Söndag

Hej. Dålig uppdatering, blir nog imorgon eller på tisdag!

Hejdå

Lördag

Har just nu rast på jobbet, slutar om en timme. Då ska jag gasa hem och göra mig i ordning. Ikväll ska nämligen jag, Anna, Malin och Emma ut och käka. Men först blir det ett glas vin hos mig och efter middagen får jag se om det blir utgång eller inte. Lugnt blir det hit som helst, då förkylningen inte riktigt gett upp än.

Höööörs!

Communicares film

Här är årets Communicare-film. Själv tycker jag den är jättebra. Titta och dela gärna :)
Det är gruppen Boalt som har gjort den.




Besök på SCA idag!

Nu kan jag pusta ut lite till

Onsdag

Hejsan hoppsan!

Här sitter jag och letar recept till kycklingenchiladas som jag hade tänkt göra till middag sen. Klockan ett ska jag vara i skolan, men jag kommer inte på något att göra fram tills dess. Är inte så sugen på en promenad i det här vädret heller. Kanske ska ta och läsa. Var ju ett tag sen man läste en helt vanlig bok, helt frivillgt. 

Igår var jag och pappa som sagt i Allsta, där vi blev bjuden på middag. Alma den stackarn är förkyld och typiskt nog började jag känna av något i halsen i morse när jag vaknade. Nu sitter jag här och snorar lite lätt. Jag hoppas det är en såndär rääääcerförkylning som jag brukar har, för jag har inte direkt lust att vara sjuk just nu faktiskt. 


Hörs, hej!

Allsta idag

En kärleksförklaring till Norrland





Älskar reklamen, låten och bilderna!

Tisdag

ÅÅÅÅH svetten lackar. Har precis kommit hem från en spingtur. 7,2 km på 45 min är ändå rätt okej för att ha suttit i soffan hela hösten. La benen på ryggen nerför Oscarsgatan, måste ha rätt komiskt ut.

Nu ska jag svetta av mig lite, ta en dusch och käka frukost. Klockan 13 är det gruppmöte på skolan.

Ikväll blir det Allsta igen.
Hörs kanske sen, tja!

Någon?

Kan någon snäll själb hjälpa mig att fixa photoshop till min mac?
Tack på förhand!

Måndag

Tjabba!

Snart ska jag ta cyklen till skolan, men känner mig inte direkt jättesugen i det här vädret. Enligt klart.se ska det vara soligt i veckan och enlig YR, ska det regna mest hela tiden. Kooonstigt.

Får väl se hur lång dagen blir idag. Hade tänkt hinna träna vid halv fem och vid halv sju ska jag åka till Granlo och fika hos Malin. 

Annars har jag haft en superbra helg.
Hörs ikväll.

Lördag

I vanlig ordninig är jag vaken tidigt trots att det blev ganska sent igår. Nu ligger jag och njuter i sängen av att jag inte har något jag måste plugga och det är just det som gör den här helgen underbar, trots att det består av jobb.
Börjar inte förrän tolv så jag tänkte se några avsnitt av 30 grader i februari. Längtar redan till lunchen! Fick liksom en hel biteline pizza över. 

Efter jobbet blir det mysmiddag och kanske en film.
Hörs imorgon!

17.18

Håret växer, satsar på en page till sommaren! Kom igen!!!


Nu ska jag åka och hämta Jennifer och Daniela!

Fredag

Har precis kommit hem. Snart ska jag hoppa in i duschen, Chaplin-gänget kommer hit vid sex och pizzan är beställd till halv sju. Perfekt.
Men det blir lugnt ikväll, för i helgen blir det jobb. 

Vi hörs mer imorgon!

Annons i Sundsvalls nyheter idag!

 

 

Torsdag

Det blev ändrade planer idag. Hade tänkt hålla mig hemma och städa lägenheten. Och när jag säger städa hela dagen Anna, så kan det inkludera rensa garderober, panta, källsortera byta sänkläder osv. Men okej då, det kanske inte tar en hel dag ändå ;)

Idag ska jag istället ta en fika med några snyggingar på stan vid elva. Sen ska vi åka till skolan och där ska vi lämna in rapporten och hämta två uppgifter som v nu fått tillbaka.
Efter det ska jag till jobbet och jobba några timmar till stägning.
Så kommer min dag se ut istället.

Imorgon är det fotografering till hemsidan med gruppen, efter det väntar några ruschtimmar på skolan innan vi kan göra helg. Imorgon kväll är det dags för den där festen jag pratade om. Någon som har en pick up?! Hör av er!
Kvällen kommer börja med att gruppen träffas hos mig och käkar pizza, för att sen gå ner på Borgmästarn och träffa dom andra grupperna. Där blir det lekar och fest. KUL!
Får väl se om det blir något jobb för mig i helgen eller inte.

Nu blir det frukost, sen cyklar jag ner på stan.

Onsdag

Hej!


Blev en kortis på skolan idag. Nu har jag kommi hem och ätit så jag är redo för stykepasset på friskis vid halv sex.
Tills dess tänkt jag skriva klart rapporten som är deadline imorgon kl 15. Vår grupp ska även skicka in en ansökan till vilket ansvarsområde vi vill ha på Stadshuset under själva konferensdagarna i maj. Tänkte göra det ikväll också, så får jag en helt pluggfri dag imorgon. För då blir det städning och byte av sängkläder och handdukar. Tänkte börja lite smått idag också, vill ju inte direkt att hela lediga dagen ska gå åt att städa. Funderar på att ta en tur till birsta också. 

Det var allt för tillfället.



Desperate housewives

Miiiiiiiiiike :( :( :´(

21.42

Godkväll!
Har precis kommit hem från en kväll i Allsta med Alma och pappa. Jag har alltså varit ledig från plugg ikväll. Skönt att vara ute i god tid. Nu har jag precis deklarerat och skickat ett mail till fläktnissen. Så nu har jag stökat undan alla papper som legat och skräpat vid datorn och imorgon blir sista rycket med rapporten. Skulle vara skönt att bli klar imorgon, för jag hade nämligen tänkt att storstäda på tordag.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite serier.
Sen blir det till att sova och önska att snön är borta till imorgon. Probably not, men man kan ju alltid hoppas. Jag gillar ju liksom att cykla. 

Godnatt

Tisdag

Omg, har fått sovmorgon till halv nio både idag och igår. Hoppas dom är klar med morgonborrningen nu.

Hade tänkt gå ut och springa nu på morgonen, men när jag tittade ut genom fönstret försvann den tanken ganska snabbt. Egentligen skulle jag behöa gå ner på stan, men det vill jag inte heller längre. Kanske lika bra att ligga inne och göra klart uppgiften så kan jag göra något annat imorgon?
Så får det nog bli.

Skola vid ett och sedan åker vi till Allsta och hämtar Alma på dagis. 

Trevlig tisdag!

Kvällen

Malin och Emma har nyss åkt. Emma ska snart flytta till ett sött litet hus och Malin har fått ett nytt jobb. Kul för er tjejer!! Tänkte bara göra en liten hälsning till er här: jag gillar er!

Pusshej

 

ps. Louise och Emilia. Dom är på riktigt, mina "riktiga" vänner, här har ni bildbevis!

Måndag

Idag har jag befunnit mig i skolan mest hela dagen. Kom hem för någon timme sen och åt resterna av min lasagne. Måste göra om den snart igen. Gött ju!
Snart får jag besök av Malin och Emma. Var ett tag sen nu, så det ska bli trevligt!

Men nu måste jag försöka kötta vidare med rapporten innan dom kommer. Vill ha den klar NU. För efter den får vi äntligen lite ledigt och kan koncentera oss på Communicare fullt ut. Sweeeeeeet.
Rapporten ska vara inlämnad på torsdag. På fredag har vi fotografering till hemsidan och på kvällen blir det fest med klassen. Kick-mitt. Temat denna gång är "fel fest". Och vi har kommit på ett jättebra tema till vår grupp. Men det är hemligt så länge! Hihi


Söndag

Tjena!
Tänkte berätta vad jag har sysslat med på sistione. I fredags blev det jobb för hela slanten. I lördags åkte jag, Louise, Emilia och Clara ut till Timrå för att besöka Hamsta loppis och Timrå gårdsbutik. På gårdsbutoken tog vi oss en fika och surrade på. Tror alla fick med sig ett litet fynd från loppisen och det blir nog en tripp till dit snart.
Igår kväll var jag jättesugen att följa med Jennifer på Filip och Fredrik på tonhallen, men biljetterna kostade typ 400 kr, så jag fick skippa det. Då blev jag istället nerbjuden till Vickan och Tove på tacos. Och kvällen som skulle ha varit en myskväll slutade med en jätterolig utgång. Det är oftsast som där spontana utgångarna som är dom roligaste faktiskt. 

Idag har jag varit med familjen i stugan. Där blev det krattning och fika i solen. Superskönt väder. Hittade ett dinusaurieägg också!! Hörrni, börja använda instagram och följ mig där!


Nu tänkte jag skriva lite på halvtidsrapporten och sedan ta en promenad.

Imorgon blir det skola igen!
Hejdå!

Psykbryt

Fredag

Just nu sitter jag och chillar i en soffa på jobbet. Nä inte ute på avdelningen utan i fikarummet. Har fyra timmar kvar av denna dag, men jag börjar få ont i fötterna redan. Ovant nu när jag jobbar så sällan.

Efter jobbet ska jag handla. Sen får jag se vad det blir, men förmodligen kommer jag fastna i soffan.
Imorgon ska jag på äventyr med några i klassen, men det får ni höra mer om efter det!

Hejdå!

Måla drakar

Det har har mina kära grupp tillsammans med underbara lärare sysslat med ikväll. Vi har målat drakar som talarna under Communicare ska få!
Kul!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_198168909.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_198168909.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_198168921.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_198168921.jpg" class="image">

Communicare

Gå in på http://www.communicaresundsvall.se/ och kolla vad jag och mina klassisar sysslar med.

Sidan är under ombyggnad med så småningom kommer bilder på grupperna och annat smått och gott också trilla in. Läs gärna bloggen också, som min snygga vän amanda har det huvudsakliga ansvaret över.

 

 

Gilla gärna Communicare på facebooksidan också. Det skulle göra mig glad!

Torsdag

Godmorgon!

Vaknade strax innan åtta av att dom gick lös här nere. Dom borrade en kvart och sedan dess har det varit tyst. Fel att vänta med att borra nån timme då. Känns som att deras mål för dagen är att vecka hela huset och sen är dom nöjd.

Nu ska jag ta mig lite gröt och äppelmos till frukost, sen bär det av till skolan.
Och imorgon ska jag äntligen få jobba lite. Dock ett långt pass, så jag får hoppas mina fötter står pall. 

Tänkt att det är fredag imorgon redan. Hoppas på jobb i helgen också, men verker sämre med det.
Vad ska man hitta på om man är ledig då?

Tacata

Hade fått en låt i inboxen på spotify. HAHA, skrattar när jag tänker på den.

Den är så dålig att den blir bra.
Tacabro – Tacatà - Radio Edit


Annars har jag uppdaterat partylistan. Snott en massa låtar från Martinas har jag gjort också!
Här har ni!


musiknonstop

15.15

Det är tyst i min lägenhet. Det är så ljuvligt!
Något som inte är så ljuvligt är att jag måste betala 7000 kr för att byta ut min köksfläkt. Man tackar!


Nu ska jag se ett avsnitt av New girl, en av få serier som får mig att skratta högt och länge även fast jag sitter här i soffan själv. Kunde jag, skulle jag gifta mig med Nick.
Ni bara måste börja se det, när det börjar på tv!


Hörs!

Onsdag

Idag började dom innan åtta. Jag är så irriterad att det snart brinner för mig. Skulle kunna ställa mig och skrika rakt ut!!!!!
Men nej, jag kommer som mest sätta upp en anonym lapp. Fattar inte varför ingen annan gör det. Det borde finnas reglar över hur länge man får hålla på. Två månader tycker jag är att ta i.



DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

Tisdag

Jajamen, då var dom igång igen. Grannarna här nedaför alltså. Borrar och borrar OCH BORRAR LITE TILL!!! Det går inte att höra vad jag tänker. Har varit så tyst och skönt i påsk att jag hade börjat hoppas att dom var klar. Men icke. 

Idag ska jag åka ut till Allsta och ta en lunchpromenad med Selma och ikväll blir det middag med några från jobbet. Och imorgon börjar skolan igen. Men det blir ju bara en kortvecka, sen hoppas jag på jobb till helgen. 

Hööörs!

Your firefly

Ännu en bra låt från reklamens värld!


Påskdagen

Hej!

Har precis kommit hem från en promenad och lunch på waynes med Emma. Skönt att komma ut lite. Men det är konstigt väder, just nu snöar det samtidigt som solen skiner. Imorgon hoppas jag på bättre väder, för då kanske det blir en sväng till stugan. Imorgon blir det också middag hos pappa, sista påskmiddagen för i år.
På tisdag ska jag till jobbet en snabbis och på onsdag börjar skolan igen. Tiden går snabbt.

Nu ska jag kila ner på Ica och handla lite.
Tjing!

Påskafton

Hej bloggen!
Just nu sitter jag i soffan och chillar lite. Väntar på att Vickan ska höra av sig, så ska vi hitta på nåt.

Jag vet inte varför, men den här helgen har kännt väldigt lång. Det är det ju i och för sig också, men i vanliga fall brukar mina lediga dagar vara fullbokade. Den här helgen har dock varit lugn och det är ju minst sagt skönt. Imorgon har jag inga planer alls, förutom kanske en promenad med Amanda och Emma. Kanske ska passa på att plugga lite, så man slipper det sen. För på onsdag börjar allvaret igen. 


Vi hörs!

Lördag

Börjarade min dag med en springtur. Nu blir det gröt och senare åker vi till Allsta.

Trevlig lördag på er!

Glad påsk!

Pyssel på skärtorsdag

Har gjort egna små ägg såhär på skärtorsdagen. Ikväll ska jag bjuda Tummen och Spjutarn på middag, trevligt!

 

In och ut

Hade tänkt byta bilderna i mina ramar ovanför sängen, men eftersom jag har varit lite lat med att fota, så fick det bli en tillfällig lösning.
Hittade dessa på weheartit.com. Just nu är det utskriva på vanligt papper, men så småningom ska jag väl ta och framkalla några riktiga foton, om det blir det där motivet eller något annat återstår att se.

Nu har jag också varit ner med mina vinterjackor och skor till förrådet. Och jag måste säga att det är en skön känsla att stoppa undan allt sådant och ta fram vårplaggen istället! :)

Heeejs

Forgive forget

Vilken skön början på ledigheten! Fick tillbaka artiklen som jag var så nervös över. Men den gick ju bra den med!


Nu ska jag ta och pyssla lite här i lägenheten, sen blir det ett pass på frikis.
Skönt med tid över till att träna, fast jag hoppas ju faktiskt att det blir lite jobb här i påskhelgen också.

Nu tar jag och höjer musiken och börjar  rensa mina garderober!

Bjuppar på en låt gör jag också, generös som jag är!



Grönt är skönt


Jag har köpt en ny liten sommarplånbok. En grön. Jag gillar grönt. Min nuvarande plånbok är ganska klumpig, så den här är ju perfekt för att stoppa ner i jeansshortsen!
Hade varit perfekt present till mitt påskägg. Synd att jag köpte den själv.
För pappa, du kommer väl ihåg att köpa ett påskägg till mig?!
Går bra att fylla det med choklad eller några tior också!


Har även varit ute på en rask morgonpromenad. Det ska nog bli min nya morgonsysselsättning. En snabbpromenad innan tio, men morgonpasset i hörlurarna. Gick runt och flinade för mig själv, såg nog rätt kul ut.

Ikväll blir det mys med några brudar i klassen och imorgo blir det till att hänga med Emma och Anna, längtaaaar!

Onsdag

Men bra att det blev halt och jävligt ute. Får bli en promenad istället. Klockan ett är det stormöte på skolan, sen är det PÅSKLOV. Var ett tag sen man hade det.


Hörs sen!

Typ 20 år sedan

HAHA, känner ni igen den här tjejen?
Det roliga är att min frisyr ser ut exakt såhär nu.

VÄÄÄÄÄX!

KLAAAR!!

Nu är jag äntligen klar med alla uppgifter. Är ledig hela kvällen, för imorgon delas nästa uppgift ut.
Så ikväll tänkte jag chilla och pyssla lite.
Men nu verkar dom mörka molnen ha försvunnit, så det kanske blir en prommis ikväll också.
Fårinteglömmavantardenhärgången!

Imorgon blir det löpning igen, blev en timme i morse. Hoppas bara jag inte har träningsvärk imorgon.


Hejdå!

Tisdag

Kul att det blev vinter igen. Jag hade ju planerat att gå ner till källaren och lägga undan mina täckjackor och hämta conversen, men det blir nog nån annan dag. Passar på att mysa till det nu när det blev mörkt. Här har ni även mitt nya nagellack!

OH MY!




Helt ny musikvideo av OH MY!
Inspelad på pizzerian hemma i Bergsåker :')

Godmorgon!

Nu blir det en springtur, käk och sen lite plugg innan jag cyklar till skolan och efter det besöker stadshuset med gruppen!

Hej hej!

Stirra titta och glo.

Att titta ut genom fönstret är roligare än att skiva om gruppens utveckling och mognad. Så de så!

141

 

 

Måndag

Har påskpyntat lite här hemma. Annars har jag varit på skolan idag och nu är tanken att jag ska fortsätta med uppgifterna som är kvar. Jag kan dock inte koncentrera mig. Dom håller fortfarande på att borra i lägenheten nedanför. Jag orkar fan inte höra mer!! Från morgon till kväll. Är dom seriöst inte klar snart?!?!

Om det inte hade varit så kallt hade jag gått ut och satt mig. Skulle behöva en powernap också, men det går inte.

Nu blev jag bitter. Ha en trevlig måndag ni andra!

En lördagkväll i Alfta

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_196405476.jpg" class="image">

RSS 2.0