Oskar Linnros

Jag har inte tid. Jag har varit i Stockholm med Jens. Bästa veckan ever. Bilder finns på facebook. Nu måste jag kila igen. Duschen väntar, sen ikväll bär det av mot Härnta och broöppningen! YES!

Hejdå

Helgen

Jag hade sjukt kul igår!

Jag och Anna började lite smått hemma hos mig, innan Ulrika kom och hämtade oss och for mot stan. Där blev det förfest hemma hos Anton. Sen bar det av ner mot stan. Först styrde vi kosan mot Svensnsons, sen blev det Oscar. Riktigt kul kväll måste jag säga.





Imorgon bitti ska jag infinna mig på navet strax innan 08.00. Då går nämligen miin buss mot Stockholm. Jens är redan där. Ooooh vi kommer få det så mysigt! :D


Nu blir det mat, hejs!

Lördag

Idag är det sooool! Men kallt. Så jag börjar med att sätta mig ute på altan och käka lite frukost, sen får vi se vad som händer!

Hejs!

Höga kusten
















Update

Nu är det för dåligt igen. Men nu kommer lite uppdatering.

Just nu sitter jag ensam här på fuxvägen. Riktigt skönt faktikst. Nu hinner jag göra sånt som inte riktigt är prio ett under soliga sommardagar.
Men imorgon blir det andra bullar, då blir det minsann utgång igen!

Idag har jag, Jens och Victor varit och badat. Vi tänkte åka till Sörfjärden, men eftersom det var ganska kallt bestämde vi oss för att åka till Nyland ist. Där var det iaf superbra väder. På vägen hem svängde vi förbi kovlands pizzeria och åt, sen fortsatte vi ut mot birsta. Pojkarna ska ju till Stockholm i helgen. Och det är ganska skönt faktiskt, för som kännt kan jag inte umgås med både Victor och Jens nån längre stund. Fast det kommer ju bli ensamt att sova själv. Dom kommer iaf hem på söndag, och på måndag eller tisdag åker jag och Jens ner till Stockholm igen. Vi ska bo i Linneas lägenhet på Östermalm. Det ska bli så kul! Cosmonova, gröna lund, gamla stan och massa shopping :D



I tisdags fick Jens en jättebra idé. Han tyckte att vi skulle ta en roadtrip till höga kusten. Jag som älskar utflykter tyckte såklart att det var den bästa idén ever. Så i onsdags bar det av. Vi började med Manna minne, sen blev det även Bönhamn, Rotsidan och Norrfällsviken.

Så i nästa inlägg kommer massa bilder därifrån! :)



Sen ska jag forstsätta att möblera om lite på flickrummet, det är alltid lika kul. Fortfarande. Det var typ det bästa jag visste när jag var mindre, för er som hade missat det.
Hej!

All around the world

Blir aldrig av med den förbannade hostan. Inte ens Cocillana hjälper nu. Ååhhhh!
Men imorgon är jag ledig, men då ska det såklart vara sämre väder. I sånna fall blir det stan för min del, har en massa ärenden jag måste fixa i veckan.






Så fort jag hittar något bättre så kommer jag slänga det jag har åt helvete. Långt ner i soporna och kommer aldrig någonsin ägna en tankte åt det igen. Allra minst sakna det. Sådeså!





Ja men det kanske är dags för en ny design snart också.
Är alldeles för lat för sånthär nuförtiden.

Dum av dig

Hejsan!
Idag har jag jobbat igen. Och imogron blir det jobb igen, till åtta, sen är jag ledig onsdag och jobbar torsdag igen. Hoppas på att vara ledig denna helg iaf.
Den 31:e juli är det både Yran, broöppningen och härefestivalen. Blir broöppningen i Härnösand och Oskar Linnros på lördagen iaf. Läste på hemsidan att man borde köpa biljett nu, annars kan dom ta slut, IGEN. Så inte vet jag, men man kanske borde besöka entré i veckan.

Annars kanske jag och Jens ska åka till Stockholm nu nån gång på hans semseter, det vore riktigt nice!

Näe nu ska jag kila.

Blir nog tidigt ikväll, är sjukt trött, får inte sova något på nätterna med den här hostan.

Hej

Söndag

Jahapp. Nu sitter jag här och kollar på lägenheter. Ska snart ta en sväng runt stan och kolla läget på några av dom.

Igår blev jag och Emma bjuda på grillat hemma hos Anna. Mycket gott. Efter en hel del snack, åkte vi ut till Sörfors och Smedjan. Det var ganska kul där måste jag säga. En del välkända ansikten träffade man ju på ändå. Roligast var nog att kolla på alla fulla (gamla) människor. Kommer vi bete oss sådär i den åldern? Isf är det ju pinsamt. Men man kan ju alltid ha kul åt andra.

Näe nu ska jag åka hem till Jesseboy som snart är hemma igen.



Fredag

Uscha, nu börjar hostan komma tillbaka på riktigt. Och jag glömde mina halstabletter hemma hos Jens. Han ska vara i stugen hela helgen och jag ska jobba. Jag saknar honom redan, jag tycker inte om att sova själv.

Idag har vi som sagt haft finbesök hela dagen. Vi har badat i både hulitjärn och segersjön, lekt och ätit god mat. En bra fredag helt enkelt.
Snart ska jag gå och lägga mig, fick ju inte så många timmars sömn i natt. Och jag hoppas verkligen att jag är bättre imorgon, och att min röst även fungerar.

Godnatt


Världens finaste Alma

Lägenhet

Under den gångna veckan, när jag hade huset för mig själv blev jag mot min vilja, tvungen att köra en tvätt i tvättmaskin. När jag inte ens lyckdes med detta, insåg jag något, något som jag egentligen insåg för flera år sedan (men har ignorerat sen dess) att jag är världens mest bortskämda 21-åring. Inte alltid på ett dåligt sätt. Men ni förstår kanske och ni är säkert beredd att hålla med.
Därför har letadet av lägenheter satt igång på riktigt nu. For real, you know!
Jag som i vanliga fall är väldigt kräsen av mig, skulle nöja mig med an halvskabbig minietta.
Fast helst väst på stan. Nära miun. Där jag förmodligen kommer tillbringa mycket av min tid i tre år framöver.

Jag kommer klara med galant på egen hand. Fast många av mina middagar kommer nog ändå förtäras på fuxvägen.

Hej!

Sjuk, mitt i sommaren? Nice!

När jag äntligen fått några jobbtimmar så går jag och bli sjuk. Skulle ha börjat fem i morse. Men när klocken ringde vid kvart över fyra, hade jag kanske sovit en och en halvtimme allt som allt. Har legat och hostat och haft ont i halsen hela natten. Så jag kände att det var lika bra att sjukanmäla sig. Hoppas att jag klarar mig bättre imorgon, då börjar jag inte förrän ett.
Känns bara så jävla surt!

Dessutom är jag sjukt hes, går knappt att höra vad jag säger. Men oftast blir det bättre på dan, och nu ser jag fram emot att Stefan, Anna, Alma och Selma ska komma ut hit och grilla ikväll.

Hejdå så länge

Onsdag

Hej bloggen och ni andra. Kanske är dags att ge lite kärlek till Tiesto nu.

Har inte så mkt tid även fast jag knappt jobbar något.
Igår for jag och Vera ut till Tranviken. Där träffade vi på bla Rönnbäck, Robert, Bodde, Thoord och Secken. När vi åkte var det bra väder, under hela vistelsen på stranden såg man endast dimman. Så vi åkte hem, och väl hemma var det såklart soligt.
Till middag fick jag sällskap av Secken. Senare joynade även Ellen oss. Vi åkte en sväng till hamnen, sen for vi och badade i Sidsjön. Varmt och skönt var det.

Idag skulle jag vilja ligga på straden. Men jag har annat för mig. Vill inte att pappa ska komma hem till världens bombnedslag, så idag ska jag städa. Har faktiskt bara damsugingen kvar. Sen måste jag fylla på kylskåpet igen.

Ikväll ska jag ut och käka med Anna. Och vi kanske drar en liten utgång på det också ;)
Om ni vill följa med är det bara att säga till!

Förövrigt har jag hittat en lämplig lägenhet. Ska visa pappa när han kommer hem. Undra om man ska slå till?

Näe nu ska jag fortsätta, hejja!

Städning nästa

Dålig uppdatering, I know! GF har tagit upp all tid. Men det kommer snart. Idag ska jag stäääääääda!
Hejdå


Dagens

Det här är vad jag har gjort idag:

- Fixat håret
- Handlat på systemet för tre dagar
- Shoppat tre nya outfits för helgen
- Grillat med Jens

Skulle egentligen ha åkt ner på GF idag, men nu orkar jag inte. Peppar för imorgon ist.

Frukost

Onsdag

Jag kunde inte somna om när Jens åkte till jobbet. Så nu sitter jag här.
Idag är jag ledig och vid halv tre ska jag in till Elin och fixa håret :) 

På fredag verkar det ska bli det bästa vädret den här veckan. Jag funderar på att åka till Sörfjärden/gnarpsbaden. Om man inte är så bakis vill säga. Så är det någon som är sugen på att följa med, hojta till!

Näe nu ska jag gå och göra ett nytt försök.
Hejpa!

Ok baby det är dags att vi ska vinna allt

Puuuh, jag svettas ihjäl. Har precis kommit hem från jobbet, eller ja jag har hunnit äta också.
Blir jobb imorgon också 8.30-18.30. Verkar iaf som att det ska bli lite sämre väder imorgon, kanske lite svalare kan man ju hoppas på, är svettigt inne i blå kuben kan jag säga. Sen är jag ledig ons-sön! Gud vad skönt!

Undra om man ska gå ut och ta sig en promenad i det fina vädret?
Kl 23 ska jag iaf skjutsa pappa och Eva och jag ska inte hämta dom förrän nästa onsdag.

Trevlig kväll!

Måndag

Jag måste ha haft världens snabbaste förkylning. Har haft on i halsen några dagar och igår kände jag jag hängig, idag är pigg och endast snorig. Såhär brukar oftast mina förkylningar se ut och tur är väl det. Jag har inte ens haft magsjuka en enda gång i mitt liv. Ta i trä.

Ikväll ska jag skjutsa pappa och Eva till tåget. Dom ska åka till Tyskland och vara borta i en och en halv vecka.  Det betyder att jag kommer ha huset (och pappas bil) för mig själv hela veckan. Höhö! Så blir det bra väder är ni välkommna på grillning eller nåt annat trefligt!

Hejdå

Sommar



Helgen

Jag har haft en underbar helg!

Vädret har också varit kanon och även fast det är tropisk värme, ska man inte klaga.
I fredags åkte jag och Jens upp till Bölesta, där vi sov över till lördagen.  Vi åkte vi båt, badade, solade, åt god mat och bara myste. Det är så fint däruppe, skulle kunna vara där hela sommaren. 








Och igårblev det utgång. Först bjöd Anna på en jättegod middag. Sen satt vi ute i solen och åt jordgubbar och glass och drack vin. Vid tio åkte vi in mot stan och Bergsgatan, där Jon bor. Vid tolv nångång gick vi ner på stan.








Torsdag

Har precis kommit hem från stan. Har käkat lunch med Anna, Malin och Emma.
Imorgon är sista dagen den här veckan som jag börjar 05.00. Ska bli så skönt att sova ut på lördag! Jag fattar mig inte på dom som börjar fem varje morgon, helt sinnes ju!

Imogon ska det bli bra väder igen. Då blir det kanske playen igen. Slutar ju tio, så då kan jag ligga och snarka på stranden, perfa!

Hejpa
RSS 2.0