Fredag

Det är typ skyttetrafik här utanför idag. Alla ska till majbrasan och lämna skräp, ris och och annat grejs. Dom har även byggt upp ett tält och snart kommer väl en liten scen upp där kören ska stå. Just nu vill jag helst vara hemma ikväll och gå gåbingo och grilla korv.
Jag känner mig inge pepp.

Men lugn, bara lugn, det kommer!
Ska ta och bränna en skiva nu iaf, så ska det nog bli bättre. 

Och du, du kan ju s*ga din egen.

GOODBYE

Turn the lights off

Har precis kommit hem från stan och birsta där jag har varit med Ellen. Vi har handlat mat, plastmuggar och tallrikar, alkohol och 8 pläder på IKEA. 13 kr st, det kallar jag billigt. Så nu ska vi banne mig sitta ute även fast det är kallt. Har även hunnit med att käka lunch och då joynade även Jennie. Längesen vi umgicks nu, så det var kul att få träffa henne lite.
Nu är jag superpepp inför imorgon!

Nu ska jag vänta på att pappa kommer hem så vi kan sätta igång att kratta och förhoppningsvis plantera lite penséer. Min pappa är bra duktig han.

Hejdå

Torsdag

Hej allesammans!
Igår blev det jobb igen och efter jobbet åkte jag in till stan och biteline för att träffa Ellen och Anna. Planerade lite inför imorgon. Mycket trevlig måste jag säga.
Om ett tag ska jag åka in till stan igen och hämta Ellen för att sedan åka ut till Birsta och handla lite.

Och imorgon verkar det som att det ska bli regn. Får hoppas att det skiner upp mot kvällen, men jag tror nog på en bra kväll ändå. Grillat, goda drinkar och vänner, kvällen kan ju inte bli annat än lyckad!

Näe nu ska jag göra mig i ordning. Tjingeling!


Tisdag

Idag är jag ledig. Kan inte bestämma mig om jag ska tvätta bilen eller inte. Det ryktas om regn ikväll?

Just nu håller jag på att bränna en skiva till bilen. Dödsbra är den. Javisst! Gå in på spotify och lyssna på Lake heartbeat, Donkeyboy, The Coral, The Baseballs, Mitt piano, Fleetwood mac, La roux, så vet ni ungefär vad den kommer innehålla.

Tack och hej, jag gillar leverpastej. (Helst på en färskt limpa med lite gurka)


Bakat och lagat

Nu har jag börjat sätta in lite recept i bildhållaren. Har egentligen inga bilder som stämmer och färgen i skrivaren är snart slut, men det får duga så länge.





Måndag

Nu har jag jobbat sju dagar i rad. Väldigt ovanligt måste jag säga. Och nu börjar jag känna mig hänigng. Hoppas bara inte att jag kommer bli sjuk, måste ju vara frisk på fredag! Hoppas det bara är trötthet.

Idag ringde chefen på Charm i Birsta till mig och frågade om jag ville provjobba, men tyvärr söker dom mestadels helgjobbare och det är ju typ då jag får jobba på IKEA, så det blir nog tyvärr inget. Får hoppas det blir mer jobb på IKEA bara.

Nu har jag köpt en bildhållare från jobbet nu som jag ska sätta in massa recept i. Blev ingen spinning eftersom jag inte känner mig på topp direkt. Så ikväll blir det pyssel.
Och imorgon ska jag tvätta bilen och fixa till cyklarna, om det är bra väder.


Just det. I SLUTET AV MAJ FLYTTER STEFAN OCH ANNA HEM! Vilken tur för er att jag vill vara barnvakt och hundvakt jämt! :D
Hejdå

Söndag

Söndag idag. En strålande dag och jag har jobbat igen. Men jag slutade tre så jag kom hem för ett tag sen.
Om en timme blir det middag och kl sex ska vi vara på Alnö för en husvisning och jag har lovat Anna ch Stefan att fota huset och tomten.

Efter det vet jag icke vad jag ska göra. En promenad eller joggingtur kanske.
Och imorgon blir det jobb igen.

God eftermiddag!

Lördag

Jag börjar snart grina. Pappa, Stefan, Anna, Alma och Selma är nu på väg ut till stugan för att njuta av det fina vädret. Medans jag sitter här och ska snart åka till jobbet. Ska även jobba till stägning, sju. Jag vet, bara sex timmar, men just nu känner jag mig inte så sugen. Men det var länge sedan jag jobbade helg och imorgon slutar jag faktiskt tre!

Jaja, nu ska jag åka!
Hejdå

Torsdag

Puuuuuh det är alltid lika skönt att komma hem och sätta sig ner efter ett elvatimmars pass. Det är typ lika skönt som det är när man kommer hem efter att ha varit ute och sprungit.
Idag har jag gått mer än 20 000 steg också, satt det känns ju i benen, så att säga. Om ett steg hade varit en meter hade jag i så fall gått två mil. Det är en bra bit det.
Men det blir jobb fre, lör, sön och mån också! GREAT!

Nu ska jag duscha och vänta på att Jesseboy kommet hem.
Open mind imorrn?

Hejdå

Everywhere

I´m a retard and I like it.
My name is Leif and I like it.

Kvällens

Sådär, då har man deklarerat iår också. Väldans avancerat, tog inte många minuter direkt.
Internet är en himla bra grej det.

Näe nu ska jag snart mysa ner mig i sängen med lite fika och kolla på DH. Lovley!
Imorgon börjar jag sju.

Godnatt

En tisdag

Godmorgon mina vänner och ni andra som jag inte vet vilka ni är!

Idag är det tisdag och jag ska jobba 11.30-19.00. Faktum är jag att faktiskt ska jobba onsdag och torsdag också. Blir ett elvatimmars pass på torsdag, var länge sen nu. Så det är bara att bita ihop. Men annars äre niice.

Jag som egentligen skulle ha tvättat bilen idag. För det skulle du verkligen behövas. Men jag kanke gör det imorgon när jag slutar 16 istället. Jag är alltid superpeppad innan jag ska tvätta bilen första gången på året. Vad förväntar jag mig egentligen? Att det ska vara kul? För det är det ju inte. Speciellt inte att göra insidan. Dessutom blir min bil aldrig riktigt ren heller, hur mkt jag än skrubbar! Åh, Kossan då..

Annars har jag inte mycket att berätta, mer än att våren är här på riktigt och snön är så gott som borta, ja nästan iallafall. Jag känner bara för att gå ut och kratta. Ja, faktiskt. Kratta är kul, om det inte blåser och tills man får blåssor i händerna och ont i ryggen.
Jag vill klippa buskar och gå bort med det till majbrasan. Jag skulle helst vilja klättra upp på den som man gjorde när man var liten. Men det ser nog lite kontigt ut, ungefär som när jag glömde att stänga bagageluckan igår när vi åkte från farmor och farfar. Tur att jag upptäckte det innan vi kom ut på E4:an..

Sen har vi börjat planera inför sista april. Det kan bli bra det här!

Björk

Det blev ingen filmkväll i lördags direkt. Blev en en utgång istället. Om det räknas som utgång om man bara är på förfest. Lungt blev det iallafall och vi började lite smått hemma hos Emma med goda drinkar, sen åkte vi ner på stan och till Ellen. Blev en gratiskväll för mig. Men det är bara att bju igen, så att säga.
Har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde på kebeben. Jag är inte lika bra som Martin att hålla masken. Tanken var att jag skulle vara hemma vid tolv redan. Men ändå var jag inte i säng förrän tre. Men kul hade jag!

Om nån timme kommer Anna och Alma och hämtar mig. Då ska vi åka till farmor och farfar, sen på husvisning. Kul!
Och ikväll blir det spinning.


Nu har vi även gjort klart ljusstakarna. Eller vi och vi, det är väl Jens som har gjort dom. Ser inte så avancerat ut, och det trodde inte vi heller att det skulle vara. Men det var lite knepigt att få till hålet. Men nu är dom klar och snygga blev dom ju också!


Okej, då vet vi!

Du säger ingenting, det säger allt.

Ja jag vet. Och ja ni ska få. Lugn.

Mitt piano och MGMT är det ni ska lyssna på!
Det var så lite så.

Lördag

Jag är ledig i helgen. Igen.
Men nu efter en hel 40-timmars vecka känns det faktiskt välförtjänt och skönt. Så brukar det aldrig kännas.
Idag skulle det ju egetnligen vara dåligt väder. Och det snöade ju faktiskt imorse, men nu är det strålande sol så jag tänkte faktiskt gå ut och sätta mig i solen och läsa några tidningar. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dan, men det återstår att se.


Fridens liljor.

Torsdag

Blir jobb imorgon också. 08.30-16.30, därför blir det uppdatering i helgen ist.
Hejdå

Onsdag

Hej hej hallå!

Kom hem för ett tag sen från farmor och farfar. Farfar har bytt däck på min bil och då passade han även på att bjuda på pizza. Mycket trevligt måste jag säga.

Nu har jag börjat sju hela veckan, men imorgon börjar jag inte förrän halv nio. Sovmorgon allstå. Typ.

Idag har jag gått lite mer än 7000 steg. Det är för lite tycker jag. Imorgon blir det kanske ett jympapass efter jobbet för att bättre på resultatet lite.

I helgen eller nästa vecka, tänkte jag åka och handla lite nyheter som har kommit till jobbet. Det finns jättefina sommargrejer. Kom in vettja!


Kökshanddukar med cupcakes.

BLANDA Serveringsskål
Skål.

BARFOTA Hängande värmeljushållare
Ljuslyktor.


OSTLIG Planteringsbricka
Planterningsbrickor.

Nu ska jag gå och läsa tidningen, för det hann jag aldrig göra imorse.
Hejpa

Tisdag

Hellu!

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har jobbat. Tro det eller ej.
Ska även jobba imorgon och på torsdag.
Bilder från Hoffmaestro finns på facebook.
Vi har fått stegräknare på jobbet. Alla andra fick den för en vecka sen, jag gick min igår. Jag tror att jag ligger sist.
Idag har jag och Jens gjort pannkakor som vi sedan åt.
Imorgon ska jag åka till farfar och byta däck på bilen.

Thats it.

Återkommer förhoppningsvis imorgon.

Hejdå

Utgång

Ikväll blir det röj på avve till HOFFMAESTRO!

Hejdå

Mörk, typ.

Jag är mörkhårig. Okej, det är jag inte alls. Men typ, det känns som så med tanke på hur ljust hår jag brukar ha. Det är en jättefin färg, men frågan är om jag kommer vänja mig vid den? Har haft blont hår sen jag var 13 år och just därför skulle håret må lite bättre av att vara mörkare.


Fredag 09.06

Godmorgon mina fanzzz!

Nu hade jag tänkt käka lite frukost, sen ska jag åka in till Purple och Elin och färga utväxten. Ska bli niice!
Det gick sådär med ljusstakarna igår. Men det går nog att fixa, Jens som hade med sig en sån fin björk och allt.

Thats about it, hejs!


Åh, vet ni vad jag kom att tänka på. Det är FREDAG!

Jag har ganska tråkigt

Torsdag

Kl är halv tolv och jag har redan ätit frukost, städat, diskat, varit på systemet och entré. Dessutom har jag varit på stan en timme, för att jag trodde att entré öppnade tio och inte elva. Jag klev upp halv åtta i morse. Fråga mig inte varför.

Nu ska jag äta lite lunch. Sen då? Gud jag får damp.
Hejdå

Mitt piano - Filter

Jens


 

 

En onsdag

Har kommit hem från jympan nu och har även hunnit med att göra kolasnittar. Superlätt med ack så goda.
Ska snart åka hem till Jens där ska jag bjuppa på middag, det blir tacotårta.
Och ikväll ska vi kanske åka och hälsa på Jens och Malin i deras nya lägenhet, I hope anyway!

Adjöken fröken

Friskis

Nu blir det ett lunchpass på jympan, hejs!

Something good can work

Vissa dagar längtar jag så otroligt mycket efter sommaren. Idag är en sån dag. Finns så mkt jag vill göra, bara här i Sundsvall. Har suttit och kikat runt på olika hemsidor. Det finns faktiskt en hel del fina plaster här runt omkring också. I sommar ska jag iallafall hinnna med ett besök i Juniskär, Skatan, Galtström, Lörudden, Mellanfjärden ( det finns jättefina plaster längs kustvägen) och en massa olika plaster vid höga kusten.
De flesta ställen öppnar nån gång i maj, så det är bara att vänta. En månad ska jag väl kunna stå ut.

OOoohh och pappa sa att han kunde sponstra mig lite till ett nytt objektiv! LOVLEY!


Helt appropå, här får ni en lovley låt!

Garderob

Idag har jag varit på både stan och Birsta med Anna och Malin. Ingen av oss hittade någonting. Så imorgon blir det till att riva ut hela garderoben för att försöka hitta något.

Nu blir det mat, hejs!

Alma


Eskilstuna

Här är mina och Annas bilder från i helgen. På fredagen blev det födelsedagsfirande, påskmiddag och äggmålning. Och en påsktupp kom även på besök.










På lördagen åkte vi till Strängnäs och där fikade vi bla på ett jättemysigt litet café (måste även påpeka att vi satt ute, UTAN jacka) och sen kollade på utsilten från kvarnen.















Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en härlig helg i Eskilstuna. Superbra väder, klarblå himmel och 12 grader varmt. Nästan ingen snö kvar heller, där skulle man nästan ha stannat kvar.

Bilder kommer nog senare ikväll eller imorgon!

Hej på en stund.


Bild av Anna

00.43

Har precis kommit hem från en kväll med Anna och Martin. Ska nog snart gå och lägga mig, men ska vänta in i det sista, för jag vill sooova så mycket det går i bilen på vägen ner.

Kommer hem på söndag igen!

Glad påsk allesammans!

Falling

Jag vill åka utomlands, typ nu

Skärtorsdag

Jag skulle behöva sova. Men som vanligt kan jag inte, även fast jag bara har sovit typ tre, fyra timmar i natt.
 
Imorgon bär det iaf av till Eskiltuna och då blir det även ett stort påskkalas med massa folk och barn. Jag har alltid varit yngst i familjen, så det ska bli himla kul att träffa nångra småttingar tycker jag.

Ikväll vill jag göra nåt kul, men jag vet inte vad.

Blir väl kankse mer uppdatering sen!
Hej så länge!

RSS 2.0