Tacopizza och slingor

Just nu sitter jag med en fin mössa på mitt huvud. Ida håller nämligen på att göra slingor på mig, fast det kommer förmoldigen inte synas nåt, men ändå. Nu ska Sandra snart sätta igång med att spå oss, det kan ju bli lite spännande!

Jag och Fredrik hade en rolig konversation igår:

S: Det luktar ost om dina fötter!
F: Men jag duschade ju nyss!
S: Ja, men du måste ju skrubba lite, du kan ju inte bara stå där.
F: Men jag gjorde ju det!
S: Nej, det gjorde du inte.
F: Näe, men jag plaskade lite där det fanns skum!

Onsdag

Uffe is the man, Uffe understands! Yes, Ulf Edtröm är en mycket underhållande man, jag skulle till och med kunna gå så långt genom att säga att han är roligare än Betner. Fick tillbaka provet idag också, mycket happy, happy blev jag!

Internationella provet var svårt, ja det var det. Men det gick någ hyffast ändå.
Efter skolan vandrade jag runt med Ida på stan en stund,  där köpte lite livsnödvända saker.

image49

Ikväll ska jag vara med min underbara man, vilket jag inte ha varit på tre dagar. I miss you!

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen.

Puts veck med torra hälar

Dagen har gått snabbt, även fast mestadelen av den har tillbringats med att plugga till internationell ekonimiprovet imorgon. Nu är jag iaf äntligen klar med hela veckans plugg och jag har även hunnit avnjuta ett välbehövligt fotbad. Puts veck med torra och hårda hälar. 
 

Nu tänkte jag sätta mig och leta efter lite bra musik, känner att jag skulle behöva uppdatera min iPod.

So long!

GF 30 juni - 5 juli

Förra året hade inte Gatufesten alls något bra utbud av artister och jag trodde faktiskt att det skulle bli ännu sämre iår. Men idag såg jag en annons i tidningen och där visade dom några av alla artister som ska komma till GF i år.
Och jag blev glatt överraskad måste jag säga.
Håkan Hellström, Mando Diao, Millencolin, Vincent, Adam Tensta, Mange Schmidt, Timo Räisänen mfl.
Jag är nöjd, men alla artisetr är inte släppta än heller.
Det här kan alltså bli mycket bra!



        GF 06


Nu ska jag kila till skolan, hejs!

Guldtrofétävling i Sidsjön


image46
E 3D


Idag har alla treor varit i Sidsjön och sysslat med diverse lekar, som tex pulkrace och snöskulpturtävling. Vi hade snygga 80-tals-skid-outfiter och på det blev det en snygg bränna! Vi vann inte pulkracet, men det var inte heller långt ifrån.

Här kommer lite bilder.

     

Stockholm

 


Mycket att göra inför morgondagen, hittade en skitsnygg outfit alldels nyss iaf. Ska åka och fixa skorna snart.

Stockholm då, mkt trevligt. Hittade en balklänning, som är helt perfekt för mig. Svart, kort och enkel. För ovanlighetens skull hittade jag två par byxor också och en t-shirt. Sen fick det räcka.
På lördagen var vi på Pizza Hut och åt och vet ni vem som stod framför oss i kön, om inte Bea Szenfeld. Ni vet hon desigern. Okej så stort var det väl kanske inte, men jag tyckte det var lite roligt eftersom hon had varit med i Fråga Olle bara nån dag innan. Efter middagen gick vi på bio, vi såg Morgon Pålsson- Världsreporter. Skitrolig film, se den!

Nu ska jag pallra mig vidare, hejs!

 

Broken bones

Well let me tell you darlin' I've been high most of my life,
And a dream is just a wish that a heart makes,
I used to sell ya, sell ya, sell ya,
Only things you could find in a drugstore.
People used to tell me, tell me, tell me,
Just what kinda high they were lookin' for.
Take a ride on a purple airplane,
Honey I don't know when I'll be back again.

Cause I got broken bones,
Not from the sticks and stones
But from the names that you call me.
I got broken bones,
Not from the sticks and stones
But from the names that you called me.

 

Stockholm över helgen



Gud va skönt att den här dagen äntligen är över.
Började redan halv nio imorse med monster redovisningen av svenskboken. Hann inte ens färdigt så jag fick fortsätta på lunhen. Efter svenskan skulle jag göra religionsprov, det gick nog ganska bra tror jag. På lunchen fortsatte jag som sagt med svenskan och började även lite smått med marknadsföringen, som jag sedan också fortsatte med på lektionen. Puh, jag har seriöst suttit och skrivit hela dagen, kan ju inte påstå att jag ser fram emot nationella proven i svenska direkt.

Nu är det iaf skönt att sitta här och veta att jag inte behöver plugga i helgen. Imorgon går bussen kl åtta mot Stockholm, gud vad roligt det ska bli. Kommer hem sent på lördagkväll så det får blir tacos på söndag ist ;)

Är det inget bra på tv ikväll?
Jag sitter hemma hos Fredrik nu, medans han är och tränar innebandy. Vad ska jag göra fram till elva då?


Kom hem

image34

Vårväder

Man skulle nästan kunna tro att det är april. Härligt väder är det, hela åtta grader ute. Men snart kommer väl snön igen och förstör allt.
Man bruakr ju säga att man ska passa på, så jag borde egentligen passa på att vara ute i det fina vädret, men icke, jag måste förmodligen sitta inne hela kvällen och plugga religion. Jag kan typ ingeting än så länge, så kvällen kommer bli lång!
Imorgon ska vi även redovisa boken på svenskan, men jag läste ut den för två veckor sen, så nu har jag ju glömt vad det handlar om.

Igår var det UF-mässa hela dagen. Skittråigt vare, speciellt eftersom det var nada folk där. Prisutdelningen var ju inte heller sådär jättespännade när man redan visste vem som skulle vinna.

Näe nu måste jag gå och få något gjort.

Studenten tack!

Sabbat och mässa

Förberdelse inför regionala mässan/ nolia idag, hela eftermiddagen gick åt, men jag vet inte riktigt vad vi åstakom. Och inte fick vi behålla vårt fina golv som vi hittade heller. Imorgon gäller det, man skulle väl kunna säga att det är ett slags slutprpv, jag ser det mer som ett slags slut på eländet. Jag kan faktiskt inte säga att UF-året har varit speciellt roligt. Men imorgon ska vi föröska göra det bästa av situationen. Jag tror det kan bli kul, det är tiden som jag stör mig på. Åtta till åtta känns sådär.
Religionsprovet på tordag gör inte att saken känns bättre. Kommer inte hinna plugga så mkt imorrn, och sen äre bara en dag kvar. Tror fan inte jag har varit såhär sent ute med någonting i mitt liv.
Kan det inte bara vara sportlov snart?

Nu ska jag kolla på film med Fredrik, får se hur det kommer gå att sova här i natt. Pojkarna brukar vara ganska högljudda.

Sleepy sunday

Fy, igår låg och halvsov enda till 17.00, då blev det bakismat, pizza. Efter det blev det lite mys i soffan med Stefan, Anna, pappa och Eva. Vi kollade på se upp för dårarna, men jag gick ganska snabbt därifrån eftersom den var så tråkig. Såg ist slutet på dodgeball, och sen kom Fredrik. Idag har jag inte gjort mycket vettigt.

Över till fredagen igen, har någon lust att berätta för mig varför vi kunde gå före i kön?
Var det bara så lätt att vi gick fram i vakten och sa att vi stod på listan? Sorry, men jag kommer inte ihåg.

     

Ikväll blir det mys till Wallander. Och på fredag åker vi till Stockholm!

Nu ska jag gå och prissätta lite smycken!

Studentfest

Ja jeevlar. Vilken kväll, jag vill bara minnas hälften. Men kul var det, stundentfest på Oscar, men det var minst lika roligt på Primero.
Skönt att få komma hem till Fredrik och sova, även fast det inte var lika hätligt att vakna.

Ja, och tiesto heter jag endast för att det betyder kruka på spanska!

Bilder kommer sen!
Nu skulle det sitta fint med en dusch!

Alla hjärtansdag

Torsdag kväll och jag behöver i säng tidigt för att kliva upp sju imorgon, näe för vi är ju lediga!
Ikväll har jag fixat till det mesta med datorn, så nu är den så gott som färdig, samtidigt som den är mkt snabbare.

Har även suttit med religionsläxan denna kvällen, vill verkligen inte göra den i helgen. Och det behöver jag inte heller, för jag blev precis klar med den, skööönt!
Hann träffa Fredrik en stund ikväll också, men inte blev det mycket hjärtansmys inte. Och inte får jag sova bredvid han ikväll heller!

Imorgon kommer Stefan och Anna hem hit, det ska bli kul att träffa dom, även fast det inte känns som att det var så länge sedan.

Jag har tänkt på en sak. De flesta tar förmodligen mer balsam än schampo när man duschar, så varför kommer det sig att balsamflaskorna alltid är mindre än schampoflaskorna?
Jag vill ju att dom ska ta slut samtidigt!

Hejs

19 år idag

Igår ängade jag och Fredrik hela kvällen till att omformatera min dator och allt som hör där till. Vi började med att sprara alla bilder (då menar jag alla bilder, vissa är från 2003) musik pch dokument på min externa hårddisk. När vi gjort det började vi, eller rättare sagt Fredrik eftersom jag är retard, med omformateringen. Detta tog nog ungefär 3-4 timmaar allt som allt. Och när allt detta var klart var jag glad och nöjd.
Idag när jag slog på datorn kunde jag jnte hitta bilderna och musiken  (har över 2500 låtar) :O:O:O:O
Jag letade överallt, men jag lyckades inte hitta dom. Jag började då såklart tokböla, eftersom jag trodde att min värsta mardröm hade gått i uppfyllelse. Efter att ha grinat i sisodär en kvart tog jag mig i kragen och ringde experten Fredrik. Han visste direkt var felat var och efter en stund hade jag hittat allt igen.
Från att vara den värsta födelsedagen i mitt liv till, kanske inte den bästa, men en bra iaf! :D
Tack Fredrik för att vi finns! ;)

Ja, jag fyller som sagt år idag, men det blir väl inte så mkt att fira idag. På fredag blir den riktiga festen!
Men idag har jag bakat tårta och lite senare ska vi åka hem till farmor och farfar, hoppas jag får nån present iaf!

/ Later

Fyradagarsvecka

Idag har jag hunnit med en massa. Direkt när jag kom hem satte jag igång med att damsuga och plocka ur diskmaskinen. När pappa kom hem hjälpte jag han med maten och efter att vi hade ätit åkte vi till biblioteket. Pappa skulle låna massa böcker till farfar, så jag passde på att sätta mig ner och öva på företagspresentationen tills imorgon. Efter att ha suttit där en halvtimme så åkte vi hem till farmor och farfar, och efter att ha varit där nån timme åkte vi hemmåt och hann handla på vägen också. Just nu sitter jag och lyssnar på Kanye West och har jag precis fått powerpoiten av Sickan, så nu ska jag träna lite, sen blir det sängen.

Imorgon är jag ensam hemma hela kvällen så jag funderar på om jag ska bjuda Fredrik på mat, kanske jag hinner med spinningen också.
På fredag är vi ledig, så det är bara tre dagar kvar den här veckan. Heeerligt!
På onsndag fyller jag år och då ska jag baka tårta, sen är det ju alla hjärtans dag på torsdag, mkt bra vecka måste jag säga. Utgång på fredag också, frågan är bara om det blir Oscar eller Primero, eller både och kanske? Somebody tell me!


Pärlor

Har precis anmält mig till en kurs i webbdesign på Folkuniversitetet. Hoppas bara jag kommer in, var ju lite i sista sekund jag anmälde mig. Om allt går som jag vill kommer jag spendera 8 torsdagskvällar på Rådhusgatan 5, TRE TIMMAR per gång. Det var väl att ta i tycker jag, men det kan nog bli kul. Tur att även pappa tyckte det var en bra idé, för av någon anledning fick han för sig att betala. 2500, hade jag nog inte velat lägga ut direkt =P Tackar!



Snart kommer Fredrik hit, då ska vi göra armband. Vi ska använda sånna här fina, färgglada pärlor, som man använda på dagis och gjorde pärlplattor av. Det ska bli skoj, tycker jag :D







Torrschampo

Kom presic hem från Birsta cita för andra gången den här helgen. Vi gjorde inget vettigt där, så vi stannade inte heller så länge. Jag införskaffade mig iaf en egen present, som jag tänker slå in och ge till mig själv. För det är jag värd. Ja, jaust det. Jag fyller ju år om tre dagar :D

När jag var och klippte mig hos Elin på saxokam för nån vecka sen, rekomenderade hon mig att börja använda torrschampo istället för att tvätta håret varanda dag. Jag litar ju på Elin, så efter fredagsfikan på charm pallarde jag mig iväg till Kicks för att handla en såndan. Jag hade läst om att Toni&guys torrschanpo skulle vara bra, så en såndan fick det bli.  
Jag måste säga att jag verkligen inte trodde att det skulle funka på mig, men i själva fallet fungerade den alldeles utmärkt. Ett bra köp så att säga, 120 kr är den faktiskt värd. Så Ida, nu vet du ;)

Stugan

  

image24

Back in the city

Har nyss vaknat från en fööör lång powernap. Bra, Susanne, nu kommer du aldrig somna ikväll. Crap!
Fast om jag lägger mig och läser boken, måste jag ju somna efter en inte allt för lång stund.

Men vet ni vad, STEFAN OCH ANNA SKA FLYTTA HEM IGEN! :D
Ja det är sant, och jag är jätteglad för det. I juni kommer dom tillbaka till Sundsvall!

Idag hade vi en jättehål, som vanligt på torsdagar. Så jag passade på att följa med Zara och Elin till Birsta. Där blev det inte mkt uträttat, förutom en liten fika. Väl tillbaka på skolan var det dags för  marknadsförning med produktutveckling mm. Inga-Britt hade gjort en uppgift till oss, men när vi påtalade atta det inte var mkt som stämde på den, svarade on bara: "Jaha, det var ju tråkigt!"
That´s it.


Ibland saknar jag min lugg

Mats, är du där?

Snart är även onsdagen överstökad. Dagen gick väldigt fort, trots Ulf jättelånga föreläsning om judendomen. Men han gör det på en sånt sätt, att man faktiskt vill lyssna. Inte är det många lärare som lyckas med det inte inte.

Kvällen kommer bestå av lite allt möjligt. Måste träna för redovisningen imorrn på svenskan. Ämnet vi har valt att prata om är sär skrivning. Haha där var jag rolig, det var såklart särskrivning jag menade. Just de, måste leta fram min gamla keyboard också!

Sen ska jag försöka komma nån vart i boken som vi ska ha läst ut till vecka åtta. Den är ju inte speciellt spännade, så jag drar mig lite för att läsa, men några sidor ska jag nog kunna kämpa mig igenom. Den är iaf lättläst och det blir ju faktiskt lite roligare att läsa pag att den utspelar sig i Sundsvall.
Om jag får tid över kanske vi tar en tripp hem till min syter, för att sedan vid åtta tiden åka hem till Fredrik.
Nästa gång ska Sandra få följa med, så kan vi roa oss med gitar hero tillsammans.

Sen har jag en liten fundering. Det är såhär att jag råkar veta att Mats "Josses pappa" Olsson läser min blogg. Så nu undrar jag om du har hittat hit också, efter mitt bloggbyte? :)
Om du har det, så skulle jag gärna vilja att du försökte dig på att skriva en liten kommenetr under "Speak your mind".
Tack på förhand!




Sen har jag en till funderring, hur fan lyckas dom här två?

Fettisagen

Jag är sjukt sugen på en semla nu. Fast jag har ju redan ätit en i dag, men dagen i ära så borde man fasktikt få äta minst tre stycken! Fast jag var ju nyss och tränade och då skulle ju en semla försöra den härliga känslan som nu befinner sig inom mig, så jag ska ta och försöka behärska mig.

 

Pratar just nu med Sandra på msn, hon är magsjuk stackaren!
Konsigt eller turligt (kan man säga så?) nog har jag aldrig varit magsjuk, I HELA MITT LIV. Är jag unik då, eller är det många som inte har varit det? Jag har ingen koll faktiskt.
Fast medan andra mår finfint dagen efter, så mår jag pyton. Att vara bakis är nog det värsta som finns. Så det jämnar ut sig där. Fast jag är nog en väldigt vek ock oerfaren drickare om jag jämför med mina vänner!!!
They are crazy!

Näe nu ska jag kila mot sängen och och slå på tv och mysa i mina nya sängläder.
Längtar till imorgon, för då ska jag till Fredrik och spela gitar hero!
hejdå

Securitas och Gitar hero

Helt sjukt underhållade dag har det varit. Kanske tack vare min roliga och påhittiga man Fredrik. Älskar dig så mycket.
Hade mycket roligt, som jag inte kommer glömma i första taget. Det som gjorde dagen så speciellt var delvis att jag spelade Gitar hero för första gången. Och gissa om jag var grym! Visserligen kör jag bara på easy, men för att vara den första gången, så var jag grym. Dessutom klarade jag en HEL låt på medium, helt sjukt!
Observera att jag inte är speciellt seriös, jag sög, iaf om man ska jämföra med Fredrik och Jean! Buhu


  

Men det absolut roligaste idag, var när jag skulle åka hem och Fredrik skulle följa med mig till bussen. Precis när vi skulle gå, så hittar inte Fredrik sina nycklar. Vi letar överallt (tillochmed i kylskåpet, skafferriet och på toan!) Fredrik tror då att han har glömt den i tvättstugan. Vi går då ut i trappuppgången och Fredrik försöker lite försiktigt skjuta igen dörren utan att den ska stängas och därmed gå i lås. Tyvärr, hahaha tyvärr tryckar han lite för hårt och dörren går igen. Och där står vi. Som tur är har jag med mig mina grejer, men Fredrik har nothing! Han får då ringa till HSB från min telefon och efter 20 min kommer en securitasbil och öppnar åt oss. Vet ni vad det kostade att låsa upp dörren?!?!?! 400 kr!!! Hålla?! Dyrt, ja tack!
Men kul var det, har nog aldrig skrattat så mkt som när jag såg Fredriks min när dörren gick igen!
När vi kom in igen, hittade vi naturligtvis nyckeln i soffan. Brukar man inte leta där först?
Inte vi iallafall!

hejdå

Nikon

Vilken härlig dag. Endast en lektion som vi såklart skulle få en läxa på. Nu sitter jag hemma hos Fredrik, vi får se om jag kommer våga mig på gitar hero igen. Men jag är så himla dålig på sånt.

Innan skolan var vi och bokade bussbiljetterna till Stockholm. Fan vad jag längtar nu. Om ungefär tre veckor åker vi, så nu ska jag spara pengar. 

Ikväll ska jag äta middag här, blir Fredrik goda köttfärssåss, mmmh!





Den här önskar jag mig när jag fyller år. In my dreams anyway!  Bara 9 dagar kvar nu :)

Lykke Li


Den här tjejen är grym! Lykke Li

moving to fast

Puuh, äntligen är jag färdig med det som borde ha varit gjort för länge sedan. Jag har städat mitt rum. Och då menar jag inte plocka undan kläder och skyffla undan lite dam under sängen, näe jag menar riktig städning. Jag har damsugit, dammtorkat, plockat bort massa skit, bytt sängkläder mm.
Dammtorka är nog det värsta jag vet. Det känns som att jag har extremt många hyllor/ byråer, där dammet bara samlas. Och det är inte lite damm heller, om jag samlade allt damm jag har torkat bort idag och sydde in det i en påse, skulle jag nog få ett skönt duntäcke.

Idag när jag var på IKEA, blev jag så sjukt sugen på att flytta hemifrån. Att få inreda mitt eget hem precis hur jag vill har sedan länge varit min högsta önskan. Det är inte alltid roligt att bo ensam med sin pappa som är totalt blicklös när det kommer till inredning.
Egentligen skiter jag fullstädning i hur det ser ut på mitt rum idag, jag tänker inte köpa några nya grejer heller. Jag väntar hellre tills jag flyttar och lägger pengarna på det isället. Frågan är om min första lägenhet blir i Sundsvall eller någon annanstans?


image15

Hihi

Ibland tycker jag om min pappa. Han ringde nyss och sa att han skulle komma och lämna bilen här, så jag kan ta mig till IKEA själv :)


No är ja klaaad igen!

jkasdhasjkbfvsdjlvblsd

Sitter hemma hos Fredrik, och väntar på att pappa ska plocka upp mig för att ta oss ut till Birsta City. Egentligen vet jag inte vad jag ska göra där, men jag har inget annat för mig, så det kan väl vara trevligt. Kanske kan köpa nya sängkläder!

Här har ni en skön låt, fan vad jag längtar till sommaren när jag hör den.



Meh, nu ringde jag till pappa, trots att det var han som skulle ringa mig! Vet ni vad han sa: "näe vi är inte klar än, vi kanske åker om en timme!"
Jaha, jaja, vi glömmer det du sa igår om att vi skulle vara där klockan tio, vi glömmer att JAG KLEV UPP FÖR EN TIMME SEN FÖR ATT HINNA!

Och vill ni veta vad som händer nu?!?!?!
Pappa ringde igen, weeiiii, NU SKA VI  INTE ENS ÅKA PÅ IKEA!!!!!!!!!!!!!

ajklsdhnsfsodhfsdlfnasdfm


hejdå :D

Äntligen fredag

I helgen ska jag bara ta det lungt, mysa med Fredrik och göra saker som jag inte annars hinner.
Ikväll ska jag på disco för mellanstadiet. Det är mina vänner Sandra, Ida och Frida som annoordnar hela kalaset (UF). Det ska bli spännade att se hur många det kommer, själv sitter jag här och försöker ladda ner jag är en gummibjörn, eftersom jag tänkte vara snäll och hjälpa till lite med musiken. Ärligt talat trodde jag barn i den ålderan bara lyssnade på sånt. Men när jag sökte på Hits for Kids och annat gotta insåg jag att dom lyssnar i princip på samma musik som vi gör.
Så Josse, vi kan spela Miss Fatty hela kvällen om vi vill ;)

Efter discot på Bergsåker ska dom andra in på Lyset (allstå inte barnen). Jag har inte rikigt bestämt mig än hur jag ska göra än, men det verkar ju vara rätt mycket folk som ska dit. 

När pappa kommer hem ska vi beställa hem mat, får se vad det blir. Bara inte kinamat, jag har inte riktigt kommit över all mat vi var tvungen att äta när vi var i Kina.

Men nu ska jag göra färdigt spellistan.
Hejs

RSS 2.0