Onsdag

Tja!

Första gruppmötet och stormötet idag. Vi skulle pitcha vår fina tavla. Vi gjorde en lite Ranelid-makeover. Hade kanske kunnat vara bra, om inte alla i gruppen höll på dö av skratt. Roligt var det iaf!

Nu sitter jag och funderar över om jag ska gå ner på stan och träffa några i klassen eller om jag ska ligga kvar här i soffan. Jag känner mig häning och slutkörd. Får se hur jag känner mig om nån timme.


Jag vill jobba i helgen, jobba, jobba, jobba!

Ja det var väl allt för stunden.
Hejs!



Snodde en bild av Victoria ( http://victorialehnberg.blogg.se/), hoppas det är lugnt ;)

Tisdag

ÅÅÅHhhhhh är så himla glad. Fick A i kursen Typografi & form. Det trodde jag verkligen aldrig.
Har firat genom att ha en tacokväll med Vickan. Mys det!

Men nu är det slut på slappning. Imorgon blir det heldag på skolan, sedan ska jag sätta igång med nästa uppgift på riktigt!


Nu kör vi!

Tisdagstacos

Måndag

Dålig uppdatering i helgen.

I fredags blev det som sagt kick-out av Communicare. Åkte hem ganska tidigt då jag var ganska trött. I lördags blev det tjejfest hos Vickan och utgång efter det. Hade jättekul trots några incidenter. Plus att jag är helt blåslagen idag, inte så lämpligt att ha klackar på detta isunderlag.


Nu ska jag snart åka och skjutsa Daniela till tåget. Sen blir till till att handla och laga mat. Kanske ska ta och läsa lite ikväll också?


Hörs!

Fredag

Nu kör vi!
Gästföreläsning med en kille på Sweet Williamns nu på förmiddagen.
Grafisk design och avslöjande av grupperna på eftermiddagen.
Sen kick-off på Norra Berget.
AWESOME!!



22.17

Myser ner mig i nytvättade sängkläder. Dessutom med nya täcken och kuddar! Lovley!


Godnatt!

Visuell kommunikation

Sitter och bläddrar igenom en av böckerna vi ska ha till den här kursen. Och när kurslitteraturen ser ut såhär, så känns det liksom inte lika jobbigt.




Torsdag

22.34

Vad fint jag stavade i inlägget lite längre ner. 

Nu ligger jag här och funderar över hur jag ska lägga upp mina motiveringar och val för att ha störst chans att hamna i den grupp jag verkligen vill hamna i. Hade tänk skicka in ansökan ikväll, men jag gör nog det imorgonbitti istället.

Så nu slutar jag fundera över det, och går sitället över till att fundera om jag ska kolla på senaste avsnitten av Big Brother på play, eller om jag ska bojkotta det helt. Lutar åt det andra alternativet. Känns inte som jag får något ut av det där programmet. Förtom kanske då jag inte har speciellt mycket alls att göra.
Som nu.


Hmm..


Godnatt

Trumma trumma




Den Svenska Björnstammens nya skiva släpptes på Spotify idag.


Den svenska björnstammen – Ett fel närmare rätt

16.33

Nu ska jag snart sätta mig nber och skriva min motiveringu till varför just jag ska hamna i den grupp jag vill. Om en timme tänkte jag befinna mig på Friskis för ett styrkepass. Tänkte ta mig an att renskriva mina anteckningar från veckan också. 

Sen blir det chill, och imorgon börjar jag inte förrän ett. Kan ju hoppas på att dom väntar med att borra tills efter nio iallafall. 

Tja!

Onsdag

Här kanske det syns att mitt hår är lite mörkare än vanligt. I like it anyway.

Nu ska jag snart bege mig till skolan. Idag ska dom olika grupperna presentera sig ocg sen är det bara för oss arr välja. På fredag får vi reda på resultatet. Spännande!


Hörs ikväll!

Tisdag

Tja!

Idag blev det en kortdag i skolan. Sen gick jag och Vickan på en promenad i finvädret. Om ungefär en timme ska vi åka och vara med Alma igen.
Och inte har jag ätit någon selma än heller. Får bli ikväll eller imorgon istället.
Nu har jag inte så mycket mer att berätta. Förutom att det verkar bli utgång på lördag. Var två månader sen jag var ut, om man inte räknar med Skiweek. Konstigt va?


Hörs!

21.24

Nu har äntligen Communicare satt igång. På onsdag ska vi få reda på de olika grupperna, men många av dom verkar kul. Så det blir nog bra vilken grupp man hamnar i. Det här kommer bli jättekul!


Imorgon börjar vi 10:15, så snart blir det "får vi följa med?" sen godnatt. Jag är fortfarande trött sen igår.

Hörs imorgon!

They take me over sea



Äntligen finns den på spotify!


The Majority Says – 114

Måndag

Har precis kommit hem från Elin på Purple. Vi har nu gått från att bleka mitt hår till att färga det isället. Resultatet, en mer beige färg och så mycket bättre kvalitet på håret. Nu gäller det bara att stå ut med denna mellanlängd ett tag tills det går att göra någonslags page av det. Men det känns bra!


Nu ska jaf käka lunch och sen blir det en prommis till skolan.


Hejdå

Lyssna!



Ett Sundsvallsband med kända ansikten och bra musik!

Oh My!

Salong purple

Love instagram

Nya sängkläder?

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/Textiles/10651/

Söndag

Idag har det varit en tröttdag. Känns som att jag har varit bakis, fast att jag inte var ut igår. Är bara jättetrött. Har inte fått mycket gjort, förutom en långpromenad med Jennifer och Emma. 

Imorgon ska jag besöka Elin på Purple. Vet fortfarande inte vad jag ska göra, men blir nog inte kort igen iaf.
Nu ska jag duscha och mysa ner mig i soffan igen.


Hörs imorgon!

Lördag

Godmorgon!
Snart kommer pappa och hämtar mig. Vi ska åka och hälsa på farfar. Vid tre ska jag på ett pass på friskis och ikväll ska jag nog vara med Vickan. Ungefär så kommer min lördag se ut. Ska försöka klämma in en promenad eller städning där någonstans också. 

Annars har jag inte så mycket att berätta!
Vi hörs imorgon eller nåt.
Tjoo!

Fredag

Hej hej!

Idag var det dags gör examination av trycksakerna. Gruppen som hade den igår hade gjort ett bra jobb för att skrämma upp mig. Vi skulle tydligen bli sågade. Och visst fick vi kritik. Jag fick dock nästan bara bra kritik, trots att jag tycker att min är ganska tråkigt. Så antingen tyckte dom faktiskt om den, eller så var den bara så tråkigt att det inte fanns något att säga om den. Väntar på spänning tills vi får reda på betyget.

Kom hem för en stund sedan, från en raodtrip runt halva Sundsvall. Jag, Jenniefer och Emma bestämde oss för att åka ut till Timrå Gårdsbutik för att kika lite. Vi passade även på att fika där ute, och jag mste ju säga att det är för himla fint och mysigt där ure. När vi ändå var igång besökte vi även Boom, Rum och Hem, Butik Annelie och L & Co.

Nu sitter jag hemma i soffan och chillar. Läser tidiningar och kollar på tv. Vad det blir ikväll vet jag inte, men något blir det iaf.
Skönt med en heeeeeelt ledig helg (även fast jag gärna hade jobbat) mellan två kurser. Därför måste jag se till att den här helgen blir riktigt bra!




Timrå gårdsbutik

17.38

Heeej!

Pappa har precis varit här på middag. Jag åkte ner på stan och köpte thaimat från restaurangchansen.

Nu sitter vi och finular på om vi ska vara hos Anna eller Emma ikväll, haha svårt sånt där.


Det ser ut som att jag kommer vara ledig även denna helg. Vill ju faktiskt jobb nu! Kommer få en pisslön nästa måndag. FML!

Torsdag

Godmorgon!


Vaknade nyss och ligger nu i sängen och kollar på tv.
Igår blev det fika med Anna och Malin på Waynes. Efter vår fika gick jag över gatan och in på Olearys där några i klassen befann sig. Och där var det ett jäkla tryck, Milan - Arsenal. Och som vanligt fick man sig ett gott skratt med dessa mänkniskor. 

Nu ska jag snart kliva upp, göra frukost och sen gå till skolan. För att vara där i en kvart. Onödigt? Svar: Ja.


Ikväll ska jag träffa Emma och Anna.


Hörs heeej!

Karameller

Nytt

Tulpan

Onsdag

Godmorgon!
Onsdag idag och deadline på uppgiften. Ska till skolan sen och lämna in den, sen blir det ett lunchpass på friskis.
Hämtade ut tentan igår också, fick ett A! Skönt, synd bara att den är 40% och trycksaken resten. HAHA, kan nog dra ner det där A:et i botten, efter att ha sett några av de andras trycksaker.
Men nu är snart denna kurs slut och det betyder att det snart är dags för communicare! KUL!


Höööörs!

Måndag

Tiger Lou finns nu äntligen på Spotify. Nostalgi, typ.


Resten av min födelsedag kommer att tillbringas i soffan. Har spenderat hela dagen på skolan och jävlats med trycksaken, så nu unnar jag mig lite lugn och ro. Imorgon däremot ska jag försöka hitta på nåt, och träna ska jag också hinna med.
På onsdag kanske det blir Timrå Gårdsbutik, mys det.


Vi hörs imorgon!
Aa, just det. Fick precis vad jag önskade mig. Täcken och kuddar, parfym, awesome stuff från Body Shop och pengar. Tack hörrni!

Den är klar!

23 år idag

Så, idag fyller jag år. Ifall det har blitt några oklarheter runt det. Dagen före alla hjärtans dag.


Nu blir det frukost sen ska jag ner på Annas jobb en snabbis. Sen blir det väl skolan resten av dagen.
Hörs!

114

Söndag

Söndag idag och jag har bakat och varit ute på långpromenad. Snart ska jag hem till Lillhällom för att fira min födelsedag lite i förväg.

Sen ska jag hem för att se Kontoret!

Hörs imorgon!

Baka baka

Fredag



Har precis kommit hem från Allsta. Tänkte dra några avsnitt av New girl och läsa Sundsvalls Nyheter innan jag skjustar hem pappa från jobbet och åker och tränar.

Hörs!

Jag får damp snart!

Önskelista



Bara för att det är synd om mig som fyller 23 och blir jättegammal!

21.40

Vissa dagar saknar mitt långa hår mer än andra.

Ricinolja

Som resten av bloggvärlden ska jag nu ta och testa ricinolja. Även känt som laxeringsmedel. 
Enligt en del bloggare ska denna olja göra att håret växer snabbare och blir starkare. Egentligen tror jag inte ett dugg på det, men det kan ju vara värt ett försök. 

 



Den är så fet att jag börjar bli orolig över att jag aldrig kommer kunna tvätta ur den. Jaja.



Har precis varit och tränat, så nu sk jag sitta med det här i håret en stund till, sen blir det dusch och chill.

Hejdå!

11.07

Frukost

Torsdag

Hej!

Torsdag idag. Just nu ligger jag i sängen och kollar på Nyhetsmorgon. Tänkte börja dagen med en långsam frukost, sen en promenad och vid tolv ska jag, Jennie, Sandra och Vera åka och hälsa på Josse och Mea. Mys det.

Direkt efter det går jag till skolan och sitter i någon timme. Ikväll har jag inget planerat, kanske drar bort till Friskis.
Imorgon blir det plugg och städning.


Hörs ikväll!

Lööve!

På skolan

Sitter på skolan och pillar med trycksaken. På fredag ska jag få proffshjälp av Anna, sweet!

Om någon timme ska vi stänga ner och gå bort mot charm och afternoon tea.
Myspys!

Måndag

Hej!
Idag har jag spenderat halva dagen på skolan och halva dagen på Himlabadet. Är helt mör i kroppen nu. Och trött, utan dess like. Men det känns skönt, känner mig liksom ren och fräsch. 

Imorgon blir det skola halva dagen igen, och sedan jobb halva dagen.

Men nu är jag alldelses för trött för att sotta här.
Godnatt

Nähe

Förra inlägget verkar ha försvunnit. Orkar inte skriva om, så vi höra imorgon.

Godnatt

Fredag

Sådär ja.
Klockan var ställd på 06.45 imorse. Tenta mellan 8-11. Jag var väl klart runt tjugo i nio och redan då såg jag att många satt och väntade ut tiden. Man måste alltså minst sitta 45 min. Den var alltså ganska lätt. Men det är ändå skönt att ha den ur världen.


Nu tänker jag slappa lite innan jag ska sätta igång på riktigt med trycksaken. Blir nog en och annan timme på skolan i helgen också. 

Hörs!

Torsdag

Idag blir det sista rycket med tentan. Men det kommer nog gå bra. 8-11 får vi sitta, men just nu känns det som att det kommer räcka med 45 min. Så jag hoppas att jag inte har missbedömt det helt fel.

Idag är jag bjuden på middag hos Anna. Hon och Fredrik ska tydligen flytta till Hudik. Tråkigt, men sant. Men då får man väl en till anldening att åka ner dit. Emma kommer och plockar upp mig vid fem för att handla med oss lite efterrätt.

Så ikväll blir det en tidig och lugn kväll och likaså hela helgen.


Tjooofräs.

Onsdag

Dagen började med handledning på skolan, kan väl inte påstå att man fick mkt till hjälp. Hämtade även tentan från helvetet som vi gjorde efter jul. Och jag fick ett D! Så jävla skönt att lag klarade den.

Har även hunnit med en sväng på birsta med Jennifer. Nu blir det plugg en stund sen träning vid halv sex.

Ikväll blir det kanske till att fira äckeltentan. Med cola.


Köpte denna från jobbet idag:

RSS 2.0