Regn ute, mys inne!

Fredag

Igår var det en bra dag. Jag fick ett helgkontrakt på IKEA, vilket jag tror och hoppas kommer passa mig perfekt nu under tiden som jag pluggar. Daniela fick byta sitt jobbpass på kåren, vilket betyder att hon blir ledig på måndag och vi kommer ha sjukt roligt när vi nollorna delasi i faddergrupper. Så trots att min förkylning vägrar ge upp var jag på strålade humör hela kvällen igår. 
 
Idag vaknade jag av att regnet slog mot fönstret. Grillning på förrådet ikväll låter inte så lockade. 
Fick även ett sms av Jennifer. Stackarn ligger uppe på sjukhuset och fick åka dit igår kväll. 
Kan tänka mig själv hur det är att inte vara härifrån och ligga ensam där uppe. Därför ska vi åka och hälsa på henne så fort vi får <3
 
Men först blir det frukost och sen till farfar, för att byta tillbaka bilen.
 
 
Hörs sen!

Goodies

Jag antar att ni som jag har sett denna snygga skrämsläckare. Här finns det att hämta: http://9031.com/goodies/
 

Torsdag

Nu är jag less på att vara sjuk. Även fast jag inte är speciellt hängig, så är det jobbigt att gå runt och ha hela huvudet fullt av slem och ont i halsen. På morgonen och kvällen känner jag mig alltid som sämst. 
 
Nollningen drog ju igång igår. I alla fall för oss faddrar. Men jag avslutade kvällen tidigt. Vilket jag nog också kommer göra i helgen. Vill inte riskera att bli sämre igen direkt. 
 
Idag blir det jobb, 12-20. Det är sista passet för i "sommar". Sen vet jag inte riktigt när jag jobbar nästa gång. 
 
Nu blir det frulle!
Tjohejs!

Mountain Sound



 
Of Monsters And Men – Mountain Sound
 
 
Blir lycklig av låtar som denna.

Nya klockan




 
 
 

Onsdag

 
 
HÄÄÄÄÄJ!
 
Nu ska jag äta frukost, sen bär det av mot skolan för fadderutbildning. ÅÅÅÅÅÅHHHHH HIHIHI ska få träffa alla godingar i klassen också. 
 
 
Just det, har klippt mig och blivit lite mörkare också!
Och min hand ser inklippt ut. 
 

Hejdå!

Södra sidan

Höst

Tror ni det är lugnt förresten att ta en lugn promenad när man fortfarande är halvkrasslig? Är ju rätt kyligt ute. 
Aja, vi får väl se. 
 
Nu har jag varit ner i förrådet och lämnat alla mina sommarskor och sandaler och plockade upp några av höstskorna. Känns ju lite tråkigt måste jag säga, mest för att det fortfarande är augusti. 
När jag väl var där nere insåg jag att jag behöver in ny höstjacka. Även nya skor, och koftor. Och träningsskor, både utomhus och inomhus. Hur ska det gå till?
Halva lönen gick ju åt till att klippa mig och betala mobilräkning. Buhu...
 
Csn kommer väl snart också hoppas jag.
 
Hejdå!

King and lionheart

Jag bara älskar Of Monsters And Men
 

Tisdag

Godmorgon!
 
Vaknade vid sju och kunde inte somna om. Kanske tur det. Känner att jag skulle behöva göra lite nyttigheter idag innan allt drar igång på riktigt och dagarna blir proppfulla. Börjar jobba fyra idag och innan dess skulle jag behöva städa, laga mat, gå ut och gå och förbereda lite inför skolan. 
 
Är väl lika bra att börja kanske!
Tja!

Helgen

Jag har haft en jättebra helg. Trots denna förkylning som verkligen bröt ut på riktigt idag. Har jobbat torsdag-lördag. Men idag blev jag tvungen att sjukanmäla mig. Lär nog ligga här i sängen hela dagen. Men då kan jag passa på att blogga och lägga upp lite bilder från helgens båda kräftskivor.
 
Här kommer bilder från i fredags då kvällen spenderades ute hos Emma och Tobbe på Alnö.
 
 
 
 
Och här är lite bilder från igår. Kräftskiva hos Jonas och Jenny.
 

Försöker kurera mig!

Kräftskiva igår!

Ikväll

Lunch

Onsdag

Vad är det för fel på min hals? Har haft ont i den i flera dagar nu. Varför kan det inte bara bryta ut så det kan vara över snart?
 
Idag är jag ledig igen. På schemat står en trip på la stada med några girls, kanske en prommis med Sillman och eventuellt stadsvandring på cykel med pappa. 
 
 
Hejs.

Tisdag

Hej!
 
Råkade vakna så sent som kl 10 i morse. Så nu har jag precis ätit frukost och sitter och kollar in schemat för hösten. Vi har tenta redan den 21:a. Inbillar mig därför att den inte kommer vara jättejobbigt. 
Ett annat schema jag precis kollat in är nolleschemat. Och det kommer bli så himla kuuuuul!!! 
 
 
 
 
Vet ni vad jag gjorde igår då?
Jag var på handbollsträning. Dock satt jag på sidan, då jag har fått halsont nu de senaste dagarna ( Jag skyller på Jennie ;P ) och ville inte att det skulle bli värre. Men det såg i alla fall sjukt kul ut, även fast jag blev mer skrämt än någonsin. Har ju liksom inte hållt i en handboll på fem (!!?!??!) år!
Men nästa måndag ska jag nog åka dit igen och testa på!
 
 
Nu ska jag klä på mig och kanske ta en tur till Birsta!
Hejdå!

Helgen

Hej!
 
Dags för lite uppdatering om helgen kanske?
 
I fredags började jag med att åka ut till Allsta. Där tog jag, Anna och Alma cyklarna ner till Klingstatjärn där Alma tog sig ett litet dopp. Därefter åkte jag och plockade upp Ida och Jennie för att ta en liten mysig fika på Norra berget. Efter det blev det en sväng på Selånger på Jennie och även en tur till Birsta. Kvällen avsutades sedan med ett litet spontant besök hos Ida igen. 
 
I lördags blev det jobb hela dagen. Och det var nog en av dom segaste dagarna i hela mitt liv. Tur att jag har världens bästa arbetskamrater som får mig att skratta mest hela tiden. RED ONE! Hahaha!
 
Efter jobbet åkte jag hem och skyndade mig att göra mig i ordning för att sedan åkte till Ellen där några snygga tjejer satt ute på deras nya inglasade balkong och drack vin. En snabbis på Svenssons och Invito innan jag vandrade hemmåt. 
 
I går kom Jennie och hämtade mig vid ett och vi åkte till Selånger igen, men denna gång för att se på fotboll. 
Resten av söndagen bestod av slappning av hösta grad. 
 
Här kommer lite bilder från de senaste dagarna..
 
 
 
 
 
Idag är det skönt att vara ledig, trots det tråkiga vädret. Men på så sätt kommer jag nog hinna med allt jag vill. Skulle behöva städa lägenheten, ta en lååååång promenad, fixa lite grejer inför skolstarten och även kanske ta en sväng till Birsta. Men det sista kanske jag sparar till imorgon. 
 
Jag är ledig mån-ons och jobbar sedan tors-sön!
 
Vi hörs sen!

Torsdag

Häj!
 
Ligger i sängen och slappr innan det är dags att åka. Jag tänkte ta en sväng ner på stan och kolla vad mina kollegor gör innan jag åker till jobbet. 
 
Imrogon är jag ledig och tänkte kanske ta mig en tur till Allsta och kanske Selånger Marknad om jag hinner. Hela lördagen går till jobb och söndagen kanske det blir fotboll med Jennie. 
 
Nä hörrni, nu blir det frukost.
Vi kanke hörs imorgon!

Onsdag

Skulle ha jobbat mellan 16-22 idag. Men eftersom vi var klar redan 20, så fick vi sluta då. Vilken tur, för då hann jag stoooorhandla på vägen hem.
 
Imorgon blir det jobb till 18. Imorgon är det även dags för katalogsläpp, och för er som inte vill komma ut till Birsta och hälsa på mig kan ju gå ner på stan och kolla in IKEAs parad längs Storgatan runt lunch. Där kan ni få en rykande färsk katalog. Synd att jag jobbar, hade varit kul att gå ner och kika. 
 
 
 
Idag innan jobbet blev det en långpromenad med Sillen. Och därefter en lunch med Jennie nere vid ån. Trevligt värre. Inne på Åhlens fyndade jag dessa, så nu ska jag framkalla lite sommarbilder och sätta mig och klippa och klistra. 
 
 
 
 
Hejdå!
 

Nätvide

Nu i veckan släpps en ny kollektion på IKEA. Nätvide. Inte alls min stil egentligen, men jag är kär i påslakanseten. Ser nästan ut som ett lapptäcke.
 
Kom in och kika på torsdag. Begränsad upplaga!
 
 

Spice girls

Fick världens nostagitripp när jag såg det här. Spice girls på OS-avslutningen. 
 
 
Kolla här!

Tisdag

Jobb mellan 9-18 idag. Hem direkt för att ta en promenad med Jennie. Nästan en mil blev det. Nu har jag kommit hem, ätit och duschat. Har precis slagit mig ner i soffan och tänka ta mig lite hallonpaj. Puuuh.
 
Tänkte testa den där fotkrämen man fick med glossyboxen, hoppas den är bra. Mina fötter är helt slut!
Är dags att boka klipptid också. Eller dags och dags, det har det väl varit i cirka en månad. Men jag ränkte väl försöka göra något åt det innan skolan börjar. Sen vill jag ju se Elins nya salong också!
 
Vi hörs!
Hejdå!

Breathing Underwater

Favoriterna just nu:
 
Jerry Douglas – The Boxer
The xx – Angels
Two Door Cinema Club – Sleep Alone
Jesca Hoop – Born To
Metric – Breathing Underwater

Måndag igen

 
Jag har precis kommit hem från tandläkaren. Inga hål den här gången heller. Ingen banansalva den här gången, och inget klistermärke för den delen heller. Kanske var för att jag är lite dålig på att använda tandtråd..jajajajaja!!
 
 
Idag är jag ledig, och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Börjar nog med en promenad, sen får jag se. 
Jobbar tisdag, onsdag, torsdag och lördag den här veckan. 
 
Nä nu blir det frukost!
Hejsvejs

Södra berget

Gårdagen

Hade så sjukt roligt igår. Det är synd att det bli alldels för sällan. Det ska väl inte vara så svårt!!
Här kommer några av mina bilder från igår och några som jag har lånat från dom andra ;)
 

Söndag

Ligger och kollar på Nyhetsmorgon. Ilon Wikland, som är illustratör till de flesta Astrid Lindgren böckerna, intervjuas just nu. Älskar ju dessa bilder, speciellt Barnen i Bullerbyn. Skulle ju hemsk gärna vilja bo på den där gatan och helst på den tiden också. 
 
 
 
 

Och här förstod man att konstigas chans var noll

 
 
Nu blir det snart drink -och grillkväll hemma hos Emma! Mysigt värrre!
 
 
Hejdå!

Only if for a night

Ikväll spelar mitt absoluta favorit band på Way Out West. Önskar att jag kunde vara där. Det hade varit coolt. 
Men nu är jag inte det och får nöja mig med att lyssna och låtsas. 
 
 
Klicka

21.57

Hej!
 
Vad trevlig vi haft det ikväll. Är så glad över att jag har så många goa vänner som förgyller mina dagar. På lördag ska jag träffa dessa tjejer igen, då blir det grillning ocg drinkkväll hemma hos Emma ute på Alnö. Mys det!
 
 
Lånande en bild av Therese ;)
 
I helgen är jag ledig igen. Sen jobbar jag tis-tors och sen lördag. Känns väldigt bra att inte börja skolan förrän i september måste jag säga. Då hinner jag både jobba mer och kanske hinner man känna något av sommarens sista smak också. 
 
 
Men hörrni, nu är det dags för Bolt. Godnatt
 
 
 

Torsdag

Godmorgon!
 
Idag blir det jobb mellan 11-16. Sen blir det till att åka hem och vid sex ska vi infinna oss ute på Tynderö. Närmare bestämt Idyllen. Där blir det räk-och tacosbuffé! ÅÅÅHH ska bli så gött, så jag tänker till och med strunta i att äta lunch idag! 
 
 
Nu har jag köpt böckerna till första kursen. Och jag känner mig till och med taggad. Är verkligen en underbar känsla att veta vad man ska göra till hösten och dessutom se fram emot det. Ska dessutom bli sjukt kul med nollningen. Längtar efter att få träfa våra små barn!! 
 
I tisdag när vi var på bilbingon kände jag för första gången att hösten är på väg hit. För en och en halv månad sen skrev jag om den underbara försommardoften. I tisdag kände jag höstlukten. Ni vet när det luktar av som en blandning av asfalt och löv, fast ändå på ett frikst sätt. Dessutom börjar det bli väldigt mörkt om kvällarna. Men jag kan inte undgå att tycka att det är mysigt. 
 
 
 
Nä, hörrni. Nu blir det en rejäl frukost, den drar jag till jobbet!
Hejdå!

Pannkaka och bilbingo med Mallan och Lisa

And if the answer is no, can I change your mind?

Jag är dötrött, men kan inte sova. Och när jag väl har somnat vaknar jag vid tre och ligger och stirrar i taket i nån timme, sen vaknar jag vid sju/åtta. Så har det varit i några dagar nu och jag förstår inte varför. Stop it!
 
Imorgon blir det jobb. 10-16 bara. Och på kvällen blir det förmodligen bilbingo i Kovland. På onsdag blir det jobb mellan 9-18 och direkt efter ska jag hämta upp pappsen på tågstation. 
 
Sen verkar jag vara ledig resten av den här veckan. Även fast jag har satt upp mig på jobb i helgen. 
 
 

 
Just nu sitter jag och lyssnar på the Killers. Inser att det var ungefär 100 år sen sist. Men dom är ju så sjuuukt bra!
 
Godnatt!

Midas tocch

Älskar låten som är med i Canal+ reklamen. Tyvärr finns den inte på spotify, men här är den iaf.
 
 
 
 
 
Nu blir det promenad. Sen ska jag bli bjuden på pizza av farfar. Hejsvejs!

Lördag

Häj!!
 
 
Idag har jag varit i Allsta och hängt med Alma och Agnes en stund. Nu är jag hemma igen, nuduschad och försöker bli taggad för ikväll. Blir förfest här eller hos grannen Mallan. 
 
Nu blir det till att måla naglar och gå ner på Ica och handla middag.
 
 
Sen kööör vi baa!
 
 
Hejdå!
 
 

Fredag

Jag har haft en pissig dag idag! Vet inte ens varför. Träffade Jennie och Emma på stan en stund idag och jag lyckades få tankarna på annat en stund. Vet inte ens varför jag är less. Hade bara sett fram emot både Urkult och Broöppningen den här lediga helgen och nu blir det inget av det. Så nu sitter jag ensam i soffan och har inte mycket att göra. I vanliga fall skulle jag tycka att det är jätteskönt. Men inte ikväll. Får längta efter morgondagen istället! Då ska jag få hänga med mina älskade klassisar!! Nu vill jag bara ha en ny vecka.

Torsdag

Skrev ett inlägg igår från mobilen, men det verkar inte ha gått så bra! Blev långdag igår, 9.30-20. Idag blir det 9-18, och direkt efter jobbet blir en sväng till bergsåker och sen ska jag jag hänga med Malin och Therese! Sen väntar en ledig helg igen! Om det blir broöppningen, konserfesten eller nåt annat är fortfarande oklart. Hej då!

Onsdag

RSS 2.0