Kick-out

Ikväll blir det fest med klassen. Collegetema är det på festen. Och jag gjorde det enkelt för mig, som den tönt/nörd jag är!


NU ÄR DET SOMMARLOV!

Onsdag

Ställde klockan på sju i morse för att jag skulle upp och skriva rapport. Det har då aldrig hänt tidigare. I vanliga fall brukar jag bara klar vid den här tiden. 
Klockan tio ska jag infina mig på skolan och vi ska ha ett sista gruppmöte. Efter det ska vi ses några i klassen och diskutera rapporten, hoppas jag blir lite klokare i alla fall.
Sen åker jag hem och då är det gasen i botten för jag vill vara klar ikväll!


Nu när solen lyser in genom persiennerna syns det verkligen hur skitig min lägenhet är. Det här är nog det värsta någonsin. Dessutom står det kassar och annan skit som ska slängas eller ner i förrådet och tar upp plats i hallen. På fredag blir det städning utan dess like! 

Och nu börjar frågorna om helgen ploppa upp. Ibland är det bra störigt att jobba såhär då det i princip inte går att planera någonting alls!

Nu ska jag fortsätta innan jag tar cyklen bort till skolan!

Måndag

Det var sjukt länge sedan jag öppnade skolböckerna nu. Därför känns det surt att sätta sig och skriva ihop en rapport. Jag har ju liksom sommarlov i skallan. 

Blir stenhårt fram till torsdag, då blir det kick-out med klassen.

Så vi kanske hörs efter det!
Heejdå på en stund.

Kosläpp

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_204108627.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_204108644.jpg" class="image">

Lördag

Jag är på strålande humör. Och nu åker vi och kollar på kosläpp!

Bankett

Min onsdag

Full av liv

LIVET ÄR VÄL BRA HÄRLIGT!!
Den känslan finns hos mig just nu och det är så skönt. Communicare imorgon och fredag, sen ska jag njuta i helgen.
Efter helgen ska jag ta tag i slutrapporten som delas ut på fredag. Den ska vara inne fredag nästa vecka och efter det är det sommarlov. LOVLEY.

Solen verkar vara med oss hela vecka också.
Ikväll blir det promenad, uppdatering av minutschemat och en massa annat.
Packa inför morgondagan ska jag också göra.
Sen blir det till att göra kväll. Ska ställa klockan på halv sju och förmodligen kommer jag inte vara i säng förrän tvåtiden imorgon natt, för att sedan kliva upp halv sju på fredag också.

Men nu peppar vi och baaa KÖÖÖÖÖR!
Bjuder på tre glada låtar bara därför!!



Thomas Stenström – Full av liv
Of Monsters And Men – Little Talks
Lilla Sällskapet – Jag vill ut

Jag vill ut

Tisdag

Heeeeej!

Heldag i skolan igen. Började tio och var kvar ändå till femtiden. Från lunch och fram till tre satt vi ute i skolan och åt lunch och hade gruppmöte. Det har resulterat i ett rött ansikte och en bränd axel. Som vanligt alltså. När jag kom hem slängde jag i mig två mackor, för att sedan direkt åka ut till Martina i Timrå. Där fick jag se hennes nya, fina lägenhet. Sedan åkte vi tillsammans till Alnö och hälsade på Emma i huset. Hur mysigt som helst och vi satt ute på altan och fikade och surrade. 

Nu ska jag snart lägga mig, blir en tidigt morgon imorgon. Då blir det packning av goodiebags och genrep på Stadshuset.


NU KÖR VI!!!

Freakshow

Måndag

Tjääänna!

Snart är det dags. Om två dagar smäller det. Communicare 2012. Jag börjar faktiskt bli lite nervös nu. Det kommer förmodligen bli jättekul, men jag kan inte låta bli att längta till fredag kväll då vi får pusta ut.

Idag har jag varit i skolan mest hela dagen. Sen blev det både stan och Birsta med Jennifer och Daniela. Efter det åkte jag till stugan med pappa och farfar och nu har jag avslutat kvällen med en promenad. Nu är jag trött, så jag tänkte göra ikväll.
Imorgon blir det skola hela dagen igen och sen faddermöte. Jag längtar redan till höstens nollning. 

Godnatt

4 år sedan...

Stugan

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/428244/images/2012/pic_203052459.jpg" class="image">

Fredag

Heeej!

Fredag idag, och jag är ledig. Tror jag i alla fall.
Funderar på om jag ska ta en tur till stugan och kolla in inglasningen på altan.
Imorgon blir det jobb igen. Annars har jag inget planerat i helgen. Det är en ganska skön känsla måste jag säga.



Blir sugen på att köpa solcellslampor till stugan.




Hörs, hej!

Onsdag

Heeej!

Nu har jag varit och tränat och tänkte väl äta lite middag snart. Får se om om det blir nåt med tjejena ikväll. 

Nu är det bara en vecka kvar till Communicare, det är helt sjukt vad snabbt den här terminen har gått. Och jag ser faktiskt fram emot hösten.
Ungefär en vecka efter Communicare har klassen vår kick-out. Jag är med i festkommittén och vi har kommit fram till temat collegeparty. Vi ska ansvara får lekar och sånt, och ni som känner mig, vet att jag älskar sånt. Så vi får väl se om jag blir en footballplayer, geek eller cheerleader. Kul ska det bli och jag är redan peppad. 

Imorgon blir det jobb, 10.15.
Tjoflöjt!

Hövve just nu

MusiQ

Favoriterna just nu:
Frida Hyvönen – Terribly Dark
Alina Devecerski – Flytta på dej
Wild Child – Pillow Talk
Linnea Henriksson – Alice

Kvällen

Puuuh, slog med just ner i soffan. Kom precis hem från ett skitkul pass på frikis, nu sitter jag här i soffan och dricker världens godaste smoothie! Kiwi, banan, frysta hallon och vanilj yoghurt.



Nyduschad och nysolad är jag också, därav mitt röda face.


Hörs imorgon, godnatt!

18.25

Måndag

Måndag.
Den här dagen känns bara så trist på nåt vis. Hade ju varit trevligt med sol och lite värme.
Jag har i alla fall fixat några matlådor nu, så nu har jag väl mat så det räcker i några dagar. Om någon timme ska jag iväg och träna och sen sola. Och efter det blir det chill, håller på att ladda hem alla säsonger av Tusen bröder, får se om det är värt att kolla på.
Imorgon ska jag till frissan, sköönt!



Söndag

Söndag, hej hej!


Idag har jag varit seg. Har mestadels legat i sängen och slöat. Vid två åkte jag och pappa på en fika i Allsta och nu ligger jag här i sängen igen. Tänkte ta mig en promenad snart för att få lite frisk luft.

Kul utgång igår i alla fall. Träffade massa nytt folk hemma hos Tove och sen bar det av till Bishops och Allstar. På Allstar träffade vi Småstadsliv, haha!


Imorgon blir det skola igen.
Roligare uppdatering än såhär blir det inte.
Tjo!

Fredag

Tja!

Har precis kommit hem från en fika på Tjockis house med brudarna. Vi har haft en soft dag med bara några timmar i skolan och resten har spenderats på stan. Ikväll blir det bara till att ta det lugnt. Perfekt väder för en filmkväll.
Imorgon jobbar jag, sen ska jag på inflyttning/födelsedagsfest. 

Annars vet jag inte riktigt vad helgen kommer betså av. 

Vi hööörs!

Träna

Har precis varit och tränat. Snart är det slut på schemat på friskis så jag funderar på om jag ska börja träna utomhusträning, finns både crosstraning och joggning. Jag blir i alla fall mer peppad i grupp. 

Men nu ska jag ta mig lite middag sen får jag se va det blir.


En sak ur världen..

Men yes!! Det var bara en säkring som behövde bytas till spisen. Awesome!!!!

Hade tänkt ta en promenad nu på morgonen, men jag ändrade mig när jag tittade ut genom fönstret. Så nu blir det frukost och städning och träning ikväll istället. 

Stormöte klockan ett. Hoppas att vi får tillbaka det sista skolarbetet. då Annars ser jag fram emot vår briefing på mötet. Hihi!

Snart så!

Har uppdaterad sommargarderoben!


Alltid är det nåt..

Ja, alltid är det väl något som ska jävlas. Fick för några veckor sen reda på att jag måste byta ut min köksfläkt. Det kommer gå på 7000 kr. Nu har min induktionshäll börjat fucka ur och jag vet inte ens om garatin gäller. Det är dom som bodde här innan mig som bytte köket och jag hittar inte papperna. Så nu måste jag fixa service på den också. Ooooorka!


Har nyss varit in på http://www.tamponsforfree.se och beställd hem GRATIS tamponger. Hur bra är inte det?! Det enda du behöver göra i gengäld är att gå in och svara på några frågor varje månad. Så får väl spara lite pengar på det här sättet istället! ;)


Hörs!

Tisdag

Tjaaabaaaa!


Idag är jag på strålande humör! Kanske beror på att helgen har varit toppen, att vi har sovmorgon idag eller att det luktar sommar ute? Eller kanske det beror på allt detta.
Jag har precis kommit hem från en springtur. 7,8 km blev det idag. Dagar som denna är det extra skönt att springa. Det är lagomt varmt, det börjar bli grönt överallt och man vet att hela sommaren är kvar. 


På torsdag är det två veckor kvar till Communicare. Kan ni fatta det? Den här terminen har gått så sjukt fort. Nu vill jag börja planera in något kul i sommar!

Ikväll är det Allsta som gäller, men innan dess; brunch och schooltime!


Må väl!


Måndag!

Dålig uppdatering igen. Men nu ska jag dra till skolan så det kommer kanske ikväll.

Hörs!

Igår

Farfar fyller 81 idag!

Tisdag

Som ni ser i inlägget nedan, har jag haft en toppenhelg. Det bästa är kanske att det känns som söndagkväll, men i själva verket är tisdagkväll. 

Tänkte dra en genomgång om vad jag har gjort i helgen, men det står helt still, vad gjorde jag i fredags? Tror det var då jag gick en prommis runt Sidsjön med Amanda och Emma.
I lördags jobbade jag och käkade middag med Anna, Emma och Malin på Biteline. Sen gick vi hem till mig och drack lite vin innan jag och Anna gick ner på stan och mötte upp hennes gamla arbetsamrater. Jag valde dock att gå hem när resten gick på Oscar. I söndags blev det våffelmys ute i hamnstygan med Louie, Emilia och J-Lo och på kvällen tof jag en promend med Jennie.
Igår forsatte vi målandet av drakarna på skolan och på eftermiddagen åkte jag hem till pappa. Där bjöds det på middag och jag hann även med en liten tipsrunda runt Lillhällom innan jag åkte hem till Tove. Där blev det grillning och kortspel. KUL KVÄLL!
Idag har jag varit på norra berget med Jennifer, Louie, Victoria och Emma. Sjukt skönt att sitta och ta det lugnt mot en varm vägg. Resultatet av det är bilden nedan. Blev en prommis med Emma idag också.
Nu har jag precis tagit ett bad och nu sitter jag i soffan och har svårt att hålla mig vaken. Tilhör inte vanligheterna att jag håller på att somna sittandes i soffan.

Så nu säger jag godnatt!


Snygg bränna!

Helgen i bilder

RSS 2.0