Tisdag

Idag blev det Hartungsviken med Malin, Malin och Ida. Himla trevligt. Blev ett dopp i havet också. Men det gjorde så ont att jag trodde jag skulle gå sönder.

Imorgon blir det jobb, 5-10. Likaså torsdag och fredag. Det var länge sen jag klev upp så tidigt nu.

Nu ska jag ta en lång dusch och skrubba mina ben. Jag flaganar nå sjukt. Så ni vet. 
Hejs!

Undercover martyn

ty


Nu sitter jag här och dricker ett iskallt glas med oboy. Kanske världshistoriens godaste dryck. Ja, efter ett vanligt glas med mjölk alltså. Och kanske cola. Och strawberry daiqiuri. Okej, oboy är iallafall topp fem!

Ska snart gå och lägga mig. Men först måste jag lyssna lite mer på two door cinema club. Gör det du också!

Godnatt

Månsdag

Vilket härligt väder! Nu värmen äntligen kommit, hoppas bara den tänkte stanna ett tag.  Idag har man varit ledig och tur är väl det, för jag fick nämligen följa med Malin och Emma och till Timrå och Bandsjön. Och som vanligt bränner det redan på ryggen. Men inte lika mkt som förra gången som tur är :)

Hoppas vädret ska bli lika bra imorgon och resten av veckan så man kan bada lite till.

Nu kom pappa så snart blie det stroganoff. Hejs!

Midsommar

Jag tycker att kvällen blev ganska lyckad måste jag säga. Vissa småsaker man önskar inte borde ha hänt och lite regn, annars så.
Dagen började med sillunch, sen åkte vi ut till Attmar och alla satt på flaket av Emils monstertruck. Det var nog det roligaste av allt. Väl där nere spelade vi lite tombola och kastade pil. Tyvärr hade vi missat dansen. Men vad gör det om hundra år..
Väl tillbaka började vi med lekarna. Jag var inte med, eftersom jag hade planerat dom. Men jag tror alla hade kul, förutom dom dåliga förlorarna.
Sen blev der dags för grillning och vi hann ganska precis klart innan regnet öste ner igen. Men är det svensk sommar så är det. Vi fick sitta inne i stugan och mysa med alla myggen ist.
Jag hade iaf en jättetrevlig kväll och jag hoppas vi kan göra om det snart.

Om jag har missat nåt hänvisar jag er till Annas blogg: http://annaspjuts.blogg.se/


Sen vill jag bara påpeka att jag kommer må dåligt i tre veckor pga av soptanten. Sen kommer nog även jag kunna skratta åt det!




Torsdag

Nu har jag varit i stugan två gånger idag. Så nu är nästan alla grejer där. Lite mat och alla kläder åker med imorgon.  Usch, jag ser inte fram emot att städa. Sen är jag rädd för myggen. Vi kommer bli uppätna. Äh, det kommer nog bli bra. Hopppas bara vädret blir okej. Helst som idag, men det är nog lite mkt att hoppas på.

Nä nu ska jag packa det sista och sen ta en dusch.
Hejpa

Och GLAD MIDSOMMAR om det inte blir någon uppdatering imorgon!

Tisdag

Godmorgon faaanzzz!

Har varit upp någon timme trots att jag börjar kl 10.30. Känns lite tungt att jobba idag, men det går nog fort hoppas jag på. 

Jag kunde inte sova ut imorse. Jag ligger och tänker för mkt om midsommar. Ja, jag vet. Så jävla viktigt är det inte. Men jag är sån, kanske inte pedant, men noggrann och tänker lite för mkt. Tänk om jag glömmer nåt?
Eftersom Victor har lämnat  mig i sticket får jag göra allt själv. Och visst,  jag tycker sånt här är kul. Men ibland skulle man behöva lite hjälp och kanske ett bollplank att bolla ideér med. Men men, skitsamma. Nästan allt är klart iaf.  

Nu blir det frulle. Hej!

Årets längsta dag

Har precis duschat och nu sitter jag här och smaskar i mig vattenmelon. Hur gott är inte det liksom?

Egentligen skulle man ha varit ute ikväll. Det är ju ganska varmt. Men ännu viktigare, det här är årets längsta dag.
Efter ikväll blir dagarna bara kortare och mörkare. Näe, vad trist det låter!
Det är ju bara juni och på fredag är det midsommar och jag är taggad till tusen. Ska låna några flyttkartonger av Anna och Stefan nu och börja packa ner lite av allt som ska med.
Förövrigt har jag världens bästa familj som var i stugan i helgen och fixade inför sommar. Dom klippte gräs, la i båten och storstädade hela stugan. Tyvärr måste jag nog göra om allt på söndag, men det är sånt man får ta.
På torsdag ska jag och farfar åka och fixa björkar och på fredag måste vi binda kransar :)

Näe nu ska jag gå och pakca lite.
Hej

Helgen

Puh, hemma efter ett elvatimmars pass igen. Och imorgon jobbar jag till åtta igen. Sen är jag förhoppningsvis ledig onsdag-söndag.

I helgen har det blivit jobb, men hann även med en utgång på lördagkväll. Bestämde mig för att vara med Secken och han skulle tydligen på Maddes inflyttningsfest. Jag vet att många av er som var där läser, men jag måste faktiskt säga att det kändes bra skumt att åka dit. Jag vet inte varför. Men det kändes bara fel. Fick känslan att jag inte kände nån, trots att jag har träffat dom flesta flera gånger. Men helt ärligt höll det inte i sig speciellt länge, jag hade faktiskt riktigt roligt. Så tack för att jag fick komma!

Promenad

Har precis varit ute och gått i lite mer än en timme. Riktigt skönt faktiskt, plus att det var ganska varmt. Synd att det ska regna imorgon, men det kanske blir ett kvällsdopp iaf, brukar ju kännas varmare i vattnet om det regnar.
Jobbar iaf 8-17 imorgon och 8-18 på lördag. Ledig söndag och jobbat till åtta både måndag och tisdag.

Näe nu blir det en dusch, sen ska jag sova i min egen säng på flickrummet och lyssna på pappas snarkningar, can´t wait!

Tja!

Torsdag

08.25 ringde min mobil. Jag var 100 % säker på att det var jobbet. Men icke, det var Prinsen. Nej, Prinsen är inte Jens. Det är Victor, Virre eller Vicke, om ni så vill. Han hade tydligen kommit på en jättebra idé. Som vanligt, hahaha. Och snäll som jag nu är, ska jag hämta honom i Dyket om ungefär en timme. Varför, när var han senast snäll med mig?
Jaja, jag har inget annat för mig ändå.

Nu ska jag se vad man kan hitta i Jens kylskåp såhär en tosdagmorgon. Inte mkt gissar jag på, men lite hårdbröd duger nog allt ska ni veta.
Tja!



Jag har ju glömt att berätta om bomben. Den funkde, men som känt, så syns det nästan bara i dom ljuste slingorna. Sen vet jag inte riktgt om den kanske har samma effekt som ett vanligt silverschampo, så jag måste nog använda den några fler gånger, innan jag kan utttala mig. 


Onsdag

Idag är jag med Selma. På förmiddagen tog vi oss en skogspromenad och nu har vi varit ute och lekt "hämta bollen" och jag har nog aldig sett Selma så här anfådd. Nu ska du få kondis igen Selma, synd bara att du inte kan köra med mig.







Ask

Jag vill ha tillbaka min askgråa färg på håret. Men mitt hår har en förmåga att få gula toner ganska snabbt. Nu har jag köpt en bomb, eller en nutri color creme, som jag ska testa ikväll. Hoppas den funkar!




Typ den här färgen, Simon fick också vara med :)

Äppelblom




Har precis kommit hem från farmor och farfar. Vi har planterat blommor och bakat rabarberpaj. Jättegod blev den, ska nog göra en imorgon jag med.

Och äppelblom måste väl vara bland det finaste som finns!






Näe, nu ska jag ut och springa.
Hej



Cover my eyes

Enligt ST ska det vara bra väder imorgon. Men jag har lärt mig att yr.no ska vara mest tillförlitlig. Det är mitten på juni och det skulle lika gärna kunna vara i början på maj. Vart är värmen och solen?
Den här sommaren kommer gå fortare än någonsin. Det är ju för sjutton snart juli. Jag får alltid panik såhär års. Ångest. Jag måste göra nåt, nåt kul. Något jag kommer minnas, länge. 
Åhhh!!
Jag ber dig, låt det vara fint nästa helg!

Äh, nu ska jag njuta. Ta dagen som den kommer och hoppas på det bästa.

Nu blir det frukost sen ska jag åka till Bredsand och hjälpa min farmor att plantera blommor.




Ibland måste nu ju tro att jag är deprimerad eller något. Men icke, jag är världens lyckligaste!



Måndag

Hejsan svejsan!

Nu har jag jobbat fyra dagar i rad, äntligen! Men nu blir det nog inge jobb förrän fredag igen.
Skönt pass idag 10-15. Strax innan tre kom Anna och Alma till IKEA, så när jag slutade tog vi en sväng där innan vi gick över till Birsta. Sen åkte vi ut på Alnö där jag blev bjuden på supergoda pannkakor. Det är så roligt att vara där ute, världens snällaste Anna och så får man busa med Selma och Alma. Gött mos!

Och nu har jag fått låna Annas gamla mobil, eftersom min fick för sig att högtalarna inte skulle fungera längre. Jag hörde inte när det ringde och jag hörde inte när jag fick sms, inte alaramet och det gick inte att prata med nån. Så nu är jag glad igen, ska bara lägga in lite låtar så är allt på topp!

Just nu är farfar här och hjälper pappa med den nya friggeboden. Och imorgon ska jag åka och vara med farmor medans farfar åker till stugan. Så jag kommer nog ha fullt upp den här veckan också, trots att det inte blir nå jobb förrän till helgen.

Och tyvärr har jag inga bilder från helgen, har inte gjort så mkt, bara jobbat och chillat.
Godkväll

En kväll i Juni



Söndag

Det är fjärde gången jag bli stoppad av polisen på timmarvägen en lördagmorgon. Visst, det är bra att som är ute, MEN INTE DOM DAGRANA JAG ÄR SEN! Jag hann dock stämpla in precis 11.00, iofs tror jag inte att nån hade dött om det hade varit 11.02.

Vad är det som händer btw? Varför är det fint väder, jag tänker inte glädas åt er om är ledig, oh no! Nu ser jag ju, verkar ska bli sämre väder om några timmar bara. Yes!

Näe nu ska jag äta frukost!
Hej

Torsdag

Idag har jag Malin och Josse legat på playan och stekt. Och stekt blev jag. Iallafall på baksidan. Det gör ont att sitta, buhu.
Först blev det Grönviken, men efter ha insett att det blåste alldeles för kallt där, bestämade vi oss för att åka till Tranviken. Inte ritkigt lika mkt folk som i mitten av juli, utan det var vi och två andra. Skönt var det iallafall.
Nu sitter vi och funderar på vad vi ska göra ikväll. Blir det kubb och fika eller bara en glass kanske?

Men you know, man måste ju passa på nu när det är soligt!

I helgen blir det jobb, fredag, lördag och söndag. Och sicken tur för mig att det ska regna hela helgen. Synd för er som är ledig dock.

Aja, trevlig kväll på er alla!
Hejdå

Godmorgon



Godmorgon. Nu blir det frulle, sen ska jag åka till övre Bredsand för att sen åka till stugan med farmor och farfar.
Visst är jag snygg som nyvaken?

Saddest summer

Vissa dagar är sådana dagar då jag fakiskt ser ljust på framtiden. Då jag ser vad jag vill göra med mitt liv och då jag känner att det kommer bli bra. Riktigt bra. När jag känner att jag vill och att jag kan.

Idag är en sådan dag.
En dag då jag faktiskt är peppad inför plugg till hösten. Då jag sitter och funderar på om jag ska köpa mig en lägenhet i närheten av åkroken. En sån dag, där jag inser vad bra jag har det och även fast jag kanske är lite bortskämd, så skulle jag klara med galant på egen hand.
Det här är också en sån dag då jag verkligen inser hur kär jag är i Jens och att jag saknar honom redan, bara av att veta att jag ska sova ensam i natt och trots att han pussade mig hejdå bara nu imorse så känns det som en evighet sen.

Om bara det här kunde hålla i sig alla dagar.
Om jag kunde sluta tvivla på vad jag klarar av och om jag kunde sluta vara så bekväm av mig.
Om jag kunde rycka upp mig, få fingrarna ur arslet och göra någonting av dagarna.

Det jag ska börja med är att skaffa mig ett bättre ordförråd. Därför tänker jag nu gå och läsa en bok. Sen ska jag läsa en till och efter det en till. När jag har gjort det, ska jag läsa en bok på engelska.
Det är mitt mål för den här sommaren, utöver det att ha jäkligt kul alltså.

Godnatt



Sanningen är gåtan

Har precis kommit hem från farmor och farfar. Imorgon ska vi åka till stugan och fixa stolar och bord till midsommar. Jag tycker om min farmor och farfar ♥

Annars håller det på att växa till sig en bra spellista på spotify.
Fuck the flow, sommartid -10

If you got a boyfriend, go and kiss him!



Nu drar jag in på stan en stund, sen blir det städning och lite jogging kankse.
Hejdå

Måndag

Gud vad trött jag är. Kunde inte dra mig upp ur sängen förrän halv elva idag.
Nu är jag så less på att inte jobba. Jag har väl i princip bestämt mig för att det får bli plugg till hösten. På ett sätt känns det tungt, men man vill ju bli klar någongång också.

Jag vill ha helg igen. Fast den här gången ska jag jobba hela helgen, fre-sön. Och nästa helg också. Fast sen är det midsommar :)



Helgen

Jág har haft kul i helgen. Indeed. Grillning i torsdag. Bölesta och övernattning i en gästhamn på fredag. Helt sjuk kväll om ni frågar mig. Jag tog årets första dopp. Det var inte så varmt kan jag berätta. Igår trodde jag att jag hade åkt på en däng av magsjuka, men så var inte fallet. Så i lördags blev det en lugn kväll. Idag har jag Jens och Victor fixat inför Midsommar. Vi passade även på att åka ner till Skatan och äta lite rökta rökor.

Bilder finns på facebook. Och det kommer mer.
Hej

Sommarblekt hår




Nu har jag precis kommit tillbaka från Elin. Nu har jag nog lika ljust hår som jag brukar.
Det känns mkt bättre så här till sommaren.

Brillor.nu



Jag fick precis hem två par solglasögon som har har beställt från brillor.nu.
Jag älskar solglasögon, vet inte riktigt hur många par jag har.
Rhyme five!

Jag brukar säga så när det rimmer, okej?

Hejdå

Två sorters kryddor



Nu har jag planterat lite kryddor. Basilika och timjan. Jag lagar väl inte allt för ofta mat och när jag väl gör det använder jag kanske inte färska kryddor. Men det kan ju vara kul ändå, kände jag.

Torsdag

Igår fick jag ett ryck och ville inte sitta hemma i det fina vädret, så jag och Anna åkte in till stan och hem till Ellen. Där satt vi själva en stund innan självaste Ellen och Jessika kom. Sen gick vi ner på Invito och tog oss en cider innan vi fick skjuts hem vid tolv. Trevligt, mer sånt!

Idag ska jag klippa mig och färga håret. Vet inte hur än, det återstår att se. Men det ska bli sååå skönt iallafall.

Plantering

Idag har jag lekt trädgårdsmästare. Jag tog min fina cykel och for ner på Evonella. Dom har gjort om ena huset och det var superfint med massa fina tillbehör.
Jag glömde dock att köpa lite kryddor och nya handskar. Men det får bli en annan dag.





Onsdag

Godmorgon!

Inatt drömade jag en jättehemsk dröm. Skum var den, som de de flesta andra drömmar. Först var vi på en båt, sen blev det helt plöstligt en biljakt. Men den här var inte okej, allt kändes så verkligt och jag började nästan grina när jag vakndade. Det gjorde till och med ont i bröstet på mig.

Näe, nog om det. Ännu en ledig dag. Jag hade hoppats på finväder. Men det är redan moling och ser kallt ut.
Så jag får se om det bli en sväng till birsta eller om jag bli hemma och pysslar.

Förövrigt är det den 2:a juni och nu måste vi börja göra nåt av dagarna.
Hejs!

Bölesta och IKEA

Idag for jag och Anna till Bölesta för att hälsa på Jens mormor och morfar. Vi hade så trevligt så, fikade, pratade och lekte med hundarna. Selma fick träffa en massa nya hundar och hon och Stella kom riktigt bra överens till slut. Så dit ska jag nog ta med henne fler gånger.
En linne-bränna har jag lyckats skaffa mig också.
När vi kom hem tog vi en sväng på IKEA med Anna L och Alma. Så nu måse jag åka och hälsa på snart igen och se hur det blir! :)




Selma älskar att bada, medans Stella var lite mer tveksam till det kalla vattnet.





Tack för idag Anna!



♥♥♥

Tisdag



Nu drar jag och Anna på roadtrip. På vägen ska vi hämta upp Selma på Alnö. Älskar vädret!
Hej

Picknick ovanför Hulitjärn






 

RSS 2.0