22.00

Godkväll!

Åska är inte okej. Inte regn heller för den delen. Ikväll har jag varit med Anna och Malin. Fick precis skjuts hem av Malin. När jag skulle kliva ur bilen kom själva Amazonfloden forsandes ner för Albäcksgatan. Så mkt regn har jag nog aldrig sett förut.

Imorgon ringer klockan 04.15. Kul det ska bli.
Så jag måste gå och lägga mig nu. Men känner jag mig själv, somnar jag väl runt två. Bara för att.


Godnatt!

Om sanningen ska fram

Let´s have ha party!

Jag blev liksom dödssugen på att ha en rockabillyfest på lördag innan cruisingen. Tyvärr verkar ju alla ska åka bort, jobba eller göra något annat då. Typsikt. Hade ju varit sjukt kul.

I så fall hade jag sett ut nåt i den här stilen.


En kväll i stugan







Måndag

Godmorgon!

Jag skulle vilja jobba nu. Till och med morgon skulle jag kunna jobba. Men jag vet inte om jag klarar det. Får i princip aldrig någon sömn då. Men jag har satt upp mig på Netwic nu iaf, även morgon.

Men inte imorgon, så har jag annat för mig.


Igår blev det chips (A). Men det är ju så gott, speciellt när man är lite halvhungrig. Så idag blir det promenad, sen i eftermiddag ska vi till stugan igen.


Det var allt för stunden.



Men just de.



Jag har fått en bula. För jag är sämst. Den kanske inte syns så mkt här, men den började bli blå och står rak ut från mitt ansikte. Fel att bara försvinna?
Jag får väl skylla mig själv. När jag skulle sätta mig i pappas bil slog jag i vänster sida av huvudet, samtidigt som jag stänger dörren mot höger sida. Så jag kläms imellan och det blev en jädra smäll. Gjorde så ont att jag började grina. Jaja, jag vet att jag är sämst, men det skiter man väl i.


Hej

Söndag

Tjabba tjena hallå bloggen!

Hur är läget där hemma i stugorna?


Lal.




Anyhoooo, söndag idag. Mors dag. Firande hemma hos farmor och farfar med tårta. Sen blev jag bjuden på middag hemma hos pappa. Efter set åkte jag upp till kyrkogården. Plockade en bukett med liljekonvaljer och satte på graven.



Ikväll är det BB. Jag kollade aldrig på det i början. Men nu kollar jag åtmonstone varje söndag. Hoppades att Simon skulle vinna förut, nu vill jag att Christian ska vinna. Skön kille liksom.



Pusshej leverpastej!

Lördag

Ja herregud, vilken kväll igår. Idag har jag mått som jag har förtjänat. Bakis och skakis. Det räcker så.


Ikväll ska det bli så himla skönt att ligga i soffan hela kvällen. Trots att det är lördag och trots att jag är ledig imorgon. Men det här kommer bli världens bästa lördag. Film för hela slanten. Jag har söndag i mitt huvud och så fort jag inser att det bara är lördag blir jag lika glad varje gång.


Somnar nog tidigt ikväll, godnatt!

I am a volcano

Jag har fyllt på min senaste spellista Vildhjärta -11.


Favoriterna just nu är:

Gypsy & The Cat – The Piper's Song
Armand Mirpour – I Am A Volcano
Snoblind – Kan själv
Le Prix – Watch The World Go By

Tosdag





Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen. Tio över sju tittade jag på klockan och undrade om den inte skulle ringa snart.
Pigg är vad jag är, trots att jag somnade runt halv ett. Kan kanske bero på vädret.

Det var allt för tillfället.
Fridens liljor.

Resten av ditt liv

Heeej på er!

Idag har jag hunnit med mycket. Började med att åka hem till Bergsåker. Det finns ett promenadväg jag gillar med än någon annan.
Börjar med att gå mot kvarsätt och sedan "hästvägen" över Selångersån. Därifrån går jag sedan upp till Kungsnäs och vidare mot Selånger kyrka. Selångers kyrkogård måste ju vara världens finaste. Jag älskar hur åkrarna stäcker sig hela vägen till Töva.
Längst ner på kyrkogården finns en liten skogsdunge med tusenstals lilekonvaljer, som omringas av en stenmur.
Längs ruinen har dom gjort en ny gångväg som går ner till Selångersfjärden. Bro öv
er Robäcken. Sen sträcker sig gångvägen hela vägen genom Kolsta, längs Selångersån och bort mot alla småvägar som leder till Bergsåker och Granlo.
Det är så himla fins längs den där vägen en fin sommardag. Så om ni inte har något för er. Ta bilen till Serlångers kyrka och ta en promenad därifrån.







Lunchen spenderade jag med Josse och Jennie. Efter ett evigt velade av lunchställe, hamnde till slut på Big Boy. Fråga mig inte varför, då jag inte är något stort fan av hamburgare. Mätt blev jag iaf, efter ha proppat i mig både kycklingmål och milkshake.

Imorgon hoppas jag på en lunch på Vindhem med samma gäng.


Kvällen har spenderats på IKEA, likaså imorgonkväll.

Heejdå!




21.41

Godkväll!

Hämtade Alma på dagis idag. Vi kollat på bollibompa, badat och springit fram och tillbaka i hallen ungefär tusen ggr, vilket tydligen är jätteroligt.

Nu är jag hemma och kollar på DH och snart är det BB. Jag antar att ni fattar vilka program jag menar.

Imorgon blir det till att laga mig några matlådor. Sen lunch på stan med Jennie och Josse och kanske några fler. Dagen avslutas med ett kvällspass på jobbet.


Det var allt för idag.

Godnatt

I wear a suitcase under each one of my eyes.


Kan inte världen bara gå under på riktigt snart, så man slipper fundera så mycket.

Måndag

Godkväll!

Här sitter jag och inte har mkt för mig.
Har varit ute och gått med Simone och Jennie ikväll. Har precis klivit ur ducshen och nu blir det inte mkt mer ikväll.
Imorgonkväll ska jag vara barnvakt och på onsdag jobbar jag. Ledig torsdag och jobbar fredag igen.

BB och sen godnatt, tjaaa!

Facebook.

Är det ingen annan än jag som får alla mina chatkonversationer sparade i meddelanden?
Jag tycker det är sjukt störande. Gamla konvserationer, riktigt gamla, som typ ett år sedan kommer upp när jag börjat chatta med vissa människor.

Jag läste för ett tag sen att det var ett test från facebook. Att vissa slumpmässigt valda fick den här versionen ett tag. Men det verkar ju fortfarande bara vara jag som har den än så länge?

Störande.

Hemma igen!

Animal Print Zip Pocket Vest




Här är lite av det jag har köpt i helgen. Har även köpt en jättesöt virkad tröja från Zara, men jag hittar den inte på hemsidan. Sen har jag köpt två par skor och lite inredningsprylar. Eftersom det inte blev jättemkt shoppning, hade jag tänkt fortsätta här hemma ;)


Har haft det jättebra iaf. Suuuuperbra väder, bra hotell nära stan, bra mat och jättebra sällskap.

På fredagen blev det shoppning och middag i gamla stan. Lördag blev det vandring på söder i Milleniums fotsår. Vi fick bla se Lisbets Salanders och Mikael Blomkvists bostäder och olika inspelningsplaster. Man fick även mer fakta bakom böckerna som man aldrig tänk på tidigare. Dessutom fick vi ju se mycket av Södermalm som är så himla fint, speciellt på sommaren. EFterden turen blev det en tripp till Djurgården och lite glass längs Strandvägen. På kvällen blev det middag på en jättegod restaurang i Vasastan.


Söndagen packade vi ihop våra grejer och lämnade dom på stationen. Eftersom det var superbra väder valde vi att vara ute. Så vi tog oss en promenad mot Södermalm igen. Gick en fin promand längs vattnet och sen satte vi oss på mariatorget och åt glass innan vi var tvugna att gå tillbaka till stan för lunch och sedan mot tåget hem.

Träffade Frida på tåget på vägen hem, så vi fick lite resesällskap. Kul!


Vi hörs!

Stockholm

Jag har precis packat. Det tog mig ungefär fem min. Tänkte inte ta med mig så mycket kläder. För det första har jag en liten väska och för det andra hade jag tänkt handla en del där nere. Som jag alltid tänker och sen kommer jag hem med en påse. Men jag hoppas på bättre lycka den här gången.

Halv nio imorgonbitti går tåget. Hörs vi inget mer innan dess önskar jag er en trevlig helg!

21.53

Puuh! Äntligen hemma och äntligen färdigplockat. Har precis bytt sängkläder som jag snart ska sjunka ner i. Emelina knopp heter dom och är såklart från IKEA.
Lovley ♥



Bilderna är från http://livethemma.ikea.se/

Pyssel

Hej! Nu sitter jag hemma hos pappa i älskade Lillhällom. Som vanligt när jag ledig och det är bra väder. Snart kan man förhoppningsvis börja åka ut till stranden.

Efter en stunds solande blev jag rastlös och betsämde mig för att gå upp på beget här ovanför. Det är så himla fint där uppe. Det är precis som att våren och sommaren alltid kommer dit först. Och gott luktade det. Syren.

När vi var mindre var vi ofta upp det och lekte. Speciellt vid ett jättestort ek-liknande träd med en koja i.
Idag ligger mestadels av kojan på marken. Så en av anledningarna till att jag gick upp, var för att plocka mig några fina blankor och pinnar.
Jag tänkte nämligen göra små skyltar till stugan. Och skriva typ välkommen, dass, kisstigen eller bastu när vi har fixat den.
Synd bara att jag är sämst på att texta. Kanske kan hyra in någon frivillig?

Och vad ska jag välja för färg till texten, blir svart eller vitt snyggast?




Onsdag

Jag börjar bli lite less på blogg.se som aldrig kan fixa en app så man kan blogga från mobilen!!
Hur svårt kan det vara? Ni måste ju faktiskt vara sist i världen med det här.

Jaja, onsdag idag. Ska käka lite frukost sen blir det snabbis till jobbet för ett möte inför sommaren.
Sen blir det nog en långpromenad upp till Sidsjön eller nåt. Skulle ju vara trevligt om vädret kunde hålla i sig, men det ska tydligen bli sämre redan i eftermiddag.

Vi hörs ikväll!

Tisdag

Heej!

Tisdag idag. Har varit ute i stugan med farfar idag.
Nu ska jag snart käka middag innan jag ska ner på stan. Sen blir det en tripp till Granlo för att hälsa på Malin.

Jag skulle gärna vilja jobba lite nu. Drygt att jag inte fick jobba förra helgen, nu när jag inte kan jobba den här eller nästa heller.

På fredag åker jag till Stockholm, lääängtar!


Det var allt för idag, tjaaa!



Men duuu!

Har ni sett årets frimärken?
Dom är ju så söta. Skulle kunna tänka mig att göra tavlor av dom här. Och inte i frimärksstorlek då alltså.


Fem trappor upp





Har precis gjort en skitgod pastasallad med kycklig, pesto och creme fraiche.
Hittade även det här fina vinstället på Evonella i Bergsåker för halva priset. Sweet!

Måndag

Godmorgon!

Måndag idag. Jag sitter och letar tåliga perenner på internet. Ni vet blommor som vissnar på vintern och börjar växa igen på våren. Jag ska fasen få det här att funka.

När pappa slutar ska jag följa med han på lägenhetsvisning och ikväll ska jag hänga med på Steve Gibbons i Söråker. Ibland kan man ju faktiskt tro att även jag är över 50 år..


Vi hörs!

Söndag

Hej!

Den här helgen har varit bra. Trots det dåliga vädret har mycket blivit gjort och kul har jag haft.

Chillade i soffan i fredags, såg film och bara slappade. I lördags åkte jag ut till stugan ändå, där blev jag även bjuden på middag. På lördagkväll kom Ellen, Jessica och Elle hit. Sen drog vi ner på förfest på Nytorget innan det bar av mot Svenssons. Jag gillar inte riktigt det stället. Trångt och jävligt är det. Så jag lessnade rätt fort. Blev kebab med Martin istället.

Idag blev det en sväng till stugan igen. Gjorde ett försök till att plantera blommor, även fast farfar har försökt men misslyckats förut. Jag kanske har grönare fingar!





Nu har jag precis avnjutit en middag med stuvade makaroner, igen. Men jag tycker det är så sjukt gott.

Ha en trevlig söndagkväll!

Lördag

Godmorgon!


Tanken var att jag skulle vara i stugan just nu. Men eftersom det har regnat hela natten och hela morgonen kände jag inte liksom för det. Istället blev det film och frukost i sängen idag. Fick nyss skjuts ner på systemet, i fall det skulle bli nåt ikväll. Just nu är jag inte speciellt pepp. Vädert kan göra mycket med mitt humör.

Därför ska jag sätta på peppande musik och städa istället.

Hörs, hej!

23.39

Nu sitter jag här och glider runt, medan resten av sällskapet har somnat i soffan. Haha sällan!

Imorgon bär det nog av till stugan. Om det inte spöregnar, vilket det tyvärr verkar ska göra.
Kan även bli cruising i Timrå. Jag och Vera ska dit och ragga bil.

Och på kvällen kan det sluta med utgång.

Nä nu ska jag också ta och kvälla!

Godnatt!

Fredag

Men hallå!


Var ett tag sen nu!
Har jobbar onsdag och torsdag. Idag börjar jag kl 15. Och jag verkar vara ledig i helgen, även fast jag gärna hade jobbat.

I onsdags blev det utgång. Jag Malin Anna och Vera började hemma hos mig. Tyvärr skulle Malin jobba, så hon åkte hem vid tio. Vi andra rörde oss ner mot Irish vid tolv. Där började Vera surra med två killar från Los Angeles. Till slut följde som med till vårt bord. Och jag som är så sjukt bra på engelsa, eller?
När vi var på väg därifrån "lånar" vi med oss nåt slags underlägg från baren. När vi kommer ut, så kommer en av vakterna och skuttar efter. Ja han skuttar fram och jag skrattar så mkt att jag vill bara lägga mig ner och dö. Vera gömmer sig i en trappuppgång. Men vakten fick tillbaka bytet och skuttade tillbaka.

Sen gick vi in på Memento, men det var ju sämst. Vi träffade dock en till kille som kom från Sverige med bodde i USA. Vi gick istället hem till mig på "efterfest" och Vera började göra stuvade makaroner och köttbullar. Till slut börjar grabbarna bråka om vem av dom som måste gå hem. HHAHHA, snygg diskussion på engelska måste jag säga.
Till slut går båda hem och jag Vera får avnjuta våra makaroner själva.

Även fast jag började tolv på torsdag, var jag inte speciellt pigg.
Men jag hade iaf sjukt kul!!



Nu ska jag ladda hem musik till usb:n, så jag kan digga i bilen.


Hörs!

Tiiiiiisdag!

Dagen idag har spenderats på pappas altan, i hopp om att få lite färg. Och färg har jag fått, men imorgon kommer den vara borta igen. Tar solen inte lika mkt såhär i början på maj eller har jag blivit immun mot solstrålar?

Har även varit ut en sväng till Birsta. Plantagen och Blomsterlandet fick sig ett besök, så nu pryder en fin perlagon mitt köksbord.
Slank in på systemet gjorde jag också. Gör liksom inte nåt om man har ett litet lager hemma, i fall en spontanutgång skulle dyka upp.

Nu blir det middag. Sen promenad med Martin. Och kl 22 ska jag bänka mig vid tv:n, för då visas Pluras kök. Inte för att jag brukar se det, men Veronica Maggio är där ♥ Har jag sagt att jag älskar hennes nya album mer och mer för varje dag?

Annnars då?
Jo jag har bosatt mig i mina harembyxor från HM. Skönare brallor får man ju leta efter. Nästa helg ska jag till Stockholm, och då ska jag banne mig införskaffa mig tre nya par. Så de så!



Ser det ut som att jag har fått nå färg?
Det gör det ju nästan, men i verkligenheten är jag mest röd. 




Sju sorger

Har precis kommit hem från en löprunda. Gick mkt bättre den här gången, var till och med riktigt skönt. Det betyder egentligen att jag sprang för kort sträcka. Men det ska bli bättre. Nu ska jag börja gå/springa minst tre gånger i veckan. Och inget kvällsfika!

Nu ska jag hoppa in i duchen.
Men först bjuppar jag på några låtar.

Bat For Lashes – Daniel
Peter Bjorn & John – Second Chance
Sahara Hotnights – Oh's
Those Dancing Days – Can't Find Entrance
The Wombats – Tokyo - Vampires & Wolves
Veronica Maggio – Sju sorger

Måndag

Hallå!

I lördags efter jobbet blev det kubb med några från jobbet i GA-parken. Jag och Martina var grymma! Eller Martina iaf! När det blev alldeles för kallt rörde vi oss hem till mig och kollade på film ist. Vid ett blev jag ensam och jag gjorde mig i ordning för sängen. Jag hann inte mer än somna innan telefonen ringde och jag fick plocka upp en fyllis på stan. Somande runt tre, men jag fick sju timmars sömn ändå. Att jobba på söndagar är sätt skönt ibland. Men att komma hem en söndagkväll efter en hel helgs jobb, måste ju vara det skönste som finns!

Blev dock inge kinamat och film. Det blev pizza och Big Brother ist.

Nu sitter jag hemma hos pappa och har precis tvättat bilen. Solen har gått i moln, typsikt.


Ikväll kankse det blir brännboll på norra, kul!

Lördag

Godmorgon!

Kvällen igår spenderades med Anna och Emma hemma hos mig. Blev ganska tidigt eftersom två av oss skulle jobba idag. Och om en timme börjar jag och jobbar till sju. Ont i huvudet har jag också, vilket jag aldrig brukar ha. Hoppas det blir bättre om jag gå ut i friska luften en stund.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, lugnt blir det iaf.

Typiskt att det ska vara så bra väder idag då. Men på måndag ska det tydligen bli upp emot 23 grader, nice!

Hejdå!

Fredag

Tja!

Har jobbat morgon idag. Men nu är jag hemma och har precis lagat lite stroganoff, så jag har något att äta i helgen.
Jens är här och ska fixa min blandare i badrummet. Som han har lovat sen november. Men nu äntligen blir det gjort. Tror jag iaf, för det saknas tydligen grejer. Och då blir han aggresiv, så jag försöker hålla mig lite tyst här i bakgrunden.

Vid två ska jag hämta upp Ellen, då blir det tripp till Fyndlagret. Och vid fyra ska jag infinna mig i Bergsåker, för middag med pappa, Stefan och Alma.

Men nu ska jag ta mod till mig och smyga fram och fråga hur det går.

Trevlig helg!

Torsdag

Heej!

Ikväll har jag varit med Ellen. Vi började med att ta en promenad. Sen har vi varit hemma hos henne och ätit glass och kollat på Svensson Svenssons. Men nu är jag hemma och ska försöka sova snarast. Börjar fem imorgonbitti.
Sen jobbar jag även hela helgen. 10-19 både lördag och söndag.
Det blir bra med pengar det!

Nu nu ska jag stänga ner och kolla på BB ist.
Godnatt

Idag

Hej!

Dagen idag:

Fika med Vera, Joss och Sickan.
En sväng på stan med dom två sistnämnda.
Hämtat Alma på dagis.
Tagit en kortare promenad och kollat på hästar.
Promenad med Martin + plus att jag blev bjuden på juice, träffa Zandra och fick se hans lägenhet nu när den är klar. Fint hörru!


Nu:

Dusch.
Ett till glas juice.
Tända ljus och gosa ner mig i soffan.



Nu skulle jag helst vilja jobba lite också. Men jag vet ju att maj brukar vara en rätt lugn månad. Iaf för mig!

Godnatt!

En unge i minuten

Vad är det med tjejer och förlossningar? Dom flesta jag känner börjar grina när dom ser en förlossning. Fast många jag känner grinar även till filmer eller kanske låtar. Jag grinar nästan aldrig åt sånt. Nu har jag suttit och kollat på "En unga i minuten". Och så fort jag ser en förlossning, eller läser om en, så börjar jag grina. Vet inte vad som händer, men jag blir så sjukt glad och lycklig för deras skull. Ni kan ju kalla mig hulkarn.

Dessutom tycker jag att det är så himla vackert att vara gravid. Jag vill också ha en sån där jättestor mysmage!
Fast det dröjer några år för min del.

Nä nu blir det BB, godnatt!

Måndag

Helgen är över.

I fredags var ju hos pappa och fixade i ordning inför lödagen. Sista april firades på pappas altan, med grillning och massa folk.
Igår firade vi farfar som fyller 80 år imorgon.

Jag har inte så mkt att säga mer just nu, och inga bilder har jag heller!

Hejdå!
RSS 2.0