Stereo love

Vilket härligt vårväder det blev all of a sudden. Jag brukar aldrig sola solarium. Men nu börjar jag känna att det är dags, om man ska få någon färg i sommar.

Nu ska jag städa lite hemma hos Jens, det är liksom roligare att städa här än hemma. Sen ska jag göra ugnsstekt falukorv och hemmagjord potatismos.

Imorgon blir det jobb mellan 05.00-10.00. Alltid något.

Hejdå

Hej

P3

P3s webradio är så himla lämplig. Välj färg och form själv. En ikon på skrivbordet. Ett klick och så sätter radion igång. Helt okej faktiskt.


 

Onsdag

Godermorgon! Idag är det den sista mars och imorgon är det april. Och vad gör snön kvar? Det är ingen som vet.

Igår var jag och Jens ute och sparng för första gången iår. Lite tungt var det ju ja. Och lite gay såg det också ut, var bara dom där likadana jackorna som saknades.

Imorgon åker han bort igen. Förvisso åker jag också på fredag. Men fem dagar igen. Sadface.

Jag åker kl nio på fredagmorgon, så är det ingen som vill följa med på en halvnykter hemvändarfest på Stads på torsdagkväll?
Fast nja, såg nu att det kostade 120 kr. Så får ser hur det blir med det.

Adjöken

Who'd have known?



På torsdag har jag och Jens varit tillsammans i åtta månader. ÅTTA MÅNADER!?
Tiden går fort när man har roligt, indeed!

Hejdå

Tisdag

Gud, jag var sjukt trött imorse. Elle ja för ungefär en kvart sen. Brukar aldrig kliva upp efter nio även fast jag är ledig, men nu gick det inte. Jag kämpade mig upp ur sängen strax innan tio. Jag som i vanliga fall brukar vara världens mest lättväckta människa hörde inte ens när Jens åkte till jobbet imorse. Jag kände mig serisöt drogad.

Men men, nu är jag vaken och pigg och idag blir det lunch i Birsta.
Tjingeling!

Fjärde inlägget idag

Nu har jag precis diskat, slagit in paket och lagat tacotårta. Tur att jag har en pappa som ringer och säger vad jag ska göra. Så den här dagen gick ju åt den också trots allt. Om lite mer än en timme blir det spinning och ikväll blir det nya Wallanderfilmen.

Fridens, adjö och allt det där.

Påskliljor



En man du tyckte om

Jag saknar dig när du är borta.
Jag saknar dig när du jobbar.
Jag saknar dig när du sover.
Jag saknar dig när du inte sitter tillräckligt nära mig i soffan.

Jag längtar efter dig ditt mongo! ♥

Måndag

Idag är det måndag igen och det är nu en vecka sen jag jobbade sist. Jag börjar bli sjukt less på det här nu. På fredag åker vi iallafall till Eskilstuna, så det ska bli kul!

Helgen har iaf varit bra. Fredagsmys, fika på Norra berget, utgång, tacos och allt möjligt. Men som vanligt har jag inga bilder eftersom jag glömmer kameran jämt. Skärpning på det!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, känns som att aktiviteterna börjar sina. Blir ju plugg till hösten om det fortsätter såhär. Varför kan ingen annan vara ledig?

Aja, tur för er att jag inte jobbaar, då får ni ju mer av underbar läsning av mig. Varsågod!

P U S S

Fredagkväll

Fredag och jag är på strålande humör!

Idag blev det fredagsfika i sedvanlig ordning. Och ja, jag är nu ledig i helgen. Därför är jag monsterpepp inför morgondagen då det vankas utgång med tjejerna, jag tror på en superkväll!

Nu sitter jag hemma coh har just ätit middag med min far. Ska snart åka hem till Jens. Och medans han är i garaget ska jag handla och göra iordning gino. Mmhmhm! Har även laddat hem massa film så vi har nog det vi gör.

Hejdå

Fredag

Godmorgon!

Härligt med fredag, synd bara att vädret är som det är.
Jag ska börja denna morgon med att diska, som den underbara människa jag är.
Nästa steg är att äta en rejäl frukost och läsa tidningen i lugn och ro. Härligt!
Sen måste jag åka in stan IGEN, måste nämligen på systemet, för det var tydligen någon som tog med min dricka upp till Borga utan att fråga. Men visst, JAG åker och köper nytt. Hihi

Hörs!
Hej

In my head

Nu har jag precis kommit hem från stan och nu är det färdigshoppat för min del på ett bra tag. Får se hur jag lyckas med det. Men eftersom nästa lön inte kommer bli speciellt fet så får jag nog så lov.
Köpte iaf det jag behövde idag, en väska och ett par leggings. En klänning och ett par jeans slankt också med, men nu behöver jag inte köpa nåt mer sånt på ett tag.

Jag verkar fortfarande vara ledig i helgen, men det skulle inte förvåna mig om dom ringer på imorgonkväll.
Jag skulle verkligen behöva jobba nu, eftersom vi åker bort nästa helg. Aja, kan ju inte klaga när om man bli ledig en löningshelg :)

Ikväll blir det jympa och ett spinningpass på det.







Torsdag

Nu sitter jag hemma hos Jens och ska nog snart åka in till stan en snabbis. Skulle även behöva åka på IKEA, men får se hur det blir med det.

Skulle egentligen velat gå på ett studiebesök på Himlabadet idag, men det var tydligen fullbokat. Får hoppas att det blir en gång till, kan ju vara kul att se hur det ser ut redan nu.

Aja nu ska jag kila!

Hejdå

Hulitjärn



Promenad

Hade egentligen tänkt att gå på en lunchpass idag på friskis. Men då skulle jag ha åkt redan. Så det blir nog en promenad isället.
Har ju köpt (pappa har köpt) nya vandringsdojor till mig som var sänkta från 1700 till 700, det tyckte jag var ett himla bra pris. Man ska tydligen värma sulorna i ungnen så då formar sig efter foten.
Ska gå och testa det nu!

Hejs

Onsdag

Idag är det den 24:e mars och idag fyller Alma 1 år! Grattis! Om en och en halv vecka ska vi åka ner och fira, över påsk alltså. Längtar!

Och jag önskar mig ett påskägg iår. Har inte fått nåt på flera år nu ju :O
Sen vill jag även passa på att gratta Ellen som också fyller år idag!

Hejsvejs

[blogg_6659.jpg]
Bild av Anna

Tisdag

Har precis kommit hem från stan och en lunch med Anna, Emma och Malin. Trevligt värre.

Nu är det riktigt vårigt ute, dock lite kallt. Och jag hörde att det skulle bli minus 10 grader imorrn igen!
Men det är iaf på rätt väg och sen vi har hela sommaren framför oss.
Sommarbutiken har även börjat byggas på IKEA och kommer vara färdig om nån vecka. Ska bli spännande att se alla nyheter. Kommer bara längta ännu mer till sommaren. Bada, sola, grilla, varma sommarnätter. Åh, vad härligt! Snart så..

Hejdå


Stenstan


Måndag

Nu Jens hemma igen och det är så skönt!
Idag ska jag jobba mellan 10-18, så nu måste jag borsta tänderna och fara. Hejpa

Lördag

Nu sitter jag ensam hemma hos Jens. Orkar inte åka hem, även fast det inte är nå kul att sova själv! Tjejerna åkte för ett tag sen och jag måste passa på att tacka för en trevlig kväll!

Imorgon vet jag inte vad som händer, men på kvällen kommer Jens hem iallafall. Då blir det söndagsmys, funkar nästa lika bra som på en fredag.

Nu ska jag kolla klart på den gröna milen, sen blir det sängen.
Godnatt

Fredag

Blev en lung hemmakväll för ikväll. Är ganska trött efter att ha varit uppe så tidigt, så blir nog tv:n och sängen för mig snart. Just nu har jag ett litet hemma-spa med ansiktsmask och fotbad.

Imorgon blir det fotokurs igen, sen blir det middag med tjejerna sen får vi se vart kvällen slutar. Tur att jag får låna Jens lägenhet, medans han är borta ♥

HAHA, får världens bästa sms av han nu! PUSS

Innan allt försvinner

Men åh kan det hända nåt kul? Nu, näe? Inte det? Okej.
Kan någon ge mig lite pengar så jag kan köpa en ny kompaktkamera isället då?



På lördags blir det fredagsmys. Konstigt va!

Nu ska jag gå och läsa en bok och hoppas på att jag somnar tidigt. Annars hinner jag nog sova en stund innan fredagsfikan imorgon!
Godnatt


Ca plane pour moi

Imorgon börjar jag 05.00. Och jag som sov värsta länge i morse, jag kommer aldrig somna ikväll.

Och så saknar jag Jens redan.

Torsdag

Nu börjar jag bli less på att inte jobba. I vanliga fall brukar jag tycka det är skönt att inte jobba heltid. Men det är inte kul att vara ledig en hel vecka. Dessutom kan jag inte bestämma mig för om jag ska börja plugga till hösten eller inte. Jag vill, och jag kommer söka. Men åååh, måste det vara så förbannat jobbigt. Tur att jag inte behöver bestämma mig förrän i augusti. Men hemsida är ju sär.

Idag får jag ist sysselsätta mig med träning. Ikväll ska jag först på ett jympapass, sen direkt efter på ett spinningpass.


Hejdå

Going home

Imorgon åker Jens till Borgafjäll och kommer inte hem förrän på söndag. Buhu, vem ska jag nu skeda med?

Jag ser ut att vara ledig hela helgen. Vad ska man då hitta på?
Nån av er får fan offra er. Så är det med det!

Nu sitter jag och lyssnar på Sophie Zelmani och ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag kolla på några DH-avsnitt och vänta på att Jens ska komma hem igen.



Wiihooo, imorgon kan man förhandslyssna på Rolandz nya skiva på spotify. Jajamen, ja skivan, den heter så alltså.

Onsdag

Ibland blir jag bra brydd på mig själv. Det svänger fort vill jag säga. Ibland är det bra, men dåligt. Ibland är det inte bra alls och ibland är det bara bra. Som idag. Men det är väl så det ska vara, eller?




Så är det med det, ja!

Idag är det onsdag och jag är ledig idag också, verkar ju för tusan vara ledig hela veckan. Ge mig jobb!
Idag ska jag iallafall åka och hälsa på min farmor och farfar. Var ett tag sen nu, och idag blev jag verkligen påmind om att jag måste göra det oftare.
Vid ett ska jag träffa flicksen på stan för en fika och kanske lite stek i solen. Åh det är våååår! På lördag är det vårdagjämning och det 28.e är det dags att ställa fram klockan till sommartid. Underbart!

Happy

Jag är glad, så glad. Varför?

Jo för att det är sol, vår, snart sommar. Och så ha jag ju Jens! ♥♥♥

Tisdag

Ledig idag. Ska ut på en promenad nu.
Hej

Härlig helg

Helgen har varit lyckad på många sätt. Pizza och utgång med tjejerna i lördags. Var faktiskt kul på krogen. Sen kom Jens och hämtade oss. Men isället för att åka hem så åkte jag och Jens till Bölesta. Ganska spännade att åka skoter när det är kolsvart och man är lite rund om fötterna. Men det gick ju bra, men vi somnade nog inte förrän fem.

Vaknade vid tio redan och magen kurrade mer än någonsin. Vi fick ta bilen till närmste mack (typ 3 mil) och köpa mat. Sen blev det en skotertur i det härliga vädret. Stannde till på några ställen och när vi kom tillbaka grillade vi korv och drack kall varmoboy. En fantastik dag helt enkelt, men en hel del spännande utflykter ;)

Storgatan

Lördag

Idag for jag ut till stugan alldels själv.  Satt och tittade ut över sjön en timme och drack varm choklad i solen. Funderade.
När jag kom hem så sa pappa att vi kunde åka och fika på Norra berget. Sagt och gjort, vi åkte dit och fikade på ett mysigt litet café. Innan vi skulle gå började en gammal farbor spela sommarvisor på att litet munspel. Ibland kan man ha det bra mysigt!




Nu ska jag börja göra mig iordning för ikväll. Det blir middag och utgång med tjejerna!


Fredag

Vad härligt det var med en liten promenad. Strålande solsken, 0-gradigt, fågelkvitter, inga vantar, ingen halsduk och FREDAG. Lovley! Ibland vill man bara stanna tiden.

Nu ska jag gå och ta en dusch, sen äta och efter det blir det jobb till 19.


Hejdå

Rude boy

På jobbet

Nu sitter jag på jobbet igen, två timmar kvar denna gång. Och imorgon är det fredag!!! :D

Har inte gjort mkt denna vecka, mer än att jobba, som ni redan vet. Har till och med bott på flickrummet sen i söndags. Ganska skönt faktiskt.

Men nu måste jag kila, hejs!

Jobb och jobb

Imorgon är det redan torsdag igen. Men det kommer bli en låång dag. Fast jag har ju inget bättre för mig, så det är ganska skönt att jobba ändå. Annars händer det inte så mkt som är värt att berätta.


Gud vad jag längtar till påsk då vi ska åka och hälsa på den här pluppen och hennes föräldrar!






Nu ska jag kolla på fuskbyggarna.
Hejdå

Onsdag

Sitter på jobbet nu. Tre och en halv timme kvar.
Sen imorgon blir det ett monsterpass, sen är det fredag!

Vet egentligen inte varför jag så gärna vill ha helg just denna vecka, men det ska bli lovley!

Goodbye

Im not your toy!



Klicka!

Ryck

Jag har haft spasmer i ögonlocket hela dagen. Det är fruktansvärt störande. Försvinn tack.

 

Tisdag

Idag fick jag finbesök av Jennie, Elin och Vera. Trevligt värre, I miss you!

Jag orkar inte skriva nå mer.
Jag längtar till helgen.
Hej

Jag vill ha sommar

Ont

Nu gör det så ont att det faktiskt känns som att jag kommer spy.




I tån alltså..

Hatar

Jag hatar att det är vinter, jag hatar att det är äckligt väder, jag hatar att jag inte har nåt att göra, jag hatar att jag inte har nåt att se fram emot, jag hatar att jag inte vet nåt, jag hatar att jag inte vet vad jag vill, jag hatar att vara ensam,  jag hatar snö, jag hatar att jag inte har nån att resa med, jag hatar människor som är efterblivna, jag hatar att vara 21, ja jag hatar nog det mesta.

Men bara just nu.
Jag är inte bitter arg eller ledsen. Bara alltmänt less. Det går nog över...typ nu.
 
Japp, nu var det borta.



                                                                       Och så kom det tillbaka igen.

Sportlov

Jobbar till åtta hela veckan nu typ. Så här vet jag inte om ni kommer se så mkt av mig här.

Hejdå

Lördag

Ibland blir det inte som man har tänkt.




Oops!

Fredag

Nu håller jag på att förbereda trerättersmidaggen till mig och Jens. Jag är redan jättehungrig, men det är en timme tills han kommer.

Sen blir det fredagsmys :)

Trevlig kväll!

21 år

Idag fyller tvillingarna Gustafsson år. Jens, den ena alltså, ska jag uppvakta genom att bjuppa på trerätters ikväll. Kommer ju förmodligen bli succé eftersom jag är en riktig talang i köket.
Nja inte riktigt kankse.  Men det är tur att jag iallafall fick den genen som ansvarsfull och ordentlig. Därför ska jag vara ute i tid för att slippa stressa ikväll.
Tänkte snart ta bilen till Nacksta för att handla det sista.







Sen blir det fredagsfika med tjejerna som numera kanske kan kallas fredagslunch. Men men, nu ska jag färe.

Torsdag

Idag har jag bakat muffins och varit på ett äckligt jobbigt spinningpass. Sen bar det av till stan, där jag bla köpte en skjorta, en klänning och solglasögon. Nu ska jag snart börja med middagen hemma hos Jens, sen blir det birsta och en dejt med Sandra och Ida.

Det är min dag.
Japp.

Hej

Muffins

 



Onsdag

Nu ska jag  snart åka iväg till friskis för att jympapass och imorrn blir det lunchspinning. 
Efter jypman ska jag iväg till jobbet. Där ska jag ha mitt livs första lönesamtal. Kan ju bli spännande. Haha!

Jobbar till sju ikväll också.
Sen är jag ledig. Just nu tors-sön. Blev frågad om att jobba på lördag, men då har vi ju fotokursen.

Imorgon ska jag baka muffins!
Hejs!

Tisdag

Nu sitter jag i Jens soffa och har nyss käkat frukost. Ska snart bege mig till jobbet, om sisådär 3 min faktikst. Idag blir det jobb till 19, sen vet jag inte riktigt vad som händer.

Näe nu måste jag dra, hejdå!

Amatör

Hur i hela helvetet jag kan köra fast på sin egna uppfart som dessutom är mkt bra skottad?
Nu sitter jag här istället för att vara på väg till spinningen. Nu kommer det inte bli nån träning förrän tordag.  BAJS!

Jag orkar inte ens tänka på hur sämst jag är.

Måndag

Ja, så var det måndag igen då. Mars har det även hunnit bli. Snart är sommaren här igen, även fast snön kommer ligga kvar till mitten av maj.

Idag är jag ledig. Men jobbar, imorrn och på onsdag. Sen får vi se om det blir nå mer jobb den här veckan, men det hoppas jag.

Annars har jag inte mycket mer att skriva idag.
Jo just de. I sommar blir det förhoppningsvis Putte i parken och Peace & love.
Härliga tider!

Hejdå

RSS 2.0