Fredag

Tog och investerade i ett ljus idag. Och tur var väl det, för det luktar faktiskt gott och sprakar som om man hade en egen liten brasa. Köpte på inredningsbutiken bredvid skolan, där har dom studentrabatt!

Torsdag

Inte varje dag man kliver upp klockan sju och ställer sig och lagar mat. Men det var ju tur, nu fick jag en matlåda, så slipper jag köpa något på skolan. Nu ska jag snart åka till skolan för att fortsätta med caset.
 
Ikväll funderar jag på om man ska gå ner på stan. Det är tydligen tjejkväll där och man kanske kan göra sig något fynd.
 
 
Hörs sen!

Onsdag

Just nu går min hjärna på högvarv. Det är hysteri kring praktiken, kring caset och allt vad det är. Allt gör mig så sjukt stressad. Att jag ska jobba hela helgen gör mig också stressad. GAAAAH.
 
 
Chilla Gunilla. 
 
 
Ikväll är vi några som ska ut och käka, hoppas kunna njuta av lugnet en stund då!
 
 
Hejsvejs!

One day

Gardinerna jag ville ha var slut. Men jag tror att jag kanske har hittat ett par ersättare! Sängkläderna och pläden fick i alla fall följa med. Och även några tröjor. Och ett par skor..
 
 
Nu ska jag ta mig an en av läxorna vi gav oss själva idag. Imorgon fortsätter jobbet med caset. Imorgon ska vi också få träffa treorna som ska berätta lite om deras praktikplatser. Kul!
 
 
 
Har tänt lite ljus här i läggan. Så nu blir det plugg och mys!
 
 
 
Passar på att bjuda på en bra låt!
 
Asaf Avidan & the Mojos – One Day / Reckoning Song (Wankelmut Remix) - Radio Edit

Tisdag

Jajamen, ni ser rätt. Klockan är 07.19 och sitter redan här och skriver. Vakande runt sju idag också. Suck!
 
Men men, det är väl lika bra att börja morgonen. Tänkte kolla igenom vår nya uppgift lite. Det är ett case vi ska jobba med nu i ungefär två veckor. Äntligen något mer praktiskt! Vi ska jobba som en påhittad konsultfirma som ska hjälpa ett företag som har haft diverse problem det senaste tiden. Det roliga är att våra lärare har hittat på riktigt twitterkonton och bloggar för att vi ska kunna följa personerna från företaget. Jag tror det kan bli två roliga veckor!
Jag, Amanda och Emma ska träffas på skolan idag vid tio och sätta igång. Efter det blir det förhoppningsvis en tur till Birsta. 
 
 
Det var allt för stunden.
Hejsvejs!

Höstnytt

 
 
Lite av det jag tänkte köpa när pengarna kommer!

Lördag

Vi hade jättemysigt hemma hos Ellan igår. Hemmaspa, film och musikquiz. Har ni sett deras lägenhet i tidningen idag förresten? Sjukt fin!
 
 
Nu ska jag ta och röja upp lite här hemma, sen blir det jobb 12-16!
 
Hejdå!
 
 

Fredag

Nu är tentan skriven och det är så himla skönt. Det gick nog bra och nu ska jag bara njuta hela helgen.
 
Efter tentan tog jag och några av tjejerna ett varv på stan innan jag och Emma gick upp till Therse och hälsade på. Jättemysig lägenhet hade dom och dessutom världens sötaste lilla vovve!
 
 
Lånade lite bilder av Sillen
 
 
Nu ska jag snart åka hem till pappa för middag, sen kommer Jennie och hämtar mig för att åka till Ellen på myskväll!
 
 
Vi hörs!

Dont you worry child!

 
 
Idag hade jag velat åkt och träna. Men eftersom jag har noll pengar får jag ta och vänta tills nästa vecka. Då ska jag köpa mig ett terminskort. Sen behöver jag en ny jacka, typ tre par nya skor. Utöver det vill jag ha nya gardiner, nya sängkläder och nya kläder. Och en iPhone 5 när den kommer. Önska kan man ju alltid. 
 
Nu sitter jag här hemma och känner mig hyfsat beredd inför tentan. Jag hoppas bara det inte dyker upp något random. Jag ska läsa lite till, sen känner jag mig nöjd för idag. Det får gå som det går helt enkelt. 
 
Ska nynna på den här när jag kliver in i tentasalen. 
 
 
 
 
 
 
 
Hejdå!

Hösten när den är som bäst!

Wolf

Vaknade innan sju idag. Vet inte varför. Men det är ljust och jävligt här inne. Har legat och försökt synka skolschemat och jobbschemat och satt upp på netwic mig när jag kan jobba. Något jag hade tänkt göra efter tentan. 
 
Sådär tänker jag jämt. Även fast jag sitter och pluggar långt i från hela dagarna "hinner" jag aldrig städa och göra sånt som inte är livsnödvändigt.
Men idag tänker jag minsann gå ut och ta en långpromenad. Sen är det dags för sista rycket.
 
Har legat och kollat på nyhetsmorgon. First aid kid var där. Här är deras nya låt. Love!
 
First Aid Kit – Wolf

Meningen med tystnaden.

I kursen vi läser just nu har det varit mycket snack om "publics", intressenter, lobbyister och påverkansgrupper och allt vad det är. Alltså, sånna som aktivit engagerar sig i något slags problem eller "issue". Sånna som försöker påverka frågor som kan missgynna dom eller engagera sig för att få en organsiation att förändra sin verksamhet. 
När jag nu så många gånger har läst vad definitionen "pulics" betyder, har det slagit mig att jag inte bryr mig om nåt. 

Jag har inget favoritlag, jag har ingen hobby jag brinner för, jag är inte politiskt aktiv, jag gör inte något åt orättvisor och jag skänker inte pengar till barn i Afrika och inte heller till några isbjörnar för den delen. 
 
 
Är jag en ond, självisk och tråkig människa för att jag bara verkar bryr mig om sånt som faktiskt rör mig själv?
 
 
 
 
 
 
Att jag insett det här och faktiskt funderar över det är väl kanske ett steg i rätt riktning. 
 
 
 
 
Hejdå.

Onsdag

Hej hopp!
 
Har tagit med en liten paus i plugganet. Har varit och handlat med pappa och nu tänkte ta mig lite middag innan jag fortsätter. Ikväll tänker jag inte sätta längre än till åtta. Jag har ju hela dagen på mig imorgon också. Tänk bara om det kunde bli tre timmars effektivt plugg.
Ska bli fantastiskt skönt när tentan är skriven. För då är det heeeeelg. Utan plugg. Jag ska jobba fyra timmar på lördag, men det kommer ju jättesnabbt. 
 
På fredagkväll blir det myskväll hemma hos Ellen. Simone och Jennie ska också dit, och det händer ju inte allt för ofta att vi hänger nuförtiden, så det ska bli kul!
 
 
Hörs, hej!

Måndag

Nu är nollingen över. Ganska skönt måste jag säga. Även fast det har varit sjukt roligt. 
Men skönt med lite rutrin nu. 
 
På fredag är det tenta. Jag har ingen tentaångest än. Trots att jag inte har jättekoll på allt, men det är ju tre dagar kvar med att kötta in diverse teorier och modeller i hjärnan. Ser fram emot helgen, vilken kommer vara i lugnets tecken. 
 
Just nu känner jag mig klar för idag. Ska därför ta och åka hem till Malin Kjeller snart. Var ju ett tag sen jag träffade mina "riktiga" vänner nu.
 
 
 
Den här bilden får avsluta nollningen och det här inlägget!
 
 
Hejdå!

Torsdag

 
HÄJ HÄJ!
 
Här sitter jag vid köksbordet och försöker plugga. Jag trodde vi började kvart över tio idag, men tydligen börjar vi kvart över ett. Suck. 
 
Jaja, jag sitter och försöker svara på gamla tentor. Vi har ju för guds skull tenta om en vecka! OMG!
 
 
Hejdå!

Här kommer en massa bilder från gårdagen!










Försmak för kvällen

 
 

En nykter kväll med vinbrännboll





Vinbrännboll och pirater

Hej hej hallå!
 
En vecka kvar av den här nollningen och ikväll står det vinbrännboll på schemat. Och temat för kvällen är pirater!
 
 
Imorgon är det även dags för filmsittning, men vad det blir då får ni se imorgon!
 
Annars fortsätter föreläsnigarna i snabb takt och om mindre än två veckor är det tenta!
OMG.
 
 
Hörs imorgon. ARRRRH!

Studentliv.

Bäst i världen!

 
 
Fick låna pappa bil idag, då min är inlämnad på verkstaden. 
Såklart lyckas jag backa in en annan bil på den korta stunden. 
 
När jag lämnar tillbaka bilen frågar jag pappa varför han inte ens blir arg.
Till svar får jag: Vad tjänar det till?
 
 
Har jag inte världens bästa pappa så säg!! <3 <3
 
 

Godmorgon!

Igår

Det var inte så hemskt som jag trodde igår kväll. Det var faktiskt ganska roligt att stå i garderoben, iaf när det var lite lugnare. Det var däremot inte lika roligt att städa inne pissoaren!!
Tror det var något slags besökarrekord igår, det var nog över 500 iaf. Kom hem vid halv fyra och jag vakande nio. Nu kan jag inte somna om och ska befinna mig i Nacksta vid ett. Kanon!
 
Ikväll blir det faddermiddag igen. Men denna gång kanske på Biteline!
 
 


Onsdag

Tjabba!
 
Snart ska jag åka och lämna in bilen, så förhoppningsvis kommer mina lysen fungera efter det. 
 
Klockan ett är det dags för föreläsning. Sista den här veckan. Och ikväll ska jag jobba på Kåren. Alla faddrar måste jobba på Kåren en kväll var under nollningen. Om jag ska vara i baren, garderoben, disken eller vakten återstår att se. Men skura öl och torka spyor står säkert på schemat. Som jag längtar. 
 
 
Hörs, hej!

Tisdag

Hejsan!
 
Det var sjukt roligt igår. Kvällen började på skolan där nollorna belv indelade i sina grupper. Därefter gick alla hem med sina grupper och bjöd på middag. Vi gick hem till Emilia där vi hade förberett maten. Efter att dom hade fått uppgifterna för kvällen vandrade vi bort mot kåren och hade en jättetrevlig kväll tillsammans. Var så himla kul att se vad alla hade gjort för låtar. 
 
 
 
 








Nu bär det snart av till Midävla för fotbollstunering. Men först ska jag göra mig några matlådor.
Hejs!

Såhär nära brukar man inte få komma!

Bästaste

RSS 2.0