Onsdag

I natt sov jag som en kratta. Även fast jag var sjukt trött. När jag vaknade i morse blev jag varse om att det hade varit fullmåne i natt. Kan det verkligen bero på det? Jag har ju aldrig trott på sånt, eftersom jag är en sån person som tror att människor inbillar sig det mesta. Vet man att det är fullmåne, och tror att man sover sämre då, så kommer man förmodligen också sova sämre. 
 
Men imorgon har jag minsann sovmorgon, skönt. Istället blir det 10-22. Jag hoppas det blir kul!!
 
Nu ska jag kolla på Svergies mästerkock och sen dusch och god natt.
Hejdå!

Ni kommer väl?

Hur dom än.

 
Här sitter jag och är rödögd och trött. Och skelögd. Börjar tro at jag är det på riktigt. Ena ögat pekar ju åt vänster. HAHA, så jävla fult. Började visst åtta i morse och inte halv nio, och imorgon börjar jag halv åtta. Men jag tycker det är skönt att börja tidigt. Så länge jag har något att göra så skulle jag kunna vara på praktiken från dag till natt. 
 
 
Jaja, här är ni Linnros nya singel. 
 
Oskar Linnros – Hur Dom Än

Nyponros och Åkerfräken

Jag älskar IKEAs bäddset Nyponros. Jag har redan det i rött, vill ha det i blått och nu har det kommit i gult. Jag tycker det är sååå fint, men jag vet dock inte om det skulle passa hos mig. Kanske mer det till vänster. Åkerfräken.Längtar typ till söndag då jag ska jobba, ska bli kul att se om det kommit några fler nyheter. Snart är det väl dags för sommarbutiken också!
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Dagarna bara flyger i väg, precis som dom har gjort de senaste fem veckorna. Nu är det mycket att göra på praktiken. Kundkvällen är snart här, och det återstår och se om det kommer blir en flipp eller flopp. Flipp hoppas jag såklart på. 
 
Idag har vi varit på möte hos Gatufesten, alltid kul att vara med när det händer något i stan. Och Gatufesten är väl bland de roligare aktiviteterna. Tidigt imorgonbitti ska vi på Näringslivsbolaget igen. Sen på torsdag blir jag nog på praktiken mellan 10-22. Mysigt. 
 
Nu ska jag iväg och träna. Sen ska jag göra mig lite lasgane, så jag har några matlådor. Dock blev jag bjuden på lunch igår på Dolcetto, och imorgon blir jag bjuden på Innergården. Vilket lyx!
 
 
Nu ska jag sticka, hejsvejs!

Packa goodiebags

Onödiga nödvändigheter

Så har nästan hela måndagen gått igen då. Löning är det också. Och det kliar i mina fingrar, MEN jag ska inte handla massa onödigt den här månaden. Bara därför är det en såndär månad då jag måste spendera pengar. Jag borde klippa mig, ansiktskrämen och rengöringen är slut, likaså schampo och balsam. Dessutom har halva uppsättningen av halogenlamor i lägenheten gett upp. Jag måste alltså handla ändå. Nödvändiga grejer, men som känns drygt att lägga pengar på.
 
Och för att fira att våren är på väg skulle jag vilja köpa diverse lökar och tulpaner. Blir nog en tripp till Birsta nästa veckan ändå.
 
Hejdå!
 
 

Måndag

Som vanligt är jag dödstrött på måndagmorgon. Tur att jag oftast börjar tio på måndagar. Imorgon börjar jag halv nio, halv åtta på onsdag och slutar väl typ tio på kvällen på torsdag. 
 
Helgen då. Jo den har varit bra och lugn. Fick ju för mig att jag skulle jobba i igår, men det var visst nästa söndag. Så det var lite synd. Idag har jag bokat upp mig på ett spinningpass igen, fast jag redan nu känner hur trött jag kommer vara. Men pappa om du läser det här, ta en cykel till mig!
 
Nu blir det frukost. Tjohejs

Söndag

Alma Thors <3

Harlem shake @ miun!

Ingen lär väl ha missat Harlem shake. Och Mittuniversitetet är inte sämre!
 
 

Veckans insta

En dag i stugan

Kom nu våren!

Valpar

Ja tack!

Stenstan

Det händer lite saker i stan i alla fall. Och mer är på gång!
 
 
http://st.nu/medelpad/stenstan/1.5600083-ny-kostym-for-charm-pa-storgatan
 
 
http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.5605777-rander-och-gronska-ska-piffa-upp-palme
 
 

Torsdag

Anna sprang ut på lunchshopping med sin mamma, så jag sitter här och tar mig en liten lunchpaus under tiden.
Efter lunch ska vi bort på Metropol och skriva ut annonsen till kundkvällen. Ska bli kul att se hur den ser ut i utskrift.
Imorgon börjar jag halv nio igen. Och inget jobb i helgen verkar det som, men det kanske inte gör något. Det ska ju tydligen bli bra väder. Får satsa på att jobba varje helg i mars och april istället ;)
 
Ikväll ska vi till Emma och hälsa på. Sen är det fredag igen! Sjukt.
 
 
 
ps. nackdelen med att jobba i stan är att jag går förbi butiker varje dag. Och jag har hittat minst fem (dyra) saker som jag VERKLIGEN VILL ha. But noooo! Jag ju iofs presenkort både i stan och Birsta, men ska nog spara det till våren, då jag MÅSTE handla.
 
Hejdå
 
 

Girls

 
Har börjat kollat på serien Gilrs nu jag också. Jag kanske är sent ute. Men jag kollar på Svtplay istället för att ladda hem den här gången. Kul serie i all fall! 

Onsdag

Igår bokade vi en Stockholmsresa! WOOOOHOOO! Det blev rätt billigt faktiskt, och tur var väl det, för jag kommer inte ha mycket pengar. Det bästa är att Jennifer ocskå hänger på!! Men det kommer svida en hel del att gå i alla butiker utan att kunna köpa nåt. Anledningen till att vi åker ner är ju egetligen för att träffa några i klassen och testa att gå ut i Stockholmsnatten för en gångs skull. Sen skulle jag vilja åka ner en sväng till i sommar. Men det får vi se då.
 
Annars tycker jag det känns sjukt bra att ha hela våren och sommaren framför oss. Jag har tyckt att vintern har gått otroligt snabbt fram till nu. Nu börjar det kännas lite segt med all snö. Men det kanske är bra, för då hinner jag längta ännu mer efter våren. Vet egentligen inte vad jag längtar till. Men bara det faktum att man kan knyta på sig conversen igen och ta cyklen till skolan. 
 

Tisdag

Jahapp.
Veckan som gick från att vara oplanerad till att vara fullspäckad är här. 
Idag ska jag iväg och träna, sen ska jag hämta upp Emila för att åka hem till Daniela. Vi ska planera en eventuell Stockholmvistelse. Imorgon ska jag och pappa till Allsta för att vara barnvakt i sedvanlig ordning. På tordag ska vi eventuellt till Alnö och hälsa på Emma. På fredag kanske det blir afterwork, om jag orkar. Och i så fall en nykter sådan. I helgen har jag bett om att få jobba, men det verkar inte finnas några pass. Jag hoppas det dyker upp något. Det var den veckan det. 
 
Idag har jag mailat en av trubadurerna som ska spela på kundkvällen. Han jobbar tydligen på Frostning också. Han kände igenom mitt efternamn eftersom han tydligen var bekant till min bror, som så många andra. 
Tydligen hade han en gång i tiden lurat Stefan att det var slut på blåfärg i Photohop. HAHA, det tyckte jag var kul. Då är man lättlurad.
 
 
Nä hörrni, nu ska jag sticka iväg.
 
 
 

Buktetter

Mysmåndag

Hej och hå!
 
Efter praktiken åkte jag nästan direkt till Friskis för ett spiningpass. Har inte varit på spinning på över ett år, så det var på tiden. Och jag överlevde. Tog det lite lugnt eftersom jag aldrig hade varit på passet förut, men nu vet jag hur mycket jag kan ta i till nästa gång. Pappa var ju på samma pass, och tur var väl det. För jag blev nämligen bjuden på middag hos han. På vägen hen stannade jag på Coop och handlade och nu har jag precis bäddat rent i sängen och tagit en dusch. Nu sitter jag bekvämt i soffan med mitt bästa dundäcke och väntar på Top Model. Så sjuk skön känsla att kunna slå sig ner i soffan och veta att jag inte behöver kliva upp något resten av kvällen. 
 
 

Måndag

Dags för vecka 5 på praktiken. Efter den här veckan har halva tiden gått. Shit pommes!
 
Den här veckan har jag inget planerat någon kväll. Skönt! Då kan jag planera in massa kul och träning istället.
 
 
Hörs sen!

Söndag

Fredagen fest blev lyckad tycker jag. Och alla andra verkar också ha haft kul och det är ju det som är huvudsaken. Jag blir alldeles varmt i hjärtat av mina snygga och snälla vänner. Tack för presenterna hörrni <3
 
Men igår när jag vaknade var det inte lika roligt. Jag var inte speciellt bakis, men jag var HELT mörbultad i HELA kroppen. Blåmärken på knät, axeln och armar. Öm i svanken och fruktansvärt ont i ryggen och nacken.  Det var ju sjukt fint väder igår, men jag kunde inte röra mig så jag låg i sängen hela dagen. Det finns diverse bidragande faktorer till detta. Jag och Ellen battlade i breakdance, jag gjorde kullerbyttor i sängen och på vägen hem ramlade jag nedanför Ica. På samma ställe som jag har ramlat två andra gånger. Perfekt. Såklart kom det ju folk precis då. Jag tog upp telefonen och låtsades ringa till någon och skratta för att jag tyckte det var så pinsamt. Haha. Jag orkar inte med mig själv. 
 
 
Nu har jag stor städat hela lägenheten. Känns bra, för nu luktar det gott här igen och det är inte klibbigt hela golvet. För första gången hängde jag upp en lapp i trappuppgången om att jag skulle ha fest. Kanske var bra, för ingen har klagat. Inte för att dom brukar göra det heller. Gubben i lägenheten mittemot hade inte ens märkt att jag hade haft fest. 
 
Nu blir det middag!

Bilder från i fredags

Trevligt i fredags, återkommer när jag blir utskriven från rehab!

Nu är det kalas hos mig!

Wooop wooop!

YOW!
 
Just nu sitter jag ensam på kontoret och har en liten snabblunch för mig själv. Utan morgon och eftermiddagsfika, + en snabblunch på det. Då är man värd att sluta halv tre på en fredag. Och det blir perfekt, så hinner jag mig med ikväll. För då jag ska hinna göra en massa saker innan folket kommer vid sju/åtta. Jag hade tänkt att ha en lugn förfest, men alla verkar vara astaggad. Och då blir ju såklart jag det också! Hoppas bara ni inte har värsta förväntingarna på kvällen. Jag är i alla fall glad. Och extra glad är jag för Daniela och Mattias som ska flytta. Lite närmare mig dessutom :)
 
 
 
ÅÅÅH nu drog dom igång "thrift shop" på radion. PEPPA!

Äntligen fredag!

Alla hjärtans dag

Nu har familjen åkt hem och jag har börjar förbereda lite inför imorgon. Vet inte riktigt när jag slutar imorgon, så det kan bli lite bråttom.

Det var allt för ikväll. Vi kanske hörs imorgon om jag hinner, annars önskar jag er en trevlig helg!

Pssst. Bara för att det är alla hjärtans dag idag, så vill jag passa på att säga att jag har en bästa familjen och dom bästa vännerna man kan önska sig. Så ta åt er!! <3

Städa, städa.

Torsdag

Vakande tidigt som tusan idag också. Jag har därför hunnit se två avsnitt av Uppdrag granskning. Först om Norrporten och sedan om näthatet. Jag som i vanliga fall kan vara ganska kall, får ont i hjärtat när jag hör alla hårda ord. Usch, man kan ju tänka sig hur man själv skulle må. Allt det här får mig att tänka på hur jag själv beter sig, jag är inte direkt det den bästa förebilden. 
 

 
Idag vabbar min handledare, så jag fick ledigt. Men jag har det gör, så jag tänkte gå ner på kontoret en stund ändå. 
 
Ikväll kommer familjen hit och fikar. Det kanske är tur för mig, för alla som är singel verkar ju tycka synd om sig själv denna dag. Själv bryr jag mig inte speciellt mycket. Och nej, jag är inte bitter. Jag tycker att alla hjärtans dag är en jättemysig dag. Och jag skulle säkert ha firat om jag hade någon att fira med. Men det blir lätt för stort och viktigt helt plötsligt. 
Jag vill liksom inte ha nån jävla nalle. Det är torsdag. 

Onsdagen den 13:e februari

Heeej!
 
Idag fyller jag 24. Kul för mig. 
 
Igår hade vi möte/afterwork på Delicerano. Jag kan verkligen rekomendera buffén där, supergod. 
Idag slog vi till med lunch på BIM eftersom jag fyller år. Tur att det har blivit matlådor övriga dagar denna vecka. 
 
Nu sitter jag och tar igen mig en stund i soffan. Har lite och stå i sen. Eftersom det inte blir något firande av mig idag, så ska jag passa på att städa, handla, baka och träna. Tror att det sistnämda får stryka på foten idag, men jag får se hur mycket jag hinner med. Har sovit som en kratta i natt, så jag vill helst sitta kvar här hela kvällen. 
 
Men nu ska jag ta och göra en spellista till på fredag. 
Hejdå!

24 idag! Wohoo, eller nåt.

Afterwork på Delicerano

Live till I die

Köpte matchande diskborstar till skålen. Hoho

Spegelen

Det blev ingen träning idag. Har varit ute på Ica Maxi itsället och handlat lite. Ska på favvopasset imorgon istället. Tänkte försöka trägna in det mellan praktiken och afterworken på Delicerano. 
 
På torsdag ska jag tydligen få vara med på en utbildning i gruppdynamik. Säkert massa övningar och grejer och jag känner ju inte en människa!! Man kan ju hoppas att jag passar in i gruppen ändå. 
 
 
Nu blir det dusch, sen Topmodel!
 
Och här får ni en låt som jag diggar. 
Panda Da Panda – Spegelen
 
Tjohejs!

Måndag

Godmorgon!
 
Dom kommande veckan är proppfull. Men det är bra, för då går veckan ännu snabbare. Just nu vill jag bara komma ner på kontoret och läsa igenom mailen, så vi kan styra ihop annonsen snart. Ikväll är står träning och matlagning på schemat. Imorgonkväll ska jag på afterwork med praktiken. På onsdag fyller jag år, fast på torsdagkväll kommer familjen hit. Någonstans däremellan ska jag hinna handla och baka.
 

Snart måndag igen!

Puuuh, det var nog första gången i mitt liv som jag sprang under tiden det snöar. Den blev dock bara fem kilometer, men det var ju lite halvtungt med all nysnö. 
 
Nu ska jag ta en låång dusch, sen ska jag nog lägga mig och läsa. 
 
Imorgon börar jag tio, på tisdag nio och på onsdag åtta. Kooonstigt va. 
Nu ser jag fram emot en awesome vecka!
 
 

Söndag

Nu ska jag snart åka till pappa på söndagsmiddag. Gött!
 
Och imorgon börjar den fjärde veckan på praktiken. Har ju snart gjort hälften för tusan. Det går så fort. Men den kommande veckan får gärna gå ganska fort, för jag vill ha helg igen. Eller rättare sagt fredag. 
 
 
Nu måste jag åka, hejsvejs!

Längtar redan till nästa helg!!

En sån här fest vill jag ha!

Lördag

Lördag och jag är ledig. Hade stor planer på att det här skulle bli en awesome dag. Men vädret förstörde allt. Kan det inte vara soligt alla helger?
 
Har precis varit och hälsat på farfar med pappa och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske ska göra som jag och Therese alltid gjorde när vi var små. Vi tog fram papper och penna. Sen skrev vi tre lappar var med förlag på vad vi kunde göra. Det kunde tex vara, spela kort, cykla, spela dataspel. Sen drog vi en lapp och det skulle vi göra. Dock blev det aldrig att vi gjorde det som stod på den första lappen, vi kom alltid överrens om något annat. 
 
Ikväll blir det i alla fall myskväll med några av brudarna i klassen. 
 
Hejsvejs!

Vilken fredagsmiddag!

14.41

Hej och hå!
 
Nu har jag städat hela lägenheten. Noga. Har till och med skurat badkaret och gjort ren alla luckor i köket . Skulle behöva ta insidan någon dag också, men det får bli i framtiden. På väg till friskis märkte jag att jag hade punka på bilen. Suck. 
Ringde farfar och han kom och hjälpte mig efter tränningen. Sen åkte vi till däckfirman bredvid Statiol och dom fixade till däcket snabbt. 
 
Nu har jag precis duschat och slagit mig ner i soffan. Skulle behöva ta en powernap om jag ska orka göra något ikväll. 
 

Just det.

 
Såhär ser jag ut när jag är hemma. 

Fredag

Såklart vaknar jag innan kl 7 på min lediga dag. Och jag har ju inte rikigt lärt mig hur man gör för att somna om. 
Men det är väl lika bra att sätta igång med dagens sysslor. Tänkte börja med en storstädning. Tur att jag vet att han nedanför börjar tidigt, så jag behöver inte ta hänsyn till han. 
 
Vid tolv tänkte jag gå på ett lunchpass och sen ska jag handla. Mycket mer än så har jag inte planerat. 
 
Vi hörs sen!

Nu gör jag helg!

Torsdag

God morgon!
 
Idag har det minsann blivit kallt igen. Men då får jag hoppas att solen kanske sittar fram någon gång i helgen. Idag när jag slutar, tänkte jag ta en sväng på stan. Dock har jag väääldigt dåligt med cash denna månad. Men det kan ju vara kul att kolla, har ju kommit massa vårnyheter. 
 
 
Idag är jag glad. Jätteglad. Kanske för att jag är ledig imorgon, kankse för att jag har fått sovit ut eller för att jag har glömt bort att jag fyller 24 snart. Eller kanske bara för att det inte är så långt till nästa fredag! 
 
Vi hörs!
 
 
 

I'm gonna pop some tags

Varje gång denna spelas på radion på kontoret höjer vi lite till och THIRFT SHOPPAR, like a baaws. Jag har förmodligen världens bästa handledare!
 
 
 

16.11

Har precit varit ute och skottat fram min parkering. Skönt att man har sluppit det på några veckor. 
 
Idag blev det kortdag för mig på praktiken. Började halv åtta och gick hem vid tolv. Men däremot har jag "jobbat hemifrån". Fint skare va! Men jag har faktiskt gjort det. Jag har sammannställt protokollet jag skrev under mötet och det tog faktiskt sin lilla tid. Sen har jag pratat med Andreas om annonsen till Alla Hjärtans dag. Ska bli kul att se hur det kommer se ut. 
 
Nu ska jag snart åka till Allsta och vara med Alma i några timmar.
Hörs!
 
Idag på våningen.

Onsdag

God morgon! Just nu står jag utanför Innergården och väntar på Anna. Vi ska hämta fika till dagens möte. Tror ni att jag var nå trött i morse då? Varje gång jag är sådär trött säger jag alltid till mig själv: jag skulle lätt betala 10 000 för att få sova nån timme till. När jag sedan väl är uppe är det aldrig så jobbigt som det känns innan.

Varför kan inte den känslan bara infinna sig direkt när klockan ringer?

Gangnam Style

 
Idag på passet kunde jag inte hålla mig för skratt när Gangnam Style körde i gång. Sen kom även dansen. Ibland är det riktigt kul att träna!

HM Home

Tisdag

HÄJ!
 
Kul väder nu alltså. Jag hade liksom förhoppningar på att inte behöva skotta nå mer den här vintern. Men icke. 
 
Idag på förmiddagen hade vi ett möte på kontoret angående Olof Palmes torg. Det är alltid kul att få lite inblick i vad som händer och kommer hända i stan. Det kommer nog bli riktigt bra iaf, och Olles uteservering kommer bli ännu bättre. Synd bara att det dröjer. Nu på eftermiddagen har vi varit uppe på Våningen och fixat inför morgondagens stora husmöte. Jag ska tydligen föra protokoll, hoppas jag kommer hänga med. Imorgon ska jag upp 06.15. Usch och fy. 
 
Om en timme ska jag åka och träna, sen har jag inget speciellt inplanerat ikväll. 
Vi hörs sen!
 

Jag dööööör!

 

Radioactive

Vilken sjuk träningsvärk jag har. Blir nog fler corepass i framtiden. 
 
Har precis gjort i ordning en matlåda tills imorgon. Man sparar verkligen en hel del slantar på att alltid ha med sig matlåda. Har dock inte gjort någon middag än. Ska göra ett nytt ryck snart.
Efter praktiken kom pappa och hämtade mig på Metropol och vi åkte och handlade. Efter att ha fryst in diverse korv och kött, har jag kommit på något mer jag önskar mig. En riktig köttkniv. Min är så dålig att jag blev tvungen att använda brödkniven istället. Sen är det väl inte bästa att ha knivar blandat med massa annat skit i en och samma låda. Därför önkar jag också mig en specialgjord betsticklåda också.
 
 
Och för er som inte ännu har lyssnat på Imagine Dragons, borde göra det nu.
Imagine Dragons
 
Nu ska jag ta och skriva lite dagbok om dagens uppfifter på praktiken. Hej då!

Måndag måndag måndag

Godmorgon!
 
Är som vanligt fruktansvärt trött på måndagar. Snart ska jag gå ner på praktiken. Tänkte svänga förbi på Deli Norr och köpa med mig en matlåda, för idag ska vi bort till Metropol. 
 
Ikväll har jag inget planerat, därför hade jag tänkt att passa på att göra massa matlådor inför veckan. 
 
 
 
Är det någon läsare som vet vilka tider man får vara nere i sjulhusets källare och springa?

Söndag

Jag är dödligt trött just nu! Fick börja tidigare i morse, vilket rubbade mina sovrutiner och därför fick jag inte många timmars sömn i natt. Efter jobbet blev det ett corepass och nu sitter jag och tar igen mig efter en fullspäckad helg. Jag ser redan fram emot nästa helg! Jag är dessutom ledig på fredag. Hoppas det kommer bli bra väder, skulle vara skönt att vara ute lite.

I natt kommer jag sova gott.
Hörs imorgon!

Mello hos Mallan

Afterwork på Innergården

This is fuckning awesome

Fredagseftermiddag och jag försöker passa in på kontoret.

Fredag

Godmorgon!
 
Det känns skönt att det är fredag, trots att jag ska jobba hela helgen. Idag börjar jag inte förrän tio, och då kommer jag vara själv på kontoret till typ halv tolv. Jag vet inte riktigt vad jag ska syssla med, men Anna skulle ringa vid tio och ge mig några uppgifter. Lunchen kommer som sagt att intas på Casinot, sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra på eftermiddagen. Det återstår att se.
 
Efter praktiken ska jag vara med Jennie en stund, sen verkar det ska bli afterwork med klassisarna igen. Imorgon slutar jag sju, sen åker jag till Malin och kollar på Mello där med tjejerna. På söndag slutar jag tre, då ska jag förmodligen träna och den ska jag bara chilla och ta nya tag för en trejde praktikvecka. Så ser min helg ut. Känns som att den kommer vara över ganska snabbt.
 
Men nästa fredag tror jag visst att jag är ledig!
 
Nu blir det frukost. Tjohejs!
 
 
RSS 2.0