Fredag

God morgon!
 
Snart blir det en prommis, sedan eventuellt en tripp till Birsta. Skulle vilja kolla på en klänning och den finns bara på Bik bok. Jag får se om jag orkar åka dit. Skulle behöva handla lite grejer innan vi åker till Turkiet, men det får bli nästa vecka. Har som tur är massa presentkort på stan. 
 
Ikväll ska vi eventuellt grilla. Men vi får se hur det blir med det. 
 
Lykades till slut somna med öppen dörr i natt. Vaknade senare av att det började bli lite kyligt med helöppen dörr...
 
 
Nu ska jag sticka, hejsvejs!
 

Kan inte sova..

Även fast jag var uppe innan sju imorse så kan jag inte sova. Är inte ens trött. Undra om det är för att det är så himla varmt och jag måste ligga med öppen dörr.

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag gör ett nytt försök.

Torsdag

Igår dog min iPhone. Så jag sprang ner på Telia innan dom hann stänga. Och där fick jag en ny, bara sådär. Haha jag blev alldeles chockad. Så nu sitter jag med en slipperny iPhone 5 i min hand igen. Man kan ju inte annat än älska Telia. Tack!
 
Nu hade jag eventuellt tänkt ta en promenad snart. Eller om jag ska göra det ikväll, kan inte bestämma mig. Kanske är svalare ikväll. Jag börjar gruva mig lite för vad det kommer vara för värme i Turkiet, jag pallar inte 40 grader. Men jag kollade precis, runt 20 just nu. Det är ju perfekt. 
 
Idag blir det en riktigt pluggdag. Hade känts lättare om det hade regnat, men jag kanske kan sitta ute och plugga en stund idag också. Imorgon blir det nog ocskå plugg, sen jobb på lördag och sedan är det bara tre dagar kvar till tenta. 
 
 
Och idag hittade jag primern som jag föll för när jag fick den i glossyboxen. Hittade den till ett bra pris, så nu hoppas jag att den kommer snart. 
 

Kvällsfika hos Jennie

Här vill jag bo.

 
 

Fuck you!

Drömmen för alla som älskar liljekonvaljer.

Inspiration från IKEA

Måndag

Godmorgon!
 
Nu har jag precis regisrerat mig på en av sommarens sommarkurser. Jag ser faktiskt fram emot att plugga i sommar. Än så länge i alla fall. 
 
Idag blir det plugg alla day long, Insåg precis att jag inte kommer ha tid att plugga något imorgon, då jag både ska på Communicare och möte på jobbet. 
 
Nä, nu måste jag sätta igång så jag hinner med lunchpasset på frikis!
 
 

Jag är typ kär i mina vänner!

Helt fantastisk helg igen!

Vilken kväll vi har!

Bättre fredag kväll på ingång!

Alltså man har ju haft det sämre..

Alltså det här med studentlivet är inte jämt sådär jobbigt som det låter.

Här sitter jag i solen och lyssnar på Le kid och har det gött! Tänkte väl ta och läsa lite snart. Ja om en stund alltså..

Hare!

Det här kan bli en bra dag.

Dagen har i alla fall börjat bra. Eller ja, jag vaknade vid halv sju och kunde inte somna om för att det var så ljust. Och då somnade jag inte förrän efter ett igår. Men vad gör väl det när det är fredag?
 
Jag har precis öppnat min franska balkong och den ljumma sommarvärmen strömmar in samtidigt som det doftar nyklippt gräs. LOVLEY! Det har även börjat dofta hägg ute nu, och det må väl vara den bästa doften någonsin. 
 
Nu ska jag äta lite frukost, sen ska jag åka och lämna in caset. Efter det blir det en tur till pappa för att tvätta bilen, plugga lite och kanske njuta lite av solen. 
 

Det tar sig!

18.32

Häj blöggen!
 
Idag har vi som sagt varit hos Emila. När vi satt där och tjitt tjattade kom vi på den briljanta idén att åka ut till Tynderö imorgon och käka räk- och tacobuffé. Perfekt häng på en löningsfredag kan jag tycka. Vi bokade bord till kl 18. Så innan det får vi se om vi hinner förbi Märrgårds loppis, och på vägen hem tänkte vi svänga förbi Holmö brygga, som öppnar imorgon. Jag som älskar utflykter tycker såklart att detta ska bli fantastiskt roligt. Weeeeii!
 
Men det är imorgon det. Idag är idag och jag ska nu skriva klart det sista på caset, och sen hade jag tänkt gå ut och springa. Det är liksom äntligen uppehåll och nu verkar det till och med som att solen håller på att titta fram. 
 
Imorgon kanske jag ska passa på att tvätta bilen om det är finväder. 
 
Men nu hörrni, nu ska jag sticka. Vi hörs!
 

Torsdag

Snacka om att det regande igår. Jag och Virre var ute på promenad och på vägen hem började det spöregna. Och då var vi bara i Granlo. Som tur fick vi skjuts hem. Hela kvällen hörde jag hur det smattrade mot fönsret, så jag passade på att mysa till det. Gick ner på Ica och köpte naturgodis och sedan slog jag med ner i soffan och kikade på nya Wallander. 
 
Nu ska jag snart ta cykeln till Emilia, där det blir pluuuugg.
Imorgon är det löning, sweeeet. Undra vad man ska hitta på för kuligt då. Förutom plugg då...
 
 
Nu måste jag sticka. Hejs!

Murgröna

Onsdag

Jahapp. Då var det onsdag då, exakt två veckor till tenta. Och fram tills dess behöver jag inte vara i skolan en enda dag, det känns skönt. Även idag blir det plugg, tänkte börja med att läsa igenom vår uppgift. Imorgon ska jag nämligen träffa gruppen för att göra det sista på uppgiften, sen lämnar vi in den. Skönt att ha det gjort innan helgen. 
 
Jag skulle behöva byta sängkläder, och som vanligt vill jag ha nya. Men det går icke. Kanske ska ta och passa på att städa imorgon när det ska regna. 
 
Annars har jag inte mycket planerat denna vecka. Förutom kosläpp på lördag. Längtar efter dom små kossorna <3

Så göttig middag!

Tisdag

Hejsan hej!
 
Igår blev vi i princip klara med gruppdelen av caset. Detta innebär att vi har mer än två veckor att tentaplugga. Och denna vecka verkar ju bli perfekt för plugg. Regn, regn och åter regn. Jag som inte har något planerat denna vecka, hade gärnat hitta på massa kul, utflykter och grejer. Men jag har inte heller in krona på kontot, jag har till och med minus. Så jag får nog vänta tills på fredag innan jag kan gå lös. 
 
Jag hoppas dock att det är uppehåll någon kväll i veckan, så man kanske kan åka till stugan. 
 
Nu ska jag äta frukost och sen blir det plugg. 
 
 
HÄJ!

Bästa helgen på länge!

Fredagsmys med bästa bruden!

En bättre dag!

 
 
 
 

Torsdag

Ikväll har jag varit med pappa i stugan. Vi har städat altanen, så så fort bryggan är på plats skulle jag vilja åka dit ett gäng och grilla, fiska och kanske sova över. Men det får nog bli en annan helg, då denna redan är fullbokad.

Just nu ligger jag och längtar efter imorgon då det blir en tripp till Birsta och några loppisar. Imorgon kväll ska jag och Alma ha tjejkväll. Tanken är att hon ska sova hos mig för första gången, men vi får väl se hur det går. Men nu ska jag sova och ladda inför imorgon! Godnatt

 

Livet på en pinne

Onsdag

Gah, jag har trillat ur min rutin. Förra veckan kunde jag vakna pigg innan åtta. Nu vill jag inte kliva upp när klockan ringer och snoozar i typ en halvtimme innan jag kliver upp. 
Ikväll ska jag tvinga mig att sova vid elva. 
 
Snart bär det av till skolan igen. Idag vet jag inte hur länge vi blir kvar, men vi ska jobba med del två av caset. Liksaså imorgon. På fredag ska vi ta lite ledig och göra nåt annat skoj istället. 
 
Vad skönt det är med sol igen!
 
 

Tisdag

Tänkte att jag skulle läsa några kaptiel ur böckerna förut när jag kom hem. Men självklart somnade jag i soffan istället. Men något kaptiel har jag väl hunnit gå igenom i alla fall. Och mer än så blir det inte idag. För snart ska jag och pappa åka till Allsta. Sen ikväll när jag kommer hem blir det till att göra ett storkok av något slag. Tror det blir zucchinilasgane idag. 
 
Idag kunde vi hämta tentan också. 26 av 30 fick jag. Självklart var 27-30 ett A. Jag är jättenöjd med ett B, men det är alltid lite störigt att få en ynka poäng under en gränsen. Fick i alla fall 10 av 10 på den muntliga presenatation. 
 
Nu ska jag vandra ner till pappas jobb. Tjoflöjt!
 
 

Måndag måndag måndag

Hejsan!
 
Då var det måndag igen och vi började veckan med en föreläsning. Det blir föreläsning även imorgon och på onsdag också. Så blir det bara till att jobba med gruppuppgiften och plugga till tentan. Det är inte långt till sommarlov nu inte. 
 
Som vanligt den här årstiden får jag samma känsla, jag måste "passa på". Jag måste passa på att göra roliga grejer innan halva klassen åker hem, jag måste passa på innan sommmaren är slut och jag måste passa på innan jag dör. Jag klarar till exempel inte av att sitta inne en hel kväll om det är soligt ute. Men sen är det ju något fel på mig också..
Stressigt kan vissa tycka, men det är väl mitt egna lilla sätt att ta vara på dagen.
 
"Passa på" för mig betyder egentligen ingenting speciellt. Bara det att jag vägrar sitta hemma och titta på tv eller att jag grottar ner mig i för mycket plugg. Och på så vis tror jag att den här veckan kommer bli bra. 
Idag ska jag på spinning och sedan en promenad om det är fint väder. Någon dag i veckan ska vi kanske till stugan och till gänget i Allsta och på fredag blir det eventuellt en loppisrunda. 
 
Såklart måste jag ju hinna med plugg också. Därför ska jag göra ett ryck nu innan spinningen.
 
Hejsvejs!

Grillning i Matfors

Vitsippor

Fredag

Idag vakande jag kl tio. Men det var endast för att jag läg vaken i en och en halvtimme i natt och stirrade i taket. Det är bra när detta inträffar när man är ledig dagen efter. 
 
Idag har jag lite att stå i. Ska försöka göra klart några delar av caset som vi fick i måndags. För i helgen kommer det inte hinnas med något plugg. Om ett tag ska jag åka och träna och sen måste jag göra lite matlådor. Pappa kommer hit en snabbis efter lunch och sen blir det ett pluggryck igen. Städa skulle jag behöva göra också, men det får nog bli nästa vecka. Nästa vecka hade jag tänkt hinna med mycket. Städ, träning, plugg, loppistur. Fikabuffé skulle vara trevlig och kanske fest på Adas MC? Wooop wooop!
 
Idag hade jag velat gå ner på stan och kollat in Idol som är här och spelar in. Men jag känner mig inge sugen att stå där i det här vädret. Stackars dom som har köat hela natten. 
 
Snodde en bild från Stenstan.
 

Onsdag

Just nu sitter jag i soffan bredvid Alma och kolla på nåt barnprogram. Stefan skulle greja ute på gården, och jag hade inget bättre för mig, så då kan jag ju lika gärna hänga med Alma.

Imorgon och fredag blir det det plugg. Och hela helgen blir det jobb. Det är min vecka det. Men jag ska såklart hinna med massa kul på kvällstid också!

Vi hörs imorgon!

Middag hos pappa och prommis runt Sidsjön

Marknadskommunikation

Idag börjar terminens sista kurs. Marknadskommunikation. Säkert en jätterolig kurs, men kurslitteraturen får mig att spy. Jag har i princip redan tagit sommarlov ju. 
 
 
Men men, det har ju gått förut. 
 
Jag har haft en jättebra helg. I fredags var vi några tjejer hemma hos mig och myste på. I lördags jobbade jag på stan och fick träffa Anton, omg! På kvällen var vi hos mig igen och sedan en utgång på det. Igår blir det chill, jag fixade med alla bilder och mailade in dom till Anna. Sen träffade jag några i klassen på stan. 
 
Och nu är det dags att komma tillbaka till verkligenheten. Hej måndag!

Hittade några roliga bilder på den här lilla fisen!

Lite av dagens skörd

Studentliv

Ragnar

 
Idag har jag varit med den här sötisen. Världens snällaste hund, men han är lite blyg. I morse ville han inte vara med mig, men nu är vi redan vänner. Stackarn är inte van att vara ensam utan brorsan och mamma, och verkligen inte i stan. Men vi har varit ute och gått två länga svängar i stan, så han har nog fått lite mer skinn på näsan efter idag. 
 
Nu är även grupptenta två klar. Så nu är jag pluggfri fram till måndag då nästa kurs börjar. 
 
Vi hörs!

Bra kväll med bästa brudarna!

RSS 2.0