog vänta tills att jag är helt frisk. Kan det inte bara bli varmare snart?
 
Idag ska vi bort på Metropol tror jag. Tänk att halva den här veckan också snart har gått. Efter den här veckan är det bara två veckor kvar att praktiken. Praktiken kommer sluta med ett påskfirande. Anna ska vara utklädd till påsktupp och jag ska foto. Sen börjar skolan veckan därpå. Hade ju kännt bättre med typ sommarlov. 

Tisdag

Febern är borta och istället kom hostan. Den är värst på nätterna och efter att jag har varit ute. Då gör det så fruktansvärt on i bröstet och halsen när jag hostar. 
 
Just nu är jag i Allsta, men Anna kommer nog snart. Då ska jag hem och kolla på Girls. I helgen hoppas jag på jobb igen, men det verkar dåligt med det. 
 
Vi hade i alla fall det jättemysigt i Stockholm. Jag har alltid så himla kul med dessa tjejer! Det blev inte jättemycket shopping, men några påsar fick jag med mig hem. Som vanligt hade jag jättehöga förväntingar på Topshop, men blev som vanligt besviken. Den butikem verkar bara bli sämre och sämre. 
 
 
Klänning från Mago och linne från Zara. 

Sjuk igen

Trodde jag skulle vara helt frisk idag. Då kom bakslaget, dödssjuk igen. Tror jag har feber. Därför återkommer jag när jag mår bättre.

Helg!

 
Nu är inte utväxten något att leka med. Måste fixas snarat.
 
Mycket mer snarast (?) kommer några tjejer hit och vi ska sen på kalas på andra sidan gatan. Amanda har nämligen nyss fyllt år. Blir nog hemgång tidigt för tåget till Stockholm går halv nio imorgon. TJOOOOHOOOO!!
 
 

16.33

 
Hejsan! Jag anlände precis till Allsta. Tog med mig datorn gjorde jag idag också, tänkte passa på att skriva lite i praktikdagboken. 
Och titt vad underbart det är att solen fortfarande skiner och klockan är halv fem.
 
Idag var jag med på min livs första presskonferens. Det var Diös och Clas Ohlson som stod i centrum. Classes ska ju som sagt flytta in i gallerian, och med det innebär också ombyggnad och förflyttning av butiker, och kanske en del nya butiker. Till exempel ska det snart öppna en liten presentbutik i Face gamla lokal. 
 
Idag började jag åtta, likaså imorgon. Och på något sätt tycker jag att det är skönt. Speciellt nu när den är jätteljust den tiden på morgonen. 
 
Idag blev jag bjuden på lunch och det ska jag tydligen bli imorgon också. Sweet. Och sen var det fredag igen. 
 
 
Vi hörs!

Onsdag

Hej! Nu ska jag snart gå ner på stan, dagen börjar med ett husmöte på Mat & prat. Idag blev det klart att Clas Ohlson ska öppna i gallerian. Jag tror det är början på nåt jättebra! ;)

Förkylningen hänger kvar, men den ska nog vara borta till helgen! För då åker vi till Stockholm!! Woooop woooop!

Städat

Stockholm

 
 
 
 
 
 
 

 

Sjuk

Idag är jag hemma och är sjuk. Jag gillar inte riktigt den tanken. Det är inte ofta jag sjukanmäler mig, jag jobbade till och med med feber några timmar i somras. Jag får liksom för mig att folk inte tror på en när man säger att man är förkyld. Hänger väl med sen skoltiden, då alla var förkyld jämt. 
 
Det sämta med att vara sjuk är att det blir så långtråkigt. Skulle behöva städa, får väl se om jag orkar. Annars får jag försöka ta hem massa serier. Vad kan man annars hitta på?
 
 
 

Moooondaaaaay

Jag har dödsont i halsen. Jag som var jättesugen på att träna idag. Vi får väl se om förkylningen har brytit ut helt imorgon. Den får ju hur som helst försvinna innan helgen, annars blir jag less. 
 
 
Ikväll hade jag tänkt baka kärleksmums. Får se om jag hinner, skulle behöva göra några matlådor också. 
Bla bla bla, har inget att komma med idag heller. 
 
Hejdå!

Söndag

Jag har inte haft mycket att komma med dom senaste dagarna. Och inte är det bättre idag heller. 
Jag har jobbat idag och i fredags. Och jag tyckte till och med att det var kul, det var länge sedan jag kände så. Vad skönt det känns!
 
Nä, nu har jag inget mer att säga för tillfället.
Hörs imorgon!
 
 

Cirkus!

21.12

 
Gammal bild. Men jag blir sugen på att fixa håret och skaffa lugg när jag ser den. Eller ja, iallafall fixa utväxten. Nästa löning kanske. 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Det blev en lång dag igår, men det kändes inte så. Kvällen tror jag blev ganska lyckad. Det var mycket folk första timmen, sen dog det ut lite. Tur att Emma kom och hjälpte till under kvällen, så jag kunde springa och fixa lite, dessutom hann jag med att fota. Bilderna får ni se en annan dag. Kanske dom också kommer upp på In:s facebooksida och i Diös personaltidning. 
 
Eftersom det blev en långdag igår, fick jag ledigt idag. Men då blev jag istället bokad för jobb idag. 10-18. Och 11-15 på söndag. Äntligen!
 
Nu ska jag snart åka! Vi hörs kväll!

Inte fy skam!

RSS 2.0