Spöregn


När jag skulle gå hem från stan förut, kom jag på att jag hade glömt cykeln på skolan. Så jag fick gå tillbaka och hämta den. Jag passade på att hälsa på Josse på vägen tillbaka. Har inte träffat henne på 100 år, så det var kul!
Hon har klippt av sig håret, vilket jag också funderar på att göra. När jag skulle cykla hem började det såklart spöregna. Så nu sitter jag hemma och är lite halvfrusen. Har virat in mig i en filt och funderar på om jag ska ta en titt på vår kurslitteratur.




Klippa håret och färga utväxten skulle jag behöva göra, och jag ska faktiskt till Elin på måndag. Jag längtar!
Ett par nya brillor skulle också sitta rätt fint.


Hörs!

Onsdag

Heeej!

Föreläsning till tolv idag, sen gick några från klassen till stan för att käka lunch. Sushi. Jag har aldrig tidigare ätit det, och det det finns en anledning till det. Var rätt säker på att jag inte skulle gilla det. Men jag testade ändå, för att ha det gjort liksom. Och nej, det var ingen höjdare. Visst, det gick ner, men det var tur att jag inte var så hungrig.

Efter lunchen gick vi på fixarmässa på kåren. Köpte biljett till morgondagens sittning. Det kan bli riktigt kul. Vi är några tjejer som ska träffas innan och göra oss i ordning och dricka lite vin. Mys!

Hade tur och hamande i gruppen som börjar senast på fredag.

Ikväll får jag se vad det blir!

Hejdå!

Jag är trött

Hej!

Tänkte berätta lite om gårdagen. Alla nollor och faddrar samlades först på skolgården. Därefter blev vi indelade i våra faddergrupper. Alla gick år varsitt håll och blev bjudna på mat hos sina faddrar. Under kvällen fick vi två uppdrag. Det ena var att komma på ett namn åt gruppen och det andra var att göra om en låttext, som man sedan skulle framföra för alla generalerna och andra. Jag som hade tänkt att vara nykter ändrade mig ganska snabbt efter att uppdragen hade avslöjats. Vi blev bjuden på både vin och grogg, så jag tackade och tog emot.
Vår grupp heter 0:ans GULD och vi framförde " Vi ska fjäska hela natten, fjäska hela dan.."
Eftersom vi bara var tre fick vi verkligen ta i från tårna. Vi fick börja och tur var väl det, skönt att ha det gjort liksom.
Det blev en hel del sånger, både från alla grupper och fyllevisor. Vi stod på borden och sjöng och jag hade verkliigen skitkul!!
Senare på kvällen träffade jag Vera, och då vet man ju hur det brukar gå. Blev väl och shot och massa dans. Kan meddela att det inte var allt för kul att kliva upp kl sju imorse. Men det var det nog värt!

Idag har vi varit på vår första föreläsning. Och jag tyckte den var riktigt intressant, och det känns så skönt!
Imorgon är det föreläsning igen, sen fixarmässa på kåren.

Börjar inte förrän 10.15 imorgon, så nu ska jag lägga mig i sängen, slå på  tv:n och bara vara. 
LOVLEY!

Söndag

Hej bloggen!


Som utlovat ska jag berätta om gårdagen. Lovisa från Ö-vik (vi spelade i samma distrikslag för ett antal år sedan) kom hit och vi gick tillsammans ner till Förrådet. Där fick vi fick bla träffa kommissionen, dom högsta av dom högsta. Buga var vi tvungen att göra och titta dom i ögonen är förbjudet. Tala endast när du blir tilltalad, annars blir du staffad. Ganska roligt faktikt.
Vid halv åtta vandrade vi bort mot kåren där pubafton väntade. Extra billig alkohol i dom olika barena. Vi dansade, lekte lekar och hade skitkul. Har redan lärt känna några härliga tjejer i klassen!


Men nu hinner jag inte skriva mer, berättar med nån annan gång.

Blir upphämtat om fem min, hejdå!

Lördag

Heeej!

Tror ni inte på fan att Jens spiller ner min nya sängkappa och mitt överkast med kaffe. Jag börjde seriöst grina. Höll inte i sig så länge eftersom han är så fruktansvärt ful. Blev lovade nya grejer om det inte skulle gå bort i tvätten iaf. Thanks dude!

Nuurrå. Vart fan är solen? Jag hoppas den dyker upp ikväll.

Hörs imorgon, då berättar jag om vad som hände ikväll!

Hejdå!

Lördag

Heeej!

Tror ni inte på fan att Jens spiller ner min nya sängkappa och mitt överkast med kaffe. Jag börjde seriöst grina. Höll inte i sig så länge eftersom han är så fruktansvärt ful. Blev lovade nya grejer om det inte skulle gå bort i tvätten iaf. Thanks dude!

Nuurrå. Vart fan är solen? Jag hoppas den dyker upp ikväll.

Hörs imorgon, då berättar jag om vad som hände ikväll!

Hejdå!

Fredag 26/8

Goddag!

Fredag idag, ledig är jag också minsann. Ska snart ner på skolan. Är någon slags invigning där kl ett. Sen är det grillkväll på förrådet ikväll. Får se om jag går, ska du på pubafton imorgon också.

Har legat och kollat på "hur många lingon finns det i världen" nu på morgonen. Fin film det där.

Nä nu ska jag göra mig iorning, sen ska jag cykla ner till Miun. Lite smånervis är jag måste jag erkänna.


Hejdå!

Movements

Nu har jag varit ner på stan och köpt mina böcker av Malin. Jag kilade in på myrorna och där hittade jag det jag letade. Ett gammalt nothäfte. Lite spetsband på det här så! Pyssel till veckan.

Easy me down



Jag har vunnit en sängkappa på tradera. Nu fattas bara nya kuddfodral. Och snart kommer grejerna från HM home också! Nice!

08.49

Godmogron!

Idag jobbar jag för sista gången innan jag börjar i skolan. Men förhoppningsvis kommer jag hinna jobba lite då och då under hela höstterminen också. Idag börjar jag inte förrän fem, så jag hade tänkt hinna med diverse innan.
Kl tolv ska jag vara nere på stan och möta upp en tjej som läser andra året på info&PR. Jag ska köpa mig lite kurslitteratur tänkte jag. Billigare på så vis.

Sen imorgon börjar nollningen. Har inte bestämt om jag ska vara med eller inte. Det är grillning som står på schemat och vädret är ju såsär. På lördag dock, då är det internationell puprunda på kåren (vad det nu innebär).
Ska bli kul att träffa massa nya människor, men det känns samtidigt skönt att jag "känner" några stycken redan nu innan.


Trevlig torsdag på er!







update.
Nu känner jag mig bra dum. Ringde precis till tele2s kundtjänst. Ett knapptryck på dosan och allt var som vanligt igen. Den här gången behöhövde jag dock inte sitta i telefonkö i 40 min och fick prata med en jättetrevlig kille. Tack för det!

Onsdag

Tjabba!

Blev inte så värst mkt svamp igår, vi ska nog göra ett nytt försök snart igen. Det var ju mysigt iaf :)

Idag har jag lekt vaktmästare i mitt eget förråd i källaren. Har skruvat och grejat för att få dörren att fungera, det gick sådär. Men nu går det iaf att stänga.

Nu blir det frukost sen åker jag till jobbet och är där till åtta.




Och nu är det något fel på min tv igen. Gaaah, den visar bara radiokanaler. Orkar inte ringa kungtjänst igen.



Hejdåå!

Go outside



Äntligen har jag hittat en!

Måndag

Godkväll!


Idag sov jag länge. Har sovit så himla gott i natt. Vaknade inte förrän hlav tolv, det brukar aldrig hända.

Jag drog i väg ett sms till Ellen och frågade om hon ville leka med mig, och det ville hon. Vi tog en sväng på en loppis i stan, sen Pias idéskåp uppe på Östermalm, lunch och shoppning på IKEA innan vi åkte till Granlo igen. Vi ska även ha en pysseldag snart, mys det!

Vid fyra kom pappa och hämtade mig. Vi åkte till Alnö för att hämta Alma och sen ut till huset i Alltsa. Fick mig lite middag innan Emma och Anna kom och plockade upp mig. Vi for till Granlo för att hämta upp Malin. Sen får vi inåt landet för att leta loppisar. Vi hittade en i Oxsta, men den såg inge vidare ut. Till slut hamnade vi på Ånäsvallen där Annas visste någon tjej från Matfors som skulle spela mot Kovland. Men vi hann inte vara där länge innan himlen öppnade sig och regnet bara öste ner.

Vi for vidare mot Big Boy innan vi skiljdes åt och gjorde kväll.

Imorgon blir det nog svampplock med samma gäng!


Godnatt!

Helgen

Tja!

I fredags slutade jag 20, sen åkte jag en snabbis på marknaden. Kvällen spenderades på akuten med stackars lillfarmor :(


I lördags åkte jag ut till Allsta och kollade in Stefan och Annas hus för första gången. Jättemysigt och det kommer bli ännu bättre när allt är klart.
Hann inte stanna allt för länge innan jag var tvungen att bege mig mot stan igen och möta upp Vickan och Vera för att göra oss iordning.
Garagefest i Töva stod på schemat. Vi tre skulle stå i baren och servera över 100 pers hela kvällen. Rockabillytema. Stor bar och stor scen. Jag hade sjukt kul måste jag säga, även fast jag var lite nervös i början.

Idag har jag varit ute i Alltsa igen. Tryckt en bakispizza har jag också gjort.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fundera ut någon middag.


Hejdå!


The A team





Hittade en snygg flaska i stugan som jag fick lov att ta.
Och rönnbär från Södermalsskogarna.

Onsdag

Jag funderar på att byta blogg. Till Wordpress (Elin har inspirerat mig). Till Worspress kan jag ta med alla inlägg och dom har en app, så man kan blogga från mobilen.
Blir så less på blogg. se som aldrig fixar det. Kanske dock är lite klurigare med webbdesignen, men man lär väl sig.

Ska bara försöka komma på ett bra namn så kanske det blir ett byte här i höst.


Idág är jag ledig igen. Har precis tagit en morgonpromenad. Nu är det dags för frukost/lunch.

Vi ska byta ytterdörrar här i huset, och dom ska börja idag. Jag glömde dock bort att kvittera mina nycklar, så jag hoppas för guds skull som inte kommer till min lägenhet idag.


Ikväll ska jag hämta Alma på dagis och imorgon blir det jobb igen.


Hejpa!






ps. Nycklarna kom precis och plingade på dörren. Det är ordning på den här föreningen! I Like!

It still hits me like a rock!

Heej!

Nu skulle man väl kunna säga att sommaren snart är slut. Vissa dagar känns det som att vi är en bra bit in på hösten, och det syns inte allra minst i alla butiker. Det börjar alltid klia i mina fingrar såhär års. Blir sugen på att köpa halsdukar och stickade vantar. Tända ljus och slå igång Lars Winnerbäck på spotify.
Känslan brukar dock inte hålla i sig speciellt länge. Ungefär till första gången jag drar på mig den där stickiga koftan och måste börja skrapa bilfan.


Men än är det augusti, kanske hinner man med ännu några soliga och varma dagar.

Nu vill jag ut i skogen och ta nya bilder och byta ut alla foton här hemma. Jag vill plocka svamp och baka hallonpaj. Får försöka hinna med lite sånt i helgen.



Tumblr_lnlzjfll5c1qfly3po1_500_large
http://weheartit.com/

Tisdag

Look at this!!

http://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-klingsta-sundsvalls-kommun-prasthusvagen-31-2376942








Nu blir det frukost, sen åker jag till Birsta och handlar!


Todeeloooo!

Måndag

Jag har upptäckt något fruktansvärt. Typ hälften av låtarna jag ligger in på mina listor på Spotify syns inte från era. Testade att ansluta till facebook igen, får se om det funkar. Just nu har jag 109 tracks på Vildhjärta-listan, hur många kan ni se?

Passar på att bjuda på tre awesome songs, för att gottgöra er!


Rebecca & Fiona – If She Was Away
CSS – Hits Me Like A Rock
Mark Ronson & The Business Intl – Somebody To Love Me

Nu, efter peppande kommentarer från Ronja och några på jobbet, känner jag mig mindre nervös för skolstarten. Det kommer ju bli kul! Och skulle det inte kännas rätt, är det bara att sluta. Svårare än så är det inte.


Imorgon är jag ledig.


Trevlig kväll!

Helgen

Godmorgon!


Idag ska jag jobba. Bra väder för jobb kan man ju säga. Fast jag känner mig trött idag, och ont i ryggen har jag. Mer än vanligt. Kommer det en sur kund kommer jag knäppa. Passare!


Helgen då.

Jag hade planerat en lugn sådan. Eftersom det väntar en två veckor nollning för mig snart. Men icke. Malin frågade om jag ville hänga med ut i fredags, och jag hade väl inget bättre för mig så jag tackade ja. Förfesten blev helt plötsligt hos mig och trevligt hade jag. Vi gick ner på Jacks och där träffade jag på massa människor som jag inte sett på hur länge som helst, tex Tyson och Josef. Kul, kul!

På lördag vid tolv ringer Vickan och väcker mig. Upp och hoppa, in i duschen och ner på stan och systemet innan vi åker ut mot Juniskär och kräftskivan. Jag hade väldigt roligt och åt sjukt god mat. Vid elvatiden blev jag och Verra upphämtade och vi for mot stan för att plocka upp Jennie.
Väl nere på stan åkte vi virvelvinden, huuuuuur kul som helst. Sen snurrade vi runt på olika ställen, Jennie åkte hem, Verra försvann och jag fick leka med Isak och Sahlin.

På söndag åkte vi ut till stugan, en yttert kort visit. När jag kom hem skulle Emma komma och hämta sina grejer. Men isället åkte hon jag och Malin upp till Sidsjön i Emmas lilla bubbla. Den är så söt så! Vi köpte glass och satte oss på en brygga och surrade.


När jag kom hem lagade jag mig tacotårta och fick typ fem matlådor, sweet!

Kvällen avslutades med en liten roadtrip till Kovland. Jag är ju som jag är ja, så jag tycker bara det är skönt att åka runt på smala grusvägar och titta på fina hus och andas in det som kan vara det sista av sommaren.
Sen blev det Scream 4. Kanske världens sämsta film.


Nu sitter jag här, ska ta mig mig jobbkläderna och sticka iväg. 11-20 idag. Vi hörs!



Söndag

Meeen hej!
Har haft en awesome helg, igen! Tänka sig. Och jag vet redan nu att nästa också kommer blir grym!

Men det blir inge mer uppdatering nu. Ska köra igång en diskmaskin och fixa matlådor. Sen blir det söndagsmys!


Vi kanske hörs imorgon!

Tosdag

Det som är lite störade med att vara behovsanställd ibland är att jag, som igår, kan bli bokad för ett pass samma dag.
Igår blev jag bokad för tre pass dom närmaste. Och det är awesome med jobb.  Men när man har planerat veckan utan jobb, blir det lite fel. Men det är ju sånt man får leva med när man tackar nej till schema. Jag hade planderat in en massa saker den här veckan, men men. Det är väl bara att ta igen det nästa vecka.

Förhoppningsvis får jag snart ett schema, ett pluggschema. Det ligger nog redan ute förresten.  Får åka hem till pappa och skriva ut det.
Och nu när det känns som höst i luften få jag ett sug efter att gå till Akademibokhandeln, köpa pennor, små färgglada sudd och block. Helst ett litet pennskrin också, som man (iaf jag) gjorde varje höst på den gamla goda tiden. Och då menar jag inte högstadiet eller gymnasiet.
Idag är jag pepp för skolbänken, imorgon vill jag spy på den. Ska det vara så?


Nä nu ska jag duscha, sen blir det damsugning innan jag drar till jobbet och är där till 20.

Hejdå!

Do you remember?

Apropå låtar, länge sedan jag gjorde en bäst just nu. Så jag bjuder på en sån nu dåååå! Men jag antar att ni lyssnar på hela min lista, så då har ni redan hört dom ;)


Pernilla Andersson – Desperados
KT Tunstall – (Still A) Weirdo
Adele – Set Fire To The Rain (Moto Blanco Edit)
Gypsy & The Cat – Jona Vark
Ane Brun – Do You Remember
The Concept – D-D-Dance



I feel it all, the wings are wide.

Godkväll!


Skönt att få sjunka ner i soffan ikväll. Längtar till fredag halv sex när jag gör helg. Hoppas på en superhelg igen.
Kanske en utgång, kanske en sväng på drakbåtsfestivalen, kanske dag i stugan, kanske fotboll, eller varför inte en loppisrunda.





Just nu logger jag i soffan och lyssnar på Sophie Zelmani, Feist, Kate Nash och längtar lite smått till imorgon.

Men snart säger jag godnatt, är trött på ögat ikväll.

Onsdag

Äntligen verkar dom ha fixat ventilationen ovanför min lägenhet. Peppar pepper. Det är äntligen tyst, och jag hoppas det förblir så. Det är så sköööönt.
Och nu har jag även lyckats lokalisera den äckliga lukten i hallen. Den kommer från spegeln. Konstigt, mkt konstigt. Jag hoppas att det räcker med att måla baksidan så kanske det försvinner.


Nu ska jag snart åka till jobbet, fyra timmars pass idag bara. Sen blir det jobb även torsdag och fredag.
Ledig i helgen!



Jag i stugan idag. Skrapar takpannor, dom blev som nya.

Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd

Hejsan!

Idag har jag varit i stugan och grejat på. Kanske ska dit imorgon också.
Har även hunnit med att träffa Jennie och Ellen en stund, och nu ikväll har jag vara med Alma och pappa.





Nu börjar det närma sig slutet av augusti. Vilket betyder att det snart är skolstart för mig. Jag är nervös.
Eller rättare sagt, jag är rädd. Rädd för allt nytt. Rädd att jag inte kommer passa in. Rädd för att jag inte klarar av det. Rädd att jag har valt fel. 


Äh, jag låtsas som ingenting som här veckorna. Skjuter fram alla tankar. Sen får det bli som det blir.

23.04

Godkväll!


Har precis kommit hem från Ellen och Thoords lya. Det kommer bli sjukt snyggt när det är färdigt. Seck, Calle och Emil kom också på besök medan vi var där. Jag ser fram emot inflyttningsfesten redan. Haha, kanske mer än Ellen själv ;) 
Även Jennie och Tobbes inflyttningsfest! Dom ska ju flytta närmare mig!! 

Appropå det så ska jag nog hänga med Ellen och Jennie imorgon ett tag, sen åker jag nog ut på Alnö.


Nu säger jag godnatt för ikväll, ska bli fantastiskt skönt att sova!

Måndag

Hej bloggen!

Vad dålig jag är på att uppdatera. Blir mer uppdatering på vardagarna, på helgerna har jag så mkt annat roligt för mig.

Helgen har bestått av jobb, till sena kvällen. Likaså idag. Till stägning.

I fredags blev det en liten grillning hos Veronica, lika roligt som vanligt. Vi hann väl in ungefär en halvtimme på  Svenssons, sen var det bara att kuta hem i regnet.

Annars har det blivit mkt film och chill den här helgen.


Idag blir det som sagt jobb, annars har jag inte så mkt planerat den här veckan. Ska ta mig till Birsta någon ledig dag och köpa mig en sängkappa. Och lite nya kuddar och grejer.

Det var allt för just nu, blir mer uppdatering ikväll!

Vi hörs!


Fredag



Fredag idag och ledig.

Jobb i helgen.

Ikväll tror jag att jag ska vara med Vickan och Vera.

Hörs!

Onsdag

Det är lite dött här i bloggen. Dom senaste dagarna har jag solat, badat, varit barnvakt och bara njutit av sommaren.
Återkommer nog till helgen då det verkar ska bli lite sämre väder.


Hejpa!
RSS 2.0