Jag har väl dom bästa vännerna!

Lördag

Idag är det lördag och jag har inte planerat speciellt mycket. Vill inte gå ut i det här vädret och halsen gör fortfarande ont. 
 
Ikväll blir det tacos med tjejerna hemma hos Malin. Och imorgon blir det plugg med Emma. 
 
Sen är det nyår. Vad fort det går.
 
 
Så mycket hade jag att komma med idag. Hejdå

Fredag

Jahapp. När man äntligen har tid och verkligen lust att träna, då går man och blir sjuk. Vaknade med världens halsont i natt. Jag hoppas att det är en förkylning som liknar mina vanliga förkylningar, dvs börjar med halsont i någon dag, för att sedan gå över till täppt näsa och sen ta slut. 
 
Idag är ju första gången på länge det ska vara soligt också. Undrar om man vågar sig ut på en promenad i kylan istället, trots halsont?

Torsdag

Hejsan svejsan!
 
Juldagskvällen spendreas med Jennie. Vi var hemma hos mig innan vi gick ner på stan. Oscar hade inte så lång kö som vi hade förväntas oss och efter att ha trängt oss före i kön var vi inne efter tio min. Smidigt. Där blev vi inte kvar länge. Jennie försvann och då betsämde även jag mig för att vandra hemmåt. 
 
Igår gjorde jag inte mycket alls. Låg och kollade på Historieätarna på svtplay, var barnvakt åt Alma en stund och åt middag i Allsta. 
 
Idag har jag varit nere på stan och handlat lite. Köpte mig en ny hdmi-kabel. Så jag ber jag till Gud att den fungerer nu. Har även varit och handlat mat och om ett tag ska jag åka och träna. 
 
Heeejdå!
 

Hockey i Allsta

Juldagen

Godmorgon!
 
Hade en jättemysig kväll igår ute i Allsta. Började med att ta en skoterrur med Stefan. Har sjuk träningsvärk i armarna idag kan jag säga. Sen kom Selma och valparna med Annas pappa Nicke. Och oj sö söta dom var. Så små och mjuka. 
Sen hade Anna och Birgitta, Annas mamma fixat i ordning julbordet. Gott!
 
Åkte hem vid tio tror jag och däckade vid elva. 
 
Nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag ut till Allsta igen. Stefan ska spela hockey tillsammans med några bybor.
 
Ikväll blir det middag hos pappa, sen får jag se vad det blir. Utgång eller ej.
 
 
Hörs!

Bästa julen!

GOD JUL!

 
 
Nu drar jag snart. Ha en mysig kväll! 

Julafton

Idag är det julafton. Som jag har längtat. Jag ligger fortfarande i sängen. Synd att man inte får en strumpa så här års. Ska snart kolla på sista avsnittet av julkalendern. 
 
Sen blir det frukort, fika hos pappa och sen åker vi vidare till Allsta.
 
 
GOD JUL!
 
 

Fjärde advent

Söndag

Heeej!
 
Vad skönt det är att vara hemma. Klockan är bara tio, men jag har redan gjort mitt pass för dagen. Och nu är jag ledig i några dagar. Och jag ska verkligen vara ledig, ska inte ägna en tanke åt uppsatsen. 
 
Somnade redan tunt halv tio igår tror jag. Ändå var jag tröttare i morse än igår, men det blir väl så när jag blir väckt mitt i djupaste sömnen. 
 
Idag ska jag hem till pappa och klä granen. Annars har jag inte planerat speciellt mycket, uppesittarkväll kanske. 
 
Hööörs, hejdå!

20.05

Klockan är åtta och jag har precis lagt mig i sängen för att läsa lite. Har förhoppningar om att somna vid tio.

Det här känns tragiskt på alla sätt. Men jag får ta igen för det här imorgon. Och bara därför har jag nu bestämt att jag ska gå ut på juldagen!

Nu är det nära till julafton. Och även slutet av julkalendern, sorgligt!

God natt och trevlig kväll!

Lördag

Stör mig jättemycket på att mitt hår är gult jämt. Jag kanske måste bli brunett ändå. Eller i alla fall mörkare. Varför kan man inte köpa nyanseringar i butik?
 
Har jobbat mellan 5-10 och i natt sov jag inte alls bra. Tre timmar skulle jag uppskatta det till. Men jag ska försöka kämpa emot för att inte somna idag. Pappa kommer och hämtar mig snart, vi ska handla och hälsa på farfar. När jag kommer hem tänkte jag ta tag och fixa lite med uppsatsen. 
 
Oj, nu måste jag gå ner.
Hejdå!

Fredag

Sådär. Nu har vi haft vår andra handledning. Det känns liksom bättre och bättre för varje gång. Även fast det finns mycket att förbättra i texten vi har skrivit hittills så känns det som att vi förstår och kan ta till oss kritiken och tipsen. Det går framåt helt enklt. 
 
Ikväll har jag inte planerat någonting. Går inte att planera så mycket heller när man ska kliva upp 04.00. 
 
Skönt ändå på något sätt att det är fredag. Är glad för er som har sovmorgon imogron. Och jag kanske ska vara glad över att jag slutar 10 redan. Lär ju vara kaos i Birsta sen. Men jag längtar till söndagkväll. Då ska jag äntligen få sova ut (och på något sätt andas ut), och jag hoppas den där mysiga känslan om att är julaftonsmorgon dagen efter infinner sig. 
 
Nu börjar jag bli PHETT hungrig. Ska äta lunch med pappa snart på Piccolo. Hoppas han bjuder! Tihi. 

07.07

Godmorgon.
 
Jorden har inte gått under än så längre. Men det var snack om att det skulle hända vid 14, så det är väl bara att vänta och se. Jobbigt för Maya-folket om inget skulle hända. Jag menar, hur länge har dom inte trott det här då?
 
Jaja. Jag hoppas livet går vidare. Trots att jag börjar 05.00 i helgen igen. Men därefter är jag ju lite ledig. Och som jag har längtat. Skulle vara surt om det bara togs i från mig. 
 
Klockan nio ska jag vara på skolan för handledning igen. Sen blir det lunch med pappa och sen Birsta igen. Denna gång för utvecklingssamtal. 
 
 
Jaja, det var allt. Hörs ikväll!

Barret

Jag som alltid tycker att mitt hår växer så segt, kan till och med se lite skillnad från när jag klippte mig sist (vilket iofs var ett tag sen). Och då menar jag mest håret framtill, alltså det som typ var snaggat. 
 
Här är biilder från det att jag klippte mig i november i fjol, till idag! 
 
 
 

Torsdag

Imogron ska tydligen jorden gå under. Må det gå snabbt i så fall. Jag vill ju liksom inte att man ska behöva springa för sitt liv, för att till slut bli nersugen i stort hål som öppnar sig i marken. 
 
 
Idag ska jag tydligen till Birsta. Och det är inte jag som ska köra. Daniela kommer och hämtar oss vid elva. Jag övervägde först att följa med eftersom jag ska till Birsta både fredag, lördag och söndag samt att jag var där igår. 
Men jag blev påmind om att det förmodligen är sista gången jag ser tjejerna på ett tag. Vi ska ju ha jullov. 
 
Nu blir det frukost. Hejdå!
 
 

Candy

 
 
Igår fick jag och Jennifer rullrån av Emma. Älskar rullrån, supergott ju! TACK!
 
 
Nu tänkte jag testa och baka saffransbiscotti. 
 
Sen blir det julbord med jobbet! 
Hejdå!

Nyklippt!

Onsdag

Är så trött, trött, trött. Måste ha med mörkret att göra. Vi diskuterade det här igår, och på fredag vänder der. Då blir det ljusare. Skönt. 
 
Jag vill ha vår. Som jag saknar att ta en cykeltur eller en promenad uppe på Södermalm. Går väl att göra det nu också, men risken är väl att jag halkar och slåt ihjäl mig. 
 
Fast okej, innan jag vill ha vår vill jag ha julafton. Och praktik. 
 
Nu ska jag ta mig lite frukost, sen kilar jag ner mot stan. 

HÖJ VOLYMEN!

Jag har otroligt bred musiksmak. Tycker om det mesta. Men skulle väl kunna säga att jag ungefär lyssnar mest på det som spelas på p3.
Men beroende på dag och humör lyssnar jag på kan jag lyssna på alla möjliga musikstilar. 
 
Idag kom jag på mig själv att sitta och glida runt på Spotify och lyssna på det här:
 
Detektivbyrån – Kärlekens Alla Färjor
Detektivbyrån – E18
Slagsmålsklubben – Ovningskora
Slagsmålsklubben – Sponsored By Destiny
Familjen – Vi Va Dom - Radio Edit
Familjen – Det Var Jag
 
 
I och för sig älskar jag Familjen. Men resten av låtarna tycker till och jag med är lite skumma. Men ändå så bra!
 
Imorgon kanske jag lyssnar på dessa..
 
Graveyard – Uncomfortably Numb
 
Susanne Sundfør – White Foxes
 
Calvin Harris feat. Florence Welch – Sweet Nothing
 
Lilla Namo – Höj volymen
 
El Perro Del Mar – Pale Fire
 
Boz Scaggs – We Were Always Sweethearts
 
Coldplay – Hurts Like Heaven

Tisdag

Nu har vi lyckats beta av några sidor på B-uppsatsen och det känns väldigt skönt måste jag säga. Nu blir det läsning och analys under julledigheten. Sen ses vi den 4:e igen och köttar på det sista. Jennifer åker ju hem idag :(
 
Imorgon ska klippa mig och färga håret (sorry Elin, men man är ju en fattigs student). Efter det tänkte jag ta en sväng på stan och kolla efter lite julklappar och annat. Imorgon kväll vid åtta är det dags för julbord med jobbet. Undra vad vi får i julklapp i år då. 
 
Mycket mer än det har jag inte för tillfället.
 
Hej då!
 
 

Effektiva på skolan!

Måndag

Hej hörrni!
 
Har precis varit och tränat. Hade nästan glömt bort hur skönt det är att komma hem efter ett svettigt träningspass.
 
Idag har vi suttit hela dagen och skivit på B-uppsatsen. I morse hade vi också handledning, och jag måste säga att det känns lite bättre. Kanske kan få lite ledighet i jul ändå. 
 
Imorgon ska jag infinna mig på skolan vid nio igen och jag har ingen aning om hur länge vi blir där. 
 
Annars är veckan som jag trodde skulle bli ganska chill redan nästan helt uppbokad. Plugg, klippning och färgning, julbord med jobbet, handlening igen, utvecklingssamtal, jobb i helgen osv.
 
Vet inte om jag har sagt det här förut, men tror inte att jag har längtat så här mycket efter just julafton någon gång!

Bara i Norrland!

Dom här två ska fira jul med oss i år!

They say you're a freak when we're having fun

 
Här sitter jag och hånglar med mig själv. 
 
Tur att Jennifer kommer snart, så jag slipper sitta här och freaka själv. Tänkte bjuppa henna på lite lasagne, sen får vi se vad det blir!
 
Tjohejs!

Lördag

Ja, men vad kul. Lite mer snö. Som om att vi inte hade nog. Det ska bli sjukt mysigt att gå till skolan i den här stormen. Som om jag inte redan var sjukt opepp på att gå till skolan en lördag. Bitter, javisst. 
 
Men jag är ju alla fall ledig på tentaplugg och bara det här mig mycket gladare. Nu är jag åtminstone fri nästan varje kväll. SÅ NU VILL JAG VARA MED ER VÄNNER SOM JAG INTE HAR TRÄFFAT PÅ LÄNGE!
 
 
JAJA, nu ska jag klä på mig som aldrig förr. Hej då!

FREEEEDOOOM

Fasen vad gött att tentan är gjord. Och bra gick det nog också tror jag. 
 
Direkt efter tentan tog vi en tur till Birsta. Det här nedan var allt jag fick med mig hem. Men det blir nog en tur ner på stan något i helgen också. 

     
 
Ikväll ska jag endast sitta i soffan och göra ingenting. Imorgon ska vi ses på skolan igen vid 11.
Imorgonkväll vet jag inte vad det blir. Vet inte om jag är sugen på utgång eller inte.
 
 
Hej då!

NU KÖR VI!

Fredag och tentadags!

Nu när det är så många som ska göra praktik i Stockholm blev jag också sjukt sugen på att vara där. Men eftersom vi inte har något plugg under tiden och jag har världens skönaste handledare, kan jag nog ta en långhelg och åka ner och hälsa på allihopa!
 
Nu är det bara några timmar kvar innan tenta. I vanliga fall brukar jag inte kunna sova. Men i natt har det gått utmärkt, fast det kanske är för att tentan inte börjar 08.00 som den brukar. 
Jag är inte ens nervös, jag längtar bara tills den är över. För då blir det en tripp till Birsta!! WEEEI!!! Avslappningsshoppning utan dess like!
 
 
Nu ska jag kolla igenom mina anteckningar en sista gång, sen är jag nog redo. Hoppas jag!
 
 
Hejdå!

Hurts like heaven

Jennie har precis droppat av mig hemma efter ett mysigt luciafirande i Selånger kyrka. Var vi också sådär små när vi 15? Eller ja, inte jag kanske. Har ju alltid varit ett huvud längre än alla andra. Saknar Bergsåker sjukt mycket ibland. 
Jennie kom på att det är 8 år sedan vi gick ur nian. Hur fruktansvärt är inte det? Jag fyller 24 snart och har inte åstadkommit nåt här i livet. Typ.
 
Jag gillar Jennie i alla fall. Mycket. Vi har hängt sen sexan/sjuan typ och jag hoppas att vi kommer fortsätta göra det!
 
 
 
 
Nu trodde jag att tentaångesten skulle börja krypa fram. Men inte då. 
Därför tänker jag inte plugga nå mer ikväll heller.
 
Trevlig kväll!

Promenad

Efter att ha suttit i soffan och pluggat allt för länge så började det som vanligt spritta i benen på mig. Jag verkar ha en aning svårt att sitta stll en längre tid. Jag betämde mig därför att bege mig ut på promenad. Om det var någon som såg mig där ute och undrade varför jag gick runt med ett stort leende på läpparna var det för att jag gick och lysnade på musikhjälpen, där dom bland annat bjöd på tysk rap. Om jag kunde skulle jag lyssna på p3 hela dagarna. 
 
Nu börjar det närma sig ett slut med tentaplugget. Ungefär bara tre timmar kvar innan Jennie kommer och hämtar mig. Så jag ska kötta på en stund till. Och under tiden ska jag tänka på all saker jag ska hinna med att göra till veckan.
Träna, baka, shoppa, köpa julklappar, skriva julkort. Allt sånt blit mycker roligare om man inte har något annat som tynger en ( ja, jag låtsas som att jag inte vet att vi ska sitta och skriva en äcklig B-uppsats hela julen). 
 
 

Lucia

Hej!
 
Igår blev det som sagt plugg här hemma mest hela dagen. På eftermiddagen började det spåra som vanligt, men det behövdes nog. 
 
Jag har hela dagen idag på mig och tentan börjar inte förrän 14 imorgon, så innan där hinner man ju också lite.
Men just nu känns det ganska bra. Vi fick en nyare tenta och plugga till, och den tentan som vi ska ha är tydligen ganska lik den här ny/gamla. Fast förmodligen med massa nya begrepp, men det finns inte en chans i världen att hinna lära sig alla dom.
 
Får helt enkelt uttala mig om detta efter att tentan är gjort. 
 
 
Igår frågade Jennie om jag ville följa med på Lucia i Selånger kyrka. Jag svarade att jag fick se hur jag låg till med plugget. Men jag menar, jag kan inte sitta från och med nu till kl 19. Så idag svarade jag att jag ville följa med. MYSIGT det ska bli!
Selånger kyrka liksom, bästa kyrkan någonsin. Är ju i princip uppfödd där. Dop, lucia, miniorerna och alla dessa skolavslutningar. 
 
 
 
Det är lucia även på Ica. Gick bort och kollade Skolhusallén, där brukar maschallerna alltid vara uppradade på luciamorgon. Men inte idag... :(

Luciatjejerna

Fick ett sms av Anna med två små luciatjejer! Söta!

Onsdag

God morgon!
 
Jag har varit vaken sedan 07.15. Ställde faktiskt klockan på det, i hopp om att vara någorlunda pigg och kunna se julkalendern. Visst var jag det, och nu sitter jag här två timmar senare och har hunnit med både det ena och det andra. 
Jag har ätit frukost, röjt i lägenheten, varit ner i källaren med massa grejer, sopat av bilen, varit till Nacksta och handlat, pantat och nu ska sätta igång med plugget.
 
Sen vid två kommer några tjejer hit och vi ska plugga och fika lite till. 
Bara två dagar kvar. På fredag kl 14 smäller det. 
 
Som vanligt är jag inte speciellt nervös. Samtiigt som jag inte alls känner mig hemma med alla begrepp. Men det hade jag väl tänkt ordna till tills på fredag. 
 
Hörs!
 
 

Tisdag

Godmorgon gänget!
 
Vid ett är det dags att bege sig mot skolan igen. Vill så gärna skita i det. Men ni vet hur jag är..
 
Så det är bara att sätta igång med plugget nu. Synd att tentorna är från typ 2002, dom känns inte så tillförlitiga och giltiga att plugga på. Dåligt med reliabilitet och validiet där. HAHAH!
 
Okej, är en aning trött fortfarande. Sitter och suktar efter att se dagens avsnitt av julkalendern, som ett litet barn.
Men jag ska vänta och se det ikväll istället. Som en slags morot för dagens plugg.
 
 
ÅÅHHH vilken tönt jag jag.
Hejdå.
 
 

Midnight city

Huvudvärken har slagit till. För mig som i princip aldrig har huvudvärk är detta ett tecken på att min hjärna är överhettad igen. 
 
Skulle behöva göra något annat ett tag. Men det får bli efter fredag.
I helgen är jag ledig, om man bortser från uppsatsskrivandet. Då vill jag shoppa. Jag blev liksom sugen på att köpa julklappar. Men eftersom vi inte ska köpa några julklappar i år kanske jag passar på att köpa något åt mig själv. Kanske nåt snyggt till nyår, även fast jag inte vet vad jag ska göra. Frågan är om jag ska ha klänning eller byxor och kavaj. 
 
Eller alla vi som ska fira jul, ska köpa en klapp var för 100 kr och sen slumpa ut dom. Tips på vad man kan köpa?
 
Nu ska jag gå och smaka på papparkakorna jag fick av pappa. Man blir ju snäll av papparkakor, så pappa kunde ge dom till mig, eftersom han redan är så snäll!! Tihiii!

Vetenskaplig metod B, ät mitt bajs.

Alltså den här kursen..
 
Sämsta upplägget någonsin. Dålig information, ändrade deadlines och det går inte at få tag i lärarna.
Awesome.
 
Jag längtar som vanligt till fredag eftermiddag när skiten är över. Sen är det bara att sätta sig på lördag och börja med uppsatsen. 
 
 
GAAAH.
Och hur kan man lägga föreläsningar samma vecka som tentan?
Nu ska jag plugga resten av kvällen.
Hejdå
 
 

Sen är jag irriterad på massa annat också.
 
Tex på männiksor som suuuuger ur all enegri hos mig. Snälla, ta bort er själva bara!

Måndag

Måndag. Somnade vid halv elva igår och sov till halv nio, är jag inte utvilad nu så vet jag inte. Konstigt dock att jag inte redan somnade i soffan vid åtta. 
 
Idag har vi två föreläsningar. Att ha föreläsningar samma vecka som tentan är för mig inte okej. Så det blir väl till att råplugga ikväll istället. Och imorgon måste jag också släpa mig till skolan. Suck.
 
Igår var jag som sagt på julmarknad. Riktigt mysigt. Vi kollade på hästar, träffade tomten, fikade i en kåta och jag köpte mig ett par rikigt varma ullsockar. Hoppas på att det kan dämpa mina kalla fötter en aning iaf.
 
 
 
Nu ska jag snart bege mig mot skolan. Hejdå!

Hey ho here she goes, either a little too high or a little too low.

Jag somnade före tio igår kväll. Så himla skönt att jag fick några timmars sömn i alla fall. I vanliga fall när jag börjar fem brukar jag väl sova runt två, tre timmar. Men sex timmar är ju inte tillräckligt för mig. Har nyss kommit hem och sitter nu i soffan och dricker varm choklad. Hade behövt sova en timme eller två, men jag ska streta emot. 
 
Nu blir det nämligen tentaplugg i någon timme. Sen kommer Anna, Stefan och Alma och hämtar mig, då blir det julmarknad på Norra berget. Så mysigt!
 
Och ikväll ska jag bara njuta. Njuta av att veta att jag har sovmorgon. Börjar inte förrän tio imorgon. Värsta lyxen ju! Ikväll ska jag också tända det andra adventsljuset (älskar ordet advent), kolla på julkalendern och Solsidan. Sen lär jag väl däcka!
 
 
Nä, nu ska jag sätta igång!
Hej då!

Lördag

Hej!
 
Klockan ringde 04.00 imorse och konstigt nog flög jag ur sängen. Har inte känt mig speciellt trött heller på hela dagen. Förrän nu, när jag precis slog mig ner i soffan. 
 
När jag slutade idag, tog jag en snabbis på Birsta. Sen åkte jag hem och har redan dess lekt med Alma.
Ikväll blir det middag hos pappa och sen ska jag hem, hem och lägga mig. Ska sikta på att somna vid nio. 
 
 
Hade ju tänkt ta ett varv på Norra bergets julmarknad idag, men etftersom det har snöat hela dagen, struntade jag i det. Hoppas det kan bli en tur imorgon istället. 
 
 
Hejdå!

13.10

HÄJ!
 
Blev rekordpluggning hos Emila i cirka två timmar. Sötnosen hann bjuda på chokladglögg och pepparkakor under tiden också. Nu är jag hemma igen och ska göra en snabbröjning av lägenheten, sen ska jag sätta mig och plugga en stund för mig själv. 
 
Sen måste jag skotta fram bilen idag ändå. Suck. Det blir nämligen middag hemma hos pappa och sen ska jag hänga med Malin och Therese hemma hos Malin. Men det blir nog tidig hemgång för mig. Känner mig redan trött. 
 
Det var allt föt tillfället. Hejs!
 
 

Snälla tomten!

Fredag

Jag måsta ha en ny säng. Min är sämst. Ibland när jag vänder mig om tar den i sänglådorna jag har under. 
Det kan väl i och för sig även bero på att jag är fet, men det beror mest på att sängen är äckligt mjuk. 
 
I natt sov jag på soffan (och då bör det tillåggas att den egentligen är värre) för att jag inte stod ut mer av sängen. 
Tänkte surfa in på IKEAs hemsida och kolla läget nu.
Jag hade tänkt vänta med att köpa en ny säng tills nästa gång jag flyttar. För den känns ju väldigt onödigt att köpa en ny 120, men nu står jag inte ut längre. Min rygg kommer gå av snart!
 
 
Klockan ställde jag på 07.15 imorse. Trots att jag är ledig och trots att jag inte ville något annat än att sova några timmar till. 
Men nu är jag förhoppningsvis trött ikväll, så jag får nån timmes sömn i alla fall.
 
 
Imorgon är det julmarknad på Norra berget. Skulle vara trevligt att gå dit och kolla läget, nu är det inte verkar ska vara 20 minus längre!
 
Nu blir det frulle!

Chilla Gunilla

 
 
HÄÄJ HÄÄJ!!
 
Här sitter jag och sitter. Ska snart ta mig ner och skotta fram bilen. Kan inte bara någon av mina grannar göra det när dom ändå är i gång?
 
Hade tänkt att träna eller åka till Birsta ikväll. Men jag sket i både och. Jag hade tänkte att jag skulle ladda hem någon bra film istället. Är inte varje dag man har tid med det.
 
Imorgon måste jag väl kliva upp klockan sju om jag ska somna i tid imorgon kväll. 
Gruvar mig som fan över att kliva upp fyra på lördag och söndagmorgon.
 
HÄJ DÅ!

Julmys i läggan!

Torsdag

Godmorgon!
 
Nio timmars sömn är det enda rätt för min kropp. Jag vet inte hur jag ska klara mig om, eller rättare sagt när det blir mycket mindre. 
 
Just nu ligger jag kvar i sängen och tänkte se ett avsnitt av julkalendern och ett av new girl. Sen tänkte jag komma igång med plugget. Skulle vara skönt att vara lite fri i eftermiddag/kväll. Då kanske jag kan hitta på nåt skojsigt. 
Frågan är vad. Vet inte ens om det kommer gå att ta sig utanför dörren. Det har ju redan snöat en del. 
 

22.33

Haha, det är ju tydligt att jag inte kan stava när jag har bråttom!

Imorgon ska det tydligen snöa hela dagen igen. Därför ska jag stänga in mig hemma. Köpte saffran på Apoteket (jag vet, jättekonstigt) härom dagen, så jag skulle vilja baka mig en saffranslängd eller så. Och laga lite mat kanske.

Nä, hörrni! Det var sista inlägget för ikväll. God natt!

Buuuurrrr!

 
 
Det är kallt i den här lägenheten ska ni veta!
Jag jar dragit på mig varmaste och mysigate tröjan evööh! Nu ska jag tända massa liud och läsa lite.
 
Längtar redan till mig prassliga duntäcke!

Onsdag

Sådär då!
 
Vid halv fem lämnade vi in den sista uppgiften i den här kursen. Bara tentan nästa fredag kvar nu. Och några fler föreläsningar och workshops samma vecka. Snacka om att jag ska såga den är kursen i utvärderingen. 
Nu blir det tentaplugg i två dagar och jag slipper släpa mig till skolan. Skönt på något konstigt sätt. 
 
Direkt när jag kom hem gick jag och skottade fram bilen, IGEN. Satte i motorvärmaren och hoppades på att den skulle starta. Direkt när jag kom upp i lägenheten såg jag att det var ett bra styrkepass klockan halv sex. Så det var bara till att byta om och gå ner till bilen igen. Och ja, den startade utan några problem. Det är nog den ändå fördelen med den också. 
 
Nu är jag precis hemkommen och sitter och väntar på julkalendern. Sen blir det middag. Risgrynsgröt och leverpastejsmackor. MUMS!
 

Det är roligt nästan jämt!

Tisdag

Det blev ganska precis 12 timmar idag. Kom till skolan vid nio och kom hem till lägenheten igen strax innan 21. 
Har varit i skolan mellan 9-16 och sen vidare till Pizza playa för carbonara för 40 kr (restaurangchansen) och sen gick vi till Tant Ani för fortsatt plugg. 
 
Imorgon blir det nog skola till att vara på skolan hela dagen igen. Men förhoppningsvis hinner vi kanske klart men nästa uppgift redan imorgon och då får vi "ledigt" både torsdag och fredag! Peppar peppar...
 
Annars har jag inte mer att tillägga för tillfället. Är bara plugg som gäller just nu tyvärr. 
 
 
 
HÄÄÄÄÄJ DÅ!

God natt!

Och så ett inlägg till innan jag går och lägger mig. 
 
Ett någorlunda lugn har infuttit sig hos mig. Jag känner mig ganska trött och hoppas jag ska kunna sova utan att tänka på allt förbannat i natt. 
 
Matlådan är packad och ryggsäcken står redo i hallen, perfektionist som jag är. 
Skratta bäst ni vill, men jag gör allt för att kunna sova lite längre!
 
 
 
Snygg jäsp jag fick med. 
Jag och dubbelhakorna säger godnatt!
 
 

3:e december

Stressa inte ihjäl dig.
Oroa dig inte över saker som inte har hänt än, eller saker som hände för länge sedan och inte längre går att påverka. 
Var snäll mot din kropp 
Kom ihåg hur fantastisk den är och att den håller dig vid liv 
Ta väl hand om den inifrån och ut. 
Ta hand om ditt lilla hjärta behandla det med respekt och var inte för hård mot det, hjärtat kan inte bestämma över sina känslor. 
Var snäll mot hjärnan analysera inte sönder saker och brinn inte hål i huvudet på dig själv. 
Låt den få vila ibland, våga stänga av. 
Gör saker som gör dig lycklig utan att för den delen bli egoistisk eller glömma bort att även göra andra lyckliga. 
Se till att ha kul. 
Det är onödigt att tänka annorlunda, det är ju inte jättelångt detta liv. 
Gör saker som får dig att skratta och ta vara på det skrattet. 
Blunda och minns det när du tar dig igenom jobbiga tider, de är trots allt oundvikliga. Våga vara stark när det behövs och svag när du inte orkar. 
Säg ifrån om du inte orkar mer, men gör ingen annan ledsen. 
Bit ihop under sorg och slappna av i glädjen. 
Var inte för hård mot dig själv. 
Ta hand om och var varsam. 
Skratta högt och mycket.

/Michaela Forni
 
 

HIttade en lista från en blogg jag inte läst förut. Kloka ord som jag ska försöka ta till mig.

Upp och ner

Jag är så trött, är så trött på min vardag.
Jag är så trött, jag är trött på att klaga.
Ingen skillnad på tisdag och lördag.


 
Veronica Maggio, vilken klyftig tjej. 
 

Nämen hörrni, nu ska jag rycka upp mig. Finns ingen anledning att klaga egentligen. Det är ju trots att snart jul.
 
Potatisen är i ugnen och nu ska jag radda upp massa bra saker som jag ska försöka tänka på.
 
- Det är snart jul.
- Jag ska fira jul med värlens bästa unge plus två som hundvalpar. Och Selma såklart. 
- Det är rätt mysigt med snö ändå.
- Jag ska försöka göra någon slags minitripp under jullovet. Stockholm kanske.
- Nyår kommer bli en bra kväll, även fast jag inte vet vad jag ska göra. Har inte så stora förväntingar helt enkelt. 
- Jag fick A. Jag är kanske inte är sämst ändå. 
 
Sen skulle jag kunna radda upp att jag har världens bästa pappa, fina vänner och att jag är frisk och kry. Men det vet vi ju redan. 

Jag kan se alla miljarder stjärnor tändas upp bara för att dö ut.

Ja då var jag hemma efter en heldag i skolan. Bara att ställa sig att laga mat och sedan sätta igång och plugga igen. Så kommer nog varje dag se ut nu i två veckor. Fan vad jag gillar att klaga. GE MIG JUUUUL. 
 
Imorgon ska vi ses nio igen. Jag tippar att det blir en tolvtimmars imorgon. 
 
Fredag kanske vi förhoppningsvis får "ledigt" och sen är det bara att ställa klockan på 04.00 hela helgen för att jobba. Jag älskar mitt liv.
 
Men det finns ju alltid dom som har det värre.
 
Hejdå

Måååååååndaaaaaaag

Jag har tappat gnistan totalt. Allt känns bara jobbigt nuförtiden. Jag trodde att jag skulle kunna leva på betyget jag fick i sista kursen länge. Men det har redan gått över. Kanske för att jag har lyckats intalat mig själv att det inte alls var någon svår tenta och att jag därför inte borde vara speceillt nöjd. Bra där!
 
Jag har tyckt att hela höstan har varit tung och jobbig. Eller så är det bara för att jag känner så nu. Jag vet inte varför. Kanske har det med jobbet att göra. Har aldrig haft helgkontrakt förut och jag är ovan att jobba varannan helg. Förut kunde jag själv bestämma vilka helger jag ville jobba. Och då kunde jag jobba två helger i rad och vara ledig två helger. Känns ju som att helgerna går så fort när jag är ledig. Och att jobba helgen innan tentan är inte heller något jag gillar. 
Funderar på att säga upp mitt helgkontrakt, men då har jag väl inget jobba kvar sen. 
 
Ja jag vette fan, nu ska jag bege mig till skolan iallafall. Hoppas mitt humör blir bättre under dagen!

Första advent.

Lördagkväll

När jag är van att ha något att göra precis hela tiden, tar det inte lång tid innan jag blir extremt uttråkad och rastlös.
 
Just nu är jag det. Men jag orkar inte göra nåt heller. Det här helgen som skulle bli så bra, men idag har jag inte gjort någonting alls. Förutom att skotta fram bilen. Egentligen borde jag väl kanske passa på att plugga.  Men det är liksom förbjudet på en lördagkväll. 
 
Sen stör jag mig jättemycket på att min granne spelar hög musik och jag funderar direkt över om det låter sådär högt varje gång jag spelar musik. Då ska jag inte klaga.
 
Nä, nu ska jag ta tag i den här kvällen!
 
Hejdå!

Lördag

HAHAHAH bästa kvällen på länge igår! Och jag hittade precis en subwaykaka på diskbänken, vilket gjorde min dag idag!
 
Igår vid tretiden såg jag att tentorna, som skulle ha kommit på måndag, ändå var rättade och klara. Jag satte mig i bilen dirr och åkte till skolan. Och lyckan var total. Jag fick ett A! 
 
Jag skyndade mig hem igen och gjorde mig i ordning inför julfesten. Jag gick ner i stormen till bussen vid halv fem och vi åkte till Daniela en stund innan vi fick till folkets hus. 
Sen blev det Allstar. 100 spän i inträde och dött på folk. Fail. Men jag träffade några kända ansikten, så jag hade kul ändå. 
 
På vägen hem blev det Subway på Köpmangatan. Kung att dom har öppet till 04.00 nu!
Sen traskade jag hem i snön. 
 
Och snön ja, det har ju kommit sjukt mycket. Vi som tänkte åka till Birsta idag. Jag vet faktiskt inte om jag vill ge mig ut i det här om jag inte måste. 
 
Här kommer lite bilder från gårdagen. Tentan, lite fuldans och bästa tjejerna ( + Jennifer såklart!) !
 
RSS 2.0