Helgen i Eskilstuna

Nu var det ett tag sen jag skrev, så jag tänkte att det var dags. Jag har iaf haft fullt upp sen i fredags. Tidigt på lördag morgon satte sig  jag och pappa i bilen och for ner mot Eskilstuna. Vi anlänade dit runt ett och sedan var helgen fullspäckad av alla möjliga aktiviteter. Mycket rolig helg måste jag säga. Bilderna får berätta:




Vi besökte bla norra Europas största kakbuffé på Taxinge slott. MUMS! Vi smög även upp på övervåningen för att kolla in bandet som spelade.


Det kändes i princip som att sommaren redan hade kommit till Eskilstuna.



Vi besökte ett till slott, som var megastort. Det var där vi såg Robert Pärlskog och det var där...


.....en kråkjävel skit på mig!!!!!!!!!!!!

Till skillnad från mig tyckte Stefan att det var mkt underhållande.



Här njuter vi av den fina utsikten och det härliga vädret.


Nästa dag tog jag och pappa en promenad genom gamla staden, som även fanns där. Medans vi gjorde det var Stefan och Anna och hämtade Selma :D



När vi kom hem och kollade på bildena upptäckte vi att på nästan alla bilder som vi tre i familjen Thors var med på så såg det ut som att vi var med i ett rock band. Det jag menar är att alla bilderna har lätt kunnat vara framsidan till nån cool nysläppt skiva.
Jo, det är sant. Kolla bara!

Själv tycker jag att bild nummer 1 har mest potential.



Nu får det räcka. Hejdå

Älskling!

Fredrik kom hit, jag saknar dej!



image145

Spring

Kom nyss hem från min första joggingtur för i år. Det gick ovanligt lätt, så nu kanske jag slipper tappa suget efter två ggr.

Igår kom tre små muppar och hälsade på mig helt utan förvarning. Men der var mkt trevligt, vi sysselsatte oss med allt möjligt, kubb, brännboll, boul, krocket mm.

Senare på kvällen var jag med Fredrik, vi utmande varann på badminton och eftersom mina skills fortfarande sitter i vann ju jag! Eller hur honey? :D haha

Här kommer lite bilder iaf :


image142
Hur snygg är inte Josse här då? Jag tror det är nu vi för första gången vinner. Det ser ut så på henne iaf! :)

Onsdag

Japp, jag är redan hemma. Nationella idag då, satt endast två timmar. Det fick räcka, och nu är även det ur världen.

Kanske var lite dumt att jag åkte hem så snabbt, för nu har jag ju inget att göra. Ska nog ta en powernap, sen gå ut i det fina vädret.

image134

Midsommar 07

Tisdag

Sådär ja, på cirkus en och en halv timme blev jag knallröd på bröstet. Verkligen stiligt!
Jag hade bara en lektion idag, eller hade och hade, jag kände att det var en som var viktig och en annan ovikitg helt enkelt. Vi förberede oss iaf för nationellaproven i svenska, vilket jag inte direkt ser fram emot. Fem timmar ska vi sitta och skriva, kul!

Näe undra om jag inte ska ta och göra en lite vårigare design, jag gillar inte direkt den jag har faktiskt. Får väl göra det nån dag då jag har tid, och då blir det väl om några veckor eller nåt.

Just de, jag ska klippa mig på måndag, så skönt att bli av med utväxten!


Hejs

Härligt!

Wiiiho!

Godmorgon allesammans!

Även idag är jag på strålade humör, idag kanske det beror på att jag tänker bege mig till skolan 13.50. Har alltså en riktigt sovmorgon, men det tog jag inte till vara på utan är redan uppstigen. Måste njuta av det härliga vädret, så jag tänkte gå ut och sätta mig och sola. Nice nice. Jag får ju ganska lätt färg, även fast den inte stannar så länge.

Åhh det är snart sommar!

image132
image133

Young folks

Vilken härlig måndagmorgon

Åh vilken strålande morgon. Börjar inte förrän om 25 min, så jag borde väl gå snart. Men det är alltid skönt att få sova ut på måndagar. Fredrik är elak för att jag inte får låna hans solglasögon, annars är han snäll. Vi tänkte se nya American Pie igår, men den verkade så himla tråkig, så vi stängde av.

Som alla har märkt har det varit toppenväder i helgen, så jag och Fredrik ha sysselsatt oss med det mesta som går att göra ute. Vi började med att öva slagen inför brännbollssäsongen, sen gick vi med lite grenar och ris till majbrasan, Vi cyklade även fram och tillbaka mellan frasses, konsum och hem, till slut blev det mjukglass på frasses. På kvällen åkte vi in till stan och jag tog en 12 min solning. Var rädd att jag skulle bli röd som, eftersom det var min premiär, men jag klarade mig fint. Nu ska jag kila!

Hejs

Free

Döööööööö!

Egen bloggdesign

Jag har nu klarat av att göra min första bloggdesign. Jag vet, den är inge vidare vacker, och verkligen inte finare än den jag hade. Men det känns ändå bra att ha gjort den själv. Övning ger färdighet, och snart kanske jag kan göra snygga designer också. Jag är ju iaf bättre än vad jag var förut.
Jag vill iaf tacka Karro som har himla bra bloggkoder och photoshop lektioner i sin blogg!

http://karroooo.blogg.se



Ja, kvällen har väl gått förvånandsvärt fort med tanke på att jag har suttit här hela kvällen. Pillat lite med photoshop och som nybörjare är det väldigt mycket att lära sig, och det tar lite tid.
Dessutom ska jag åka och hämta Fredrik hos en kompis vid två, så jag måste nog sitta här ett bra tag till.

Imorgon blir det monster sovmorgonen! :D

Lördag

Det är synd om mig! Jag har absolut inget att göra ikväll. Alla gör nåt annat och här sitter jag.
Jag kan säkert komma på nåt jag kan syssla med i nån timme, men sen då?! Jag kommer bli sjukt rastlös. Det är nästan så att jag skulle kunna plugga. Men riktigt så tråkigt är väl ändå ingeting.

Jag har iaf bäddat rent i min säng, så jag kan ju vara glad över det ett tag.

Kanske ska passa på att ta en promenad innan solan går ner.

Hejdå

Lantservice

Oooh the Kooks spelas på högta volym, det är vår och jag är glad!

Lunchen spenderades i solen på torget, härligt!
Överraskade nog fick vi sluta 40 min tidigare från marknadsföingen. Så jag tog bilen, for hem, bytte om och gick ut på en liten skogspromenad. Även fast jag bara bor 10 min från stan, så bor jag väldigt nära landet. Vilket märks när det ibalnd luktar kobajs (vilket jag tycker luktar väldigt gott) när man kliver utanför dörren på morgonen. Kossorna är bara några hundra meter härifrån, ändå skulle jag kunna tänka mig att bo i Kovland eller Töva. Jag gillar kor och hästar. Jag vill inte ha nåt med dom att göra, men jag tittar gärna på dom :)



image127

Vuxen? Neee

Din ålder borde vara 23.2 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse!

Fast jag vill nog vara ung så länge jag kan!


http://www.vuxenpoäng.com

Vår i Lillhällom

Det är så härligt, så härligt!

Slutade tidigt idag och ända sen jag kom hem har det varit full rörelse på Fuxvägen här i Lillhällom. Vet inte hur många hästar som har sett  gått förbi mitt fönster. Jag har aldrig blivit så glad över barnskrik och att dom cyklar som galningar utan att se sig för. Mopparna kör fram och tillbaka och vissa har redan börjat med biltvätten på gården. Fåglarna kvittrar och vi fick nyss ett informationsblad om valborgsfirandet här i området. Allt detta påminner mig om den rikitga våren. Våren som alltid ser likadan ut här, men som är så mysig. Folk är ute och promenerar med ett stort leende på läpparna och när jag kollar upp mot berget, där jag så många gånger ha lekt,  ser jag att all snö är borta. Det är mitt Lillhällom, här har jag alltid bott och här har jag alltid trivts.
Det enda jag saknar är när vi på sista april fick åka på Rolfs (favvogrannen) traktorflak och samla in grenar.  Det behövs inte längre, majbrasan blir farligt stor varje år ändå. Det jag mer kan sakna är såklart Sandra och Therese som alltid har bott grannar med mig.
Nu ser jag fram emot den tradiotinella gåbingon på sista april.

Undra om jag ska gå ut i förrådet och pumpa i lite ny vårluft i min gamla cykel och ta en tur runt i Bergsåker?

Onsdag ingen, veckorna gåt snabbt

Nu är det väl äntligen vår!

Kort dag idag, vi lekte till och med på sista lektionen. Det kanske låter som att vi har välrdens slappaste år i trean, men så är inte fallet. Vi har massa kvar att göra innan vi slutar och det händer rätt ofta att jag känner mig lite stressad.
Religionsprovet på fredag är inte direkt något jag ser fram emot, inte nationella i svenska heller för den delen. 

Efter många om och men så blev det inge Tallin, eftersom vi är för små! Vi får helt enkelt hitta på nåt annat skoj. Äre någon som är sugen på att ha husfest, kan ni ju säga till! :)

Ikväll blir det till att plugga religion och förhoppningsvis kommer Fredrik sen. Om inte, så kommer vi inte ha träffats på en vecka igen. Vi hinner typ bara träffas på helgerna, vilket jag tycker är hemskt tråkigt.



Hejs

Changes

There are so many changes in my life
I don't know if it's wrong or if it's right
And I want you, want you by my side
Everything is gonna be alright

Changes in my life, I won't leave you behind
Changes in my life, you will see in time
Changes in my life, you're always on my mind
Changes in my life, I got you by my side

In life we're always looking
Let the past behind
We try to see the warnings and read all the signs
Sometimes you gotta take chances
Nothing stays the same
The world will keep on turning
Again and again, again and again

Oh Laura - Raining in New York

Det regnar

Gårdagskvälen var trevlig, den innehöll bla max, ungen i the grude, planering, gitar hero, big boy och mkt annat.
Det måste vi göra om, fast nästa gång blir det nog lite vin inbalndat.

Idag regnar det, vilket jag tycker är bra. I alla fall om man kan sitta inne och slipper vara ute i eländet. För om det rengar försvinner förhoppningsvis snön och om snön försvinner kommer snart gräs och gräs för mig är sommar. Så var det med det.

Nu ska jag gå och läsa om ögat, örat och lite om hjärnan om jag har tur. Jag ska alltså plugga inför naturprovet som är imorgonbitti. Jippi!

Hejdå



what?

Låt mig presentera...

SELMA :D

image107

Denna lilla sötnos blir snart Stefan och Annas :D
Jag är så glad och nu längtar jag ännu mer tills dom kommer hem!
Detta plus att det ser ut som att vi kan åka till Tallin på sista april, kan det blir bättre?


Wiiihoooo

Godnatt

Nu ska jag borsta tänderna och sova. Dock inte samtidigt!

She moves in her own way

Det känns förjeevla bra att det är fredag imorrn. Inget slår fredagar, speciellt inte när man börjar 10.15 och slutar 11.30, som imorgon.
Efter småföretagandelektionen lär det väl bli en tradionell fredagsfika,  i alla fall om fröknarna Olsson och Fjellström behagar att komma till skolan imorrn. Ingen vet!

Och vet ni vad, det kanske blir en kryssning till Tallin sista april. Det tycker jag skulle vara utomordentligt roligt, frågan är bara hur mkt det kostar. Är den någon annan som är sugen är det bara att höra av sig.
HALLÅ, en liter minttu kostar liksom 80 spän. Det är bara att slå till!



Yes, she moves in her own way.

Det skulle man kunna säga, med tanke på att jag råkade säga att jag är halvgalen idag på intervjun, om det var bra eller dåligt, det får vi se!

Freddie min vän

image105

Yes, it´s human

Intervjun är över och den gick bra tror jag.
Orkar inte gå in nå längre på det, får vänta ca tre veckor på svar nu bara.
Blir inget Eskilstuna heller, vad ska man göra istället?



Ni som inte har så mkt att göra kan ju underhålla er med att kolla på denna video. Sjukt bra låt, lite gammal men själva vidoen är cool!




Tjarå!

Onsdag

Imorgon ska jag ju som sagt på intervju på IKEA och konstigt nog är jag inte ett dugg nervös. Men jag hinner nog bli det imorgon. Hoppas det går bra, för där vill jag gärna jobba.

Jag borde egetligen gå och lägga mig snart, men jag är inte ett dugg trött, så jag lär väl bli kvar här ett tag.

Vi kanske inte åker till Eskilstuna i helgen, eftersom det är minst lika dålig väder där nere som här. Men det kanske är lika bra, för då kan jag plugga till naturprovet, vilket skulle bli lite jobbigt annars.

Nu kommer jag inte på något mer onödigt att skriva, så godnatt!

Snö är en sak som jag ogillar

Jag hatar snö. Eller nej, det gör jag inte alls. Jag hatar snö som kommer i mitten av april. Bajs!
Något som jag kanske ogillar ännu mer är skolan. Kan det inte bli maj/juni nångång så man slipper allt på ett bra tag.

Hejdå


Sommarkväll på
norra berget.

Cp-skada?

image101

Trött och less

Är sjukt trött och allmänt less. Jag vill ha helg, men det är fortfarande bara tisdag...

Jag har en cykel, en cykel som är röd

Sitter just nu hemma hos Fredrik. Vi har nyss avnjutit en god måltid och nu sitter jag här för att smälta det hela. Ikväll blir det bio, tjejerna skulle ju ut, så då stannar jag hellre hemma och myser lite med Freddie!

Även idag har jag varit och kollat på bilar med pappa, tyvärr verkar han vara inne på en ny Ford Focus. Då tycker att vi lika bra han behålla den vi har. Har också hunnit hälsa på farmor och farfar och efter en snabbtitt i hennes garderob hittade jag lite saker som fick följa med hem.



Imorrn ska jag och Fredrik gå över till Cykel Nisse som bara ligger en bit härifrån och titta om vi kan hitta nån gammal, fin cykel som Fredrik kan köpa. Jag har ju redan min fina röda som jag fått av min snälla farfar =)

Hoppas också att det blir en liten tur på stan, har massa saker jag skulle behöva köpa. 

Hejs

Åh så skönt med fredag!

Blev en tur med pappa ut till Timrå idag. Vi besökte Careta, eftersom vi snart ska köpa en ny bil. Jag hoppas på en Volvo V 50 iaf :D

Blev ingen pölsa heller, vi åkte istället till vagnen på fisktorget och köpte mat. Mmmhm!

Kvällen och hela helgen blir lugn, hoppas jag iaf. Det är så skönt att bara vara hemma ibland och göra ingenting. Om jag har tur kommer min Freddie hit snart, vi har ju bara träffats en dag på hela veckan, det är för dålig!


Tjarå!


Coolt

image99

Det kanske inte syns, men det som står i den rosa ringen är: Foto: Anna Lindholm

Torsdag och ingen religionsresa blev det.

Idag på bussen fick jag och Sandra ett hyseriskt skrattanfall. Jag skulle försöka berätta för Erik om killen som inte tände varken tjejer eller killar, utan tänkte på soptunnor och väggar. Tyvärr råkade jag halvskrika ut allt.
Suss: Skrek jag, var det någon som hörde?
Sandra: Nej, nej, det var ingen som hörde.
För er som inte fattar det roliga så kan ju ju berätta att det var rätt uppenbart att precis alla i bussen hörde.
Ja, det är sånt som jag och Sandra skrattar åt.

I förrgår fick vi även våra studentmössor. Det känns verkligen som att det är nära nu. Jag längtar så.




Ikväll blir det plugg, spinning och hockey!

Hejs

Nu funkar det igen

Nu sitter jag på skolan och har lunchrast. Vi sysselsätter oss med att skicka hotbrev till en viss Staffan som tydligen inte vill att vi ska få åka på vår religionsresa.

I förrgår ringde IKEA till mig, jag ska på intervju där också! Wiihooo! Där skulle jag därimot vilja jobba. Men nu kommer det vara en gruppintevju ist, men jag hoppas det går bra.

Efter skolan ska jag på min efterlängtede massage.

Hejdå
RSS 2.0